TV-gids

Door Sijmen J. Mulder, data: VPRO Gids.

NPO 1

06:29 Nederland in Beweging

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur. – MAX (site)

06:46 Het echte leven in de dierentuin

Ruzie bij de ijsberen. Bruine beer Wolke mist haar tweelingzus Tory, die vlak voor de winter is overleden. En hoe is het met reuzenpanda's Wu Wen en haar zoontje Fan Xing? – NTR (site)

07:33 Tussen Kunst en Kitsch

Louwman Museum

Emiel Aardewerk taxeert een Friese ijslepel. Wim Bouwman taxeert een voorouderportret uit China. Willem de Winter bekijkt een schilderij dat gemaakt is door Wim Oepts. – AVROTROS (site)

08:22 Droomhuis Gezocht

Griekenland

Al dertig jaar gaan Judith en Jan Willem minimaal één keer per jaar naar Griekenland. Aanvankelijk verloren zij hun hart aan Corfu, totdat ze in 2013 het eiland Poros ontdekten. – MAX (site)

09:15 Ruud & Olcay

Ruud en Olcay kampen met een rattenplaag in hun tuin. Olcays beautylijn komt in gevaar als haar belangrijkste leverancier failliet gaat. Met haar zus gaat ze op zoek naar een nieuwe aanbieder. – PowNed (site)

10:00 WNL Op Zondag

Te gast: Franc Weerwind, Bart de Wever, Esther de Lange, Jan-Willen van Prooijen en Sjuul Paradijs. – WNL (site)

11:05 De beste muziek uit 40 jaar TV Show

De grootste buitenlandse acts die ooit bij Ivo te gast zijn geweest komen voorbij. O.a. Prince, Janet Jackson, Paolo Conte, Celine Dion, Golden Earring, Andrea Bocelli en Raymond van het Groenewoud. – AVROTROS (site)

12:00 NOS Journaal

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. – NOS (site)

12:11 Buitenhof

Wopke Hoekstra, Ruben Brekelmans, Reinier van Zutphen, Ilja Leonard Pfeijffer

Te gast: Wopke Hoekstra, Ruben Brekelmans, Reinier van Zutphen en Ilja Leonard Pfeijffer. – AVROTROS (site)

13:11 NOS Studio Sport Live

Met live beelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag. Ook met interviews en reportages. – NOS (site)

15:13 NOS Studio Sport Live

Met live beelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag. Ook met interviews en reportages. – NOS (site)

17:27 NOS Formule 1 GP Monaco

Verslag van de Formule 1 GP van Monaco in het Circuit de Monte Carlo, Monaco. – NOS (site)

18:11 NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages. – NOS (site)

18:59 NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de Eredivisieduels. – NOS (site)

20:00 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal. – NOS (site)

20:23 NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de Eredivisieduels. – NOS (site)

21:11 Het Verhaal van Vlaanderen

De Groote Oorlog

Tom Waes vertelt het verhaal van de Eerste Wereldoorlog. De strijd wordt uitgevochten in loopgraven achter de rivier De IJzer. De oorlog tekent een generatie en zet allerlei ontwikkelingen in gang. – NTR (site)

22:11 Onze boerderij in Europa

We volgen we boer Marnix en Emmie in Groot-Brittannië. Eerst gaan ze langs bij de Engelse Angela. Zij runt samen met haar vader Peter een varkensfokkerij. – KRO-NCRV (site)

23:05 NOS Studio Voetbal

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt. – NOS (site)

00:01 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

00:13 NOS Formule 1 GP Monaco

Verslag van de Formule 1 GP van Monaco in het Circuit de Monte Carlo, Monaco. – NOS (site)

00:39 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

00:42 Niet klein te krijgen

Luuk gaat weer naar school. Tibbe wordt steeds behendiger met zijn prothese. Quinten gaat naar de kapper. Emelie's familie maakt graffitikunstwerken. Myrthe is een paar weken geleden overleden. – BNNVARA (site)

01:43 WNL Op Zondag

Te gast: Franc Weerwind, Bart de Wever, Esther de Lange, Jan-Willen van Prooijen en Sjuul Paradijs. – WNL (site)

02:42 NOS Journaal met gebarentaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

02:57 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal. – NOS (site)

03:03 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

NPO 2

08:35 De verwondering

Janneke Nijboer

Janneke Nijboer was een drukbezette dominee. Een jaar geleden kreeg ze de diagnose spierreuma. Ze kampt nu met veel pijn en vermoeidheid. 'Ik moet leren om niet meer beter te willen worden.' – KRO-NCRV (site)

09:05 Ik mis je

Anneke van Wijk mist haar overleden broer Jan ontzettend. Nu ze niet meer elke week koffie met hem kan drinken, gaat ze wekelijks naar zijn graf. Daar vindt ze troost. – EO (site)

09:23 Bid, bedank, bewonder

Mart van de Kamp

Hoe is het als je 15-jarige kind worstelt met transgendergevoelens? Voor Mart van de Kamp was het dubbel. Nu heeft hij er zijn weg in gevonden. De lhbti+-community heeft zijn leven verrijkt. – EO (site)

09:49 Nederland Zingt op Zondag

Wat is Pinksteren?

Soms loop je vast in het leven. Albert Jan Treur vertelt hoe de kracht die Gods Geest ons geeft ook vandaag de dag in staat is om je boven de dieptepunten in je leven uit te tillen. – EO (site)

10:15 EO Metterdaad

Malawi: Veronica

Veronica is een alleenstaande moeder van twee jonge kinderen. Ze heeft haar eigen huis gebouwd en voedsel geplant dankzij een training over een revolutionaire en duurzame landbouwmethode. – EO (site)

10:26 EO BEAM Kerkdienst

Spreker Gor Khatchikyan legt uit dat het bevrijdend is dat God alles van je weet, maar dat het niet zonder gevolgen blijft. – EO (site)

10:52 Wilde Ganzen

Democratische Republiek Congo

Met een project dat zich in het verleden al bewezen heeft, willen we jongeren in de Democratische Republiek Congo een vakopleiding geven en de mogelijkheid bieden een eigen onderneming op te zetten. – EO (site)

11:00 Eucharistieviering/Eurovisie

Eucharistieviering 1e Pinksterdag, Gent

Op het hoogfeest van Pinksteren zal de Eurovisieviering worden uitgezonden vanuit de Sint-Baafskathedraal in Gent. Hoofdcelebrant: Mgr. Lode Van Hecke, bisschop van Gent. – KRO-NCRV (site)

12:01 Wat is Pinksteren?

Arjan Lock en Mirjam Bouwman gaan op zoek naar wat Pinksteren is. Verder een bijdrage van spreker Gor Katchikyan en zanger Aristakes over zijn muzikale droom Rhapsody for Peace. – EO (site)

12:39 Oases in de Oriënt

Jordanië

Kefah Allush reist naar het Jordaanse Azraq, dat in een immense woestijn ligt. In en om Azraq leven Druzen, Tsjetsjenen en Bedoeïenen met elkaar samen, verbonden door de geschiedenis en het water. – EO (site)

13:27 Fryslân DOK

De waterspiegel

Cees Buisman, directeur van Wetsus, stelt zijn leven in dienst van de wetenschap. De milieutechnoloog wil bijdragen aan een duurzame wereld en vindt dat de westerse mens zich anders moet gedragen. – Omrop Fryslân (site)

14:03 Ondersteboven van de Amerika's

Verzwegen steden

Waldemar bezoekt de historische steden van de inheemse volken langs de Mississippi. Dankzij de jarenlange culturele onderdrukking zijn deze steden en hun grootse architectuur bij ons onbekend. – BNNVARA (site)

14:58 BinnensteBuiten

Valentijn in een Amsterdamse School huis in Brussel en een natuurlijk paradijs op de Veluwe. – KRO-NCRV (site)

15:25 De Boeddhistische Blik

Blazen in het vuur

Portret van een ex-volger van de van misbruik beschuldigde boeddhistische leraar Sogyal Rinpoche. Als Sogyal overlijdt, reist hij naar India om afscheid te nemen van zijn leraar en oude vrienden. – KRO-NCRV (site)

16:26 Iedereen Verlicht

Narsingh Balwantsingh ontmoet drie bijzondere vrouwen met een missie: Sherlien Sanches, Merel de Waard en Jayani Masthoff. – NTR (site)

16:51 Socutera

De Hollandsche Molen

De Hollandsche Molen zet zich als belangenvereniging al sinds 1923 in voor het voortbestaan, malend en draaiend houden van de wind- en watermolens van Nederland. – Socutera (site)

17:00 NOS Journaal

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. – NOS (site)

17:09 Kruispunt: De weg naar Santiago

Persoonlijke verhalen en belevenissen van de wandelaars die de Camino lopen. De verhalen van reizigers die ver van huis dicht bij zichzelf komen. – KRO-NCRV (site)

17:38 Viva l'Umanità!

Safe passage van Libanon naar Italië

Daniel en Ilyas, twee Syrische broers, en Jihad en Safiya met hun drie dochters worden gevolgd vanuit Libanon naar een nieuw begin in Italië. – EO (site)

18:26 Terug in het Wild 3

Door klimaatverandering en toedoen van de mens dreigen steeds meer diersoorten in Europa uit te sterven. Mensen uit verschillende Europese landen laten zien dat het toch mogelijk is het tij te keren. – BNNVARA (site)

19:25 Eus' Boekenclub

Marente de Moor

Met Marente de Moor, Catherine Keyl en Ruben Hein, Daniëlle Zawadi en Dennis Wiersma. – NTR (site)

20:06 Nu te Zien!

General idea

Directeur van het Centraal Museum Bart Rutten bekijkt in het Amsterdamse Stedelijk Museum hoe de Canadese kunstenaarsgroep General Idea moeilijke onderwerpen bespreekbaar maakte. – AVROTROS (site)

20:21 College Tour

Sigrid Kaag

Sigrid Kaag is de eerste vrouwelijke minister van Financiën. Ze is een vrouw met een missie, maar moet nu bezuinigen en krijgt te maken met veel bedreigingen. We praten erover in College Tour. – KRO-NCRV (site)

21:07 Metropolis

Doof zijn in...

We duiken in het leven van de dove wereldburger. Wie in Shanghai doof is, vindt niet zo makkelijk een baan. Een tv-kok in Armenië weet voor haar kijkers verborgen te houden dat ze niet horen kan. – HUMAN (site)

21:30 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

21:44 Wat is Pinksteren?

Arjan Lock en Mirjam Bouwman gaan op zoek naar wat Pinksteren is. Verder een bijdrage van spreker Gor Katchikyan en zanger Aristakes over zijn muzikale droom Rhapsody for Peace. – EO (site)

22:18 Pointer

Geld of klimaat? Dit dorp worstelt met die vraag

Wat te doen met afvalwater uit de olie-industrie? In het Drentse oliedorp Schoonebeek zorgt die vraag voor verdeeldheid. Heeft deze kleine gemeenschap iets te kiezen? – KRO-NCRV (site)

22:47 Argos Medialogica

Waarheidsstrijders of Complotdenkers?

Alternatieve media zijn in opmars. Wie zitten erachter en hoe worden ze gefinancierd? Welke complotten verspreiden ze? En hoe proberen justitie en geheime diensten er grip op te krijgen? – HUMAN (site)

23:34 Het Rampjaar 1672

Vijand Engeland

De Engelse koningsdochter Mary Stuart voelt zich ver verheven boven alles en iedereen. Maar voorlopig staan de Oranjes en de Stuarts buitenspel. Hun landen raken verwikkeld in zeeoorlogen. – NTR (site)

00:31 Buitenhof

Wopke Hoekstra, Ruben Brekelmans, Reinier van Zutphen, Ilja Leonard Pfeijffer

Te gast: Wopke Hoekstra, Ruben Brekelmans, Reinier van Zutphen en Ilja Leonard Pfeijffer. – AVROTROS (site)

NPO 3

06:08 Teletubbies

Vooruit en achteruit

De Teletubbies hebben plezier als ze vooruit en dan weer achteruit lopen. De Tubbietoetjestrein rijdt vooruit, dan achteruit, en dan weer vooruit. – NTR (site)

06:20 Ukkepukkies

Gekleurde plassen

Klei-animatieserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen. – VPRO (site)

06:23 Ziggy en de Zootram

Een dagje vrij

Juf Emilie komt erachter dat ze haar handtas is verloren. Bunbury en Ziggy willen hem wel zoeken, maar dat blijkt minder makkelijk dan ze dachten. – KRO-NCRV (site)

06:34 Bo Beer

Haaienvrouwtje

Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng. – KRO-NCRV (site)

06:39 Ella, Oscar & Hoo

De wolkverduistering

Animatieserie over de bijdehante Ella en de soms wat dromerige Oscar. Samen beleven ze grote en kleinere avonturen. Ook altijd aanwezig is Hoo, een continu meereizend wolkje. – AVROTROS (site)

06:48 Rita & Krokodil

Sneeuw

Rita is een vastberaden kleuter die allerlei avonturen beleeft met haar fantasievriendje Krokodil. – KRO-NCRV (site)

06:53 Koekiemonsters eetkar

Koken

Koekiemonster en Gonger gaan rijst halen. – NTR (site)

06:59 Peppa Pig

Wetenschapsmuseum

Peppa en haar vrienden gaan met de klas naar een wetenschapsmuseum. Er zijn allerlei leuke activiteiten, zoals bubbelend water, statische ballonnen en de raket van opie Konijn. – KRO-NCRV (site)

07:04 Peppa Pig

Jukebox

Peppa, George, opa en oma Big gaan naar de zeilclub, waar ze een jukebox vinden. Ze hebben veel plezier met dansen op verschillende soorten muziek. – KRO-NCRV (site)

07:09 Pieter Konijn

Het verhaal van de skelter speurtocht

Als Ronald Rat en Dirk Das de skelter van de konijnen stelen, met Wipstaart er nog in, moet Pieter harder rennen dan ooit om zijn zusje te redden. – KRO (site)

07:21 Samson & Marie, IJsjestijd

De papegaai

Marie doet alsof een knuffelpapegaai een echte papegaai is. – AVROTROS (site)

07:28 Casper en Emma

Honden en verkeer

Serie over de twee vijfjarigen Casper en Emma die voor het eerst naar de basisschool gaan. Caspers knuffel heet Welpje en Emma's knuffel heet Mevrouw Konijn. Deze knuffels kunnen praten. – KRO-NCRV (site)

07:41 Zappelin Brigade

Op het feest van Boswachter Tim komen we in actie voor de kikker. We dansen met Zuzu op het kikkerbal en maken met Rosalie een kikkerzwembad. We sluiten het feest af met een optreden van het lied. – KRO-NCRV (site)

07:53 Kindertijd

This is me: Linus (Duitsland)

In het kader van een uitwisselingsproject met Europese collega-omroepen maakt Kindertijd ieder jaar de serie Dit ben ik, waarin kinderen zichzelf in hun eigen omgeving laten zien. Dit keer: Duitsland. – KRO-NCRV (site)

08:02 Beestenbrigade special

Kikker

Dit keer: de kikker. – KRO-NCRV (site)

08:19 Studio Snugger

Onderwerpen: Brainfreeze, Haaienaanval, Sterrenstof, Droogzwemapparaat en Zebraverkeersagent. – NTR (site)

08:35 Zappsport Kantine

Hockey & Voetbal

Theo probeert een record te verbreken en tophockeyster Frédérique Matla leert ons de meestgevraagde hockeytechniek: de sleeppush. En we zijn bij de bloedstollende voetbalderby Edam tegen Volendam. – AVROTROS (site)

08:55 Brainstorm

Waarom is pure verveling zo pijnlijk? Hoe zit het met pijn en je brein? Wat hebben je hersenen liever: wortels of chips? En wat doet boswachter Tim om de Braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? – NTR (site)

09:16 De regels van Floor

Tattoo

Kees wil een tattoo. Uiteraard zijn Jan en Irma fel tegen. Omdat hij toestemming nodig heeft, plukt Kees een zwerver van straat die voor zijn vader door kan gaan. Zo krijgt hij zijn zin. Of toch niet? – VPRO (site)

09:29 Wat maak je Menu?

Chefs Jasper en Marius Gottlieb onderzoeken samen met kinderen wat we nog meer kunnen gaan eten in de toekomst, als we niet kunnen blijven eten wat we nu eten. – NTR (site)

09:52 Koken met konijnen

De geredde Franse hamsters

Charissa komt langs met haar vier hamsters. Ze zijn gered uit een verlaten schuur en nog een beetje wild. Als de appeltaartjes in de oven staan, krijgt Charissa tips: hoe krijg je je hamster tam? – VPRO (site)

10:10 Vlogmania kort

Jaylinn doet in haar vlog een gevoelige bekentenis, maar dit weerhoudt haar broertje niet om de vlog-opname te verpesten. Martin bespreekt de voor- en nadelen van een nieuw model speelgoedmuis. – NTR (site)

10:20 ZappDoc: Wat zou jij doen?

Julian

Julians zusje heeft het syndroom van Gilles de la Tourette en maakt daardoor soms onwillekeurige bewegingen of harde geluiden. Moet Julian dit aan zijn klas vertellen? Het kinderpanel denkt mee. – HUMAN (site)

10:34 Zappbios

Zevenbergen

De eeneiige tweeling Tom en Marnix (11 jaar) slapen in één bed en doen altijd alles samen. Maar ineens vinden hun ouders dat de jongens daar te oud voor zijn. – VPRO (site)

10:57 Klaas kan alles

Kan Klaas chefkok Joris Bijdendijk verrassen?

Kan Klaas een chef-kok verrassen met een vernieuwend gerecht? Verder een duel met Jim Bakkum en een brand blussen met de nieuwste gadgets. – KRO-NCRV (site)

11:22 Verboden te lachen

Vincent Visser

Te gast: Vincent Visser. – AVROTROS (site)

11:37 Fake it till you make it

Vallen

Sosha leert hoe je zo echt mogelijk kan vallen, óók handig als je bijvoorbeeld geen zin hebt in de zondagmiddagwandeling met de familie. – NTR (site)

11:49 Rachel valt binnen

Compilatie

Compilatie met de leukste en spannendste momenten: o.a. een training in het binnenvallen met de Dienst Speciale Interventies en een lesje vliegtuigen laten landen en opstijgen in de verkeerstoren. – EO (site)

12:11 Steken en Prikken: Op Vakantie

De regendaas

Moeten we bang zijn voor de diertjes op vakantie? Emma of Jurre laat zich niet steken, maar bijten door een bekende steekvlieg: de regendaas. Dit agressieve dier wil heel graag bloed drinken. – BNNVARA (site)

12:24 Waku Waku

Deze week met Dionne Slagter, Thomas Cammaert, Jasmine Sendar en Thomas Brok. – KRO-NCRV (site)

12:45 Waku Waku

Deze week met Dionne Slagter, Thomas Cammaert, Jasmine Sendar en Thomas Brok. – KRO-NCRV (site)

13:07 Waku Waku

Deze week met Dionne Slagter, Thomas Cammaert, Jasmine Sendar en Thomas Brok. – KRO-NCRV (site)

13:29 Waku Waku

Deze week met Dionne Slagter, Thomas Cammaert, Jasmine Sendar en Thomas Brok. – KRO-NCRV (site)

13:51 Waku Waku

Deze week met Dionne Slagter, Thomas Cammaert, Jasmine Sendar en Thomas Brok. – KRO-NCRV (site)

14:13 Verborgen Verhalen

Orlando

Als Orlando baalt dat zijn bijbaantje zo weinig verdient en hij besluit voor het grote gevaarlijke geld te gaan trekt hij ongewild zijn moeder en broer ook mee in de val. – EO (site)

14:21 Verborgen Verhalen

Orlando

Als Orlando baalt dat zijn bijbaantje zo weinig verdient en hij besluit voor het grote gevaarlijke geld te gaan trekt hij ongewild zijn moeder en broer ook mee in de val. – EO (site)

14:31 Bon Dia Brugklas! weekoverzicht

Stel je voor... Je verhuist naar de andere kant van de wereld, laat al je vrienden achter en kan je draai niet meteen vinden op de nieuwe bestemming. – AVROTROS (site)

15:23 Zappbios

Kapsalon Romy

Met frisse tegenzin past oma Stine op haar kleindochter Romy, omdat haar pas gescheiden dochter Margot moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. – AVROTROS (site)

16:46 Tussen Kop en Staart

Van welk dier zijn die harde poepbonken die Rachel naar de studio heeft meegenomen? Wat doet de tandarts met een zwaar ontstoken kattengebit? Hoe wordt de neusaap ook wel genoemd? – EO (site)

17:12 Space Challenge - Expeditie Mars

Expeditieleider André Kuipers legt ons uit wat er allemaal komt kijken bij een lancering en we zien hoe een raket eigenlijk werkt. – KRO-NCRV (site)

17:51 De proefkeuken

Wc-pot

Willem en Pieter willen een wc-pot maken. Moet lukken. Pieter haalt Duitse klei en test internationale drollen in de wc-fabriek. Willem maakt een ingenieuze wc-bril en een kleioven. Heerlijk kakken! – VPRO (site)

18:17 Teenage Boss

Mees

Mees (10) blijkt een behoorlijk gat in zijn hand te hebben en spendeert superveel geld aan de vele uitstapjes met zijn familie. Gaat al dit spenderen ten koste van z'n einddoel: een elektrische fiets? – BNNVARA (site)

18:43 Snap Shot

Cringe

Gijs vraagt zich af waarom we cringe als een belediging zien en of het niet ook juist cool kan zijn. Hij gaat met Jan Dirk langs bij een fotograaf die van echte cringe-momenten mooie fotoseries maakt. – BNNVARA (site)

19:00 NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal. – NOS (site)

19:20 Hoofdzaken

Judith, Romano en Sidon

Romano vertelt waarom hij een chocoladelolly heeft gekocht, Sidon zoekt vast een haarkleur uit voor later, Judith vertelt waarom ze bij haar opa en oma woont en waar ze denkt dat haar mama nu is. – VPRO (site)

19:41 3 op Reis

CO2 compensatie

Chris bezoekt tijdens zijn reis door IJsland een fabriek waar nieuwe technieken worden ontwikkeld om CO2 te laten verdwijnen. Dzifa ziet in Bolivia hoe ontbossing plaatsmaakt voor boslandbouw. – BNNVARA (site)

20:14 Riches

Black on both sides

Terwijl de familie Richards zich opmaakt voor het belangrijkste event van het jaar voor Flair & Glory, zorgt het nieuws over de verduistering van miljoenen Britse ponden voor meer verdeeldheid. – Omroep Zwart (site)

21:10 Plakshot

Satirisch programma waarin Roel Maalderink met straatinterviews, sketches en parodieën zijn scherpe blik op de actualiteit geeft én de absurditeit van de media blootlegt. – VPRO (site)

21:49 Boerderij van Dorst

Theo Maassen en Arnon Grunberg

Theo Maassen en Arnon Grunberg komen helpen op de boerderij. Ze maken de akker klaar en bouwen een groter dierenverblijf, waarin naast de geiten en kippen ook eenden Gi, Go en Lo komen wonen. – BNNVARA (site)

22:44 De zaak-Rombley

De WhatsApp-bekentenis

Zit Vernond Rombley onschuldig vast? De jongen werd op zijn 19e veroordeeld tot 15 jaar cel voor een moord, die hij bekende in Whats-appjes. Advocaten en experts proberen zijn onschuld aan te tonen. – KRO-NCRV (site)

23:31 3 op Reis

CO2 compensatie

Chris bezoekt tijdens zijn reis door IJsland een fabriek waar nieuwe technieken worden ontwikkeld om CO2 te laten verdwijnen. Dzifa ziet in Bolivia hoe ontbossing plaatsmaakt voor boslandbouw. – BNNVARA (site)

00:07 NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de Eredivisieduels. – NOS (site)

01:02 NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de Eredivisieduels. – NOS (site)

01:49 NOS Studio Voetbal

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt. – NOS (site)

02:46 NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages. – NOS (site)

03:33 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal. – NOS (site)

03:54 NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de Eredivisieduels. – NOS (site)

04:48 NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de Eredivisieduels. – NOS (site)

05:29 Tekst-TV

Geen beschrijving. – NOS (site)

05:30 Pingu

Pingu helpt broeden

Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu. – VPRO (site)

05:36 Sarah en Eend

Het langzaam of snel spel

Sarah en Eend gaan een toetje eten bij John. John vertelt over zijn Langzaam of Snel Spel. Dat is een spel waarbij je ervoor kunt kiezen om dingen snel, langzaam of normaal te doen. – VPRO (site)

05:43 Lief Monster

Op je ouwe dag

Lief Monster krijgt plotseing een baard en probeert zich te gedragen als oudje. Dit mislukt omdat de baard een suikerspin blijkt te zijn. – EO (site)

05:50 Maan en ik

Humpty Ui

Animatieserie waarin de maan verhaaltjes vertelt en een poppenhuis tot leven komt. – NTR (site)

NPO 1 extra

06:35 Rail Away: Japan: Hitoyoshi-Kumamoto-Aso

De reis begint in Hitoyoshi, op het zuidelijke eiland Kyushu. Daar is de start van een toeristische treinrit met een stoomtrein. – EO (site)

07:00 Vroege Vogels

Natuurfilmers

Menno reist het hele land door om met natuurfilmers op pad te gaan. Wat drijft hen? Hoe gaan ze te werk? Wat is hun motivatie om soms dagenlang, in weer en wind, te wachten op dat ene shot? – BNNVARA (site)

07:45 Vrouwen die Varen

Frederica bestuurt de veerpont van Harlingen naar Terschelling. Ingrid vaart met een groep toeristen over de Zaanse Schans en de watertaxi van Geartsje wordt gehinderd door een groep waterscooters. – PowNed (site)

08:25 Draadstaal

Satirisch sketchprogramma waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven in de huid kruipen van onbekende Nederlanders. – AVROTROS (site)

08:50 Niet klein te krijgen

De amputatie van Tibbe's onderbeen staat gepland. Emelie heeft haar zelfgeschreven liedje opgenomen in een echte studio. Luuk viert zijn verjaardag. Quinten gaat op pad met zijn zussen. – BNNVARA (site)

09:40 Ruud & Olcay

Ruud en Olcay staan aan de vooravond van een verbouwing van hun herenhuis. Hun relatie wordt op de proef gesteld als Ruud zelf wil gaan klussen en er discussie is over het behoud van ornamenten. – PowNed (site)

10:20 Tussen Kunst en Kitsch

Louwman Museum

Emiel Aardewerk taxeert een Friese ijslepel. Wim Bouwman taxeert een voorouderportret uit China. Willem de Winter bekijkt een schilderij dat gemaakt is door Wim Oepts. – AVROTROS (site)

11:10 Het Hoge Noorden

De dreigende winter

De eerste tekenen van de winter dienen zich aan. Dionne gaat mee naar school met Wiebe junior en Shanti. Met Cornelis en Patricia slaat Dionne in Noord-Noorwegen haar eerste vis aan de haak. – MAX (site)

11:50 First Dates

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. – BNNVARA (site)

12:40 First Dates

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. – BNNVARA (site)

13:30 First Dates

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. – BNNVARA (site)

14:20 First Dates

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. – BNNVARA (site)

15:10 First Dates

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. – BNNVARA (site)

16:00 Niet klein te krijgen

Luuk gaat weer naar school. Tibbe wordt steeds behendiger met zijn prothese. Quinten gaat naar de kapper. Emelie's familie maakt graffitikunstwerken. Myrthe is een paar weken geleden overleden. – BNNVARA (site)

16:55 Ruud & Olcay

Ruud probeert de band met zijn dochter Toy aan te halen en krijgt in zijn atelier een spiegel voorgehouden. Olcay is nerveus voor haar toespraak voor de taakgroep UN Women van de Verenigde Naties. – PowNed (site)

17:30 Tussen Kunst en Kitsch

Diverse musea (1)

In het Scheepvaartmuseum Amsterdam taxeert expert Jaap Polak een beeld van speksteen. Pieter Jorissen bekijkt in Museum Bonnefanten Maastricht een schilderij, gemaakt door Willem Bastiaan Tholen. – AVROTROS (site)

18:15 Het Hoge Noorden

Het einde van de reis

Dionne ontmoet de stellen nog een laatste keer. Waar Dionne en Anne in het voorjaar nog een dappere duik in het ijzige meer namen, kunnen ze nu in de nieuwe hottub van de eerste sneeuw genieten. – MAX (site)

19:00 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. – NOS (site)

19:20 Kasteelvrouwe Emmy

Emmy probeert in korte tijd een vervallen kasteel in Frankrijk op te knappen. Het kasteel telt maar liefst zeven slaapkamers en zes hectare grond. – MAX (site)

20:00 NOS Journaal met gebarentaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

20:15 Oogappels

Stap voor stap

Terwijl het tussen Merel en Maarten serieuzer wordt, worstelen Erik en Hannah met haar kinderwens. Fabie en Carola clashen, en op het openingsfeest van de strandloods arriveert een onverwachte gast. – BNNVARA (site)

21:05 Crime: Man in Room 301

In 2007 overkomt de familie Kurtti iets gruwelijks: peuter Tommi komt om het leven. Twaalf jaar later maakt de familie zich op voor een vakantie in Griekenland als er een mysterieuze brief arriveert. – KRO-NCRV (site)

21:50 The Split

Hannah kan Nathan niet vergeven en heeft een affaire met Christie. Ze voelt zich verscheurd tussen de twee mannen. Intussen blijkt haar nieuwe cliënte Fi vast te zitten in een ellendig huwelijk. – AVROTROS (site)

22:40 Thuisfront

FUBAR = Fucked up beyond all recognition

Het onderzoek naar de dood van korporaal Bright Cabral, brengt een wapendiefstal uit het verleden aan het licht. Ex-militair Joppe Feitsema worstelt met het afscheid van zijn hulphond Zappa. – BNNVARA (site)

23:25 Hotel Portofino

First Impressions

Kort na de Eerste Wereldoorlog begint een Britse familie een hotel aan de Italiaanse Rivièra. Een brief zorgt ervoor dat hoteleigenares Bella Ainsworth behoorlijk in de problemen komt. – KRO-NCRV (site)

00:20 First Dates

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. – BNNVARA (site)

01:10 Vrouwen die Varen

Sabrine vaart met haar rivercruise richting Wesel, Ingrid gaat lesgeven op een rondvaartboot, Barbara gaat oestervissen en Judith geeft ons een rondleiding op de Pannekoekenboot. – PowNed (site)

02:00 BinnensteBuiten

Theo-Bert richt sfeervolle werkkamer in, Leon proeft kruiden uit de zilte Zeeuwse grond en Sary maakt traditionele Marker rijglijfjes. – KRO-NCRV (site)

02:30 First Dates

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. – BNNVARA (site)

03:20 Met het Mes op Tafel

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. – MAX (site)

03:45 TV Monument: Tineke de Nooij

Over de carrière van de eerste vrouwelijke diskjockey van Nederland. – MAX (site)

04:30 De vloer op kort

Gebroken man

Scène uit het Nederlandse theaterprogramma De vloer op. – HUMAN (site)

04:40 BinnensteBuiten

Midden in Rotterdam wonen in het groen. Alain is op een boerderij waar dieren vrij rondgrazen. En een tuin volgens de Beemster vakverdeling. – KRO-NCRV (site)

05:10 Serengeti

Leiderschap

Hoewel vrede binnen handbereik lijkt te zijn, laaien vroegere vetes weer op. Het is gevaarlijk om geboren te worden als er spanningen zijn. – EO (site)

NPO 2 extra

07:20 Ten Oorlog: de bevrijding van Vlaanderen

Arnout reist in het kielzog van de bevrijders van Vlaanderen door de Vlaamse Ardennen richting Brussel en Antwerpen. – VPRO (site)

08:10 IDFA Doc: Sidik en de panter

In de bergen van Koerdisch Noord-Irak speurt Sidik al 25 jaar naar de Perzische panter. Met dat bewijs hoopt hij op een einde aan de onrust in de streek, als het beschermd natuurgebied wordt. – HUMAN (site)

09:30 DocTalks: Sidik en de panter

Elena Lindemans gaat in gesprek met regisseur Reber Dosky over zijn documentaire Sidik en de panter. Deze documentaire werd tijdens IDFA 2019 bekroond als beste Nederlandse documentaire. – VPRO (site)

09:50 Op de planken

Deze keer: De wonderlijke muziekcombinaties van Under the Surface, een bere-goede act van het Collectief UMAMI, en een ritmische tractatie van de muzikale duizendpoot Dizzi Geetha. – NTR (site)

10:30 Vrije Geluiden Sessies

Robin Scherpen

Opname gemaakt in expositieruimte van Willem Twee muziek en beeldende kunst in 's-Hertogenbosch. – VPRO (site)

10:50 2Doc: Goede moeders

Verloskundige Sylvia merkt dat veel uithuisplaatsingen van kinderen voortvloeien uit slecht gefundeerde rapportages van jeugdzorginstanties. – KRO-NCRV (site)

12:20 DocTalks: Goede moeders

Regisseurs of hoofdpersonen van spraakmakende documentaires worden de meest prangende vragen voorgelegd. – VPRO (site)

12:40 African Vibes

Klassieke musici van het Concertgebouworkest spannen samen met de charismatische Ghanese trompettist en componist Berima Amo. (site)

13:37 Art Department

Beautiful Mistakes

Berry de Jong, a.k.a. Hoppiescotch werkt in zijn atelier met allerlei oude en nieuwe technieken aan zijn audiovisuele kunst. Experiment is daarin heel belangrijk, fouten bestaan niet. – NTR (site)

13:40 Art Department

Maria en Paulo

Maria en Paulo geven zich letterlijk bloot voor de kunsten. Samen delen ze hun liefde voor kunst en voor elkaar. – NTR (site)

13:45 Art Department

When Time is Gone

Beeldend kunstenaar Ruudt Wackers reflecteert op zijn 81e hoe hij in Italië is gekomen en zijn leven heeft toegewijd aan de schilderkunst. – NTR (site)

13:55 AVROTROS Klassiek presenteert: Anton Spronk

De 26-jarige cellist Anton Mecht Spronk kreeg als vierjarig jongetje zijn eerste cellolessen van zijn vader. Samen met pianist Daniël van der Hoeven neemt hij nu zijn debuut-cd op. – AVROTROS (site)

14:20 Back to North Sea Jazz

Robert Glasper

Registratie van het nog niet eerder uitgezonden concert dat de Amerikaanse pianist, arrangeur en producer Robert Glasper gaf op North Sea Jazz 2022. – NTR (site)

15:20 Vrije Geluiden Sessies: Wim van Hasselt & Koen Plaetinc

Registraties van optredens bij VPRO's Vrije Geluiden. – VPRO (site)

15:45 Hollandse Meesters in de 21e eeuw

Ruud van Empel

Ruud van Empel houdt zich bezig met het maken van geënsceneerde fotografie. Hij combineert gefotografeerde (menselijke) vormen op de computer en assembleert beelden die ons om de tuin leiden. – AVROTROS (site)

15:55 Captains of Zaatari

Wanneer een wereldberoemde sportacademie een vluchtelingenkamp in Jordanië bezoekt zien twee boezemvrienden een kans om hun jeugddroom waar te maken: profvoetballer worden. – VPRO (site)

17:10 Building Visions

Auroville, India

Documentaireserie waarin ontwerpers over de hele wereld worden gevolgd die oplossingen zoeken voor de meest prangende uitdagingen van onze tijd. – VPRO (site)

17:40 Europe Revealed

Feeding Europe

Hoe voed je ecologisch verantwoord meer dan 500 miljoen Europeanen? – VPRO (site)

18:30 North Sea Jazz Classics

Ray Charles

Registratie van het optreden dat Ray Charles gaf tijdens North Sea Jazz op 13 juli 1980. – AVROTROS (site)

19:35 United Nations of Dance

Dances of Bali

Duik in het rijke universum van Balinese dansen. Dit Indonesische eiland heeft een robuuste relatie met verschillende typische dansen, waarbij verhalen van generatie op generatie worden doorgegeven. – VPRO (site)

20:30 Opera in Charkov

Charkov City Opera & Ballet uit Oekraïne toert langs de schouwburgen in Nederland met Verdi's Aida. De documentairemakers reisden vorig jaar naar Charkov om het Nederlandse artistieke team te volgen. – NTR (site)

21:30 Don Giovanni - Plácido Domingo

Opera van Mozart in twee bedrijven. National Theater Orchestra en Choir of the National Orchestra o.l.v. Plácido Domingo. – NTR (site)

00:35 AVROTROS Klassiek presenteert: Anton Spronk

De 26-jarige cellist Anton Mecht Spronk kreeg als vierjarig jongetje zijn eerste cellolessen van zijn vader. Samen met pianist Daniël van der Hoeven neemt hij nu zijn debuut-cd op. – AVROTROS (site)

00:55 Ce magnifique gâteau!

Korte animatiefilm die zich afspeelt in koloniaal Afrika in de late 19e eeuw, en die het verhaal vertelt van vijf verschillende personages. – VPRO (site)

01:40 The Story of Film: An Odyssey

Cinema Today and the Future

Documentaireserie over de geschiedenis van de speelfilm. – VPRO (site)

02:40 Under The Silver Lake

Op een avond in Los Angeles maakt de jonge Sam kennis met zijn aantrekkelijke buurvrouw Sarah. Wanneer zij de volgende ochtend blijkt te zijn verdwenen, begint Sam aan een surrealistische zoektocht. – VPRO (site)

04:55 Jazzportretten: Roefie Hueting

Portret van zanger Roefie Hueting. – NTR (site)

05:35 2Doc: Goede moeders

Verloskundige Sylvia merkt dat veel uithuisplaatsingen van kinderen voortvloeien uit slecht gefundeerde rapportages van jeugdzorginstanties. – KRO-NCRV (site)

RTL 4

07:30 Fien & Teun TV

Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje!

08:00 Titus & Fien TV

Het hilarische duo Titus & Fien zorgt voor vermaak voor jong en oud. Lach, gier en brul mee met de leukste grappen!

08:37 Jul & Julia TV

De twee lieve muizenvriendjes Jul en Julia zijn de vaste bewoners van Kinderpretpark Julianatoren. Samen met directeur Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin beleven ze de spannendste avonturen in het park.

09:02 Lodewijks groene geluk

Programma waarin Lodewijk Hoekstra samen met klimaatdeskundige Helga van Leur op pad gaat om mensen te helpen bij het vergroenen van hun directe leefomgeving.

09:31 Eigen huis & tuin: Lekker leven

Lifestyleprogramma met dagelijkse inspiratie voor een lekker leven in en om het huis.

10:30 House vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht.

10:53 Van woonvilla naar droomvilla

Inspirerend woonprogramma waarin topontwerper Bertram Terpstra en interieurontwerpster Pauline Jorritsma je meenemen in de wereld van design, architectuur en interieur.

11:33 Zorgeloos

Informatief programma waarin Dani Jašarević met patiënten in gesprek gaat over hun diagnose, problematiek en persoonlijke verhaal.

11:59 Zorgeloos

Informatief programma waarin Dani Jašarević met patiënten in gesprek gaat over hun diagnose, problematiek en persoonlijke verhaal.

12:30 Duurzame roadtrip

Duurzaam reisprogramma waarin Robin Leféber Nederland doorkruist om te zien waar de mooiste, meest interessante en duurzame projecten, initiatieven en hotspots zijn.

13:00 Gezondtijd

Informatief programma waarin dokter Janneke Wittekoek iedere week het laatste gezondheidsnieuws bespreekt.

13:31 De mooiste wegen

Programma waarin autojournalist Werner Budding je meeneemt langs de mooiste wegen. Hij zoekt daarbij graag het avontuur op en kiest nooit voor de makkelijkste weg.

14:00 Wishing on a star

Programma waarin presentatrice Carolien ter Linden op zoek gaat naar het ultieme allroundmodel. De modellen zullen diverse opdrachten uitvoeren op het gebied van fashion, beauty, business en muziek.

14:30 De kliniek

Na twee zwangerschappen zijn de borsten van de 32-jarige Ella niet meer wat ze waren. Ze hebben nog wel wat volume, maar ze hangen. Ella zou graag weer naar de sauna gaan zonder zich te schamen.

14:58 Je gaat het maken

Informatief programma waarin Pernille La Lau in de wereld van bouw en infrastructuur duikt. Dit doet ze met mensen die zich oriënteren op een carrièremove en hun kansen willen beproeven in een voor hen nieuwe sector.

15:29 Plezier en passie

Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken in zowel binnen- als buitenland worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is.

15:59 BBQ Street, de buurtbarbecue

Wat krijg je als je twee professionele grillmasters, enthousiaste hobbygrillers en een vinoloog met elkaar laat barbecueën? Inderdaad: een heerlijk culinaire aflevering. Ralph de Kok en Harm Jan Bloem leggen in Dronten kreeft, garnalen en struisvogelbiefstuk op de grill.

16:27 Nederland ontdekt

Lifestylemagazine waarin Inge de Bruijn en Ferry Doedens je meenemen naar de mooiste plekken in binnen- en buitenland om te bezoeken.

16:59 Het goede buitenleven

Programma waarin je kunt genieten van de meest exclusieve tuinen, heerlijke buitenruimtes, outdoorcooking en de laatste tuintrends.

17:29 Van woonvilla naar droomvilla

Inspirerend woonprogramma waarin topontwerper Bertram Terpstra en interieurontwerpster Pauline Jorritsma je meenemen in de wereld van design, architectuur en interieur.

18:00 RTL Nieuws

Dagelijks het nieuws uit binnen- en buitenland. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Download dan de mobiele app van RTL Nieuws.

18:17 Editie NL

Journalistiek programma met een eigen kijk op het dagelijks nieuws.

18:33 RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

18:34 RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

19:20 VriendenLoterij: De winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij worden verrast met een mooie prijs.

19:30 RTL Nieuws

Dagelijks het nieuws uit binnen- en buitenland. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Download dan de mobiele app van RTL Nieuws.

19:53 RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

20:03 Postcode Loterij Eén tegen 100

Quizprogramma waarin één kandidaat het opneemt tegen 100 tegenspelers. Als de kandidaat alle vragen goed heeft en daarmee de 100 deelnemers wegspeelt, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag.

21:00 Rooijakkers over de vloer

Art Rooijakkers ontmoet Jort Kelder op zijn geliefde Terschelling. Jort heeft hier een prachtige duinvilla en hij neemt Art mee voor een tour over het eiland. Met frisse tegenzin is Jort verrassend open over onderwerpen als familie, vriendschap en de liefde.

21:31 Renze op zondag

Talkshow waarin Renze Klamer in gesprek gaat met de hoofdrolspelers uit het nieuws en in de actuele onderwerpen uit het weekend duikt.

22:44 Bij ons op de boerderij

De familie Van der Zon heeft het druk. In de afgelopen periode zijn er meer dan honderd biggetjes geboren. De familie Van Dool heeft naast de zorg voor hun driehonderd schapen en honderdvijftig koeien nog een nieuwe uitdaging gevonden: kaas maken.

23:47 RTL Nieuws

Dagelijks het nieuws uit binnen- en buitenland. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Download dan de mobiele app van RTL Nieuws.

23:57 RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

00:01 Renze op zondag

Talkshow waarin Renze Klamer in gesprek gaat met de hoofdrolspelers uit het nieuws en in de actuele onderwerpen uit het weekend duikt.

01:16 RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

02:05 Teleshop 4: Tommy teleshopping

Homeshopping

Geen beschrijving.

RTL 5

06:00 Teleshop 5: Tommy teleshopping

Homeshopping

Geen beschrijving.

07:05 New creation church tv

Religieus programma waarin pastor Joseph Prince uit Singapore het Evangelie van genade verspreidt.

07:33 Antwoorden met Bayless Conley

Vind antwoorden op jouw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

08:00 Hour of power

Televisiekerkdienst waarin de positieve boodschap van Gods liefde wordt verkondigd. De voorganger is Bobby Schuller. De presentatie is in handen van Jan van den Bosch.

08:59 Hour of power

Televisiekerkdienst waarin de positieve boodschap van Gods liefde wordt verkondigd. De voorganger is Bobby Schuller. De presentatie is in handen van Jan van den Bosch.

10:02 Teleshop 5: Tommy teleshopping

Homeshopping

Geen beschrijving.

16:45 Films & sterren

Filmprogramma met exclusieve interviews, filmfestivals, awardshows, rode lopers, kijkjes achter de schermen en nog veel meer!

17:16 24 uur in de politiecel

Realityserie waarin we de Bedfordshire Police volgen bij hun misdaadonderzoeken. De rechercheurs hebben 24 uur om genoeg bewijsmateriaal te verzamelen, anders moet een verdachte weer worden vrijgelaten.

18:14 24 uur in de politiecel

Realityserie waarin we de Bedfordshire Police volgen bij hun misdaadonderzoeken. De rechercheurs hebben 24 uur om genoeg bewijsmateriaal te verzamelen, anders moet een verdachte weer worden vrijgelaten.

19:08 De moeite waard?!

Het Friese koppel Ge-An en Klaas gaat het flipavontuur aan. Het stel besteedt alle uren die zij overhouden naast hun werk en gezinsleven aan het opknappen van een uitgewoonde jaren 70-woning.

20:30 Kopen zonder kijken

Hein en Quirine huren in de Amsterdamse Pijp, maar dat blijkt vooral voor Hein toch niet helemaal de ideale plek. Als echte Brabantse Bourgondiërs willen ze vooral terug naar het veilige gevoel van vroeger.

21:57 Zeeman confronteert: Stalkers

De 28-jarige Amanda denkt op Instagram haar mogelijke liefde te hebben gevonden. Als na een paar dates blijkt dat het voor haar meer vriendschappelijk is, slaan bij haar date Sander alle stoppen door.

22:53 Politie Landelijke Eenheid in actie

Realityserie waarin de Politie Landelijke Eenheid een unieke inkijk geeft in het werk van de specialisten van de politie.

23:43 24 uur in de politiecel

Realityserie waarin we de Bedfordshire Police volgen bij hun misdaadonderzoeken. De rechercheurs hebben 24 uur om genoeg bewijsmateriaal te verzamelen, anders moet een verdachte weer worden vrijgelaten.

00:43 Teleshop 5: Tommy teleshopping

Homeshopping

Geen beschrijving.

02:00 Teleshop 5: Tommy teleshopping

Homeshopping

Geen beschrijving.

05:30 RTL De journal

Geen beschrijving.

RTL 7

06:04 Mediashop

Homeshopping

Geen beschrijving.

09:30 Vis TV XL

Magazine boordevol boeiende en zomerse visavonturen. Het 'Vis TV XL'-team laat zien hoe spannend vissen is en hoe mooi Nederland is als sportvisland.

10:30 Business class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland.

12:00 Custom cars: Las Vegas

Het leven van Danny Kokers draait om klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes. Met zijn team koopt en restaureert hij oldtimers om ze vervolgens met winst te verkopen.

12:30 Custom cars: Las Vegas

Het leven van Danny Kokers draait om klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes. Met zijn team koopt en restaureert hij oldtimers om ze vervolgens met winst te verkopen.

13:00 Custom cars: Las Vegas

Het leven van Danny Kokers draait om klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes. Met zijn team koopt en restaureert hij oldtimers om ze vervolgens met winst te verkopen.

13:30 Custom cars: Las Vegas

Het leven van Danny Kokers draait om klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes. Met zijn team koopt en restaureert hij oldtimers om ze vervolgens met winst te verkopen.

13:35 RTL GP: Retro

Retro

Overzicht van de mooiste auto- en motorsportmomenten uit het uitgebreide RTL-archief dat in de afgelopen twintig jaar is ontstaan door de talloze internationale auto- en motorsportprogramma's die RTL heeft uitgezonden.

14:00 Autosport NL

Supercar Challenge. Verslag van de Rundstrecke Trophy op de Red Bull Ring in Oostenrijk.

14:11 Custom cars: Las Vegas

Het leven van Danny Kokers draait om klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes. Met zijn team koopt en restaureert hij oldtimers om ze vervolgens met winst te verkopen.

14:30 Custom cars: Las Vegas

Het leven van Danny Kokers draait om klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes. Met zijn team koopt en restaureert hij oldtimers om ze vervolgens met winst te verkopen.

15:00 Custom cars: Las Vegas

Sweet Lambo of mine

Het leven van Danny Kokers draait om klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes. Met zijn team koopt en restaureert hij oldtimers om ze vervolgens met winst te verkopen.

15:30 Custom cars: Las Vegas

Pick ups and ponies

Het leven van Danny Kokers draait om klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes. Met zijn team koopt en restaureert hij oldtimers om ze vervolgens met winst te verkopen.

16:00 Custom cars: Las Vegas

El camino royale

Het leven van Danny Kokers draait om klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes. Met zijn team koopt en restaureert hij oldtimers om ze vervolgens met winst te verkopen.

16:30 Rally special

Actuele verslagen van rally's.

17:00 MotorNL tv

Motorprogramma voor en door motorrijders. Boordevol tests van nieuwe motorfietsen, artikelen en mooie motorverhalen.

17:30 Custom cars: Las Vegas

Sniders ride

Het leven van Danny Kokers draait om klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes. Met zijn team koopt en restaureert hij oldtimers om ze vervolgens met winst te verkopen.

18:00 Border patrol

Realityserie waarin de medewerkers van de douane en immigratiedienst van Nieuw-Zeeland worden gevolgd. Zij werken keihard om illegale en gevaarlijke goederen en mensen met verkeerde bedoelingen uit hun land te weren.

18:30 Border patrol

Realityserie waarin de medewerkers van de douane en immigratiedienst van Nieuw-Zeeland worden gevolgd. Zij werken keihard om illegale en gevaarlijke goederen en mensen met verkeerde bedoelingen uit hun land te weren.

19:00 De sterkste man

Verslag van de Strongman Champions League 2023. De sterkste mannen van de wereld strijden om de titel Wereldkampioen Sterkste Man. In zestien wedstrijden werken ze diverse onderdelen af.

20:00 Noah

Verfilming van het Bijbelse verhaal van de Ark van Noach, waarin God door middel van een zondvloed de aarde wil ontdoen van alle levende wezens. Noach bouwt een ark om met zijn gezin en duizenden dieren hieraan te ontsnappen. (site)

23:00 Wolves

Cayden Richards treft zijn ouders thuis vermoord aan en denkt dat hij dat als weerwolf heeft gedaan. Hij gaat op zoek naar zijn afkomst en belandt in een dorp vol weerwolven. Daar krijgt hij te maken met weerwolvenleider Connor. (site)

00:50 Business class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland.

01:59 Teleshop

Homeshopping

Geen beschrijving.

02:05 Teleshop

Homeshopping

Geen beschrijving.

RTL 8

06:35 Teleshop 8: Mediashop

Homeshopping

Geen beschrijving.

17:10 Murder, she wrote

The return of Preston Giles

Jessica's voormalige uitgever die is veroordeeld voor moord komt voorwaardelijk vrij. Hij wordt opnieuw verdacht van moord en roept Jessica's hulp in.

18:08 De Verhulstjes

Realityserie waarin Studio-100 baas Gert Verhulst en zijn gezin een uniek inkijkje geven in hun leven. Dit seizoen gaan de Verhulstjes op vakantie naar het zonnige Saint-Tropez.

19:04 Chateau Planckaert

Christopher en Francesco starten met de langverwachte bouw van de kasteeltorens in Frankrijk. Onder leiding van Devon maken de vrouwen en kinderen zelf meubels. Wanneer iedereen terug in België is, slaat het noodlot toe.

20:00 Crime scene investigation

Father of the bride

Het team is op zoek naar seriemoordenaar Nate Haskell. Hij heeft een videoband gestuurd waarop zijn verloofde vastgebonden en gewond te zien is.

20:56 Crime scene investigation

Cello and Goodbye

Dr. Langston gaat achter seriemoordenaar Nate Haskell aan. Die heeft zijn ex-vrouw ontvoerd en haar nieuwe man vermoord.

21:52 Crime scene investigation

In a dark, dark house

Na vele moorden en jaren van achtervolgen, lukt het Langston eindelijk om de confrontatie met seriemoordenaar Nate Haskell aan te gaan in het huis waar hij ooit begon met moorden.

22:47 Crime scene investigation

73 seconds

Er wordt geschoten in een tram, met twee doden en drie gewonden als gevolg. Het vreemde aan deze zaak is dat er vrijwel geen getuigen zijn.

23:35 Crime scene investigation

Tell-tale hearts

Een heel gezin is omgebracht. Drie verdachten komen in beeld, met allemaal een ander motief voor deze gruwelijke moord.

00:26 Homeshopping

Mediashop - RTL 8 MScrub-V02-05

Geen beschrijving.

00:31 Teleshop 8: Mediashop

Homeshopping

Geen beschrijving.

02:01 Teleshop 8: Mediashop

Homeshopping

Geen beschrijving.

Net 5

06:00 Loop: Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag

07:46 Love it or list it Vancouver

Teresa & Brian

Na jaren in een huis te hebben gewoond dat geschikt is voor een gezin van vier, wil Teresa kleiner wonen met een nabijgelegen appartement voor haar ouders. Brians oplossing: de kelder transformeren.

08:37 Supernanny

Garcia family

Huisman Anthony Garcia heeft moeite met zijn nieuwe rol als primaire verzorger, terwijl moeder Bethanie de balans tussen werk en privé niet kan vinden.

09:24 Lingo

Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen.

09:53 Lingo

Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen.

10:23 Lingo

Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen.

10:40 Lingo

Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen.

10:52 Lingo

Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen.

11:51 Steenrijk, straatarm UK

Escape to the country

De familie Lee ruilt hun Victoriaanse huis in Dorset in voor de sociale woning van de familie Wood. Alleenstaande moeder Larissa komt maar net rond van minimumloon, de Lee's ontbreekt het aan niets.

12:44 Grenzeloos verliefd

Marieke - Turkije

Marieke raakt via een chatbox aan de praat met de Turkse Ferdi. Ze worden verliefd. Marieke is dan pas zestien en wil eerst in Nederland studeren. Na elf jaar gaan ze samenwonen in Turkije.

13:37 10 years younger in 10 days

Steven & Faye

Als tiener verloor Steven zijn arm bij een ongeluk. Hij haalt alles uit het leven, maar bij zijn uiterlijk heeft hij hulp nodig. Faye helpt bij de genezing van anderen, maar kan niet zichzelf genezen.

14:27 House rules NL

Nu een team is vertrokken, staan de stellen voor een nieuwe uitdaging. Ze gaan allemaal terug naar hun slechtst verbouwde zone en krijgen 24 uur om deze op te knappen.

15:25 Clean it, fix it

Het team reist naar Noord-Londen om een gezin van vijf te helpen. In een dag moeten ze de woonkamer omtoveren van een overvolle speelruimte tot een ruimte die geschikt is voor het hele gezin.

16:18 Supernanny

Andersen family

Nadat bij hun kinderen ernstige voedselallergieën werden vastgesteld, waken Dan en Miranda Andersen voortdurend voor de veiligheid van hun gezin. Dit heeft geleid tot tegenstrijdige opvoedingsstijlen.

17:06 Het roer om

Wilco en Patricia

Wilco wil zijn jongensdroom om een melkveebedrijf te runnen, verwezenlijken in de Franse Dordogne. Daar kan het nog voor betrekkelijk weinig geld. Voor zijn vrouw is dit geen makkelijke besluit.

17:58 Grenzeloos verliefd

Marieke - Turkije

Marieke raakt via een chatbox aan de praat met de Turkse Ferdi. Ze worden verliefd. Marieke is dan pas zestien en wil eerst in Nederland studeren. Na elf jaar gaan ze samenwonen in Turkije.

18:58 The greatest hits: Met stip op 1

Verschillende BN'ers bekijken de videoclips van de leukste, meest spraakmakende en verrassende nummer 1 hits uit de jaren 80, 90 en zero's en reageren met een persoonlijke of hilarische anekdote.

20:00 Jumanji: The Next Level

De vriendengroep moet opnieuw terugkeren naar de wereld van het gevaarlijke spel Jumanji, om een van hun vrienden te redden. Ze ontdekken al snel dat niets is zoals ze het hadden verwacht. (site)

22:20 Percy Jackson & the Lightning Thief

De jonge Percy Jackson komt erachter dat hij een half-god is en dat hij wordt beschuldigd van het stelen van de bliksemschicht van Zeus. Hij moet en zal zijn onschuld bewijzen. (site)

00:40 Private eyes

The extra mile

De eigenaar van een autoraceteam huurt Shade en Angie in.

01:37 Private eyes

Boardwalk empire

Angie komt erachter wat haar vader in zijn kluisje bewaart. Shade en Angie helpen een eigenzinnige cliënt die volhoudt dat er iets vreemds aan de hand is in haar appartement.

02:26 Loop: Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag

SBS 6

07:00 Hart van Nederland - Vroege editie

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. In 10 minuten weet je waarover Nederland praat of nog gaat praten vandaag.

07:15 Hart van Nederland - Vroege editie

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. In 10 minuten weet je waarover Nederland praat of nog gaat praten vandaag.

07:30 Hart van Nederland - Vroege editie

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. In 10 minuten weet je waarover Nederland praat of nog gaat praten vandaag.

07:45 Hart van Nederland - Vroege editie

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. In 10 minuten weet je waarover Nederland praat of nog gaat praten vandaag.

08:00 Hart van Nederland - Vroege editie

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. In 10 minuten weet je waarover Nederland praat of nog gaat praten vandaag.

08:15 Hart van Nederland - Vroege editie

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. In 10 minuten weet je waarover Nederland praat of nog gaat praten vandaag.

08:30 Hart van Nederland - Vroege editie

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. In 10 minuten weet je waarover Nederland praat of nog gaat praten vandaag.

08:45 Hart van Nederland - Vroege editie

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. In 10 minuten weet je waarover Nederland praat of nog gaat praten vandaag.

09:00 Hart van Nederland - Vroege editie

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. In 10 minuten weet je waarover Nederland praat of nog gaat praten vandaag.

09:15 Hart van Nederland - Vroege editie

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. In 10 minuten weet je waarover Nederland praat of nog gaat praten vandaag.

09:30 Levende Steen ministries

Kerkdienst van de Levende Steen Gemeente uit Spijkenisse met een preek en liederen voor jong en oud.

10:01 De grote tuinverbouwing

Alkmaar

Het team helpt Arjen en Celine uit Alkmaar aan een nieuwe tuin en woonkamer. Ivo Putman zorgt dat de tuin niet meer alleen voor de kinderen is. Djamilla Smits gaat aan de slag met de kleuren groen en geel.

11:29 Ultimate vets

James heeft een noodgeval met een gewonde hond, Cheryl stelt haar detectivevaardigheden op de proef met Coco de Chihuahua en Cat voert een operatie uit.

11:58 Ik BBQ voor jou!

Gegrilde ossenhaas met pepersaus

Een programma over barbecueën op culinair niveau. Boordevol BBQ-accessoires, technieken en culinaire inspiratie.

12:28 Samen voor dieren

Vogelklas Karel Schot

Piet Hellemans bezoekt vogelopvang Vogelklas Karel Schot in Rotterdam. Ruim twaalfduizend vogels worden hier jaarlijks opgevangen en verzorgd.

13:02 Het jachtseizoen

Wietze de Jager & Klaas van der Eerden

Dj's Wietze de Jager en Klaas van der Eerden begonnen al ver voor de opnames met de voorbereiding op de radio. Ze willen met behulp van Bas Smit ontsnappen.

13:58 The secret life of the zoo

Tiger family matters

Oana, de anoa, bevalt van een kalfje. Sumatraanse tijgers Topan en Jaya verlaten Chester Zoo en gaan naar dierentuinen in Frankrijk en Wales. En de capibara's planten zich in snel tempo voort.

14:31 De grote verbouwing Australië

Rivett

Peter bouwt een ondergrondse eco-bunker die zelfvoorzienend, strak en volledig uniek is. Van buiten zal het er er uiteindelijk uitzien als een wilde tuin, maar onder de grond treft men een mancave.

15:32 Bouwen aan de toekomst

Milieu en duurzaamheid

Aandacht voor het milieu en hoe men hier duurzamer mee om kan gaan.

16:03 Wat een uitvinding

Buiten & bewegen

Zeven uitvinders beweren de oplossing te hebben voor een alledaags probleem op het gebied van buiten en bewegen. Van een plantswinger, een fietsregenjas tot een walnotenraper.

17:30 De grote verhuizing

The South East

Deze keer speuren Kirstie Allsopp en Phil Spencer het zuidoosten af, met twee uitdagende zoektochten.

18:30 De grote verbouwing Australië

Chain of Lagoons

Lynne en Paul hadden geen verhuisplannen tot ze een keer op vakantie gingen op Apple Isle en een prachtig stuk wildernis aan de kust vonden. Daar gaat Paul nu de bouw leiden, maar hoe lang nog?

19:31 Vtwonen weer verliefd op je huis

Oss

Bas en Eddie wonen in hun split-level woning in Oss. Ze experimenteren regelmatig met nieuwe spullen en kleur in huis, maar kunnen niet de juiste combinatie vinden.

20:29 Million dollar island

Op het eiland vechten de laatste spelers met één bandje voor hun bestaan. Het gebrek aan voedsel zorgt voor creatieve oplossingen. De jacht op de rijkste bewoner van het eiland wordt geopend.

21:32 Undercover in Nederland

Onderzoek naar ernstig verwaarloosde paarden, honden en katten. Alberto Stegeman en zijn team onderzoeken wie daar verantwoordelijk voor zijn. Ze ondernemen een spannende zoektocht en gaan de confrontatie aan.

22:37 Hart van Nederland - Late editie

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag

22:57 Shownieuws - Late editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

23:43 Weer.nl

De hele dag de meest actuele weersverwachting. Online, op de radio en elke avond bij SBS6. Met Amara Onwuka, Dennis Wilt of Jordi Huirne.

23:54 Het jachtseizoen

Wietze de Jager & Klaas van der Eerden

Dj's Wietze de Jager en Klaas van der Eerden begonnen al ver voor de opnames met de voorbereiding op de radio. Ze willen met behulp van Bas Smit ontsnappen.

00:45 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag

Veronica

18:00 Border security: Nieuw-Zeeland

Paul en het duikteam inspecteren de romp van een schip.

18:29 Border security: Nieuw-Zeeland

Peace keepers and restricted drugs

Brian en zijn MAF-team controleren in Oost-Timor de Nieuw-Zeelandse vredestroepen die naar huis terugkeren.

18:59 Border security

Medewerkers vermoeden dat er een bom in iemands bagage zit en de hele luchthaven wordt gesloten. Elders dagen reizigers de zeer getrainde intuïtie van douanebeambten uit.

19:30 Border security

Een nerveuze reiziger uit China wekt argwaan. Een familie uit de Verenigde Staten heeft niets aan te geven, maar hun bagage suggereert anders.

20:00 FBI: Most wanted

Clean house

De Fugitive Task Force gaat op zoek naar een vermiste tiener. Deze jongen, die een migrant is, zou door een gevaarlijke man in een duistere wereld gelokt zijn. Remy hoort intussen meer over de moord op zijn broer.

20:57 FBI

Privilege

Alle ogen zijn op het team gericht, wanneer ze proberen te achterhalen wie het enige kind van een Amerikaanse senator heeft ontvoerd. De ontvoering toont een mogelijk verband met een andere zaak.

21:54 FBI: International

Fed to the sharks

Het team vliegt naar Portugal wanneer de dochter van een belangrijke, Amerikaanse hotelier de hoofdverdachte wordt van de moord op een werknemer. Raines maakt zich zorgen over Vo.

22:50 FBI: International

The edge

Een moeder vlucht met haar zoon naar Hongarije nadat ze de gedeelde voogdij over hem in de VS is kwijtgeraakt. De jongen wordt ontvoerd en het team vraagt zich af welke ouder een gevaar vormt voor het kind.

23:42 FBI: Most wanted

Winner

Een verdachte komt op vrije voeten en slaat aan het moorden. Het team gaat samenwerken met Jackie Ward om hem op te sporen. Jess' liefdesleven gaat nog steeds niet over rozen.

00:36 FBI: Most wanted

Clean house

De Fugitive Task Force gaat op zoek naar een vermiste tiener. Deze jongen, die een migrant is, zou door een gevaarlijke man in een duistere wereld gelokt zijn. Remy hoort intussen meer over de moord op zijn broer.

01:19 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag

01:41 Pause

Geen beschrijving.

SBS 9

07:00 TV winkel

Homeshoppingprogramma.

15:08 The doctors

The psychology of quarantine, COVID-19 patient Zero

Een team van medisch specialisten bespreekt gezondheidsonderwerpen en beantwoorden kijkersvragen. Ze delen informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.

16:00 Dieren op spreekuur

Verschillende dierenartsen en hun bijzondere patiënten staan centraal.

16:32 Wall of sound

Rock, Pop, RnB, Indie, Dance of Urban, Wall of Sound is het nieuwe wekelijks muziekmagazine die fans op de hoogte houdt van Nederlandse en internationale artiesten.

16:59 Grey's anatomy

Breathe again

Meredith moet voor de rechter verschijnen omdat ze niet is komen opdagen bij haar taakstraf.

17:50 Grey's anatomy

Whistlin' past the graveyard

Tijdens de aanbouw van de nieuwe ziekenhuisvleugel ontdekken de bouwers menselijke botten. Hierdoor komen de artsen eindelijk meer te weten over de historie van het ziekenhuis.

18:45 The Attraction Test

Professor Brooke Carver bereidt zich voor om haar wetenschappelijke testmethode bekend te maken, die liefde tussen vreemden aanwakkert. De lancering wordt bedreigd als blijkt dat ze zelf 'The dating test' niet heeft gedaan.

20:30 Before I Fall

Samantha heeft het perfecte leventje met perfecte vriendinnen. Na een auto-ongeluk wordt Samantha wakker en blijkt het dezelfde dag te zijn als gisteren. Dezelfde dag blijft zich herhalen en Samantha krijgt zo een andere kijk op haar leven. (site)

22:23 A Cinderella Story

Sam Montgomery heeft afgesproken met haar anonieme chatvriendje op een Halloweenfeest. Hij blijkt de populairste jongen van de school te zijn. (site)

00:13 Blue bloods

Fallen heroes

Jamie weigert uit te leggen waarom hij het arrestatierapport betwist van een collega-agent die in het veld is aangevallen. Eddie aarzelt nadat ze akkoord gaat met een undercoveropdracht voor Anthony.

01:01 Tommy teleshopping

Homeshoppingprogramma.

03:31 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag

05:57 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag

Eén

09:00 Lentebeelden

Het uitzenden van seizoensgebonden natuurbeelden.

10:00 Erediensten

Protestantse eredienst in eurovisie

De protestantse eredienst met Pinksteren komt uit de protestantse kerk van Nice-Saint-Esprit in Frankrijk. De dienst wordt geleid door pastor Paolo Morlacchetti en Julien Giraud-Destefanis, voorzitter van de presbyterale raad. Commentaar: Nathan Vandamme.

11:00 Erediensten

R.K. eredienst in eurovisie

De eucharistieviering in eurovisie op het hoogfeest van Pinksteren.

12:00 Lentebeelden

Het uitzenden van seizoensgebonden natuurbeelden.

12:15 De inzichten

De inzichten van Johan Heldenbergh

Acteur en regisseur Johan Heldenbergh is te gast. Hoe kijkt acteur Johan Heldenbergh naar het leven en welke lessen haalt hij daaruit?

13:00 VRT NWS journaal

Nieuws en sport

13:25 Het weer

Weerbericht

13:30 Dublin Zoo

Documentairereeks over het leven achter de schermen van de wereldberoemde dierentuin in Phoenix Park in Dublin, Ierland.

13:50 Clips

Diverse muziekclips.

14:00 Inspector Morse

The infernal serpent

Een professor overlijdt aan een hartaanval nadat hij op straat is beroofd. Hij was op weg naar de universiteit om een controversiële toespraak te houden, dus vermoedt inspecteur Morse dat er meer aan de hand is.

15:45 Klassieke concerten

Klassiek in het Park - Viva Verdi

Klassiek in het Park is een jaarlijks klassiek openluchtconcert in het park van Brasschaat. Met het programma 'Viva Verdi' worden hoogtepunten uit het enorme oeuvre van de Italiaanse maestro Guiseppe Verdi gebracht met symfonisch orkest, koor en solisten.

16:30 Dierendokters 24/7

Een Belgisch witblauw rund moet bevallen. Bij dit ras gaat dat via een keizersnede. De bevalling gaat vlot, maar krijgt dan een verrassende wending.

17:00 Sporza op zondag

Met autosport: Morocco desert challenge; Formule 1: GP van Monaco.

17:35 Sporza: Formule 1

Samenvatting van de Grote Prijs Formule 1 van Monaco

18:00 VRT NWS update

Kort nieuwsoverzicht

18:10 Dagelijkse kost

Dagelijkse kost weekend

Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.

19:00 VRT NWS journaal

Nieuws en sport

19:22 Sportweekend

Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit.

19:55 Weer

Weerbericht

20:00 F.C. De Kampioenen 2: Jubilee general

De Kampioenen bereiden een groot feest voor om het 25-jarig bestaan van de voetbalploeg te vieren, met een hereniging van het zangkwartet The Championettes (Carmen, Doortje, Pascale en Bieke) als hoofdact. (site)

21:40 Boekathon 2023

In het kader van de Vlaanderenleestdag interviewde Tom De Cock op zondag 23 april in de bibliotheek van Sint-Niklaas tien uur lang veertig auteurs. In deze tweedelige compilatie zien we de opvallendste momenten.

22:35 VRT NWS journaal

Nieuws en sport

22:49 Keno

Loterijspel.

22:50 Weer

Weerbericht

22:55 Sporza: Giro magazine

Verslag van etappe 21: Rome - Rome (135 km).

23:20 Where the wild men are with Ben Fogle

Iceland

Ben Fogle trekt de hooglanden van Oost-IJsland in en verblijft bij Denni Karlsson (50), een voormalig filmmaker die de spotlights van Hollywood heeft ingeruild voor het noorderlicht van zijn thuisland.

00:05 Thuis

Joren is jarig en dat laat Hannah niet zomaar voorbij gaan, tot groot ongenoegen van Sam.

00:30 Journaallus

Doorlopende herhalingen

Nieuws en sport

Ketnet

06:00 Tik tak

Nieuwe reeks afleveringen van het legendarische programma voor peuters.

06:05 Bumba

Bumba en Kiwi maken een blokkentoren

06:10 Sarah zingt

Hé, doe maar mee

Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes. Zingen jullie mee?

06:15 Kaatjes kameraadjes

Vervoer: Frits en Frats zijn echte brandweermannen

06:20 Ollie

Regenboogjacht

Leuke animatiereeks over de nachtelijke avonturen van de uil Ollie en zijn vriendjes in een park middenin de stad.

06:25 Tee & Mo

Mo voor een ochtend

Animatiereeks over de avonturen van het grappige en vroegrijpe aapje Tee en zijn slimme en onvermoeibare moeder Mo.

06:30 Rintje

Op reis

Rintje gaat een nachtje logeren bij oma. Als een echte ontdekkingsreiziger gaat hij op zoek naar spannende nieuwe dingen. Maar tot zijn teleurstelling vindt hij niets. Daar weet oma wel wat op.

06:35 Stoppeltje

De danseres op de koord

Schattige animatiereeks over de kleine maar moedige Stoppeltje, die elke dag op weg naar school de wildste avonturen beleeft. Naar de boeken van Pierre Bailly en Céline Fraipont.

06:45 Odo

De veer van Vleughels

Grappige animatiereeks over een kleine uil met grote ideeën.

06:50 Pingu in de stad

Pingu's bezorgdienst

Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu, die verhuisd is naar de stad en erg moet wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.

06:55 Beer Bo

Mak als een lammetje

Humoristische reeks over de avonturen van enkele kleuters en hun pluizige vriend, Beer Bo.

07:00 Bob de bouwer

Lynxe soep

Leuke animatiereeks over de avonturen van Bob de Bouwer, die samen met zijn vriendjes - de pratende bouwmachines - op een groot bouwterrein woont.

07:10 Sarah doet yoga

Spin en aap

Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach! Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Doen jullie allemaal mee?

07:15 Dropje

Logeren

Kinderserie over Dropje die ontmoet de dochter van een glazenwasser, die heel graag op vakantie wil gaan. Samen maken ze een tent en echte regendruppels op het tentdoek. En dan is het niet een 'echte' vakantie meer.

07:25 Samson & Marie

De vaas

Van Leemhuyzen vraagt aan Samson en Marie om voor hem een vaas op te halen bij de post.

07:30 Kleine dingen

Very small patterns

Stop-motion animatiereeks over de avonturen van vijf nieuwsgierige vriendjes die veel plezier beleven aan het verkennen van een kinderspeeltuin als er niemand in de buurt is. (orig.: 'The very small creatures')

07:35 Royals next door

Royal Game Night

Animatiereeks over een koninklijke familie die tijdens de verbouwingswerken aan hun kasteel tijdelijk in een gewoon huis in een gewone wijk gaat wonen.

07:45 Zingaburia

De Grote Grommofoon

Prettig gestoorde serie geschreven door Hugo Matthysen en met muziek van Ronny Mosuse over de avonturen van het gelijknamige ruimteschip en zijn bemanning.

08:05 De nieuwe avonturen van Oggy

Wool ball madness

Franse animatiereeks over de wat vadsige kat Oggy die voortdurend belaagd wordt door drie hyperkinetische kakkerlakken.

08:10 Clip Superheld

De Pet op tegen Kanker. Clip 'Superheld'.

08:15 Kids on the block

Pizza boys

Humoristische fictiereeks over de avonturen en deugnieterij van een groepje vrienden die alles onder controle heeft op hun gezellige pleintje. Of dat denken ze toch...

08:30 Kingsize Live

Deel 1

Knetterende liveshow boordevol geschifte spelletjes, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.

08:50 Gamekeepers

Spiders Web

Spannende fictiereeks waarin hoofdpersonages Sari en Mats elke aflevering een andere game uit het brein van GameMaster Cordelia moeten winnen om de wereld te beschermen tegen groot onheil.

09:15 Kingsize Live

Deel 2

Knetterende liveshow boordevol geschifte spelletjes, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.

09:30 Clip Superheld

De Pet op tegen Kanker. Clip 'Superheld'.

09:35 Meisjes

Compilatie van de videofragmenten van de webreeks "Meisjes" die deze week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks is gebaseerd op de Noorse web only dramareeks 'Jenter'.

09:55 Ik u ook

Donuts en zeemeerminnen

Vlaamse sitcom over de kleurrijke en gezellige familie van de 18-jarige filmstudente Lou: papa, mama, pluspapa, nonkels, tantes, nichtjes, neefje, grootouders, een hond en een flamingo.

10:10 De nieuwe avonturen van Oggy

It wasn't me

Franse animatiereeks over de wat vadsige kat Oggy die voortdurend belaagd wordt door drie hyperkinetische kakkerlakken.

10:15 De nieuwe avonturen van Oggy

The mooncat

Franse animatiereeks over de wat vadsige kat Oggy die voortdurend belaagd wordt door drie hyperkinetische kakkerlakken.

10:20 TRIX compilatie

Goochelprogramma waarbij drie vrienden (Leonard, Lien en Luca) gevolgd worden tijdens hun opleiding bij goochelaar Steven.

11:05 De week van Karrewiet

Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd

11:15 Helden

Slingertouw

Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren.

11:40 Oma en Oma

Ontploft

Oma en Oma bekijken oude Ketnet-fragmenten.

11:50 De nieuwe avonturen van Oggy

Copycat

Franse animatiereeks over de wat vadsige kat Oggy die voortdurend belaagd wordt door drie hyperkinetische kakkerlakken.

12:00 Schijtluizen

Gevlekte ringslang

De gevlekte ringslang is de grootste slang van België. Sien en Thomas proberen er een te vangen. Bijten of wurgen doet ze niet, maar wat dan wel?

12:10 Wereldbeesten

In deze aflevering leren we het wrattenzwijn uit Zuid-Afrika, de gans uit België en de reuzenhaai van Isle of Man kennen.

12:20 Clip Superheld

De Pet op tegen Kanker. Clip 'Superheld'.

12:25 De regels van Floor

Hoogbegaafd

Als Kees een 1 krijgt voor zijn wiskundetoets maakt hij er met rode pen een 10 van. Vader Jan denkt dat Kees misschien wel hoogbegaafd is. Floor vertrouwt het zaakje niet en gaat op onderzoek uit.

12:35 Kosmoo

Digitale diefstal

Er worden computers gestolen uit de school van Robbe en Ellis.

13:00 Helden

Superhelden

Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren.

13:10 Mijn ridder en ik

Mijn ridder, mijn draak en ik

Komische animatiereeks over de middeleeuwse avonturen van de moedige maar onbeholpen ridder Henri, zijn pientere zoon en schildknaap Jimmy, en de rebelse prinses Cat.

13:20 De nieuwe avonturen van Oggy

Venting frustration

Franse animatiereeks over de wat vadsige kat Oggy die voortdurend belaagd wordt door drie hyperkinetische kakkerlakken.

13:25 Clip Superheld

De Pet op tegen Kanker. Clip 'Superheld'.

13:30 Slot Huiverstein 2: Zoenen is (niet) verboden

De leerlingen van kasteel Huiverstein ontdekken dat Kuno, de neef van de eigenaar van de school, het kasteel wil verkopen aan Chinese zakenlui. Ze zetten alles op alles om hun school te redden. (site)

15:00 Rox

Skate Kidz

Spannende avonturenserie over drie jonge helden die samen met de biologische superwagen ROX strijden tegen het kwade in de wereld.

15:25 Samson & Marie, ijsjestijd

Geluidsoverlast

Bill treedt met zijn triangel op. Alle klanten gaan lopen.

15:30 Molang

Dracula

Animatiereeks over de avonturen van het schattig, rond klein konijntje Molang en zijn vriendje, het kuiken Piu Piu.

15:35 Molang

A giraffe in Versailles

Animatiereeks over de avonturen van het schattig, rond klein konijntje Molang en zijn vriendje, het kuiken Piu Piu.

15:40 Royals next door

Royal Eclipse

Animatiereeks over een koninklijke familie die tijdens de verbouwingswerken aan hun kasteel tijdelijk in een gewoon huis in een gewone wijk gaat wonen.

15:55 Girls van Olympus

Het meer van de Nereïden

Animatiereeks over drie tienermeisjes die ontdekken dat ze bovennatuurlijke krachten hebben en een reïncarnatie zijn van de Griekse godinnen Athena, Aphrodite en Artemis. Gebaseerd op de boeken van Elena Kedros.

16:20 De nieuwe avonturen van Oggy

Mammot problem

Franse animatiereeks over de wat vadsige kat Oggy die voortdurend belaagd wordt door drie hyperkinetische kakkerlakken.

16:25 Nachtwacht

De Klopgeest

Spannende fictiereeks over drie tieners met bovennatuurlijke krachten die in het ogenschijnlijk stille dorpje Schemermeer de strijd aanbinden met allerlei kwade wezens uit de onderwereld.

16:55 Helden

Brug bouwen

Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren.

17:00 De nieuwe avonturen van Oggy

Mustache man

Franse animatiereeks over de wat vadsige kat Oggy die voortdurend belaagd wordt door drie hyperkinetische kakkerlakken.

17:10 Ket & Doc

Radio Felix

Een kind met autisme leert de wereld begrijpen via een radioprogramma.

17:25 Gamekeepers

Playground Terror

Spannende fictiereeks waarin hoofdpersonages Sari en Mats elke aflevering een andere game uit het brein van GameMaster Cordelia moeten winnen om de wereld te beschermen tegen groot onheil.

17:50 Wannabe's

Tomollyland

Komische fictiereeks over Olly Wannabe en zijn vrienden van Video King die één grote droom hebben: de volgende onlinehit scoren.

18:05 De week van Karrewiet

Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd

18:20 Onze natuur Ketnet

Hout, deel 1

Docureeks die toont hoe verbazend wild en verrassend dichtbij onze Belgische natuur wel is.

18:45 Kingsize Live

Deel 1

Knetterende liveshow boordevol geschifte spelletjes, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.

19:00 Gamekeepers

Spiders Web

Spannende fictiereeks waarin hoofdpersonages Sari en Mats elke aflevering een andere game uit het brein van GameMaster Cordelia moeten winnen om de wereld te beschermen tegen groot onheil.

19:30 Kingsize Live

Deel 2

Knetterende liveshow boordevol geschifte spelletjes, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.

19:45 De nieuwe avonturen van Oggy

The last flower

Franse animatiereeks over de wat vadsige kat Oggy die voortdurend belaagd wordt door drie hyperkinetische kakkerlakken.

19:55 2 Little Birds

El regalo

Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes -de ene is wit, de andere zwart- die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang... Gebaseerd op het boek "Dos Pajaritos" van Dipacho.

20:00 Geen uitzending

Programma volgt programma onderbreking.

20:15 VRT NWS journaal met VGT

Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).

20:40 Sportweekend met VGT

Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).

21:10 Geen uitzending

Programma volgt programma onderbreking.

ONS

06:03 Please Sir!

Please Sir -

Het is carrièredag op Fenn Street School en meneer Hedges geeft een demonstratie over hoe je je moet gedragen tijdens een sollicitatiegesprek.

06:32 Please Sir!

Please Sir -

Het is carrièredag op Fenn Street School en meneer Hedges geeft een demonstratie over hoe je je moet gedragen tijdens een sollicitatiegesprek.

08:10 Bergerac

A Cry in the Night

Wanneer een stel overboord valt van het jacht van een internationale rockster, vermoedt Jim moord.

09:05 MediaShop

MediaShop heeft innovatieve producten uit de hele wereld.

10:05 Tommy teleshopping

Tommy Teleshopping blok

12:33 Ouwe Jongens Smørrebrød

In de serie Ouwe Jongens Smørrebrød keren drie bekende televisiecoryfeeën terug op televisie. Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker stappen op de motor voor een roadtrip door Denemarken. Het resultaat: een reality reisprogramma vol sterke verhalen, openhartige gesprekken, prachtige landschappen en vooral ook veel humor.

13:04 Tommy teleshopping

Tommy Teleshopping blok

14:34 The Lone Ranger

Afl. 1 - Enter the Lone Ranger.

Een groep van zes Texas Rangers is een bende Mexicaanse bandieten op het spoor. Wanneer de Rangers in de val worden gelokt, krijgen ze één voor één de kogel. Eén van hen overleeft de bloedige aanslag. Hij wordt...The Lone Ranger! Zet je schrap voor de avonturen van The Lone Ranger, de moedige revolverheld die een miljoenenpubliek aan zich wist te binden. Samen met zijn kameraad Tonto vecht hij voor gerechtigheid in het Wilde Westen. Deze legendarische tv-serie staat garant voor spanning, actie en nostalgie! Hi-yo, Silver, away!

15:05 Tommy teleshopping

Tommy Teleshopping blok

15:35 New Music Now

In de komende uitzendingen blikken we terug op de eerste editie van de Dag van de Componist 2022. We laten live-registraties zien die opgenomen zijn in TivoliVredenburg. In deze aflevering: Het Cello Octet en het Trio Napolov, Fridman, Sandee. Cello Octet Cello Octet Amsterdam is een avontuurlijk collectief van cellisten dat staat voor nieuwe muziek en interdisciplinaire voorstellingen. In de hedendaagse muziekwereld is het Octet een begrip geworden, onder andere door samenwerkingen met componisten als Philip Glass, Sofia Gubaidulina, Arvo Pärt, Theo Loevendie, Mauricio Kagel, Michael Gordon en Kate Moore. Arvo Pärt zei na de première van zijn eerste stuk voor het Octet: "Het Octet is goud waard, ik heb dit ensemble 10 jaar te laat ontdekt." Programma: - Two Mediterranean Dances voor cello-octet (Theo Loevendie) - Phoenix (Kate Moore) - Sort Sol (Geerten Feller) - The Natural History of Destruction (Christiaan Verbeek) Trio Napolov, Fridman, Sandee Passie voor muziek van nu en de oneindige zoektocht naar nieuwe klankwerelden zijn de uitgangspunten die pianiste Laura Sandee, celliste Maya Fridman en slagwerker Konstantyn Napolov verbinden tot een spannend en uniek ensemble. Door samen te werken met componisten en betrokken te zijn bij het scheppingsproces worden nieuwe composities geboren, nieuwe werelden geopend en verbreden ze de grenzen van het bestaande repertoire. Programma: - Thin Air (Calliope Tsoupaki) - Cello solo: Maya Fridman - Droplets (Christiaan Richter) - Slagwerk solo: Konstatyn Napolov - Aeons (Robin de Raaff) - Trio Napolov, Fridman, Sandee Ga voor meer concerten en informatie naar het platform voor nieuwe muziek - New Music NOW

17:04 Friede, Liebe, Heimat

Friede, Liebe, Heimat

18:06 Doctor Who

Full Circle

(4) - Terwijl de Marshmen de Starliner binnenstromen dankzij een geïnfecteerde Romana, haasten de Doctor en Adric zich om een ??tegengif te creëren, maar ontdekken daarbij een diep geheim over de Marshmen en hun connectie met Adric's mensen.

18:36 De gouden jaren

In De Gouden Jaren neemt presentatrice Mari Carmen Oudendijk de kijker mee terug in de tijd. Terug naar die mooie momenten van vroeger waar we een warm gevoel van krijgen.

In deze aflevering: Aan de Buis Gekluisterd. De televisie! Een vast onderdeel in vele Hollandse huiskamers. Vroeger was de beeldbuis de plek waar het hele gezin omheen zat. Met z'n allen kijken naar Swiebertje of voor de vuist weg. Aanvankelijk werd gedacht dat de beeldbuis verloedering zou brengen en mensen apathisch zou maken. Maar het blijkt dat de tv juist ook mensen samenbrengt, want er zijn van die momenten dat het hele land geplakt zit aan de beeldbuis. En die momenten gaan we vandaag weer terughalen.

19:07 The Partridge Family

The Partridge Family -

19:27 Een bijzonder jaar

In deze aflevering: 1977. De grooste vliegramp ooit op Tenerife, de première van Soldaat van Oranje en de val van het kabinet Den Uyl.

19:37 The Partridge Family

The Partridge Family -

20:01 The Office

Merger

David maakt het personeel van Swindon vertrouwd met zijn stijl van leidinggeven.

20:35 Vintage Roads Great and Small

Niet alleen een aanrader voor alle James Herriot-fans, maar ook zeker voor iedereen die houdt van natuur, reizen en klassieke auto's!

21:30 High Chaparral

The High Chaparral - John Cannon heeft dringend vee nodig om aan zijn contract met het leger te voldoen. Hij gaat in zee met Mexicaanse veehouders, maar die worden onderdrukt en bedreigd door een meedogenloze veehandelaar.

22:31 The Ronnie Wood Show

The Ronnie Wood Show - Afl. 11 (11)

23:02 De Versierders

The Gold Napoleon.

De serie De Versierders (The Persuaders) is de perfecte mix tussen actie, glamour en humor. Het verhaal draait om de twee playboys Danny Wilde en Brett Sinclair. Samen bestrijden zij de misdaad. Danny Wilde (Tony Curtis) is een brutale Amerikaan die is opgegroeid in een achterstandswijk in New York en zelf zijn fortuin heeft gemaakt. Lord Brett Sinclair (Roger Moore) is een beschaafde, Britse aristocraat die een saai, luxe leven lijdt. In eerste instantie zijn ze elkaars rivalen, maar al gauw brengt een gepensioneerde rechter hen bij elkaar en bestrijden ze samen de misdaad. Daarbij werken ze niet altijd volgens het boekje. Actie, geld, snelle auto's en mooie vrouwen vormen de voornaamste ingrediënten van deze succesvolle serie over twee charmante waaghalzen die opereren op het scherpst van de snede in de wereld van de internationale jetset.

00:02 Bergerac

The Company You Keep

Een van Charlie's vrienden wordt verdacht van het tippen van een groep dieven over welke huizen waardevolle spullen bevatten en wanneer de eigenaren weg zullen zijn.

01:01 Tommy teleshopping

Tommy Teleshopping blok

05:01 High Chaparral

The High Chaparral - John Cannon heeft dringend vee nodig om aan zijn contract met het leger te voldoen. Hij gaat in zee met Mexicaanse veehouders, maar die worden onderdrukt en bedreigd door een meedogenloze veehandelaar.

VRT Canvas

07:30 Ketnet junior

Programma's voor peuters en kleuters

12:30 Lentebeelden

Het uitzenden van seizoensgebonden natuurbeelden.

13:30 Ketnet junior

Programma's voor peuters en kleuters

18:45 Amazon: The lost world

Origins

Nieuwe ontdekkingen wijzen op het bestaan van een vergeten beschaving in de jungle van het Amazonewoud. Maar hoe is die beschaving ontstaan? En wanneer? Waar kwamen ze vandaan en hoe overleefden ze in de jungle? Met behulp van archeologie en technologie gaan we op zoek naar de sporen van een vergeten oerwoudbeschaving.

19:30 Vranckx

Pooiers en premiejagers

Nergens anders in de Verenigde Staten komen meer minderjarige meisjes in de seksindustrie terecht dan in Houston, Texas. De gemiddelde leeftijd waarop een meisje wordt verkocht is vijftien jaar. Verslaggever Yousra Elbagir gaat op stap met teams die meisjes proberen te redden uit de handen van mensenhandelaars.

20:00 Langs de nieuwe zijderoute

Vrije mensen-land

Kazachstan staat voor een groot dilemma: hoe vaar je, na honderden jaren van bezetting, een eigen koers, zonder de grote buren Rusland en China voor het hoofd te stoten?

20:45 The real crown: Inside the House of Windsor

Erfgenamen en invallers

Terwijl prins Harry vecht in de oorlog, vervult William zijn koninklijke plichten. Net nu het land verdeeld is over de Brexit, ontstaat er verder tweespalt tussen de broers, nadat Harry met Meghan Markle is getrouwd. Wanneer Elizabeth II sterft, brengen mensen overal hulde aan haar omwille van haar dienstbaarheid en plichtsbesef.

21:35 Cargo

Total cost of 50,000 euros

Sammy komt erachter dat Yonah iets te maken heeft met de verdwijning van Liah, maar Yonah is nergens te bespeuren. Riku verkoopt zijn garage en geeft het geld aan Kiki, zodat ze Liah daarmee kan kopen. Maar de mensenhandelaars laten weten aan Kiki dat Liah al verkocht is.

22:20 Cargo

Towards the unknown

Sammy krijgt een bericht van Yonah, maar dat blijkt een valstrik te zijn. Sammy wordt neergeschoten, maar hij slaagt erin te achterhalen waar Liah is. Kiki en Riku trekken naar Stockholm om Liah te zoeken. Komen ze op tijd, voor Liah afgegeven wordt aan haar nieuwe ouders?

23:05 Agent Hamilton

Hamiltons overstap naar de SÄPO wordt gemengd onthaald. Onderzoek wijst uit dat Norling een USB-schijf verborgen hield met geheime informatie.

23:50 Weer

Weerbericht

23:53 VRT NWS journaal

Nieuws en sport

BBC 1

07:00 Breakfast

Ontbijtprogramma met het laatste nieuws, economische actualiteiten, sport en het weerbericht.

10:00 Sunday with Laura Kuenssberg

Ontbijt televisie met Laura Kuenssberg.

11:00 Politics

Actualiteitsprogramma over de politieke situatie in Engeland.

11:30 A Celebration for Pentecost

Verslag van de Pinkster viering tijdens de Eerste Pinksterdag.

12:30 Homes under the hammer

In elke aflevering worden drie huizen getaxeerd. Heeft de nieuwe eigenaar een goede koop gesloten of niet? En waar moet je bij het kopen van een huis op letten?

13:30 Bargain Hunt

Builth Wells

Presentatie door Charlie Ross. De teams gaan vandaag op zoek naar koopjes op het terrein van de Royal Welsh Show in Builth Wells. Ze krijgen assistentie van Philip Serrell en Thomas Plant.

14:00 BBC News

Het laatste nationale en internationale nieuws.

14:15 Songs of praise

The Church on Parliament Square

Sean Fletcher bezoekt de St Margaret's Church in Westminster. Het is de kerk waar vele leden van het Brits Lagerhuis en het Hogerhuis naar toe gaan om de Anglicaanse dienst bij te wonen.

14:50 Points of View

Kijkers geven commentaar op recente tv-programma's van de BBC.

15:05 Lifeline

Melanoma Focus

Owain Wyn Evans vertelt over de organisatie "Melanoma Focus."

15:15 Alice: Through the Looking Glass

Alice keert terug in het magische Underland en komt er achter dat Hatter doodziek is. Ze maakt, samen met haar vrienden, een reis door de tijd om zijn leven te redden. (site)

17:00 Primates

Familiekwesties

Familie is belangrijk voor de primaten. Hun complexe sociale leven is de sleutel tot hun succes.

18:00 Final Score

Presentatie door Jason Mohammad.

19:35 BBC News

Het laatste nationale en internationale nieuws.

20:00 Countryfile

Upper Teesdale

Programma over de geheimen en geneugten van het plattelandsleven in Groot-Brittannië.

21:00 Antiques Roadshow

Powis Castle and Garden, Welshpool 1

Show waarin een groep antiekexperts door Engeland reist en de plaatselijke bevolking uitnodigt om hun waardevolle eigendommen te laten taxeren.

22:00 Ten Pound Poms

Serie over een Engelse familie uit Manchester die na de Tweede Wereldoorlog naar Australië besluit te verhuizen.

23:00 BBC News

Het laatste nationale en internationale nieuws.

23:30 Match of the Day

Hoogtepunten van alle Premier League wedstrijden van deze dag.

01:15 BBC News

Het laatste nationale en internationale nieuws.

BBC 2

07:30 The A to Z of tv gardening

Letter X, Y & Z

Tuinmagazine met onderwerpen in alfabetische volgorde.

07:50 Countryfile

Cumbrian Shepherdess - Spring

Programma over de geheimen en geneugten van het plattelandsleven in Groot-Brittannië.

08:45 Beechgrove Garden

Tuiniershow met Jim McColl, Carole Baxter, George Anderson en Chris Beardshaw.

09:15 Landward

Plattelandsmagazine met aandacht voor het platteland van Schotland.

09:45 Around the World in 80 Gardens

The Med: Spain/Morocco/Italy

Monty Don bezoekt de 80 meest inspirerende tuinen ter wereld.

10:45 Saturday Kitchen Best Bites

Hoogtepunten en natuurlijk de lekkerste gerechten van Saturday Kitchen.

12:15 The Big Family Cooking Showdown

In deze unieke kookwedstrijd serveren gezinnen met een passie voor eten hun beste creaties voor de kans om gekroond te worden tot de beste Britse thuiskoks.

13:15 Rick Stein's Spain

Culinaire reisreeks waarin de Britse chef-kok en televisiemaker Rick Stein op zoek gaat naar de ziel van de authentieke Spaanse keuken.

14:15 Lover Come Back

Jerry Webster en Carol Templeton werken voor concurrerende reclamebureaus. Jerry gebruikt drank en vrouwen om opdrachten te regelen. Carol vindt dit maar niks en sleept hem voor de rechter. (site)

16:00 Cycling: RideLondon Classique

Verslag van de derde etappe van de RideLondon 2023.

19:00 Flog It!

Bristol Cathedral 21

Het publiek probeert geld te verdienen met hun antiek door een risico te nemen op een veiling.

19:45 Grand Tours of Scotland's Rivers

Going the Distance

Paul Murton begint aan een reeks langeafstandswandelingen, van berg tot riviermonding, waarbij hij vijf van de wildste en schilderachtigste rivieren in zijn geboorteland Schotland verkent.

20:15 Stanley Tucci: Searching for Italy

Rome

Stanley Tucci ontmoet een oude vriendin, Claudia della Frattina, en samen gaan ze naar een klein restaurant om rigatoni all'amatriciana te bestellen, een van de beroemde vier Romeinse pasta's.

21:00 Simon Reeve's South America

Bolivia to Paraguay

Simon Reeve doorkruist de zoutvlakten van Bolivia, de Pantanal in Brazilië en de bossen van Paraguay.

22:00 Barry Humphries at the BBC

Registratie van de show van Barry Humphries, die beter bekend was als Dame Edna Everage.

23:00 Rebels of Oz: Germaine, Clive, Barry and Bob

Howard Jacobson vertelt over de vier rebelse Australiërs: Robert Hughes, Clive James, Barry Humphries en Germaine Greer en hun invloed op de cultuur van Australië.

00:00 Rebels of Oz: Germaine, Clive, Barry and Bob

Howard Jacobson vertelt over de vier rebelse Australiërs: Robert Hughes, Clive James, Barry Humphries en Germaine Greer en hun invloed op de cultuur van Australië.

01:00 Miriam Margolyes: Almost Australian

The Lucky Country

Miriam Margolyes bezoekt de Golf van Carpentaria om te zien waar de rijkdom van Lucky Country vandaan komt.

02:00 Question Time

Debatprogramma met bekende prominenten en politici die vragen uit het publiek beantwoorden.

03:00 Steeltown Murders

Paul probeert individuen uit te schakelen wiens verleden is bepaald door valse beschuldigingen.

04:00 This is BBC Two

Nieuwsbericht.

BBC Four

20:00 Queen Victoria: My Musical Britain

Om de 200ste geboortedag van Koningin Victoria te vieren, belicht historicus dr. Lucy Worsley het karakter en de nalatenschap van de beroemde monarch.

21:00 Gilbert & Sullivan's the Yeomen of the Guard

Sparkling new production of the Gilbert and Sullivan classic, set in the Tower of London.

23:25 Cilla in Scandinavia

Cilla Black hosts a show specially recorded in Stockholm on Midsummer's Day.

00:25 Cilla

With Georgie Fame, Dusty Springfield, Tim Brooke-Taylor, Graham Chapman and Graeme Garden.

01:15 Queen Victoria: My Musical Britain

Om de 200ste geboortedag van Koningin Victoria te vieren, belicht historicus dr. Lucy Worsley het karakter en de nalatenschap van de beroemde monarch.

02:15 Britain and the Sea

Trade and Romance

David Dimbleby's zoon Fred vaart mee terwijl hij langs de Schotse westkust trekt. Ze volgen de handelsroutes langs de monumentale kanalen die door de Hooglanden heengaan en welvaart en voorspoed brachten in het hart van Schotland.

03:15 Pause

Geen beschrijving.

BBC First

06:00 Call the midwife

Een zwangere moeder met een chronische hartaandoening wordt onwel. Nancy krijgt argwaan door het onvoorspelbare gedrag van een jonge vader. Matthew bereidt zich voor op het bezoek van zijn vader.

07:10 Death in paradise

Murder on the Honore Express

Vijf mensen reizen met de bus naar Honoré, waarbij één persoon wordt neergestoken. Niemand in de bus is van zijn of haar plek geweest en niemand heeft iets gezien. Wie kan de dader zijn?

08:10 Death in paradise

Murder most animal

Dierentuineigenaar Xander Shepherd wordt vergiftigd door een verdovingspijltje.

09:15 Death in paradise

Wish you weren't here

Jack en zijn team zijn verbijsterd als de televisiepresentator van een reisprogramma verdronken blijkt te zijn.

10:15 The coroner

How to catch a lobster

Het aangespoelde lichaam is volgens Jane het gevolg van een mislukt zeemansgraf. Davey is het daar niet mee eens.

11:10 The coroner

That's the way to do it

De nieuwe burgemeester van de stad wordt dood in een hotelkamer aangetroffen. Jane gaat op zoek naar de waarheid en brengt daarmee haar eigen leven in gevaar.

12:05 Call the midwife

Een zwangere moeder met een chronische hartaandoening wordt onwel. Nancy krijgt argwaan door het onvoorspelbare gedrag van een jonge vader. Matthew bereidt zich voor op het bezoek van zijn vader.

13:10 Father Brown

The hidden man

De vriendschap van Father Brown met meesterdief Hercule Flambeau wordt op de proef gesteld wanneer Flambeau verdacht wordt van moord. Hoofdinspecteur Sullivan komt langs om Father Brown te waarschuwen dat Flambeau voortvluchtig is.

14:05 Midsomer murders

Happy families (1/2)

Barnaby en Winter onderzoeken de dood van Victor Karras, een producent van exclusieve bordspellen. Het slachtoffer lijkt te zijn vergiftigd.

15:05 Midsomer murders

Happy families (2/2)

Hugo Welles wordt vermoord aangetroffen. Barnaby en Winter vermoeden dat de slachtoffers informatie hadden die naar de ware identiteit van de moordenaar zou leiden.

16:00 Midsomer murders

The scarecrow murders (1/2)

Een vogelverschrikkersfestival om geld in te zamelen voor de kerk neemt een gruwelijke wending wanneer er lijken worden aangetroffen die gepositioneerd zijn als stropoppen.

17:00 Midsomer murders

The scarecrow murders (2/2)

Dominee Oscar Hayden en Thea Stannard worden vermoord aangetroffen naast een paar strocreaties van het festival.

17:50 Rosemary & Thyme

Racquet Espanol

Rosemary en Laura zijn in een resort in Spanje waar ze voor een tennistoernooi een trofeeëntuin creëren. Wanneer een van de deelnemers dood wordt aangetroffen, gaat iedereen ervan uit dat het een ongeluk was.

18:50 Rosemary & Thyme

Enter two gardeners

Rosemary Boxer en Laura Thyme werken aan een tuin voor een openluchttheater, waar de neef van Rosemary een optreden heeft. Maar dan schiet een van de acteurs zichzelf tijdens een repetitie neer.

19:45 Miss Fisher's murder mysteries

Death do us part

Een onderscheiden wetenschapper wordt vermoord op het terrein van het Koninklijk Observatorium. Een moordenaar die de halve wereld over is gereisd, heeft het voorzien op een familielid van Phryne.

21:00 Blue Lights

The Fear

Na een aanslag door paramilitairen is Grace vastbesloten om de McIntyres ten val te brengen. Wanneer Angela merkt dat Gordy haar steeds meer buitensluit, gaat ze wanhopig op zoek naar hulp.

22:10 Call the midwife

Een zwangere moeder met een chronische hartaandoening wordt onwel. Nancy krijgt argwaan door het onvoorspelbare gedrag van een jonge vader. Matthew bereidt zich voor op het bezoek van zijn vader.

23:20 Sanditon

Charlotte en Colbourne komen tot een overeenstemming terwijl zij met Lennox op het jaarlijkse zomerfeest is. Clara vraagt Esther om hulp terwijl Edward een plan beraamt om zijn stiefzus in diskrediet te brengen.

00:25 Happy Valley

Wanneer Tommy Lee Royce voor de rechter moet verschijnen, gaan Ryan en Richard ieder afzonderlijk naar Leeds, waar ze getuige zijn van zijn schokkende ontsnapping. Joanna's ouders gaan naar de politie om haar als vermist op te geven.

01:25 New tricks

Curate's egg

Danny en Steve verwelkomen hun nieuwe baas Ted Case op het UCOS-kantoor. De eerste zaak van het nieuwe team betreft een vermoorde predikant die racistische haatmail kreeg.

02:20 Miss Fisher's murder mysteries

Death do us part

Een onderscheiden wetenschapper wordt vermoord op het terrein van het Koninklijk Observatorium. Een moordenaar die de halve wereld over is gereisd, heeft het voorzien op een familielid van Phryne.

03:15 Blue Lights

The Fear

Na een aanslag door paramilitairen is Grace vastbesloten om de McIntyres ten val te brengen. Wanneer Angela merkt dat Gordy haar steeds meer buitensluit, gaat ze wanhopig op zoek naar hulp.

04:15 Beyond Paradise

Het lichaam van een mysterieuze man wordt in een graancirkel gevonden. Zijn buitenaardse wezens verantwoordelijk?

ARD

06:10 Unerschrocken! - Echte Heldinnen

The Shaggs

Portretserie gebaseerd op de strips van Pénélope Bagie, die in elke aflevering een bijzondere vrouw presenteert.

06:15 Elefant, Tiger & Co. - Spezial

Real life documentaireserie waarin we een kijkje nemen achter de schermen in de oudste dierentuin in Duitsland, de dierentuin in Leipzig. Gesprekken met dierenverzorgers en verhalen over bijzondere dieren in de dierentuin.

07:45 Ostwind 3: Aufbruch nach Ora

Mika en haar hengst Stormwind ontdekken een oase waar wilde paarden leven. De oase wordt echter bedreigd door een bedrijf dat het bronwater wil exploiteren. Mika en Stormwind komen in actie. (site)

09:25 Die Sendung mit der Maus

Lach- und Sachgeschichten

Kinderprogramma met de legendarische muis.

09:55 Tagesschau

Mit Wetter

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

10:00 Ökumenischer Gottesdienst zum Pfingstsonntag

Registratie van een pinksterzondagdienst in de buitenlucht, georganiseerd door de katholieke kerk in Mannheim. Met muziek van het oecumenische vocaal ensemble uit Mannheim onder leiding van Marion Krall en Klaus Krämer.

11:00 Das Wasser des Lebens

De koning is ziek en zijn drie zonen zijn verdrietig. Een oude man vertelt over het levenswater dat de koning genezen kan. De zonen gaan op zoek naar het kasteel waar het levenswater is.

12:00 Erlebnis Erde: Das Geheimnis der Wüstenelefanten

De Namibwoestijn is de oudste en één van de gevaarlijkste woestijnen ter wereld. Toch is het veel dieren gelukt om zich aan de droogte aan te passen, zoals de woestijnolifanten. Om te overleven moeten ze lange, gevaarlijke tochten ondernemen.

12:45 Tagesschau

Mit Wetter

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

12:50 Zwei Bauern und kein Land

Boerenzoon Felix keert na vele jaren terug op de boerderij van zijn vader Johannes. Die heeft echter al zijn land verkocht. De twee besluiten om met nachtelijke rooftochten in hun levensonderhoud te voorzien. (site)

14:20 Heiraten ist auch keine Lösung

Na een relatie van zes weken besluiten Fanny en Luca te trouwen, maar hun moeders vinden dit geen goed idee. Ze trekken naar Italië om hun kinderen op andere gedachten te brengen. (site)

15:50 Tagesschau

Mit Wetter

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

16:00 Utta Danella - Wenn Träume fliegen

Juliane heeft een hechte band met haar jongere zuster Sarah, die als kind erg ziek was. Aan deze hechte band dreigt een einde te komen als ze op dezelfde man verliefd worden.

17:30 Zum Glück gibt's Schreiner

Katharina heeft het helemaal gemaakt in de grote stad, maar in de liefde heeft ze minder geluk. Ze gaat terug naar haar geboortedorp om haar moeder te helpen en daar loopt ze de aantrekkelijke timmerman Mike tegen het lijf.

18:59 Gewinnzahlen Deutsche Fernsehlotterie

Bekendmaking van de winnende getallen van de Deutsche Fernsehlotterie.

19:00 Sportschau

Samenvattingen van de 34e speelronde in de 2. Bundesliga: SpVgg Greuther Fürth - SV Darmstadt 98, FC St. Pauli - Karlsruher SC, SC Paderborn 07 - 1. FC Nürnberg, Hannover 96 - Holstein Kiel, F.C. Hansa Rostock - Eintracht Braunschweig, SV Sandhausen - Hamburger SV, SSV Jahn Regensburg - 1. FC Heidenheim, 1. FC Magdeburg - DSC Arminia Bielefeld, 1. FC Kaiserslautern - Fortuna Düsseldorf.

20:00 Tagesschau

Mit Wetter

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

20:15 Tatort

Rhythm and Love

In een moerasgebied wordt een naakt lijk gevonden. Het slachtoffer blijkt Maik Koslowski, groenteboer, naaktmodel en voorvechter van de vrije liefde. Tijdens het onderzoek op Koslowski's boerderij die grenst aan een woonwagenkamp stuiten Thiel en Boerne op een vrijzinnige commune.

21:45 Tagesthemen extra

Extra nieuwsuitzending.

21:50 Kommissar Van der Valk

Redemption in Amsterdam

Als een grote naam in de museumwereld wordt vermoord met een ceremonieel Indonesisch wapen, belanden Van der Valk en zijn team in de wereld van de kunstrestitutie. Er duikt ook een oude zaak op.

23:20 Tagesthemen

Mit Sport und Wetter

Nieuws uit het binnen- en buitenland.

23:40 Martin Eden

De ongeschoolde zeeman Martin Eden worstelt om boven zijn armoedige omstandigheden uit te stijgen door schrijver te worden. Hij hoopt een plek te veroveren bij de literaire elite en het hart van de verfijnde Elena te winnen. (site)

01:35 Tagesschau

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

01:40 Tatort

Rhythm and Love

In een moerasgebied wordt een naakt lijk gevonden. Het slachtoffer blijkt Maik Koslowski, groenteboer, naaktmodel en voorvechter van de vrije liefde. Tijdens het onderzoek op Koslowski's boerderij die grenst aan een woonwagenkamp stuiten Thiel en Boerne op een vrijzinnige commune.

03:10 Kommissar Van der Valk

Redemption in Amsterdam

Als een grote naam in de museumwereld wordt vermoord met een ceremonieel Indonesisch wapen, belanden Van der Valk en zijn team in de wereld van de kunstrestitutie. Er duikt ook een oude zaak op.

04:40 Deutschlandbilder

Deutschlandbilder toont prachtige Duitse landschappen.

04:55 Tagesschau

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

05:00 Echtes Leben: Wir sind die Kuschel-Revolution

Reportage over knuffelfeestjes. In een tijd waarin mensen steeds meer tijd achter het beeldscherm doorbrengen, krijgen steeds meer mensen behoefte aan lichamelijk intermenselijk contact.

05:30 Nele in den Wolken

Nele droomt erover om over het Steinhuder meer te vliegen, de wolken aan te kunnen raken en nog veel verder. Maar in werkelijkheid is ze na schooltijd altijd thuis, omdat ze voor haar zieke moeder moet zorgen.

05:55 Ginevra: ein Mädchen unter Cowboys

De bijna twaalfjarige Italiaanse Ginevra wil koedrijver worden zoals haar vader en grootvader. Ze mag samen met hen een groep van meer dan zestig langhoorns opdrijven naar een andere weide kilometers verderop, waar meer vers gras te vinden is.

ZDF

06:00 Die Biene Maja

Ringkampf im Wald

Een vliegend hert maakt een noodlanding in de wei.

06:10 Maulwurf Moley

Das magische Viereck

Serie die een inkijk geeft in het leven van een charmante jonge mol Molmans. Wij volgen zijn dagelijkse tegenslagen en avonturen die hij ondergrond met zijn schattige vrienden beleeft!

06:20 Maulwurf Moley

Señora Marias Chilisoße

Serie die een inkijk geeft in het leven van een charmante jonge mol Molmans. Wij volgen zijn dagelijkse tegenslagen en avonturen die hij ondergrond met zijn schattige vrienden beleeft!

06:30 Pettersson und Findus

Duell unterm Kirschbaum

Serie gebaseerd op de kinderboekenserie van de Zweedse schrijver Sven Nordqvist.

06:45 Floyd Fliege

Ruhiges Plätzchen gesucht

Floyd eb Abakus willen een wedstrijd spelen, maar ze hebben een rustig plekje nodig en worden steeds door iemand gestoord.

06:55 Floyd Fliege

Kostbare Krümel

Floyd wil een nieuw stripboek bemachtigen, maar dit kan alleen tegen betaling met broodkruimels. Maar die heeft hij niet.

07:05 Das Dschungelbuch

Tempel der wölfe (1/2)

Geen beschrijving.

07:15 Bibi Blocksberg

Klitzeklein gehext

Animatieserie over de avonturen van de kleine heks Bibi die kan toveren, maar waarbij vaak het nodige mis gaat.

07:40 Bibi und Tina

Ein unfaires Rennen

Animatieserie over de avonturen van de kleine heks Bibi en haar vriendin Tina op de manege van graaf Von Falkenstein.

08:10 Löwenzahn

Peter Lustig woont in een bouwkeet, draagt een overall en heeft in elke aflevering een interessant onderwerp paraat.

08:35 1, 2 oder 3

Quizzen & Wissen mit Elton

Quizprogramma waarin drie basisschoolklassen uit Duitsland, Oostenrijk en een ander Europees land het tegen elkaar opnemen.

09:00 Heute Xpress

Compact overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen van de dag inclusief sport en het weer

09:03 37 °Leben: Ich lass mich taufen

Twee jonge vrouwen worden gevolgd tijdens hun doop.

09:30 Katholischer Pfingstgottesdienst

Met Provinciaal Prior pater Saji Mullankuzhy.

10:30 Bares für Rares - Lieblingsstücke

Die Trödel-Show mit Horst Lichter

De kok Horst Lichter ontvangt mensen die afscheid willen nemen van oude dingen. Hun schatten worden door deskundigen bekeken en getaxeerd. Daarna worden ze te koop aangeboden aan handelaren.

11:55 Heute Xpress

Compact overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen van de dag inclusief sport en het weer

12:00 Fernsehgarten

Andrea Kiewel präsentiert Musik und Gäste

Met optredens van Luca Hänni, Vincent Gross, Anna-Carina Woitschack, Heinz Rudolf Kunze en Neonlich.

14:10 Duell der Gartenprofis

Eva Brenner nodigt ons uit voor het duel tussen de tuinarchitecten Stefan Schatz en Frank Riese, die onverzorgde tuinen omtoveren tot droomtuinen. Het concept, dat de eigenaar overtuigt, wordt in praktijk gebracht.

14:55 Mein Zuhause richtig schön

Der Eva-Brenner-Plan

Voor de herinrichting van een kinderkamer, een woonkamer of een slaapkamer, een kelder of een zolder vindt binnenhuisarchitect Eva Brenner altijd een creatieve oplossing.

15:40 Heute Xpress

Compact overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen van de dag inclusief sport en het weer

15:45 Planet e.: Fakten und Fiktionen - Kampf ums Klima

Reportage over vier klimaatmythes: stoken met hout, groene stroom, klimaatkeurmerken en waterstofgebruik.

16:15 Die Rosenheim-cops

Habe die Ehre

Marylin Schneider wordt dood in de studio van het lokale radiostation van Rosenheim aangetroffen. Commissarissen Bach en Stadler komen er al snel achter dat Schneider vergiftigd is met blauwzuur in haar koffie.

17:00 Heute

Het ZDF-nieuwsprogramma met actuele, informatieve artikelen en live interviews over de belangrijkste onderwerpen van de dag.

17:10 Sportstudio reportage

Met voetbal: verslag van de 34ste speeldag in de Bundesliga; reportage over de cultuur van Japanse sporters; Formule 1: GP van Monaco; paralympische sporten: portret van Josia Topf.

18:00 ZDF.reportage: Achtung Betrug! Miese Tricks an Tür und Telefon

Reportage over oplichtingspraktijken.

18:30 Terra Xplore

Tatort Gehirn - Dein Gedächtnis lügt!

Jasmina Neudecker onderzoekt hoe het menselijke geheugen werkt.

18:55 Aktion Mensch Gewinner

Trekking van de winnende loten van Aktion Mensch.

19:00 Heute

Wetter

Het ZDF-nieuwsprogramma met actuele, informatieve artikelen en live interviews over de belangrijkste onderwerpen van de dag.

19:10 Berlin direkt: Dienst für Deutschland - Zeitenwende bei der Bundeswehr

Reportage over de huidige stand van zaken in het Duitse leger.

19:30 Terra X: Afrika von oben

Wasser

Van Marokko tot Zuid-Afrika via Ghana en Kenia, een panorama, in drie delen, van de uitzonderlijke natuurlijke biodiversiteit van het Afrikaanse continent.

20:15 Rosamunde Pilcher: Herzensläufe

Sinds Jacky Davies' moeder jaren geleden bij een brand om het leven kwam, voelt ze zich verplicht om haar moeders distilleerderij voort te zetten. Dan duikt Jacky's oudere zus Alice onverwacht op en de zussen krijgen ruzie.

21:45 Heute-journal

Wetter

Nieuwsoverzicht.

22:05 Mord im Mittsommer

Olivia

Twee jongeren die in een jeugdinstelling wonen, lopen weg na een boottochtje naar een eiland. De jongen vindt zijn weg naar het dok van Alexander. Het meisje blijkt een familielid van Pär te zijn.

23:35 Terra X History: Ihrer Zeit voraus. Verkannte Pioniere der Geschichte.

Documentaire over visionairs, uitvinders en pioniers.

00:20 Heute Xpress

Compact overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen van de dag inclusief sport en het weer

00:25 Inspector Barnaby

The ballad of Midsomer County (1/2)

Op de dag van het Little Crosby Folk Festival wordt organisator Toby Winning dood gevonden. Hij is verdronken in een tank met gekookte eieren en levende palingen.

01:55 Algiers Confidential - Ein paar Tage Licht

Kort na zijn aankomst in Algiers wordt wapenhandelaar Peter Richter samen met zijn bodyguard ontvoerd. Maar als de Duitse ambassade en het Duitse ministerie van buitenlandse zaken op zoek gaan naar de ontvoerders, zijn de Algerijnse autoriteiten niet welwillend om mee te werken.

03:30 Algiers Confidential - Ein paar Tage Licht

Ralf Eley krijgt informatie over de ontvoerders van Richter en hun schuilplaats. Het blijken geen Islamisten te zijn, zoals de Algerijnse autoriteiten beweerden, maar het is een groep activisten rondom Djamel Benmedi. Maar ook zij hebben wapens nodig om de regering van Algerije af te kunnen zetten.

05:05 Blech, Bier und Dolce Vita - Mit der Vespa durch Franken

Mit der Vespa durch Franken

Reportage over Frankenland, de bakermat van de bieren. Er zijn meer dan 250 brouwerijen en meer dan 650 'Biergartens'.

05:20 Die Biene Maja

Majas Blume

Animatieserie over de avonturen van Maja de bij en al haar vrienden van het insectenrijk.

05:35 Die Kinder von Bullerbü

Der Wassergeist

De kinderen horen van Johann de molenaar dat er 's avonds een watergeest bij de molen zit.

05:55 Die Kinder von Bullerbü

April, April

Lasse heeft de klok van school vooruit gezet, waardoor de lerares veel vroeger haar bed uit komt. Dan vertelt Ole dat Lasse een gat in zijn broek heeft. Want het is één april.

ARTE Deutschland

06:05 Hans Christian Andersen - Im Schatten der Märchen

Portret van de Deense dichter en schrijver Hans Christian Andersen.

07:00 Arten schützen! Aber wie? - Ein neuer Masterplan für die Natur

Ein neuer Masterplan für die Natur

In de wetenschap worden nieuwe wegen ingeslagen om inheemse dier- en plantensoorten te redden. Als gebieden specifiek voor de bescherming van soorten worden ingepast, keren zelfs zeldzame diersoorten terug. Aandacht voor verschillende projecten in Duitsland en Frankrijk.

07:55 Tsunami - Gefahr aus der Tiefe

Gefahr aus der Tiefe

Tsunami's behoren tot de dodelijkste natuurverschijnselen op aarde. Sinds de rampen in Indonesië in 2004 en Fukushima in Japan in 2011, werken tsunami-onderzoekers onvermoeibaar aan tsunami-systemen voor vroegtijdige waarschuwing.

08:50 Arte Junior Magazin

Informatiemagazine voor weetgierige kinderen van 10 tot 14, die willen weten wat er in de wereld aan de hand is.

09:05 42 - Die Antwort auf fast alles

Gibt es den Zufall?

Reportage over het begrip toeval.

09:30 Soundtrack of Arts - Kunst in Pop und Klassik

Goya Mondrian Madonna

Documentaireserie over de invloed van de beeldende kunst op klassieke en popmuziek.

09:55 Twist

Die inszenierte Natur

Cultuurmagazine, elke week gepresenteerd vanuit een andere culturele hoofdstad van Europa, dat de vinger aan de pols houdt bij het Europese cultuurlandschap na de coronacrisis. Gesprekken met artiesten, kunstenaars en andere creatieve persoonlijkheden.

10:50 Georgiens Nationalparks

Auf dem Pferd durch Waschlowani

Het Nationaal park Vasjlovani in het zuidoosten van Georgië herbergt kale vegetatie, bergachtige steppen en diepe kloven. De pistache- en jeneverbesbomen zijn uniek voor deze regio. Er leven beren, wilde paarden en wolven.

11:35 Georgiens Nationalparks

Die wilden Wasser von Kolcheti

In het westen van Georgië, aan de kust van de Zwarte Zee, ligt het Kolcheti Nationaal park. Het gebied is uniek dankzij de ongerepte natuur en regenwouden. Vroeger vond hier ontbossing plaats.

12:20 Georgiens Nationalparks

Die grünen Berge von Bordschomi

Aandacht voor het landschap van het Georgische Bordzjomi-Charagaoeli Nationaal park aan de noordelijke rand van de Kleine Kaukasus.

13:05 Georgiens Nationalparks

Durch die Bergdörfer im Kaukasus

Chevsoeretië ligt in het noordoosten van Georgië op de hellingen van de Kaukasus. De regio is één van de meest afgelegen bergprovincies van Georgië en de natuur is er dan ook ongerept gebleven.

13:50 Christopher Columbus

Christoffel Columbus: avonturier, navigator en theoreticus. Vol gedrevenheid gaat hij naar het Spaanse hof om in dienst van de koning de 'Nieuwe Wereld' te ontdekken. (site)

15:25 Dschingis Khan - Vom Steppenkrieger zum Weltherrscher

Dzjengis Khan legde de basis van wat later het grootste rijk ter wereld zou worden. Zijn erfenis is groot en is terug te vinden in de Mongoolse identiteit.

16:55 Bach - Geistliche Musik: Geburt, Leidensweg, Auferstehung

Registratie van het concert van Raphaël Pichon en het Ensemble Pygmalion. Het verhaal van de drie levensfasen van Christus: geboorte, lijdensweg, wederopstanding.

18:25 Karambolage

De Française Melanie Tual had een verrassende ontmoeting in Berlijn; Theo komt uit Chili en woont al een paar jaar in Duitsland. Hij vertelt over de Duitse gewoonte om na het werk een biertje te drinken; Suzanne Bonnerot is een jonge Franse vrouw uit Douai, de stad die elk jaar tijdens het Fête de Gayant door reuzen wordt bevolkt; de oplossing van het raadsel van vorige week en een nieuw raadsel.

18:40 Zu Tisch

In Poitou

In Arçais aan de Franse westkust bereidt boer Matthieu Guillot een traditionele ovenschotel met groene groenten.

19:10 Arte-Journal

28/05/2023

Een "Europese" blik op de belangrijkste gebeurtenissen van de dag.

19:30 Helmut Berger - Mein Leben

Der Schauspieler im Porträt

Geen beschrijving.

20:15 Ludwig of Schaduw over de Goden

Ludwig II was een koning die verslaafd was aan kunst, met name aan de muziek van Richard Wagner. Hun problematische vriendschap heeft ongetwijfeld een bijdrage geleverd aan de ondergang van de vorst. (site)

22:05 Ludwig of Schaduw over de Goden

Ludwig II raakt steeds verder in een isolement en verliest het contact met de werkelijkheid. (site)

00:05 Tristan und Isolde - Festival d'Aix-en-Provence 2021

Registratie van Wagners opera 'Tristan und Isolde' op het Aix-en-Provence Festival. Sir Simon Rattle leidt het London Symphony Orchestra. Tristan en Isolde worden gespeeld door Stuart Skelton en Nina Stemme. Ze delen het podium met het Estonian Philharmonic Chamber Choir.

04:05 27 - Das europäische Magazin

Het tijdschrift werpt elke zondag licht op Europese kwesties door middel van een gezamenlijke aanpak.

04:49 Pause

Geen beschrijving.

05:20 West Side Story: Leonard Bernsteins Broadwayhit

Leonard Bernsteins Broadwayhit

In 1957 ging de musical 'West Side Story' in première in New York. De musical was Bernsteins grootste triomf als componist.

TV 5 Monde Europe

06:10 Et si vous me disiez toute la vérité?

Denis Epoté ontvangt een Afrikaanse beroemdheid uit de wereld van de politiek, economie of cultuur die in de actualiteit is.

06:22 Météo

Het internationale weerbericht.

06:26 Wari

Magazine waarin de economische actualiteit en de ontwikkeling in Afrika ter sprake komen.

06:51 Femmes d'Afrique en action

Ontmoetingen met Afrikaanse vrouwen, invloedrijke onderneemsters die door hun initiatieven en activiteiten een drijvende rol spelen in de ontwikkeling van de economie op het continent.

06:57 Ciao plastique

Les vacances

Het wordt herfst en de familie Charuest-Frank heeft niet veel kleding meer om aan te trekken. Maar de campingplannen worden onder geen voorwaarde geannuleerd. Nederlands ondertiteld

07:45 Histoire (résolument) subjective du Cinéma et de la Télévision suisse romande

Kunnen we tegelijkertijd over film en televisie praten? Vanuit hun herinneringen kijken Jean-François Amiguet, Raymond Vouillamoz en Stéphane Mitchell terug op de geschiedenis van deze twee media in Franstalig Zwitserland, in 24 afleveringen.

08:00 Journal radio Canada

Informations

Het televisiejournaal gepresenteerd door de redactie van Radio-Canada.

08:22 La séquence du filmeur

Op basis van amateurfilms in 9,5 mm-, 8 mm-, Super 8- of 16 mm-formaat, micro-ficties met een individualistische, levendige, soms bijtende toon. De uitgelaten stem van de acteur François Morel begeleidt deze humoristische terugblik op de naoorlogse bloeiperiode.

08:25 Journal TV 5

De hele internationale actualiteit gepresenteerd door de redactie van de TV5MONDE.

08:37 Maghreb Orient-Express

In Mille origines laat Charif Majdalani de complexiteit zien van de verschillende identiteiten die in Beiroet wonen. De Iraanse dichteres Roja Chamankar publiceert een tweetalige versie van haar gedichtenbundel Dans ma chevelure. Khalid Lyamlahy vertelt over de dood van een jonge Gambiaan in Évocation d'un mémorial à Venise.

09:04 La cabane à histoires

Vier beste vrienden delen een geheim: na school klimmen in hun verborgen boomhut. Hier bewaren ze een kostbare schat: boeken! Elke dag weer vertellen de kinderen elkaar verhalen en reizen in betoverende, spannende werelden.

09:12 Yetili vertelt

Poppenanimatiereeks over de verhalen vertellende mascotte Yetili, een knuffel yeti, die in een boekwinkel woont.

09:20 Pompon Ours

De zevenjarige Pompon is een guitig beertje. Hij heeft een waardevolle gave waar zijn beste vriendin Rita en zijn ouders erg blij mee zijn: hij kan van iets gewoons iets buitengewoons maken. Dankzij zijn eindeloze verbeeldingskracht wordt groter worden kinderspel.

09:28 Nawak

Nawak is gelukkig in zijn dorp met zijn familie en zijn beste vriend Kawak, een pony die altijd bij hem is. Het probleem is echter dat Nawak bijzonder onhandig is. Zelfs de eenvoudigste dagelijkse handeling is een echte uitdaging voor hem en eindigt gewoonlijk in een ramp!

09:35 Loup

Loup geniet met volle teugen van het leven: hij zorgt ervoor dat hij altijd kan doen wat hij wil. Stuntman worden? Naar de maan vliegen? Een stuk regenboog pakken? Hij gaat elke uitdaging aan en accepteert alle gevolgen ervan.

09:43 Canot Cocasse

Nico, Julie en Pam zijn met vakantie in Kamp Manitoe. Een magische kano vervoert ze naar buitengewone avonturen. Tijdens hun reizen ontdekken de ontdekkingsreizigers duizend een één dingen over de natuur en het universum.

10:08 Chien Pourri

De komische en opwindende avonturen van een marginale hond en een platgedrukte kat. De twee vrienden leven in de straten van Parijs waar ze genieten van pizzaresten, mosselen en broodkorsten die ze in de vuilnisbakken vinden.

10:20 Chien Pourri

De komische en opwindende avonturen van een marginale hond en een platgedrukte kat. De twee vrienden leven in de straten van Parijs waar ze genieten van pizzaresten, mosselen en broodkorsten die ze in de vuilnisbakken vinden.

10:33 Gus, le Chevalier Minus

De kleine Gus wil een groot ridder worden. Zodra hij kan gaat Gus op avontuur in het koninkrijk Karamel, op zijn elektrische pony en gewapend met zijn laserzwaard. Hij is maar drie turven hoog, maar heeft een groot hart.

10:44 Gus, le Chevalier Minus

De kleine Gus wil een groot ridder worden. Zodra hij kan gaat Gus op avontuur in het koninkrijk Karamel, op zijn elektrische pony en gewapend met zijn laserzwaard. Hij is maar drie turven hoog, maar heeft een groot hart.

10:55 Sardine de l'Espace

Sardine woont met haar vrienden en haar oom in een ruimteschip. De onverschrokken vriendengroep maakt de wildste avonturen mee. Tussen steeds exotischer planeten, een aantal afgrijselijke slechteriken en missies om het heelal te redden hebben ze hun handen vol!

11:07 En sortant de l'école

De dichteres Andrée Chédid heeft een bijzonder vrije schrijfstijl en al haar teksten zijn doordrongen van haar liefde voor het leven. Alle kleine en grote kinderen zijn dol op haar gedichten. Kijk maar eens ...

11:11 Le grand journal des territoires

De actualiteit uit de Franse regio's, gepresenteerd door Cyril Viguier.

11:37 Cyclisme: Tour du Bénin

De hoogtepunten van de Ronde van Bénin 2023, die van 2 tot 7 mei verreden is.

12:04 Épicerie fine: Terroirs gourmands

De streek rond Nancy en Lunéville

Richting de regio Grand Est om kennis te maken met Véronique, die bloemen en groente in permacultuur teelt. Midden op een van generatie op generatie doorgegeven boerenbedrijf teelt Sabine mirabellen en destilleert Lotharingse whisky. Ontdekking van de botanische tuin van Jean-Marie Pelt, het kasteel van Lunéville, bergamot uit Nancy ... Nederlands ondertiteld

12:57 Au détour

Kleine ansichtkaarten uit de mooiste plekjes van Frankrijk.

13:00 Suisse en scène

Onderhoud met een Zwitserse culturele persoonlijkheid, waarin wordt teruggeblikt op zijn of haar loopbaan en de grote lijnen die ten grondslag liggen aan zijn of haar werk.

13:30 Journal belge

Informations

De hele internationale actualiteit gepresenteerd door de redactie van de RTBF.

13:59 Vivement dimanche

Op zijn beroemde rode zitbank ontvangt Michel Drucker persoonlijkheden die op dat moment in de culturele actualiteit staan.

15:29 La table de Kim

De auteur Kim Thúy weet vrouwen en mannen afkomstig uit verschillende culturen en sociale lagen om zich heen te verzamelen. Haar tafel is een hooggewaardeerde en gezellige plek waar glimlachen, slappe lachbuiten en verrijkende gesprekken worden gedeeld. Privé-uitnodiging bij haar thuis, in haar familiewoning ...

16:15 Version française

Mode, design, gastronomie, "art de vivre" ... Alle spelers van de wellevendheid komen samen rond Katherina Marx, enthousiaste ambassadrice van de Franse chic. De kern van elke uitzending wordt gevormd door een emblematische gast en reportages om Frankrijk, zijn jonge createurs, zijn chique en trendy plekken te (her)ontdekken. Nederlands ondertiteld

16:41 Monte-Carlo Riviera Chik

Het magazine van de levenskunst in Monaco, in de Provence en aan de Côte d'Azur. Nederlands ondertiteld

17:07 400 millions de critiques

Het eerste grote Franstalige culturele magazine ter wereld, geproduceerd door ARTE.

18:00 64 minutes, le monde en français

Ontmoeting met de franse cultuur en actualiteit vanuit de ogen van onze redacteuren Mohamed Kaci (van maandag tot en met donderdag) et Xavier Lambrechts (van vrijdag tot zondag).

18:27 Météo

Het internationale weerbericht.

18:31 L'invité

Patrick Simonin ontvangt sterren uit de actualiteit, de cultuur, de muziekwereld, de filmwereld, de wereld van boeken, iedereen die ons tijdperk wakker schudt, in een uitzending die u niet mag missen.

18:41 Les maîtres des abeilles

Bomen als erfdeel

In Indonesië, op het eiland Borneo, vestigt de 'Apis dorsata' zijn wilde kolonies in de grote heilige bomen, de 'bijenbomen'. Het volk aanbidt deze bij, wiens honing een unieke plaats inneemt in de Dajakcultuur.

19:35 Ciao plastique

Het feest van Nina

Het is winter. Met hun houten sleden uit de jaren 1950 gaat de familie Charuest-Frank sleeën om vervolgens het plasticvrije verjaarsfeest van Nina voor te bereiden.

20:24 Clin d'oeil sur le monde

Deze presentatie van het erfgoed, de geschiedenis en de cultuur van vijf plekken op de wereld is ene uitnodiging tot reizen. Van de stad Cetinje in Montenegro tot Hongkong, via de streek Algarve in Portugal.

20:30 Journal France 2

Het televisiejournaal van de redactie van France 2 (editie van 20 uur, Parijse tijd).

20:56 Météo

Het internationale weerbericht.

21:00 Rugby

Rechtstreeks verslag van de wedstrijd La Rochelle - Stade Français.

23:00 Le Journal de la RTS

Het televisiejournaal gepresenteerd door de redactie van de RTS.

23:26 Météo

Het internationale weerbericht.

23:35 Jane by Charlotte

Actrice en zangeres Charlotte Gainsbourg (1971) filmt haar moeder en zangeres/actrice Jane Birkin (1946). In een intiem gesprek vervagen langzaamaan de kunstenaars en worden een moeder en dochter zichtbaar.

00:59 Journal d'Afrique

De hele Afrikaanse actualiteit gepresenteerd door de redactie van de TV5MONDE.

01:26 Météo

Het internationale weerbericht.

01:29 Marianne

Aflevering 5: Thanatos

De menselijke resten van een treinconducteur worden op een spoorlijn gevonden. Er zijn aanwijzingen dat hij bewusteloos is geslagen voordat hij op de rails werd gelegd. Marianne leidt het onderzoek.

02:21 Marianne

Aflevering 6: De onsterflijke

Een vissersboot dat negen jaar geleden verdween, wordt teruggevonden. Tussen de opgeviste botten bevindt zich ook een vers lijk. Het is van de kapitein Vincent, die door iedereen dood gewaand werd. Marianne vraagt Aurore, de dochter van Vincent, om hulp.

03:09 Tendance XXI

De dynamiek van de Franse creativiteit op het gebied van de mode, de ambachtelijke beroepen, design, schoonheid, keuken ... "Tendance XXI" valoriseert een vakkundigheid die zichzelf vernieuwt om modern te blijven of zelfs op zijn tijd vooruit te lopen. Nederlands ondertiteld

03:36 Histoire (résolument) subjective du Cinéma et de la Télévision suisse romande

Kunnen we tegelijkertijd over film en televisie praten? Vanuit hun herinneringen kijken Jean-François Amiguet, Raymond Vouillamoz en Stéphane Mitchell terug op de geschiedenis van deze twee media in Franstalig Zwitserland, in 24 afleveringen.

03:50 C'est pas le bout du monde

De teams van " C'est pas le bout du monde " reizen de hele wereld over om de wereldwijde uitstraling van de francofonie te benadrukken.

03:59 Pouvoirs et Loi

Aflevering 24: Uitbarsting

Mélissa is van streek, haar leven is één grote leugen. Ze is in de war, stort in en let niet op de auto die plotseling voor haar parkeert en haar ontvoert. Wie heeft Mélissa laten ontvoeren?

04:23 Internationales

Bekend debatprogramma over de actualiteit wereldwijd, gepresenteerd door TV5MONDE in samenwerking met het Franse dagblad 'Le Monde'.

05:18 Le dessous des cartes

Südkorea: Der Tigerstaat hat seinen Weg gefunden

Aandacht voor het Zuid-Koreaanse economische wonder: liberalisering van de economie en investeren in onderzoek en ontwikkeling.

05:31 Objectif Monde L'hebdo

Reportage, enquête, onderzoek ... 'Objectif Monde L'hebdo', het magazine van de Franstalige redacties, neemt de tijd om na te denken en te analyseren aan de hand van de gekruiste visies van specialisten. Een uitzending van TV5MONDE, gecoproduceerd met de RTS en in samenwerking met de Franstalige partners (RTBF, Radio-Canada, France Télévisions).

France 2

06:00 Le 6h info

Un rendez-vous réveil-matin, avec un point sur l'actualité assorti de différentes rubriques qui permettent d'en explorer certains aspects plus en profondeur.

06:30 Télématin

Du lundi au jeudi, rendez-vous, dès 6h30 avec Thomas Sotto et Julia Vignali. Et du vendredi au dimanche, c'est au tour de Damien Thévenot et Maya Lauqué de dynamiser le réveil.

08:00 Journal 08h00

Pour bien démarrer la journée, la rédaction de France 2 propose un point sur l'actualité. Les principales informations nationales et internationales sont passées en revue.

08:15 Télématin

Du lundi au jeudi, rendez-vous, dès 6h30 avec Thomas Sotto et Julia Vignali. Et du vendredi au dimanche, c'est au tour de Damien Thévenot et Maya Lauqué de dynamiser le réveil.

08:30 Sagesses bouddhistes

L'actualité et la pratique du bouddhisme en France.

08:45 Islam

Trente minutes consacrées à la religion musulmane et à l'Islam en France.

09:15 À l'origine

Histoire et spiritualité du judaïsme.

09:30 Chrétiens orientaux : Foi, espérances et traditions

Ce magazine religieux est consacrée à la foi, aux traditions et aux particularités des Eglises Orientales en France et dans les pays de l'Eglise "mère".

10:00 Présence protestante

"Présence protestante" permet à toutes celles et ceux qui le souhaitent d'avoir accès et de partager la foi en Christ telle qu'elle se vit dans la diversité du protestantisme.

11:00 Messe

En Eurovision. Célébrée en l'église Saint-Joseph des Tarterêts (Essonne). Prédicateur : le frère Benoît Dubigeon, franciscain. Président : le père Joseph Séraphin Edzoa Tolo S.A.C., prêtre référent.

12:05 Tout le monde veut prendre sa place

Un quiz, six candidats et, bien calé dans son fauteuil, un champion que tous rêvent de déloger. : chaque jour, un seul pourra se mesurer à lui et espérer devenir le nouveau champion en titre.

12:55 Météo 2

Le point, plusieurs fois par jour, sur l'évolution de la météo, grâce à des cartes et des explications.

13:00 Journal 13h00

Tous les jours, à 13h, la rédaction de France 2 propose un point sur l'actualité. Les informations nationales et internationales sont passées à la loupe et mises en perspective, illustrées par des reportages sur le terrain.

13:20 13h15, le dimanche

Des images, des émotions, une écriture sensible aux aventures...

14:15 13h15, le dimanche

Des images, des émotions, une écriture sensible aux aventures...

14:55 Tennis: Roland Garros

Suivez les matchs de Roland-Garros, le plus grand tournoi sur terre battue du circuit.

17:55 Tennis: Roland Garros

Suivez les matchs de Roland-Garros, le plus grand tournoi sur terre battue du circuit.

20:00 Journal 20h00

Les principales informations nationales et internationales sont passées à la loupe et mises en perspective, illustrées par des reportages sur le terrain.

20:30 20h30 le dimanche

Un grand entretien qui fait suite au Journal de France 2. Laurent Delahousse invite des personnalités qui viendront présenter leur "histoire française" et leur regard sur l'air du temps.

20:54 Journal Météo climat

Un point quotidien sur l'actualité météo et climatique, avec des reportages et des interviews d'experts.

20:55 Quand le tennis change la vie

Felix

Geen beschrijving.

20:59 Les Etoiles du sport

Les champions actuels et les espoirs du sport français se rassemblent pour accompagner les jeunes vers la haute performance.

21:00 Oh ! Biz'Art

Un rendez-vous sur le thème de la culture artistique pour les curieux, un petit plaisir pour les érudits, ou encore une découverte pour les plus jeunes.

21:10 Mystère à Saint-Tropez

En 1970, un commissaire de police bientôt à la retraite, arrogant et dépassé, enquête sur le sabotage de la voiture d'un milliardaire à Saint-Tropez.

22:40 La saga Rassam-Berri, le cinéma dans les veines

Les Rassam-Berri forment l'un des clans les plus romanesques du cinéma français. Ces deux familles entremêlées ont fabriqué un demi-siècle de cinéma.

00:15 Le pitch cinéma

Les films de cinéma vus par ceux qui ne les ont pas vus.

00:20 L'escalier

Anticipant la construction d'un ascenseur dans son immeuble, un homme tente de raconter l'histoire intime qu'il a nouée avec l'escalier au fil des ans.

00:40 Ovan gruvan

Kiruna, nord de la Suède ; après d'étranges évènements, la ville s'anime…

00:55 Juste avant la nuit : Michel Bouquet

Au rythme des marées, isolé dans un hôtel face à la mer. Michel Bouquet voit resurgir les oeuvres et le pensées des plus grands auteurs de théâtre et de cinéma du XXe siècle.

01:30 Météo 2

Le point, plusieurs fois par jour, sur l'évolution de la météo, grâce à des cartes et des explications.

01:35 Stan Lee's Lucky Man

Derrière les mensonges

Harry et son équipe enquêtent sur une série de noyades le long des canaux de Londres. Derrière ces événements se cache un homme suffisant, qui ne croit pas aux secondes chances...

02:20 Stan Lee's Lucky Man

Le point de non-retour

Un redoutable assassin élimine tout un avion, mais pour Harry et son équipe, ses motivations restent mystérieuse. Quelle sera sa prochaine cible ?

03:05 Stan Lee's Lucky Man

Nouveau départ

Après le meurtre brutal d'un promotteur immobilier de Soho, une preuve clé disparaît de la scène du crime. Winter a peur que l'un de ses hommes soit responsable. Orwell est dans la ligne de mire...

03:50 13h15, le samedi

Mickaëlle Michel s'est installée aux Etats-Unis pour vivre son rêve américain : participer à la plus prestigieuses des courses hippiques, le Kentucky Derby.

04:20 Courant d'art

Antoine Correia

A la découverte de l'univers artistique original d'Antoine Correia, dont les oeuvres, souvent radicales, ne laissent aucun amateur sans avis.

04:30 Pays et marchés du monde

Cuba-Santiago

Zoom sur les spécialités emblématiques de la cuisine cubaine, à travers les allées du marché Ferreiro, où s'étalent épices et herbes.

04:35 Pays et marchés du monde

Thaïlande : Bangkok

Un tour d'horizon des étals présents sur les marchés de Bangkok, regorgeant des produits qui font la spécificité de la gastronomie thaïlandaise.

04:40 Tout le monde veut prendre sa place

Un quiz, six candidats et, bien calé dans son fauteuil, un champion que tous rêvent de déloger. : chaque jour, un seul pourra se mesurer à lui et espérer devenir le nouveau champion en titre.

05:35 Un si grand soleil

A la galerie, Alix conseille à Hélène de prendre quelques jours de vacances pour l'éloigner de Christian. Hélène écoutera-t-elle cette recommandation ?

NDR Fernsehen

06:45 Super caribou

Komplizierte Wörter

Animatieserie. Welkom in het mooie stadje Vlalbonvent! Het stadhuis, het postkantoor en de kruidenier zijn betoverend. Wees niet bang om naar Vlalbonvent te komen: de super kariboe Jean-Michel waakt over het plaatsje als Superman over Metropolis. Hier heb je niets te vrezen.

06:55 Super caribou

Der Gemüse-Tag

Animatieserie. Welkom in het mooie stadje Vlalbonvent! Het stadhuis, het postkantoor en de kruidenier zijn betoverend. Wees niet bang om naar Vlalbonvent te komen: de super kariboe Jean-Michel waakt over het plaatsje als Superman over Metropolis. Hier heb je niets te vrezen.

07:10 42 - Die Antwort auf fast alles

Können Algen die Welt retten?

De aanwezigheid van algen was van cruciaal belang bij het ontstaan van leven op aarde.

07:35 Einfach genial!

Das MDR-Erfindermagazin

Het programma introduceert uitvinders en hun ingenieuze, gekke en ongelooflijke ideeën.

08:00 Ernie und Bert zu Gast in der Elbphilharmonie

Geen beschrijving.

09:00 Nordmagazin

30 minuten regionale informatie en entertainment van het land, voor het land.

09:30 Hamburg Journal

De Hamburg Journal informeert elke dag over openbare evenementen, politieke evenementen en het culturele leven van de stad.

10:00 Schleswig-Holstein Magazin

Het regionale programma over de actualiteiten in het land tussen de Oostzee en de Noordzee.

10:30 Buten un binnen

Het dagelijks programma over actuele gebeurtenissen in Bremen en Bremerhaven, van lokale politieke evenementen via bouwprojecten, jubilea, evenementen en festivals tot sport.

11:00 Hallo Niedersachsen

Dagelijks actualiteiten over politieke en culturele gebeurtenissen.

11:30 FEIERtag!

Sengelmann sucht: Pfingsten

Geen beschrijving.

12:00 Dibaba in Amerika - 2000 Meilen durch den Mittleren Westen

Die großen Seen

Geen beschrijving.

12:45 Dibaba in Amerika - 2000 Meilen durch den Mittleren Westen

Die großen Ebenen

Geen beschrijving.

13:30 Als der Country in den Norden kam

Geen beschrijving.

14:15 Meine Kindheit in den Ferien

Geen beschrijving.

15:00 Der XXL-Ostfriese

Die schönsten Momente aus der Reihe mit Tamme Hanken

Serie over de belevenissen van de paardenfluisteraar Tamme Hanken.

16:30 Iss besser!

Kochen mit Tarik Rose und Dr. Matthias Riedl

Geen beschrijving.

17:00 Bingo!

Die Umweltlotterie

Een loterij waarbij projecten op het gebied van milieubescherming worden gesteund.

18:00 Hanseblick

Geen beschrijving.

19:00 Tulpenfrühling in den Niederlanden

Geen beschrijving.

20:00 Tagesschau

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

20:15 Die Nordstory

Elke dag is het echte leven vaak spannender en interessanter dan welke fictie dan ook. Daarom worden mensen in deze serie geobserveerd tijdens hun normale dagelijkse werk in Noord-Duitsland.

21:45 Die NDR Quizshow

Das Ratespiel für den ganzen Norden

Kandidaten uit Noord-Duitsland moeten moeilijke vragen uit en over het Noorden beantwoorden.

22:30 Sportclub

Noord-Duitse sporthoogtepunten uit onder andere de voetbalcompetities, ruitersport, athletiek en meer.

23:15 Sportclub Story

HSV - 40 Jahre Europapokalsieg von Athen

Geen beschrijving.

23:45 Sträter

De om zijn droge humor bekende mutsdragende Torsten Sträter nodigt ons uit voor een gezellige avond onder vrienden.

00:30 The Ghost and the Darkness

John Beaumont laat een spoorlijn dwars door Oeganda bouwen. Tijdens de bouw worden de bouwvakkers door wilde dieren gedood. De hulp van een expert wordt ingeroepen om de roofdieren op afstand te houden. (site)

02:10 Henry Kissinger - Eine Jahrhundert-Gestalt

Geen beschrijving.

02:55 NDR-Talkshow

Show waarin zeven tot acht gasten een spannend verhaal of onderwerp komen vertellen. De gasten in deze TV-klassieker kunnen zowel beroemd als onbekend zijn.

04:55 Tulpenfrühling in den Niederlanden

Geen beschrijving.

05:55 Elefant, Tiger und co.

Geschichten aus dem Leipziger Zoo

Real life documentaireserie waarin we een kijkje nemen achter de schermen in de oudste dierentuin in Duitsland, de dierentuin in Leipzig. Gesprekken met dierenverzorgers en verhalen over bijzondere dieren in de dierentuin.

WDR Fernsehen

06:55 Lokalzeit

Nieuws en reportages uit uw eigen omgeving vanuit de Lokalzeit-studio.

07:25 Lebensläufe

Geen beschrijving.

09:05 Westart

Cultureel magazine en cultuurkompas over de cultuur binnen de NRW regio en ver daarbuiten. We duiken onder in de kunstwereld, bezoeken de belangrijkste tijdelijke tentoonstellingen en de uitzonderlijkste locaties . Waar moet je zeker heen en wat mag je niet missen in de komende tijd?

09:35 Kochen mit Martina und Moritz

Culinair magazine met het oudste culinaire echtpaar op de Duitse televisie Martina en Moritz Meuth.

10:05 Kölner Treff

De paneldiscussie brengt prominente gasten en mensen die niet elke dag de schijnwerpers staan, maar wel bijzondere verhalen te vertellen hebben, bij elkaar.

11:35 Erlebnisreisen

Toeristisch magazine met reisverslagen van over de hele wereld.

11:45 Die Westfalenhalle - Arena der Sensationen

Geen beschrijving.

12:30 Geheimnis

Dortmunder U

Geen beschrijving.

13:15 Ostwärts - Mit dem Hausboot durch Masuren

Geen beschrijving.

14:45 Verrückt nach Meer

Eine Elchsuppe für den Kapitän

Documentaireserie over de dagelijkse gang van zaken voor passagiers en bemanningsleden van Duitse cruiseschepen

15:30 Verrückt nach Meer

Weiße Nächte in St. Petersburg

Cruisemanager Jörn Hofer en gids Moritz dansen door de 'Witte nachten' van St. Petersburg. Trang en Maike krijgen kippenvel wanneer ze achter de schermen van het Russisch ballet kijken.

16:20 Rentnercops

Es ist alles in Ordnung

Op de binnenplaats van een consultatiecentrum is het lijk van een vroegere drugsverslaafde gevonden.

17:10 Rentnercops

Auf die Plätze

Vrijwilliger Ralf Wernheim zakt tijdens de Duitse Jeugdspelen voor de ogen van zijn dochter dood in elkaar. Hij blijkt te zijn neergeschoten.

18:00 Das Jahrhundertgewitter

Als Ela an Pfingsten durchs Land fegte

Geen beschrijving.

18:45 Aktuelle Stunde

Informatiemagazine voor mensen die wonen tussen de Rijn en de Wezer.

19:30 Lokalzeit-Geschichten

Geen beschrijving.

20:00 Tagesschau

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

20:15 Grenzenlos köstlich

Meran und Bezirksgemeinschaft Burggrafenamt

Geen beschrijving.

21:00 Grenzenlos köstlich

Trient - Kulturhauptstadt im Trentino

Geen beschrijving.

21:45 Grenzenlos köstlich

Verona und norditalienische Region Venetien

Geen beschrijving.

22:30 Zeiglers wunderbare Welt des Fußballs

Inkijkje in de wonderbaarlijke wereld van het voetbal volgens Zeigler.

23:10 Morden im Norden

Tödliche Heilung

Misdaadserie rond commissaris Finn Kiesewetter.

23:55 Morden im Norden

Tod eines Erbsenzählers

Misdaadserie rond commissaris Finn Kiesewetter.

00:45 Rentnercops

Es ist alles in Ordnung

Op de binnenplaats van een consultatiecentrum is het lijk van een vroegere drugsverslaafde gevonden.

01:35 Rentnercops

Auf die Plätze

Vrijwilliger Ralf Wernheim zakt tijdens de Duitse Jeugdspelen voor de ogen van zijn dochter dood in elkaar. Hij blijkt te zijn neergeschoten.

02:20 Rockpalast

Cultuurprogramma met registraties van concerten. Aandacht voor nieuwkomers en de beroemde sterren, regisraties van de nieuwste concerten en oude concerten uit het archief van Rockpalast.

03:35 Rockpalast

Cultuurprogramma met registraties van concerten. Aandacht voor nieuwkomers en de beroemde sterren, regisraties van de nieuwste concerten en oude concerten uit het archief van Rockpalast.

04:55 Die Westfalenhalle - Arena der Sensationen

Geen beschrijving.

05:40 Meine Mutter traut sich was

Antonia Janssen en Rufus van Berg willen het liefst in besloten kring trouwen. Maar helaas heeft haar moeder Heidi totaal andere ideeën over de bruiloft. Ze wil het hele dorp uitnodigen. Antonia's ex dringt zich op als getuige en wil een vrijgezellenfeest organiseren.

Stingray Classica NL

06:00 Bach - Cellosuite nr. 5 in c-mineur, BWV 1011

In de Bartholomeuskerk in het Duitse Dornheim, waar componist Johann Sebastian Bach met zijn eerste vrouw Maria Barbara trouwde, speelt de bekende Nederlandse cellist Anner Bijlsma diens Cellosuite nr. 5 in c-klein, BWV 1011. Waarschijnlijk schreef Bach deze verzameling van Zes suites voor onbegeleide cello in de jaren 1717-1723. Zijn cellosuites vormen een essentieel deel van het cellorepertoire, waarin de talrijke polyfone mogelijkheden van het instrument effectief worden benut. Zoals te doen gebruikelijk bij suites uit de Barok is elk onderdeel gebaseerd op traditionele hofdansen. Bachs Suite nr. 5 begint met een prelude, en wordt gevolgd door een allemande, een courante, een sarabande, twee gavottes, en tenslotte een gigue.

06:27 Bach - Brandenburgse Concerten

Het Orchestra Mozart in opgericht in 2004 om jonge, getalenteerde musici de mogelijk te geven om in een orkest van wereldniveau te spelen onder leiding van 's werelds grootste dirigenten. Claudio Abbado was de artistiek leider van het orkest en verantwoordelijk voor de bezetting van het ensemble. Samen met Giuliano Carmignola speelt het Orchestra Mozart Johann Sebastian Bachs Brandenburgse Concerten (BWV 1046-51). De opname vond plaats in het Teatro Municipale Valli,m Reggio Emilia.

08:03 Barokke koorwerken van Bach, Schütz e. a.

In dit opmerkelijke concert vanuit de Thomaskerk in Leipzig krijgt het normaal uit vijf zangers bestaande ensemble amarcord versterking van een extra alt én twee sopranen. Onder de naam amarcordplus presenteren zij een prachtig concertprogramma rondom deze Duitse stad, met onder meer madrigalen van Johann Hermann Schein, motetten uit Heinrich Schütz' bundel Geistliche Chor-Music, en twee motetten van de beroemdste Thomaskantor aller tijden: Johann Sebastian Bach. Ook worden werken van diens minder bekende tijdgenoten Philipp Heinrich Erlebach en de mononieme componist Liebhold uitgevoerd, net als muziek van andere leden uit de familie Bach: Michael Bach en Johann Christoph Bach. Dit concert werd opgenomen op 1 mei 2020.

09:20 CMIM Piano 2021 - Halve Finale

Dmitry Sin

De Russische pianist Dmitry Sin (1994) voert J. S. Bachs Toccata in e-klein (BWV 914) en Robert Schumanns Pianosonate nr. 3, Op. 14 uit tijdens de halve finales van Piano-editie 2021 van het Concours musical international de Montréal (CMIM). Dit recital werd opgenomen in Salle Cortot van het École Normale de Musique in Parijs, Frankrijk.

10:02 De goede, de stoute en de onbevreesde

De Bourgondische vorsten hechtten veel belang aan een hofkapel van topniveau en ook in hun private vertrekken was muziek te horen. Minstrelen vermaakten de hovelingen en beïnvloedden zo de muzikale agenda van Europa's politieke epicentrum. Met voorbeelden uit het "hoge" en het "lage" oeuvre van Dufay en Binchois - het gouden Bourgondische componistenduo - maakt Les haulz et les bas zijn naam waar.

10:59 Parsifal's Progress

Weinig interpretaties van Richard Wagners Parsifal ontvingen zo veel positieve reacties als Nikolas Lehhnhoffs versie met de English National Opera in 1999. The Guardian omschreef de productie als "one of the best interpretations [they] had ever seen". Lehnhoff was ooit regie-assistent van operaregisseur Wieland Wagner, de kleinzoon van de legendarische componist. Hij blaast met deze versie het epische verhaal nieuw leven in, zonder daarbij een totale herbewerking te forceren, maar juist door vaak onderbelichte rollen in de schijnwerpers te zetten. In deze documentaire uit 2004 zien we hoe de voorbereiding en samenwerking verloopt tussen Lehnhoff en de zangers. Interviewfragmenten en origineel beeldmateriaal, gemaakt achter de schermen tijdens de live-uitvoeringen in het Festspielhaus Baden-Baden, geven de operaliefhebbers een interessante kijk op deze productie van Wagners Parsifal en de zoektocht naar de heilige graal.

12:16 Dvořáks - Symfonie Nr. 7, Op 70.

De in de Sovjet-Unie geboren dirigent Semyon Bychkov leidt het Tsjechisch Filharmonisch Orkest en de London Voices in dit concertprogramma, opgenomen in oktober 2018 in het Rudolfinum, Dvořák Hall, Praag. Op het programma staan Luciano Berio's Sinfonia voor acht stemmen en orkest en Antonín Dvořáks Symfonie nr. 7 in d-klein, opus 70. Toen Bychkov het programma voor zijn eerste abonnementsconcert als chef van het Tsjechisch Filharmonisch Orkest samenstelde, aarzelde hij niet Dvořáks Symfonie nr. 7 voor te dragen. Zodoende hield hij al direct bij zijn aantreden als chef van het Tsjechisch Philharmonisch de nationale traditie van het orkest in ere. Zijn keuze voor Berio's Sinfonia vormt een spannend contrast: dit belangrijke werk uit de 20e-eeuwse muziek was al 20 jaar niet in Tsjechië uitgevoerd.

12:56 Chatsjatoerjan - Pianoconcert in Des, op. 38

Dirigent Vladimir Verbitski dirigeert het Svetlanov Symfonieorkest van Rusland en pianist Boris Berezovski in uitvoeringen van werken van Aram Chatsjatoerjan en Alexander Borodin. Op het programma staan Borodins symfonische gedicht "Op de Steppes van Centraal-Azië" en Chatsjatoerjan Pianoconcert in Des en het Adagio uit zijn Spartacus en Phrygia (in een bewerking voor orkest en piano). Dit concertprogramma is geproduceerd door de Moscow Philharmonic Society, welke volgens de in St. Petersburg geboren componist Sjostakovitsj een significante rol speelde in de ontwikkeling van het Russische artistieke leven. De evenementen van het instituut zijn in de loop der jaren bezocht door miljoenen muziekliefhebbers en duizenden musici. De Mosow Philharmonic Society is opgericht in 1922 door de toenmalige commissaris van cultuur Anatoly Lunacharski en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste concertinstituut van Rusland. Dit concert vond plaats in de Tchaikovsky Concert Hall te Moskou in december 2016.

13:27 Selectie werken van Hildegard von Bingen

Verspreid over elf dagen vond in augustus 2020 in het Franse pelgrimsoord Rocamadour de vijftiende editie plaats van het Festival de Rocamadour, volledig gewijd aan kerkelijke muziek uit de barok, romantiek, en klassieke tijd. Op 25 augustus leidde de Franse sopraan Laetitia Corcelle haar ensemble La Sportelle in de middeleeuwse Basilique Saint-Sauveur. Tijdens dit concert staat vocale kerkmuziek en motetten centraal, waarbij het jongste werk duizend jaar nieuwer is dan het oudste. Allereerst zingt mezzosopraan Anne Bertin-Hugault solo een keuze uit het oeuvre van Hildegard van Bingen: O Pastor Animarum, O nobilissima viriditas, Spiritus Sanctus, O Splendidissima Gemma, Caritas, Rex Noster, en tenslotte Alleluia! O virga mediatrix. Dan voegen Cédric Baillergau (bas), Steve Zheng (tenor) en sopraan Laetitia Corcelle zich bij haar voor uitvoeringen van moderner en zelfs hedendaags materiaal: zowel Northern Lights en Ubi caritas van de Noorse componist Ola Gjeilo, Ubi caritas van de Fransman Christoper Gibert, en Adoro te van de Franse componiste Mel Bonis komen uit onze eigen tijd. Daarop volgt Christus factus est van Anton Bruckner, O salutaris hostia van Gioachino Rossini, Les Sept Paroles de Notre Seigneur Jésus-Christ sur la Croix van Charles Gounod, en tot besluit klinkt O Heiland, Reiß van Johannes Brahms.

13:47 Cavalli - "Mira questi due lumi" uit 'Le Nozze..

De Argentijnse dirigent en klavecinist Leonardo García Alarcón leidt zijn ensemble Cappella Mediterranea in een programma gewijd aan Italiaanse barokmuziek. Het ensemble speelt een aantal prachtige barokwerken van Francesco Cavalli, een vooraanstaand componist uit het Venetië van de 17e eeuw, en twee van zijn bekendste leerlingen, Barbara Strozzi en Antonia Bembo. De Argentijnse sopraan Mariana Flores zingt de vocale werken. Op het programma staan "Mira questi due lumi" uit Cavalli's Le nozze di Teti e di Peleo, "Dimmi, Amor, che farò" uit L'Oristeo, "Sinfonia della notte" uit L'Egisto, en "E vuol dunque Ciprigna" uit Ercole Amante; 'M'ingannasti in verità' uit Bembo's Produzioni armoniche consacrate a Luigi XIV; Strozzi's Sino alla morte, Che si può fare, Lagrime mie, L'amante segreto, en è Pazzo il moi core; Biagio Marini's La Romanesca; Tarquinio Merula's Aria Sopra La Cieccona; en Dario Castello's Sonata Seconda. Deze opname vond plaats in de magnifieke Église Notre-Dame in Sablé-sur-Sarthe, Frankrijk, op 26 augustus 2020.

14:02 Von Weber - Der Freischütz

This unique production of Carl Maria von Weber's "Der Freischütz" was created to celebrate both the piece's 200th premiere anniversary at Konzerthaus Berlin and the 200th anniversary of the famed concert hall itself. For this production, Catalan theatre group La Fura dels Baus - internationally acclaimed for its avant-garde opera - created a virtual forest in the Konzerthaus' Great Hall, delivering a thrilling new interpretation of Von Weber's Romantic opera. Stage director Carlus Padrissa calls this 2021 production a "journey to the roots of opera, where myth, history and the current reality of the forest meet". Christoph Eschenbach conducts Konzerthausorchester Berlin and Rundfunkchor Berlin. Among the soloists are Jeanine De Bique (Agathe), Anna Prohaska (Ännchen), Benjamin Bruns (Max), Falk Struckmann (Kaspar), Franz Hawlata (Kuno), and Viktor Rud (Kilian). This performance was recorded on June 18, 2021.

16:20 Semyon Bychkov and the Czech Philharmonic: Smetana, Martinů, Dvořák

De in de Sovjet-Unie geboren dirigent Semyon Bychkov leidt het Tsjechisch Filharmonisch Orkest in een concertprogramma gewijd aan Tsjechische componisten, opgenomen in het Rudolfinum, Dvořák Hall, Praag in 2018. Op het programma staan Ouverture en dansen 'Polka', "Furiant" en "Skočná" uit Bedřich Smetana's opera De verkochte bruid. Het programma vervolgt met Bohuslav Martinů's Dubbelconcert voor twee strijkorkesten, piano en pauken (H. 271). De solisten zijn Ivo Kahánek (piano) en Michael Kroutil (pauken). Tot besluit van het concert klinkt Antonín Dvořáks bekende Symfonie nr. 9 in e-klein, opus 95, "Uit de nieuwe wereld".

18:15 Werk van Matteis, Tartini, Bach en Vivaldi

De zesdelige concertreeks "Io suono italiano" is gewijd aan muziek van Italiaanse componisten en uitgevoerd door Italiaanse musici op Italiaanse instrumenten. De reeks beslaat vier eeuwen aan muziek: van renaissancecomponist Girolamo Frescobaldi en barokcomponist Antonio Vivaldi tot de twintigste-eeuwse filmmuziek van Ennio Morricone en de moderne opera van Azio Corghi. Elk programma presenteert zowel bekende werken als minder bekende composities. Deze prachtige uitvoeringen werden in januari 2021 opgenomen in het sfeervolle Teatro Sociale in het Noord-Italiaanse Rovigo. In deze aflevering presenteren violist Federico Guglielmo en Roberto Loreggian een keuze uit de Italiaanse barokmuziek. Op het programma staan Nicola Matteis' Passaggio rotto e Andamento veloce per violino solo (uit Ayres for the Violin), Giuseppe Tartini's Sonata in g-klein, Opus 1 Nr. 10 (B.g10) "Didone abbandonata", J. S. Bach's Concerto in F-groot voor klavecimbel solo, BWV 978 (een transcriptie van Antonio Vivaldi's Vioolconcert in G-groot, Op. 3 nr. 3, RV 310), en Vivaldi's Sonata IV in D-groot, RV 755.

18:47 Prokofiev - Peter en de wolf

Leonard Bernstein, David Bowie, Bill Clinton en Michail Gorbatsjov hebben allen wel een keer de rol van verteller op zich genomen in het wereldberoemde symfonische sprookje Peter en de Wolf (1936), gecomponeerd door Sergei Prokofjev (1891-1953). In dit geliefde werk wordt ieder karakter geïllustreerd door een eigen thema dat gespeeld wordt door een specifiek instrument of orkestsectie. Zo wordt het jongetje Peter gepresenteerd door de strijkers, zijn chagrijnige grootvader door de fagot, de kat door de klarinet en het vogeltje door een fluit. Wanneer het verhaal vordert en de karakters elkaar tegenkomen, worden de verschillende muzikale thema's prachtig met elkaar verweven. Het Britten-Pears Orchestra staat onder leiding van dirigente Marin Alsop, die tevens de rol van verteller op zich neemt.

19:14 Mendelssohn - Vioolconcert, Op. 64

Sir Simon Rattle dirigeert de Berliner Philharmoniker tijdens het Europakonzert van 2016. Voor deze editie is de keuze gevallen op de prachtige barokkerk in het Noorse mijndorpje Røros. Het dorpscentrum van Røros is opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De Noorse violiste Vilde Frang is de solist in Mendelssohns Vioolconcert, Op. 64.

19:44 Villa-Lobos - Strijkkwartet nr. 12

Quarteto Radamés Gnattali speelt Heitor Villa-Lobos' Strijkkwartet nr. 12 in het Palácio das Laranjeiras in Rio de Janiero in Brazilië. Dit ensemble werd opgericht in 2006 en bestaat uit Carla Rincón en Francisco Roa (violen), Fernando Thebaldi (altviool), en Hugo Pilger (cello). Het kwartet, dat zich specialiseert Braziliaanse muziek, is zeer actief in de muziekeducatie. Hun opname van de complete strijkkwartetten van Villa-Lobos is een grote verdienste en werd met enthousiasme onthaald door de internationale muziekpers. Op Villa-Lobos' Bachianas brasileiras na wordt het werk van de Braziliaanse componist voornamelijk in Latijns-Amerika uitgevoerd. Villa-Lobos wordt in zijn geboorteland op handen gedragen als componist, dirigent en docent. Hij heeft opera's, symfonieën, concerten, pianowerken, koormuziek en zeventien strijkkwartetten op zijn naam.

20:30 Prokofjev - The Love for Three Oranges, Op. 33

Sylvain Cambreling dirigeert het koor en orkest van de Parijse Opera in een uitvoering van Sergej Prokofjevs De liefde voor de drie sinaasappelen, Op. 33, ook bekend onder de Franse titel L'amour des trois oranges. Prokofjevs satirische opera was gebaseerd op Carlo Gozzi's Italiaanse toneelstuk L'amore delle tre melarance, en beleefde zijn première in het Auditorium Theatre in Chicago, Illinois op 30 december 1921. Deze productie uit 2006 werd geregisseerd door Gilbert Deflo. Onder de solisten zijn Philippe Rouillon, Charles Workman, Hannah Esther Minutillo, en Guillaume Antoine. In Deflo's productie voor de Opéra de Paris is Prokofjevs werk een vlot schouwspel dat op de commedia dell'arte is geïnspireerd. De componist weet bij elk karakter de juiste melodische wending en instrumentale aankleding te vinden. Met zijn bijna filmische benadering toont regisseur Deflo ons de gestileerde karakters, in het tempo en met de ritmische kracht die perfect bij Prokofjev passen.

22:33 Berg - Vioolconcert

Andris Nelsons begint zijn officiële inauguratieconcert als chef-dirigent van het Gewandhausorchester met de wereldpremière van Steffen Schleiermachers 'Relief for Orchestra'. Baiba Skride is de solist in Alban Bergs Vioolconcert. In de trage finale voegen de eerste violen zich langzaam bij de soloviool, wat een prachtig samenspel oplevert. Het enthousiasme publiek verwacht een toegift van Skride, die terugkeert met "Imitatione delle Campane" van Johann Paul von Westhoff, een tijdgenoot van J. S. Bach. Het concert sluit af met een uitvoering van Felix Mendelssohns Symfonie nr. 3, Op. 56, bekend als de 'Schotse', die in 1842 z'n wereldpremière beleefde in deze zelfde zaal: het Gewandhaus in Leipzig. Deze opname werd aldaar gemaakt op 22 en 23 februari 2018.

23:03 B. Strozzi - Sino alla morte

De Argentijnse dirigent en klavecinist Leonardo García Alarcón leidt zijn ensemble Cappella Mediterranea in een programma gewijd aan Italiaanse barokmuziek. Het ensemble speelt een aantal prachtige barokwerken van Francesco Cavalli, een vooraanstaand componist uit het Venetië van de 17e eeuw, en twee van zijn bekendste leerlingen, Barbara Strozzi en Antonia Bembo. De Argentijnse sopraan Mariana Flores zingt de vocale werken. Op het programma staan "Mira questi due lumi" uit Cavalli's Le nozze di Teti e di Peleo, "Dimmi, Amor, che farò" uit L'Oristeo, "Sinfonia della notte" uit L'Egisto, en "E vuol dunque Ciprigna" uit Ercole Amante; 'M'ingannasti in verità' uit Bembo's Produzioni armoniche consacrate a Luigi XIV; Strozzi's Sino alla morte, Che si può fare, Lagrime mie, L'amante segreto, en è Pazzo il moi core; Biagio Marini's La Romanesca; Tarquinio Merula's Aria Sopra La Cieccona; en Dario Castello's Sonata Seconda. Deze opname vond plaats in de magnifieke Église Notre-Dame in Sablé-sur-Sarthe, Frankrijk, op 26 augustus 2020.

23:17 Telemann - Jesus liegt in letzten Zügen, TWV 1:983

Deze film portretteert een zeer speciale vocalist en twee exceptionele barokcomponisten. De engelachtige stem van contratenor Philippe Jaroussky (1978) is tijdloos. De Fransman wordt gezien als een van de meest bijzondere countertenors van zijn generatie. Combineer dat met de muziek van Telemann en Bach en al snel is duidelijk dat de emotionele kracht en pure energie van hun werken door de eeuwen heen niet is afgenomen. Op het programma staan naast Telemanns Jesus liegt in letzten Zügen (Der sterbende Jesus) en Die stille Nacht (uit Der am Ölberg zagende Jesus) ook Bachs Vergnügte Ruh, beliebte Seelenlust (BWV 170) en Ich habe genug (BWV 82).

00:00 Rossini - Il Barbiere di Siviglia

Guy Van Waas leidt orkest en koren van de Koninklijke Waalse Opera te Luik in deze productie uit 2015 van regisseur Stefano Mazzonis di Pralafera van Gioachino Rossini's beroemde opera Il barbiere di Siviglia ('De barbier van Sevilla'). De opera is gebaseerd op Pierre-Augustin de Beaumarchais' toneelstuk 'Le Barbier de Séville (1775). Rossini's bruisende komische opera vertelt het verhaal van Graaf Almaviva's liefde voor Rosina, een mooie, rijke jongedame die constant wordt bewaakt door haar oude voogd, dokter Bartolo. Met de hulp van barbier Figaro probeert de graaf Rosina's hart te veroveren, al probeert haar voogd dat nog zo te voorkomen. Onder de solisten zijn Lionel Lhote, Jodie Devos, Gustavo De Gennaro, Enrico Marabelli, Laurent Kubla, Alexise Yerna, Victor Cousu en Marc Tissons. Deze productie werd opgenomen in de Koninklijke Waalse Opera in Luik, België.

02:37 Legato - World of the Piano

Een nieuwe generatie heeft de piano weer populair gemaakt: pianisten met een passie voor virtuositeit en een bereidheid om hun repertoire uit te breiden. Zij vullen de standaard klassieke meesterwerken aan met minder gespeeld werk en onbekende componisten. De serie Legato laat het publiek kennismaken met deze nieuwe generatie. Door het filmen van een portret krijgen we een inzicht in hun stijl., methodes en persoonlijke doelen. De Canadese pianist Marc-André Hamelin staat centraal tijdens deze aflevering. Hij speelt werken van Haydn (Pianosonate in E groot), Chopin (Pianosonate Nr. 3), Debussy (Préludes, boek twee), Hamelin (Etude No. 7) en twee korte stukken van Gershwin (Do, Do, Do en Liza).

04:23 Bruckner - Symfonie Nr. 5

Anton Bruckners Symfonie Nr. 5 is zowel "de middeleeuwse" genoemd, wegens z'n gelaagde contrapuntische tonale textuur, als "de Katholieke", wegens z'n ernstige grootsheid. Zelf noemde Bruckner het zijn "Fantastische Symphonie," een beschrijving die niet ver bezijden de waarheid is - zeker niet als het wordt uitgevoerd in de Oostenrijkse Abdij van Sankt Florian, zoals in deze opname. Bruckner noemde zijn Vijfde zijn "contrapuntische meesterwerk." De enorme impact van de finale komt voort uit een fanatieke contrapuntisch samenspel waarin de lijnen van de hele symfonie worden gebundeld in een homogeen geheel, samengevoegd in een overweldigende dubbelfuga die ook door Bruckner zelf nooit is geëvenaard. Hoewel Bruckner zijn Vijfde al schreef in 1875-76, werd het werk pas voor het eerst uitgevoerd in 1894, na ingrijpende herzieningen door de componist. Franz Welser-Möst, de muzikaal leider van zowel het Cleveland Orchestra als het Opernhaus Zürich, bracht zijn Amerikaanse ensemble in september 2006 naar Sankt Florian om op te treden tijdens het Brucknerfestival in Linz.

05:40 Rimsky-Korsakov - The Tale of Tsar Saltan Suite

Mikhail Pletnev dirigeert het Russian National Orchestra in een concert opgenomen in de Tsjaikovskizaal te Moskou. Op het programma staan twee orkestsuites van Rimski-Korsakov: "The Tale of the Invisible City of Kitezh and the Maiden Fevroniya" en "The Tale of Tsar Saltan". Dit concert is geproduceerd door de Moscow Philharmonic Society, welke volgens de in St. Petersburg geboren componist Sjostakovitsj een significante rol speelde in de ontwikkeling van het Russische artistieke leven. De evenementen van het instituut zijn in de loop der jaren bezocht door miljoenen muziekliefhebbers en duizenden musici. De Moscow Philharmonic Society is opgericht in 1922 door de toenmalige commissaris van cultuur Anatoly Lunacharski en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste concertinstituut van Rusland.

Mezzo

06:30 Ariane et Barbe-Bleue

Alors qu'elle devient la sixième épouse du terrible Barbe-Bleue, Ariane vient dans son château. Il lui confie les clés de sept chambres et lui interdit d'ouvrir la septième porte.

08:27 Intermezzo

Un florilège d'extraits musicaux, une façon différente et extrêmement variée de découvrir la musique, les interprètes et les orchestres.

10:00 Tourcoing Jazz festival 2019

La nuit du piano

Toute nuit nuit consacrée au piano : c'est l'alléchante proposition du festival de jazz de Tourcoing qui, en 2019, conviait quatre claviers français puis, en second partie, le pianiste Bugge Wesseltoft, accompagné du groupe suédoie E.S.T.

11:08 Festival Bielska Zadymka Jazzowa

Richard Galliano & the NOSPR

Au programme : "Concerto en trois mouvements 'Aconcagua' pour bandonéon, cordes, harpe et percussions", de Astor Piazzolla ; "Concerto pour accordéon et orchestre, 'Madreperla'", de Richard Galliano.

11:54 Richard Galliano : 50 ans - Salle Gaveau

Richard Galliano, concert-anniversaire.

12:49 Intermezzo

Un florilège d'extraits musicaux, une façon différente et extrêmement variée de découvrir la musique, les interprètes et les orchestres.

13:32 Grigory Sokolov à la Philharmonie de Berlin : Schubert, Beethoven, Rameau

Grigory Sokolov (piano) Franz Schubert (1797 - 1828) Quatre Impromptus D 899 Trois Klavierstücke D 946 Ludwig van Beethoven (1770 - 1827) Sonate pour piano n° 29 en si bémol majeur, Op. 106 ""Hammerklavier"" Jean-Philippe Rameau (1683- 1764) Les tendres plaintes Les tourbillons Les cyclopes La follette Les sauvages Johannes Brahms (1833 - 1897) Intermezzo Opus 117 n° 2 Enregistré le 5 juin 2013 à la Philharmonie de Berlin Réalisé par Bruno Monsaingeon"

15:57 Argerich

Stéphanie Argerich, regisseuse en dochter van twee beroemde pianisten, vertelt over haar niet altijd even makkelijke leven als dochter van Martha Argerich en Stephen Kovacevich.

17:33 Intermezzo

Un florilège d'extraits musicaux, une façon différente et extrêmement variée de découvrir la musique, les interprètes et les orchestres.

18:05 Les Capulets et les Montaigus

Malgré la rivalité féroce entre leurs deux familles, l'amour passionnel et condamé de deux jeunes gens, Romeo et Giulietta, broyés par le destin.

20:30 Vêpres de Monteverdi

L'Ensemble Pygmalion, sous la direction de Raphaël Pichon, était à la Chapelle royale du Château de Versailles, en 2019 pour interpréter les "Vêpres" de Claudio Monteverdi.

22:27 Leonardo García Alarcón rend hommage à Joan Manuel Serrat

Au programme : Oeuvres de Lucas Ruiz de Ribayaz, Joan Manuel Serrat (arrangements Quito Gato), Francisco Valls, Guillaume Dufay, Federico Mompou, Juan José Cabanilles, José Marín, Mateo Flecha, el Viejo, Mateo Romero, Diego José de Salazar.

23:30 Claudio Abbado : Entendre le silence

Un portrait du chef Claudio Abbado, disparu le 20 janvier 2013, qui fut durant douze années à la tête de l'Orchestre philharmonique de Berlin.

00:40 Récital Idil Biret : Beethoven, Debussy, Saygun, Prokofiev

Au programme : "Sonate pour piano no 21 en ut majeur, op. 53 "Waldstein"", "Sonate pour piano no 23 en fa mineur, op. 57 "Appassionata"", de Ludwig van Beethoven ; "Pour le piano", de Claude Debussy ; "4 préludes", de Adnan Saygun ; "Sonate pour piano no 7 en si bémol majeur, op. 83", de Sergueï Prokofiev.

02:11 Intermezzo

Un florilège d'extraits musicaux, une façon différente et extrêmement variée de découvrir la musique, les interprètes et les orchestres.

03:00 Ariane et Barbe-Bleue

Alors qu'elle devient la sixième épouse du terrible Barbe-Bleue, Ariane vient dans son château. Il lui confie les clés de sept chambres et lui interdit d'ouvrir la septième porte.

04:57 Fabio Biondi au Festival de Grenade : Bach

Johann Sebastian Bach (1685-1750) : Sonate pour violon seul n° 2 en La mineur, BWV 1003 ; Partita pour violon seul n° 1 en Si mineur, BWV 1002 ; Partita pour violon seul n° 2 en Ré mineur, BWV 1004.

Eurosport

06:00 Wielrennen: Giro d'Italia

Verslag van de jaarlijkse Italiaanse wielrennerswedstrijd Giro D'italia.

07:30 Wielrennen: Ride London Classic vrouwen

Verslag van RideLondon Classic, wielerwedstrijd voor vrouwen in Essex en Londen.

08:30 Wielrennen: Les Reines du Tour

Geen beschrijving.

09:00 Best of Roland Garros

De beste fragmenten van de Ronald Garros tenniskampioenschappen.

10:00 Tennis: Roland Garros

Live verslag en hoogtepunten van het grandslamtennistoernooi Roland Garros.

10:30 Tennis: Roland Garros

Live verslag en hoogtepunten van het grandslamtennistoernooi Roland Garros.

13:00 Tennis: Roland Garros

Live verslag en hoogtepunten van het grandslamtennistoernooi Roland Garros.

15:30 Wielrennen: Giro d'Italia

Etappe 21

Verslag van etappe 21: Rome - Rome (135 km).

18:45 Wielrennen: Kop over kop in de Giro d'Italia

Sportmagazine met een voorbeschouwing van de beroemdste wielrennerswedstrijd van Italië, de Giro d' Italië.

19:30 Tennis: Roland Garros

Live verslag en hoogtepunten van het grandslamtennistoernooi Roland Garros.

22:15 Le Mans: 24 for 24

Geen beschrijving.

22:20 One make racing: Porsche Supercup

Motorsport competitie van de Porsche Supercup, in Monaco, waarbij alle coureurs het parcours rijden in identieke modellen van hetzelfde merk auto.

23:15 Wielrennen: Ride London Classic vrouwen

Verslag van RideLondon Classic, wielerwedstrijd voor vrouwen in Essex en Londen.

00:15 Le Mans: 24 for 24

Geen beschrijving.

00:20 Tennis: Roland Garros

Live verslag en hoogtepunten van het grandslamtennistoernooi Roland Garros.

01:30 Wielrennen: Giro d'Italia

Verslag van de jaarlijkse Italiaanse wielrennerswedstrijd Giro D'italia.

03:00 Wielrennen: Ride London Classic vrouwen

Verslag van RideLondon Classic, wielerwedstrijd voor vrouwen in Essex en Londen.

04:00 One make racing: Porsche Supercup

Motorsport competitie van de Porsche Supercup, in Monaco, waarbij alle coureurs het parcours rijden in identieke modellen van hetzelfde merk auto.

04:30 Tennis: Roland Garros

Live verslag en hoogtepunten van het grandslamtennistoernooi Roland Garros.

Comedy Central

06:00 Friends

The one in Barbados

Iedereen gaat naar de toespraak van Ross ook al is het de eerste zonnige dag in Barbados. Hierna worden Monica en Mike enorm fanatiek tijdens het tafeltennissen.

06:25 Friends

The one after Joey and Rachel kiss

Monica, Chandler en Phoebe ontdekken dat ze Ross, Charlie, Joey en Rachel op een heel makkelijke manier kunnen afluisteren in het hotel. Ross betrapt de zoenende Rachel en Joey.

06:50 The Neighborhood

Welcome to the Other Neighborhood

In The Neighborhood speelt Cedric the Entertainer in een comedy over wat er gebeurt wanneer de vriendelijkste man uit het Middenwesten met z'n gezin naar een buurt in Los Angeles verhuist waar niet iedereen op hem lijkt of z'n enthousiasme waardeert.

07:20 Friends

The one where Ross is fine

Ross laat zich niet kennen en nodigt Joey en Rachel uit om fajitas te komen eten met hem en Charlie. Hij wordt echter enorm dronken en brengt iedereen in verlegenheid.

07:50 Friends

The one with Ross's tan

Het eerste afspraakje van Joey en Rachel gaat goed, totdat ze thuis komen. Ze besluiten dat het beter is als ze vrienden blijven. Ross neemt ondertussen een spray tan, maar dit loopt uit de hand.

09:05 Friends

The one with Ross' Grant

Niemand wil Phoebe's lelijke schilderij. Ross wil een subsidie binnenhalen, maar Charlie's ex is degene die het hem moet geven.

09:30 Friends

The one with the home study

Phoebe en Mike twijfelen of ze het geld dat was bestemd voor hun huwelijk willen doneren aan een goed doel. Ross ontdekt ondertussen Rachels angst voor schommels en probeert haar te helpen.

10:00 Friends

The one with the birth mother

Monica en Chandler ontmoeten een potentiële moeder van hun kindje in Ohio. De vrouw denkt echter dat ze dominee en dokter zijn.

10:25 Young Sheldon

German for Beginners and a Crazy Old Man with a Bat

Comedyserie over de negenjarige geniale jongen Sheldon Cooper en zijn opvoeding in een doorsneegezin in Texas.

10:55 2 Broke girls

And the story telling show

Caroline trekt de aandacht van een Hollywood-manager. Sophie en Oleg zoeken een surrogaat.

11:20 2 Broke girls

And the lost baggage

Caroline gaat naar Los Angeles om haar levensverhaal eventueel te laten verfilmen. Max reist met haar mee.

11:50 2 Broke girls

And you bet your ass

Max heeft het gezelig met haar nieuwe Hollywood-liefje, Randy. Caroline gaat op een date met diens vriend Bob.

12:15 2 Broke girls

And the great escape

Max moet op Randy's hond Bruno passen, omdat Randy een afspraak heeft met Johnny Depp.

12:45 2 Broke girls

And the pity party bus

Max is ontroostbaar omdat haar vriend, de advocaat Randy, het heeft uitgemaakt met haar.

13:00 2 Broke girls

And the show and don't tell

Wanneer de meisjes naar de gevangenis gaan om Caroline's vader in een musical te zien optreden, vertellen ze hem dat ze Caroline's filmgeld willen gebruiken om hun cupcake-loket te veranderen.

13:30 2 Broke girls

And the loophole

Wanneer de meisjes besluiten om meer ruimte te zoeken voor hun dessertbar, koppelt Han ze aan Evie, een makelaar die verliefd op hem is. Randy verrast Max in het restaurant.

13:55 2 Broke girls

And the attack of the killer apartment

Randy wil bij Max blijven slapen. Maar in haar vervallen appartement stapt Randy in de douche in een roestige spijker. Dat is niet het enige wat misgaat.

14:25 2 Broke girls

And the partnership hits the fan

Randy vertelt Max dat hij een baan bij een advocatenkantoor in New York kan krijgen.

14:55 2 Broke girls

And the ten inches

Max en Caroline hebben dringend meer ruimte nodig voor hun dessertbar. Om de eigenaar van de pizzeria naast hen ervan te overtuigen haar kantoor aan hun te verhuren, zijn ze bereid om bijna alles te doen.

15:25 Last man standing

Stud muffin

Chuck Larabee komt met zijn Duitse herder langs en beweert dat hun hondje haar heeft gedekt. Eve laat een briefje achter op de geparkeerde auto waar Mandy tegenaan is gereden en Mandy plukt hier de vruchten van.

15:50 Last man standing

Eve's boyfriend

Eve heeft een nieuw vriendje, maar weigert iets over hem te vertellen. Vanessa zet Eve onder druk en Eve geeft zich gewonnen. Mandy en Kristin maken zich zorgen als blijkt dat hij meegaat op een kampeertrip.

16:15 Last man standing

Project Mandy

Mandy moet haar ontwerpen tonen tijdens een studentenmodeshow. De Baxters zijn zeer trots op het succes van Mandy, tot ze verklaart dat ze stopt met school om zich op haar ontwerpen te storten.

16:45 Last man standing

Hard-ass teacher

Eve heeft besloten dat ze voor haar studie naar West Point wil. Daarvoor moet ze hoge cijfers halen. Eve vraagt aan Mike en Vanessa of ze van leraar mag ruilen. Vanessa vindt het prima, maar Mike niet.

17:05 Last man standing

Parenting bud

Mike ziet een bult op Buds hoofd. Bud vertelt dat hij de avond daarvoor was aangevallen terwijl hij zijn vrachtwagen aan het uitladen was bij zijn wietshop. Mike geeft Bud tips om zich beter te beschermen.

17:30 Last man standing

April, come she will

Als Vanessa's zus April langskomt, denkt Mike dat ze weer eens geld nodig heeft. April wil graag een baby, maar heeft niet het geld voor een donoreicel. Mandy komt met een oplossing.

18:00 Last man standing

Mutton busting

Met wat hulp van Mike weet Ryan een overbezorgde Kirstin ervan te overtuigen dat Boyd aan een kinderrodeo mag meedoen. Eve knapt af op haar vriend. Eves bewonderaar Andrew is er als de kippen bij.

18:30 Last man standing

Rediscover America

De vriendschap van Mike en Ed wordt op de proef gesteld door de controlerende vriendin van Ed.

19:00 Last man standing

Here's the kicker

Mike is dolgelukkig wanneer Eva wordt uitgekozen om de eerste vrouwelijke kicker van haar middelbare school te zijn. Maar Vanessa voelt dat het voetbal op de middelbare school riskant kan zijn voor hun jongste dochter.

19:30 Last man standing

War games

Boyd wordt vroeg naar huis gestuurd van een verjaardagsfeestje voor het starten van het spelletje 'oorlog'. Ryan staat erop dat Mike stopt met het blootstellen van zijn zoon aan actiefilms en videogames.

20:00 Due Date

Ethan en Peter zijn twee tegenstrijdige reisgenoten op een duizelingwekkende reis die hun leven ingrijpend zal veranderen. Peter staat namelijk op het punt om vader te worden en haast zich naar huis. (site)

22:20 Crazy Rich Asians

Rachel vergezelt haar vriend Nick naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Rachel weet niet dat Nick een afstammeling is van één van de rijkste families van het land en ook nog behoort tot de meest gewilde vrijgezellen. (site)

00:30 Friends

The one where Joey speaks French

Phoebe probeert Joey Frans te leren spreken. Dit gaat alleen niet vloeiend. Daarnaast krijgt Rachels vader een hartaanval.

01:00 Friends

The one with Princess Consuela

Ross krijgt een eigendomsrecht. Ross en Monica bezoeken hun nieuwe huis en Phoebe verandert haar naam in Princess Consuela Banana Hammock.

01:35 Family guy

The 2000-Year-Old Virgin

In "Family Guy" beleeft de familie Griffin telkens opnieuw bizarre avonturen in Quahog. Lees alles over het gestoorde leven van Peter Griffin, Stewie en co!

02:05 Family guy

Our Idiot Brian

In "Family Guy" beleeft de familie Griffin telkens opnieuw bizarre avonturen in Quahog. Lees alles over het gestoorde leven van Peter Griffin, Stewie en co!

02:25 Broad City

Game Over

Ilana krijgt een nieuwe kans bij Deals, Deals, Deals en Abbi probeert zich in te houden tijdens de Soulstice Games Day.

02:50 Broad City

Getting There

Abbi en Ilana gaan op reis, maar het is veel moeilijker dan verwacht om op het vliegveld te komen.

03:10 Broad City

Jews on A Plane

Als Abbi ongesteld wordt in het vliegtuig, doen Ilana en zij er alles aan om een tampon te vinden.

03:30 Workaholics

Muscle I'd Like to Flex

De wereld van Blake en Anders staat op zijn kop als ze Adam kwijtraken aan een superrijke MILF.

03:50 Workaholics

In the Line of Getting Fired

Als de CEO van TelAmeriCorp arriveert om het bedrijf te liquideren, is het aan de mannen om hem van gedachten te doen veranderen en ervoor te zorgen dat alles goed komt.

04:10 Key & Peele

Airplane Is Boarding

Keegan mag het vliegtuig niet in, een zware jongen weigert drank uit te gieten als eerbetoon en een bokser kraakt zijn tegenstander af.

04:30 Key & Peele

Obama: Booty Call

Met sketches waarin Keegan te high wordt, een voetballer die duidelijk van het veld afgestuurd wil worden en twee sexperts die likadvies geven.

04:50 Awkwafina Is Nora from Queens

Never Too Old

Nora krijgt een nieuwe kijk op het leven, terwijl oma wordt verrast bij de dokterspraktijk.

05:10 Awkwafina Is Nora from Queens

Stop! Nora Time

Nora moet naar de spoedeisende hulp vanwege een mysterieuze uitslag en wordt wakker in 2003.

05:30 Awkwafina Is Nora from Queens

Charlie's Angels

Nora en haar oude vrienden proberen hun glorietijd van de middelbare school te herbeleven, maar New York is veranderd.

Fox

06:00 Shark tank

Met in deze uitzending: een oplossing om baby's te helpen de hele nacht door te slapen; een gepersonaliseerd merk voor lichaamsverzorging; en een plantaardig alternatief voor een makkelijke maaltijd.

06:45 American pickers best ofs

Best of top cars

Van een Coupe uit 1933 van de boerderij tot een snelle Italiaanse raceauto: de mannen bekijken hun beste vondsten op vier wielen.

07:35 American pickers best ofs

Best of: Down & dirty digs

Sommige troep van verzamelaars is goud waard voor Mike Wolfe en Frank Fritz als ze op zoek gaan naar schatten op een van de smerigste en volste vindplaatsen ooit.

08:20 American pickers best ofs

Best of: Extreme collectors

De mannen ontmoeten unieke verzamelaars en ontdekken dat de meest interessante mensen de coolste spullen hebben.

09:05 Below deck

Kate goes to church

Jesus en Kate leren elkaar beter kennen en Chris Brown probeert Brianna te versieren. Nico herdenkt z'n broer die onlangs is overleden. Er wordt een rampzalige fout gemaakt tijdens het afmeren.

09:50 Below deck

Cool beans

Kapitein Lee neemt een ingrijpende beslissing. Matt en Brianna belanden per ongeluk op een naaktstrand. Kates surprise party valt in het water. Matt raakt gedeprimeerd door kritiek van de gasten.

10:40 Below deck

100 feet from catastrophe

Nico wordt gek van de nieuwe bootsman EJ. Kapitein Lee doet iets aan het overschot aan bemanningsleden. Jen krijgt ruzie met Brianna. De spanning tussen EJ en Nico loopt hoog op.

11:15 Below deck mediterranean

The Dubrovnik wedgie

Door slecht weer kan de Sirocco niet uitvaren. Het team haast zich om een vip-reder en haar vrienden tevreden te stemmen. Hannah en Bugsy doen hun best om in alle harmonie samen te werken.

12:05 Below deck mediterranean

Swing shift

Adams grap loopt verkeerd af en Wes doet zijn uiterste best om Adam te vermijden. Een charter van een dag lijkt een eeuwigheid te duren. Bugsy en Lauren vinden dat Hannah te weinig doet.

12:55 Below deck mediterranean

Stew the right thing

Tijdens de laatste charter komt een voormalige gast terug, dit keer met zes mooie vrouwen. Bobby moet zich beheersen als uit een dating-app blijkt dat hij matcht met een van hen.

13:45 Below deck mediterranean

Con-text is everything

Bobby vindt eindelijk de liefde, maar de spanning tussen hem en de voornaamste gast loopt op. Hannah en Bugsy geven lucht aan hun grieven. Lauren moet een kant kiezen.

14:25 Below deck mediterranean

Ciao, Napoli!

Kapitein Sandy Yawn en de bemanning van de Talisman Maiton varen langs de Italiaanse kust. Adam keert terug als kok.

15:25 Below deck mediterranean

Perfect storm

De bemanning heeft te maken met lastige gasten. Wanneer ze met de rug tegen de muur staan, schiet Captain Sandy de bemanning te hulp.

16:15 Below deck mediterranean

Bad vibrations

Joao beleeft een tumultueuze avond uit met ruzie met Hannah en verklaart zijn liefde voor Brooke. Ook moet Joao met de gevolgen leven van zijn alcoholistische alter ego, Jezabob.

17:05 Below deck mediterranean

Demand & supply

Sandy gaat tekeer en Adam moet voor zichzelf opkomen. Joao is streng voor Jamie als ze zich verslaapt. Nu Kasey niet langer zeeziek is, neemt Hannah haar onder handen en vertelt haar dat ze te traag is.

18:05 Below deck mediterranean

Can I get fries with that?

De gasten stellen hoge eisen aan het personeel en dat leidt tot spanningen tussen Adam en Hannah. Brooke treurt om het missen van de bruiloft van haar zus, maar probeert professioneel te blijven.

19:00 Below deck mediterranean

Hasta barista, baby!

Derde steward Kelsey heeft een groot probleem met Hannah als uitkomt dat ze in haar cv gelogen heeft. Kapitein Sandy maakt zich zorgen over Conrads ontluikende liefde voor Hannah.

20:00 Hudson & Rex

Seeing is deceiving

Een illusionist sterft tijdens de doorloop van haar nieuwste act. Om te achterhalen wat er is gebeurd, moeten Charlie en Rex zich niet laten misleiden door rook en spiegels.

20:55 Hudson & Rex

The art of the steal

Charlie en Rex zijn getuige van een gewapende overval tijdens een bezoek aan de bank. Ze ontdekken dat er een verband is met een reeks onopgeloste ingenieuze overvallen.

21:50 Hudson & Rex

Sid and Nancy

Twee wandelaars worden vermoord aangetroffen bij een afgelegen kustpad. Het team gaat op zoek naar een voortvluchtig duo dat wordt gezocht voor een reeks gruwelijke moorden op een kampeerterrein.

22:50 9-1-1

Death and taxes

Het team schiet te hulp wanneer er brand uitbreekt in een accountantskantoor. Athena raakt in shock als een verdachte sterft, enkele minuten nadat ze hem heeft gearresteerd. Maddie en Chimney raken in paniek als ze worden gecontroleerd door de IRS.

23:45 9-1-1: Lone Star

Open

Owen is geschokt door een geheim dat Kendra voor hem verborgen heeft gehouden. Grace confronteert haar vader met zijn vroegere ontrouw.

00:45 9-1-1: Lone Star

Tongues out

Owen roept de hulp van Paul in om Kendra's onschuld te bewijzen; Tommy heeft te maken met geroddel in de kerk over haar relatie met dominee Trevor.

01:45 The resident

Risk

Wanneer een van de artsen buiten het ziekenhuis wordt neergeschoten, wordt de eerste hulp afgesloten en het team racet om een ​​van hun eigen artsen te redden

02:30 The resident

The proof is in the pudding

Wanneer een jonge jongen het ziekenhuis binnenkomt met een zeldzame ziekte die zijn botten ongelooflijk kwetsbaar maakt, komt Cades vader Ian helpen bij de operatie. Hierdoor staat Cade helemaal alleen in haar herstel.

03:10 Stumptown

The Dex files

Jeremy, een voormalige klant van Dex Parios, stelt haar voor aan majoor Elders, die meer weet over de dood van Benny. Intussen wordt Grey's herstelde relatie met zijn vader op de proef gesteld.

04:00 Stumptown

All hands on Dex

Dex Parios neemt het recht in eigen hand als ze de hoofdverdachte is in een moordzaak. Intussen doet Hoffman zijn best om onpartijdig te blijven. Hij kan alles kwijtraken als hij Dex blijft helpen.

04:45 The Goldbergs

Uncle-ing

Nu Erica bijna is uitgeteld, heeft ze het helemaal gehad met de zwangerschap en eist ze een 'babymoon'; Adam en Barry bereiden zich voor op hun rol als oom en zoeken informatie bij onverwachte bronnen.

05:05 The Goldbergs

DKNY

Tot Geoffs afschuw wil Beverly alle babyzorgzaken zelf in de hand houden; Adam heeft zin om Halloween bij Dave Kim op NYU te vieren, tot hij merkt dat zijn vriend iemand anders is geworden.

05:40 Make you laugh out loud

Dumb daredevils 2

Selectie van de meest komische internetfilmpjes.

05:45 Laugh out loud

Dumb daredevils 4

Selectie van de meest komische internetfilmpjes.

05:50 Laugh out loud

Dumb daredevils 5

Selectie van de meest komische internetfilmpjes.

05:55 Laugh out loud

Dumb drivers 1

Selectie van de meest komische internetfilmpjes.

Discovery

06:00 Homestead rescue

Built to thrive

De Raneys zoeken in Mississippi een oplossing voor mysterieuze overstromingen en vervolgens leren ze een gezin van zes personen hoe ze met succes zelfvoorzienend kunnen leven.

06:45 Homestead rescue

The wild year

De Raneys zoeken in Mississippi een oplossing voor mysterieuze overstromingen. Ook leren ze een gezin van zes personen hoe ze met succes zelfvoorzienend kunnen leven.

07:30 Shed and buried

Cornwall

In Cornwall ontmoeten Henry Cole en Sam Lovegrove een verzamelaar wiens huisje vol staat met memorabilia, hoge-bi-fietsen en allerlei soorten lampen. Waakkonijn Buster houdt er de wacht.

08:00 Fast n' loud clip shows

Shining up a '59 F-100

Een bekend bedrijf vraagt de Gas Monkeys om een auto te bouwen. Ze krijgen de vrije hand en Richard Rawlings denkt dat een op maat gemaakte Ford F-100 uit 1959 precies is wat de klant wil.

08:50 Fast n' loud clip shows

Shiny and new

Een Ford F-100 uit 1959 om bouwen tot promotieauto voor een brouwerij kan Richard Rawlings 150.000 dollar opleveren. Maar dan moet de klant het eindresultaat wel mooi vinden.

09:40 Wheeler dealers

Jaguar S-Type R

Autohandelaar Mike Brewer is weer terug in Engeland! Samen met topmonteur Marc "Elvis" Priestley gaat hij aan de slag om bijzondere auto's op te knappen en met winst te verkopen.

10:30 Wheeler dealers

Vw Corrado V2

Autohandelaar Mike Brewer is weer terug in Engeland. Samen met topmonteur Marc "Elvis" Priestley gaat hij aan de slag om bijzondere auto's op te knappen en met winst te verkopen.

11:20 Richard Hammond's workshop

Neil belooft een vriend te helpen met zijn Morris 8 uit de jaren 30, maar de winst is voor Cog. En Richard Hammond laat Kamla weten dat het werk aan de MGB meer kost dan verwacht.

12:10 Gold rush: Parker's trail

Parker's trail

Goudzoeker Parker Schnabel begint aan een nieuw avontuur en gaat in de wetteloze jungles en bergen van Peru en Bolivia op zoek naar locaties waar mogelijk goud te vinden is.

13:00 Gold rush: White water

Under pressure

Dakota Fred en zijn zoon Dustin zetten hun leven op het spel in de hoop een fortuin aan goud op te duiken van de bodem van een snelstromende bergrivier in Alaska.

13:50 Aussie gold hunters

De Gold Timers besteden hun laatste $6000 aan een magnetisch onderzoek met een drone, Brad en Chris krijgen deskundig advies en de Ferals staan oog in oog met een gifslang.

14:40 Aussie car hunters

VW Kombi & Mercedes 350SL Coupe

Dave en GT spotten een zeldzame Volkswagenbus met een gedeelde voorruit die veel geld kan opbrengen. In een schuur in de outback ontdekken ze een klassieke Mercedes cabrio.

15:30 Cuban chrome

Go go embargo

President Obama en president Raul Castro maken bekend dat de VS en Cuba hun diplomatieke betrekkingen nieuw leven inblazen. Michel heeft schokkend nieuws voor zijn vader.

16:30 Cuban chrome

Seventh inning watch

Reis af naar Cuba voor de A lo Cubano Car Club, een gepassioneerde groep autoliefhebbers die klassieke auto's restaureren en hun eigen auto's opknappen.

17:30 Mighty truckers

Het truckersbestaan is vaak zwaar, onder andere door de lange dagen, zware ladingen en drukke wegen. Truckers uit Duitsland, Italië en Nederland bieden een inkijkje in hun werk.

18:30 Mighty truckers

Het truckersbestaan is vaak zwaar, onder andere door de lange dagen, zware ladingen en drukke wegen. Truckers uit Duitsland, Italië en Nederland bieden een inkijkje in hun werk.

19:30 The repair shop

In een schuur op het Britse platteland brengen experts kapotte en versleten objecten weer tot leven, waarbij ze ook meer te weten komen over de geschiedenis van de voorwerpen.

20:30 Homestead rescue

Kentucky calamity

Gezinnen die zelfvoorzienend willen leven, moeten in korte tijd veel leren. Ze roepen de hulp in van experts om hun homestead bestand te maken tegen toekomstige tegenslagen.

22:30 Wheeler dealers

Dodge A100 van

Autodealer Mike Brewer bundelt zijn krachten met een nieuwe monteur, de veelzijdige Ant Anstead. In hun garage in LA restaureren ze klassieke auto's om ze met winst te verkopen.

23:30 Wheeler dealers

Austin-Healey

Autodealer Mike Brewer bundelt zijn krachten met een nieuwe monteur, de veelzijdige Ant Anstead. In hun garage in LA restaureren ze klassieke auto's om ze met winst te verkopen.

00:30 The last Alaskans

Spirit of the hunter

De barbaarse wintermaanden staan voor de deur in Alaska. De bewoners hebben nog maar eventjes de tijd om hun rookschuren te vullen met genoeg vlees. Heimo en Charlie zijn bang dat hun voorraad tekort zal schieten.

01:30 Border control: Europe

De douane- en veiligheidsdiensten aan de grenzen van Europese landen moeten constant alert zijn om te voorkomen dat drugs, wapens en vermeende terroristen de grens passeren.

02:00 Teleshopping

Homeshoppingprogramma.

National Geographic

06:00 Airport security: Rome

Drug dealing DJ

Een dj en een danseres willen naar het buitenland, maar worden door de narcoticabrigade tegengehouden. Twee stellen worden aan de tand gevoeld en de beveiliging volgt twee verdachte passagiers.

06:50 Airport security: Peru

Drugs and dominoes

De koffer van een vrouw blijft verdacht, ook al is die al twee keer gecontroleerd. Een Italiaanse man zegt de politie niet te begrijpen.

07:00 Something bit me!

I went bonkers

In de moerassen van Florida komen een man en een vrouw, die alleen vlees eten dat ze zelf doden, een roofdier tegen dat niet van plan is om op hun eettafel te belanden.

08:00 Alaska: The next generation

New chances

Alaskanen doen wat nodig is om de donkere winter te doorstaan. De Rowlands bouwen een sauna om gezond te blijven tijdens de pandemie en Michael Manzo bereidt zich voor op een worst-case scenario.

09:00 Europe's new wild

Return of the titans

In de Karpaten en andere plekken waar wilde dieren leven, krijgt de natuur een duwtje in de rug. De herintroductie van de Europese bizon en de verspreiding van de grijze wolf over het continent is hierbij van belang.

10:00 Europe's new wild

The missing lynx

Op het Iberisch schiereiland worden voedselketens en ecosystemen hersteld waardoor bedreigde soorten weer kunnen gedijen.

11:00 World's greatest train journeys from above

Glacier Express

De Glacier Express verbindt de bergbestemmingen Sankt Moritz en Zermatt en wordt van bovenaf gefilmd, slingerend langs alpentoppen, over verraderlijke kloven en door duizelingwekkende bergketens.

12:00 World's greatest train journeys from above

Australia's outback railway

Deze zesdelige serie volgt enkele van 's werelds meest buitengewone treinreizen van bovenaf en op de grond, en neemt je mee op het avontuur van je leven.

13:00 Ultimate airport Dubai

Het weer dreigt Georgs aanpak van een medische noodsituatie te verstoren. Jo worstelt om een groep Chinese toeristen op hun vlucht te krijgen.

14:00 Ultimate airport Dubai

Onderhoudsmonteurs Leigh Faulkner en Andy Clark proberen wanhopig twee bouten te vinden, die diep in de motor van een Boeing 777 zijn gevallen.

15:00 Storm rising

High plains insanity

Door het orkaanseizoen in Florida worden Reed Timmer en Mike in tegengestelde richting getrokken.

16:00 Storm rising

Hurricane double threat

Tijdens een record brekend orkaanseizoen verzamelen Reed en Mike zo snel mogelijk gegevens van twee orkanen die volgens de verwachting achter elkaar aan land zullen komen aan de Golfkust van Amerika.

17:00 Ice road rescue

In the woods

Thord redt zijn voormalig rij-instructeur, en Jo Roger helpt een vrachtwagen die vaststaat in het bos.

17:30 Kustwacht Caribisch Nederland

Boat party bust

De kustwacht voert een drugscontrole uit op een partyboot. Het team van de Search and Rescue helikopter rukt uit voor een gevaarlijke redding op de hoogste berg van Curaçao. Het marineschip Zr. Ms. Holland heeft de grootste moeite om een drugsboot aan te houden.

18:30 Border patrol

Romanian express

Het zijn de jongens en meiden in het blauw die de grenzen van Nieuw-Zeeland veilig houden. Je zult sommige dingen die ze vinden niet geloven... of waar ze ze vinden...

19:00 Border patrol

Brazilian working girl

Het zijn de jongens en meisjes in het blauw die de grenzen van Nieuw-Zeeland veilig houden. Je zult niet geloven wat ze soms vinden, of waar ze het vinden...

19:30 Air crash investigation

28 seconds to survive

Toen vlucht 518 gevaarlijk laag vloog, ging er een alarm af. Vervolgens raakte het toestel een berg.

20:30 WWII in Europe: Voices from the front

Documentaire met recente interviews met overlevenden uit Europa en de Verenigde Staten over de belangrijkste momenten van de Tweede Wereldoorlog.

21:30 A small light

De nazi's doen een inval bij Opekta. Als ze de mensen in het achterhuis oppakken, wendt Miep zich tot Silberbauer. Misschien zijn de nazi's om te kopen. Ze zal moeten smeken, maar Miep geeft niet op.

22:15 A small light

Tijdens de hongerwinter weet Miep Opekta draaiende te houden. Na de bevrijding van Amsterdam proberen Miep en de andere helpers te achterhalen wat er van hun Joodse vrienden geworden is.

23:20 Trauma rescue squad

In Bradford wordt een man neergeschoten voor een moskee. Hulpverlener Manni leidt het team dat te hulp schiet om zijn leven te redden. De benen van de man zijn doorzeefd met meer dan honderd hagelpatronen, maar het slachtoffer weigert de identiteit van de schutter prijs te geven.

00:20 Massive engineering mistakes

Sinkhole at the museum

In Kentucky begraaft een zinkgat Corvettes in de modder. In Australië slaat de catastrofe toe tijdens de bouw van een enorme brug in Melbourne. Zware werkzaamheden doen de aarde schudden in Oklahoma.

01:20 Massive engineering mistakes

Oklahoma freeway free-fall

Een dodelijke ramp in Arkansas als een grote snelwegbrug instort. In het Verenigd Koninkrijk spant de Royal Air Force zich in om een instortende dam te behouden en zo de stad die eronder ligt te redden.

02:15 WWII hell under the sea

Commander down

De bemanning van een Amerikaanse onderzeeër bereidt de aanval op een Japans schip voor in het zuiden van de Stille Oceaan. Er woedt een storm en ze beseffen te laat hoe dichtbij de vijand is.

03:00 Drugs inc: World's deadliest drugs

Pittsburg smack

In een stad vol met heroïnedealers die een klein fortuin verdienen, zorgen de agenten van Pittsburgh voor chaos op de markt.

03:50 Car S.O.S.

Ford Cortina Mk 3

De Ford Cortina MK3 was ooit de best verkochte auto van Groot-Brittannië. De 53-jarige schrijver Bobby probeert al 20 jaar om zijn exemplaar uit 1973 de weg op te krijgen. Tim Shaw en Fuzz Townshend helpen hem.

04:35 Car S.O.S.

Bond Bug

Tim Shaw en Fuzz Townshend betreden de wonderlijke wereld van de Bond Bug, een auto op drie wielen. De 69-jarige Ian wilde zo graag bij de Bond Bug Club, maar kreeg de ziekte van Parkinson. Het Car SOS-team helpt.

05:20 Food factory

Green with envy

De geheimen achter een paar favoriete lekkernijen: energierijke pannenkoeken en groentechips.

05:45 Food factory

My cup runeth over

Achter elke zak chips en reep choclade en elk blikje bier en brood zit een productieproces dat die producten bij de consumenten brengt. Food Factory biedt een inkijkje in deze processen.

The History Channel

06:00 American pickers

Hidden Harley

Een historische boerderij in New Hampshire herbergt 300 jaar aan vergeten schatten, en in Pennsylvania vindt Robbie een Harley uit 1936 die in het volle zicht verborgen was.

06:55 Storage wars

Fa-La-La-Lala, La-La-La-Locker!

De serie volgt mensen die zowel pandjesbaas als antiekdeskundige zijn en die bieden op de inhoud van verlaten opslagruimtes. Wat vinden ze als de deuren opengaan? Rijkdom of rommel?

07:20 Secret History of Humans

Man and Metals

Vijfduizend jaar geleden gooit de mens een handvol stenen in een kampvuur en stuit op een ontdekking die de wereld verandert: metaal. Koper, tin en brons versterken de oude wereld en rijken breiden zich uit, gewapend met scherpe, slijtvaste wapens.

07:50 Secret History of Humans

Fire, Coal and Oils

De vroege mens wreef stokken tegen elkaar en maakte vuur. Ze leerden voedsel koken, wat kostbare energie bespaarde. Daardoor werden de hersenen groter. Door mineralen te verhitten om gereedschappen te maken, konden beschavingen worden opgebouwd.

08:15 Strangest Things

The Fake, the Spy and the Steam-Powered Brain

Documentairereeks waarin wij meer kunnen leren over de meest bizarre, mysterieuze en exotische dingen en verschijnselen in ons universum.

09:10 Ancient Aliens

Mystery Of the Standing Stones

Het is een van de grootste mysteries van de prehistorische wereld: waarom zetten mensen op bijna elk continent gigantische rechtopstaande stenen neer?

10:05 Craig Charles: UFO CONSPIRACIES

Chicago

Documentaireserie waarin Craig Charles zijn krachten bundelt met de wereldberoemde ruimtejournalist Sarah Cruddas om enkele van de meest verbijsterende UFO-ontmoetingen van de afgelopen tijd te onderzoeken.

11:05 Ancient Aliens

The Lost Kingdom

Volgens de Tibetaanse tradities is hoog in het Himalayagebergte een koninkrijk van de goden verborgen: Shambhala. Bestaat dit mystieke rijk echt en kan het via oude gebruiken, ontworpen om toegang tot andere dimensies te krijgen, worden bereikt?

12:00 Ancient Aliens

The Forbidden Bible

Opstandige engelen, gigantische hybride wezens en mensen die in een hemels rijk boven de aarde zijn opgenomen. Is het mogelijk dat het Boek van Henoch uit de Bijbel is geschrapt, omdat het de buitenaardse oorsprong van de mensheid documenteert?

13:00 Curse of the Ancients

The Darkest Age

Professor Alice Roberts onderzoekt de rampzalige laatste dagen van het Romeinse Rijk en het catastrofale machtsvacuüm na de ineenstorting; de effecten waren zelfs buiten de grenzen van het rijk voelbaar.

14:00 Forged With Steele

Bronze Xiphos Dagger

Alec probeert een van de moeilijkste wapens ooit te maken, een oude Griekse Xiphos-dolk die volledig van brons is gemaakt - een materiaal dat moeilijk is om mee te werken. Eindigt zijn hoop om dit iconische wapen te maken in een Griekse tragedie?

14:30 Forged With Steele

Throwing Stars & Push Daggers

Alec neemt het op tegen collega-smid Will Stelter, in een strijd om in weinig tijd twee kleine maar dodelijke wapens te smeden. Eerst een dodelijke dolk, daarna een stijlvolle, Japanse werpster. Moge de beste wapensmid winnen!

14:55 Mountain Men

Final Face Off

Mike Horstman uit Alaska maakt een levensgevaarlijke klim langs steile kliffen, wat leidt tot een confrontatie met een bruine beer. In Montana dwingt een zwarte beer Jake Herak en zijn honden een steil terrein met vallend gesteente op.

15:50 Ancient Aliens

Beneath the Sacred Temples

Enkele van 's werelds meest iconische heilige tempels werden gebouwd boven op de ruïnes van veel oudere gebouwen. Wat dwong mensen er toen toe om steeds weer op dezelfde plaatsen te herbouwen?

16:50 Craig Charles: UFO CONSPIRACIES

Chicago

Documentaireserie waarin Craig Charles zijn krachten bundelt met de wereldberoemde ruimtejournalist Sarah Cruddas om enkele van de meest verbijsterende UFO-ontmoetingen van de afgelopen tijd te onderzoeken.

17:45 Storage wars

Fa-la-la-lala, la-la-la locker!

In Riverside komen Shana en Edwin in Golden Girls-chic, maar moeten uiteindelijk bellen. Dave laat z'n oog vallen op een unit vol troep. Rene mag niet kopen, dus is hij aan het verkopen geslagen.

18:15 Storage wars

The way of the yuuup!

In Torrance liefhebbert Mary in Dave's duistere kunst, terwijl Kenny een lesje opgraven volgt. Brandi en Jarrod houden lang genoeg op met dollen om over een vreemd oorlogsobject te struikelen.

18:40 Storage wars

Goat tell it on the mountain

De serie volgt mensen die zowel pandjesbaas als antiekdeskundige zijn en die bieden op de inhoud van verlaten opslagruimtes. Wat vinden ze als de deuren opengaan? Rijkdom of rommel?

19:05 Storage wars

Ivy: The Pro-Fession-Ale

De serie volgt mensen die zowel pandjesbaas als antiekdeskundige zijn en die bieden op de inhoud van verlaten opslagruimtes. Wat vinden ze als de deuren opengaan? Rijkdom of rommel?

19:30 The Curse of Oak Island

Ramping Up

De broers Rick en Marty Lagina gaan naar het eiland voor de kust van Nova Scotia op zoek naar een verborgen schat. Kunnen ze de vloek verbreken en het mysterie oplossen?

20:30 Greatest Heists With Pierce Brosnan

The Baker Street Bank Burglary

Ondernemende dieven graven een tunnel naar de kluis van een filiaal van de Lloyds Bank in Londen. Wanneer een amateur hun walkietalkie-gebabbel onderschept, belanden ze in een kat-en-muisspel met Scotland Yard.

21:25 Deadly Standoff

War of the Republic of Texas

Rick McLaren was ervan overtuigd dat Texas na de Amerikaanse Burgeroorlog een onafhankelijke republiek bleef. Hij was niet de enige met deze bizarre overtuiging; hij leidde een militante beweging die bekend staat als 'The Republic of Texas'.

22:20 The UnXplained

Surviving the Impossible

Serie die de meest fascinerende, vreemde en onverklaarbare mysteries ter wereld onderzoekt.

23:20 American pickers

Movie Magic Picking

Mike en Robbie gaan naar de Hollywood Hills om een ​​unieke voorraad filmmemorabilia te bekijken.

00:15 American pickers

Smoking Hot Chevy

In Florida ontdekken Mike en Mefford een smetteloze Chevy-pick-up uit 1964 en een circusplakboek met nooit eerder vertoonde foto's van Elvis.

01:15 Greatest Heists With Pierce Brosnan

The Baker Street Bank Burglary

Ondernemende dieven graven een tunnel naar de kluis van een filiaal van de Lloyds Bank in Londen. Wanneer een amateur hun walkietalkie-gebabbel onderschept, belanden ze in een kat-en-muisspel met Scotland Yard.

02:00 Deadly Standoff

War of the Republic of Texas

Rick McLaren was ervan overtuigd dat Texas na de Amerikaanse Burgeroorlog een onafhankelijke republiek bleef. Hij was niet de enige met deze bizarre overtuiging; hij leidde een militante beweging die bekend staat als 'The Republic of Texas'.

02:45 The UnXplained

Surviving the Impossible

Serie die de meest fascinerende, vreemde en onverklaarbare mysteries ter wereld onderzoekt.

03:30 Mijn History Moment

Bob de Zwart: Bataclan Terrorist Survivor

In dit eerste Nederlandse programma van HISTORY staan bekende historische momenten centraal, verteld door mensen die ze van dichtbij beleefden.

03:40 Strangest Things

The Fake, the Spy and the Steam-Powered Brain

Documentairereeks waarin wij meer kunnen leren over de meest bizarre, mysterieuze en exotische dingen en verschijnselen in ons universum.

04:30 Storage wars

Mary's RE-finds

Er zijn negen verdiepingen aan schatten in Koreatown en de Vegas Ladies ontdekken dat ''n verdieping Texaanse flair heeft. Kenny heeft geluk bij z'n zoektocht naar damesspullen. Mary is weer opgewekt.

04:55 Storage wars

Fa-La-La-Lala, La-La-La-Locker!

De serie volgt mensen die zowel pandjesbaas als antiekdeskundige zijn en die bieden op de inhoud van verlaten opslagruimtes. Wat vinden ze als de deuren opengaan? Rijkdom of rommel?

05:15 American pickers

Cadillac Man

De gebroeders Wolfe ontdekken een overwoekerd vintage Cadillac-kerkhof in het bos en pellen de lagen van een gigantische Californische voorraad aan spullen af.

TLC

06:00 Say yes to the dress UK

Sexy brides

Bruid Lynnike wil een jurk die haar vrouwelijke rondingen accentueert. Samantha's moeder wil juist niet dat haar jurk te sexy is, maar haar bruidsmeisjes denken daar anders over

06:25 Say yes to the dress UK

Family first

Ex-soldaat Emma die in een rolstoel zit, wil toch naar het altaar kunnen lopen. Maar wat vindt haar dochter van haar jurk? En Becki wil stiekem gaan trouwen.

06:50 Spring baking championship

Spring's natural wonders

Elf bakkers vieren de lente met geometrische taartjes met lentefruit. Daarna maken ze 'fault line'-taarten die het ontluiken van de lente weergeven.

07:40 Spring baking championship

Spring skies

De tien overgebleven bakkers vieren het begin van de lente met het bakken van kleurige donuts geïnspireerd op de zonsop- en ondergang. Daarna maken ze desserts met een hemels thema.

08:30 Spring baking championship

One about puppies and kitties

De negen bakkers bakken eclairs met als thema oranje kittens. En ze maken desserts rond het thema sportieve honden, van kajakkende poedels tot tennisminnende labradors.

09:30 Spring baking championship

Spring in the great outdoors

De acht bakkers werken deze ronde in tweetallen. Ze moeten samen met hun partner een compleet tweewielig dessert creëren dat perfect is voor de vrije natuur.

10:30 1000-lb sisters

Proof is in the pudding

Tammy's operatie verloopt niet zoals verwacht. Ondertussen heeft Amy een afspraak met Dr. Procter, die haar een ambitieus streefgewicht wil laten behalen.

11:30 Too large

Friends over fat

Na een pijnlijk herstel van haar gewichtsverminderende operatie probeert Meghan ervoor te zorgen dat Vanessa zich aan haar dieet houdt. Maar Vanessa heeft moeite om af te vallen.

12:30 Dr. Pimple Popper

A lipoma jackpot

Belinda heeft veel last van een gezwel in haar nek. Nicole wil pas trouwen wanneer het gezel in haar oksel is verwijderd. Nick heeft thuis geprobeerd een lipoma te verwijderen.

13:30 Dr. Pimple Popper

The curious case of the pooting cyst

Dr. Sandra Lee is een van de bekendste dermatologen van Amerika. Op YouTube is ze bekend als 'Dr. Pimple Popper'. Ze heeft op haar kanaal al duizenden behandelingen uitgevoerd.

14:30 Dr. Pimple Popper

An American tail

Taylor heeft een grote bult onderaan haar ruggengraat en Noelle wil haar uitgerekte oren laten herstellen.

15:30 Dr. Pimple Popper

The last unicorn

Dr. Sandra Lee is een van de bekendste dermatologen van Amerika. Op YouTube is ze bekend als 'Dr. Pimple Popper'. Ze heeft op haar kanaal al duizenden behandelingen uitgevoerd.

16:30 90 day fiancé: The other way

Winds do not blow as the ships wish

Amerikaanse mannen en vrouwen die verloofd zijn met iemand uit een ver land, reizen naar het geboorteland van hun geliefde om daar hun huwelijksleven te beginnen.

18:30 Flip or flop

New normal in Arcadia

Tarek en Christina de Moussa willen een groot huis in de betrekkelijk onbekende wijk Arcadia doorverkopen. Hun meningsverschillen zetten de winstmarge onder druk.

19:00 Say yes to the dress Benelux

Fred van Leer en de stylisten van Koonings The Wedding Place zijn terug en helpen bruiden-in-spe om hun perfecte trouwjurk te vinden.

20:00 90 day fiancé: The other way

Winds do not blow as the ships wish

Amerikaanse mannen en vrouwen die verloofd zijn met iemand uit een ver land, reizen naar het geboorteland van hun geliefde om daar hun huwelijksleven te beginnen.

21:00 90 Day fiance: Love in paradise

My girlfriend's girlfriend

De favorieten van 90 Day bekijken de meest recente aflevering vanuit hun eigen huis. De castleden hebben een uitgesproken mening over de eerste ontmoeting van Carlos en VaLentine.

22:00 Sex tape Netherlands

Drie stellen filmen hun seksleven voor een sociaal experiment en bespreken daarna de beelden. Bobbi Eden en Jeremy Heshof helpen de stellen te communiceren en elkaar te inspireren.

23:20 Verslaafd aan verzamelen

Waste not, want not

Terry en Bill lijken een perfect stel, maar hun relatie staat onder druk door de verzamelwoede van Terry. Kan ze hun huis opruimen voordat haar echtgenoot zijn biezen pakt?

00:20 Monsters inside me

There's something living in my knee?!

Bij een mysterieuze uitbraak verdrinkt een vierjarig jongetje in zijn eigen slijm. Een zevenjarige jongen heeft een wond op zijn knie.

01:20 I didn't know I was pregnant

Baby on a boat

De gescheiden 36-jarige Christine, moeder van twee kinderen, is een weekendje op de boot van haar jonge minnaar als ze onwel wordt en begint te bloeden. Wat is er mis met haar?

01:50 Return to Amish

Johnny B. Goode

Leden van de oorspronkelijke cast en nieuwe gezichten proberen in hun leven een balans te vinden tussen de normen en waarden van de amish en de vrijheden van de 'nieuwe wereld'.

02:45 Dr. Pimple Popper

Don't sweat it!

Felicia heeft een merkwaardig, donker gezwel op haar voorhoofd. Krista zweet zo overmatig dat ze een hele fles zou kunnen vullen met haar zweet.

03:35 Joe Millionaire: For richer or poorer

Your daughters are double dipping!

Twintig vrouwen daten met twee mannen, een miljonair en een man die weinig bezit. Zonder te weten wie wie is, moeten de vrouwen beslissen wat belangrijker is: liefde of geld.

04:20 Property brothers: Forever home

Miracle house to forever home

Een stel kreeg te horen dat ze geen kinderen konden krijgen, maar na de aankoop van een huis met twee slaapkamers kregen ze er toch nog twee. Drew en Jonathan Scott schieten te hulp.

05:10 Flip or flop

Tri-level flip

Tarek en Christina el Moussa kopen een huis met drie verdiepingen met een nogal ouderwetse indeling. De problemen stapelen zich op, net als de irritaties. Toch pakken ze het samen aan.

05:35 Flip or flop

New normal in Arcadia

Tarek en Christina de Moussa willen een groot huis in de betrekkelijk onbekende wijk Arcadia doorverkopen. Hun meningsverschillen zetten de winstmarge onder druk.

24 Kitchen

06:00 My market kitchen

Onderweg stoken Mike en David de barbecue op om een fantastische worstschotel te maken met zwarte knoflook-aiolisaus. Op de Prahran Market bereidt gastkok Kathy Tsaples een gezonde schotel.

06:25 Loïc: Zot van Koken

Gnocci, groene asperges & Gorgonzola

Vandaag maakt Loïc Gnocci, groene asperges & Gorgonzola.

06:45 Loïc: Zot van Koken

Chapati's met Tiki Masala

Vandaag maakt Loïc Chapati's met Tiki Masala.

07:00 Loïc, Zot van Koken

Witte met courgettes en een traditionele margherita

Huisgemaakte pizza's, Loïc toont dat het kan. Hij maakt een combo: een witte met courgettes en een traditionele margherita.

07:20 BBQStreet

Smashburger met fried pickles & ranch sauce

Proef eens deze smashburger: Je plet 'm tijdens het bakken. Zo gaart 'ie in z'n eigen vet. Het resultaat? Sappig én een krokante korst. Jord tilt 'm nog naar een next level met een heerlijk frisse zelfgemaakte ranch sauce. En een beetje vreemd maar wel erg lekker, gefrituurde augurken. Hoe je deze culinaire creatie maakt, zie je in deze aflevering van BBQ Street.

07:50 Mary makes it easy

Side Show

Mary maakt zoete aardappelen met een pittige mayonaise en een hartige tarte tatin met peer en sjalot. Geef geroosterde groenten pit met halloumi en scherpe yoghurtsaus. En een tomatensalade.

08:10 Gordon's ultimate cookery course

Slow Cooked Favourites

De chef-kok demonstreert een aantal van zijn favorieten voor langzaam garen, waaronder recepten voor gevulde lamsborsten en geroosterde varkensbuik met venkel.

08:40 24Kitchen food truck challenge

Ook deze zomer trekken de foodtrucks weer ten strijden op verschillende festivals in Nederland. Welke food truck is de beste?

09:10 24Kitchen food truck challenge

Ook deze zomer trekken de foodtrucks weer ten strijden op verschillende festivals in Nederland. Welke food truck is de beste?

09:40 Wokking lekker

Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen!

11:50 De worsten van Babel op de camping

Hugo, Marius en Jasper bezoeken deze week een groep single 60 plussers op de camping en maken van hun ingrediënten een makkelijk, zomers gerecht.

12:20 De worsten van Babel op de camping

Hugo, Marius en Jasper zijn op kindercamping de Zandstuve en maken een makkelijk campinggerecht met "vermomde" groente, speciaal voor kinderen.

12:50 Every Bite Takes You Home

Roaa en Sami Mansour verlieten het door oorlog verscheurde Syrië en begonnen een foodtruck in Melbourne, gespecialiseerd in shoarma. Ze koken voor een feest om familie en vrienden te bedanken.

13:15 Every Bite Takes You Home

Akmal Saleh is een gevierde Australische komiek en hij kookt een Egyptisch feestmaal samen met Kylie Kwong om te pronken met zijn Egyptische thuisland en achtergrond.

13:40 Asia Unplated with Diana Chan

Cantonese

Elke aflevering richt zich op een andere Aziatische keuken. Diana verkent lokale winkels, restaurants en markten om in haar eigen keuken eenvoudige maar authentieke Aziatische gerechten te bereiden.

14:10 Asia Unplated with Diana Chan

Singaporean

Elke aflevering richt zich op een andere Aziatische keuken. Diana verkent lokale winkels, restaurants en markten om in haar eigen keuken eenvoudige maar authentieke Aziatische gerechten te bereiden.

14:40 Wokking lekker

Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen!

16:00 My market kitchen

In Noosa maken Matt en Adam een pittige lamstandoori met kruidenmayo, in combinatie met geselecteerde wijnen uit de Mudgee-regio. Op de Prahran Market maakt Mike een hartige kokospap.

16:30 Loïc: Zot van Koken

Porto kalo

Vandaag maakt Loïc Porto kalo.

16:50 Loïc: Zot van Koken

Maïssoep en rosti's

Vandaag maakt Loïc Maïssoep en rosti's.

17:10 Loïc, Zot van Koken

Ode aan de tomaat

Tomaat is de meest gegeten groente ter wereld. Loïc is er ook zot van en ontwikkelde daarom dit gerecht, een 'ode aan de tomaat'.

17:30 BBQStreet

Vitello forello

Soul met een vleugje temperament, dat is wat je krijgt als je Ralph samen laat grillen met Edsilia Rombley. Gerookte forel en ribeye én een heerlijke viscrème komen samen in een gerecht waarvan niet alleen de naam lekker over de tong rolt. Zet je in deze aflevering van BBQ Street schrap voor: Vitello forello!

18:05 Mary makes it easy

Comfort Food

Mary trakteert zichzelf op een tonijn-noedel-schotel met chips en mini-panzerotti. En Mary's kippensoep met knoedels is onweerstaanbaar. Als toetje serveert ze roomtaco's met een pindakaaslaagje.

18:30 Gordon's ultimate cookery course

Brunches

Gordon laat zien hoe je een brunch bereidt. Recepten zijn onder andere pittige pannenkoeken, een eenvoudige frittata en een eenvoudige valsspeelsoufflé met drie kazen.

19:05 Great British menu

North East Judging

Great British Menu keert terug voor een 16e seizoen, gepresenteerd door Andi Oliver. Oude gezichten en nieuwe talenten strijden om de kans om een banket te koken voor belangrijke gasten.

19:40 Late nite eats

Pittsburgh

In elke aflevering van Late Nite Eats bezoekt chef-kok Jordan Andino één avond een nieuwe stad om drie uitzonderlijke restaurants te bezoeken die oppermachtig zijn in de late night- foodscene.

20:10 Britain's Best Home Cook

De halvefinalisten moeten de jury imponeren met hun ultieme canapés voor een cocktailfeestje en vervolgens improviseren met een enge vaste gast in de voorraadkast. Wie gaan er naar de finale?

21:30 Jamie & Jimmy's food fight club

Martin Freeman

Samen met zijn vriend Jimmy Doherty gaat Jamie Oliver het "voedselgevecht" aan, want goed eten is het waard om voor te vechten. In de afleveringen zie je de beste gerechten van Groot-Brittanië.

22:30 Michel Roux's French country cooking

Chef-kok Michel Roux reist naar Zuid-Frankrijk om het heerlijke leven te delen dat hij daar leidt als hij op vakantie is. Het is een culinaire reis met prachtige beelden door het zuiden van Frankrijk.

23:30 James Martin's islands to Highlands

Dorset

James ontdekt met sterrenkok Paul Ainsworth de geneugten van Dorset. Op een miljonairsjacht bereidt James zeebaars. Paul ontdekt een lekkere streekkaas en James bezoekt een fokker van wolvarkens.

00:30 James Martin's islands to Highlands

Jersey

Vandaag geniet James met vriend en chef-kok Mark Jordan van Jersey. James proeft het beroemde exportproduct, de Jersey Royal-aardappel, die hij gebruikt om een bijzondere inktvisrisotto te bereiden.

04:15 Bak met Miljuschka

Cake Beslag

Miljuschka maakt vandaag een makkelijk ckae beslag en daarvan maakt ze twee heerlijke baksels, namelijk chocolade fan cake en Disco Cake Pops.

04:40 Rudolph's bakery: De bakfiets

Spakenburg

Je kunt hier heerlijke vis eten. Maar ook zijn ze in dit gezellige dorp dol op koek. Met bakker Klaas bakt Rudolph een bijzondere specialiteit: Jan Hagel. Een beetje vreemd maar wel lekker: in Spakenburg eten ze dit koekje het liefst niet helemaal gaar gebakken.

05:05 My market kitchen

Geïnspireerd door ingrediënten van de Noosa Heads Market maakt Matt een verrukkelijke risotto alla Milanese. Op de Prahran Market kookt Mike samen met chef-kok Mark Japanse zalm gelakt met miso.

Ziggo Sport

06:50 Online items

Ziggo Sport Top 14: LaLiga Goals 2022/2023

De Ziggo Sport Top 14 Goals uit de Spaanse LaLiga in 2022/2023.

07:00 Rio Ferdinand's between the lines

Luka Modrić

Luka Modrić vertelt over zijn carrière bij Real Madrid en het Kroatische nationale team.

07:25 UEFA Champions League magazine

Nieuws, achtergronden en interviews uit de UEFA Champions League.

07:50 Round up

Alle hoogtepunten van de gespeelde wedstrijden in de Spaanse LaLiga, Italiaanse Serie A, Franse Ligue 1 en Belgische Pro League op zaterdag.

08:20 World Athletics Continental Tour Gold samenvatting

Samenvatting van de World Athletics Continental Tour Gold, gehouden in Los Angeles, Verenigde Staten.

08:45 European Tour samenvatting

Samenvatting van de derde dag van het KLM Open, gespeeld op de Bernardus Golf Course in Cromvoirt, Nederland.

10:15 Ziggo Sport race café

In het Ziggo Sport Race Cafe ontvangt Rob Kamphues raceliefhebbers en -experts zoals Robert Doornbos en worden de laatste ontwikkelingen besproken uit de verschillende raceklasses zoals Formule 1, MotoGP, Indycar, NASCAR en vele andere categorieën. Uiteraard wordt er ook vooruit gekeken naar de race-actie van komend weekend.

11:20 One make racing: Porsche Supercup

Verslag van de Porsche Supercup kwalificatie Monte Carlo, gereden op het Circuit de Monaco in Monte Carlo, Monaco.

11:50 One make racing: Porsche Supercup

Monte Carlo race

Verslag van de Porsche Supercup race Monte Carlo, gereden op het Circuit de Monaco in Monte Carlo, Monaco.

12:30 Voetbal samenvatting

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Internazionale - Atalanta, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

12:40 Voetbal samenvatting

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sevilla FC - Real Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

12:55 Voetbal samenvatting

Samenvatting van de voetbalwedstrijd RC Strasbourg Alsace - Paris Saint-Germain, gespeeld in de Franse Ligue 1.

13:10 Formule 1 samenvatting

Vanuit de Ziggo Sport Pitbox kijkt u samen met Robert Doornbos en Rob Kamphues naar de samenvatting van de kwalificatie van de GP van Monaco, gereden op het straten circuit van Monte Carlo, in Monaco.

14:00 Ziggo Sport race café XXL

Presentator Rob Kamphues blikt met Robert Doornbos, Olav Mol en andere experts en liefhebbers vooruit op de Formule 1 GP van Monaco. Na de race de samenvatting en analyses in het Race café.

15:00 Voetbal: Belgische Pro League

Antwerp - Union Sint-Gillis

Verslag van de wedstrijd Antwerp - Union Sint-Gillis, gespeeld in de Belgische Pro League.

15:25 Voetbal: Serie A

Bologna - Napoli

Verslag van de wedstrijd Bologna - Napoli, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

17:00 Ziggo Sport race café XXL

Terugblik op de Formule 1 GP van Monaco met analyses van de Formule 1-experts. Daarna aandacht voor de Indy500.

18:35 Autosport: IndyCar

Indianapolis 500

Verslag van de Indy500, 'The greatest spectacle in racing', gereden op het Indianapolis Motor Speedway Circuit, Indiana. Dit jaar vindt het grootste race-spektakel van Amerika voor de 107e keer plaats.

21:30 Ziggo Sport race café

Presentator Rob Kamphues blikt met Robert Doornbos terug op de Indy500.

22:10 Voetbal: Serie A

Juventus - AC Milan

Verslag van de wedstrijd Juventus - AC Milan, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

22:40 One make racing: Porsche Supercup

Herhaling van de Porsche Supercup race Monte Carlo, gereden op het Circuit de Monaco in Monte Carlo, Monaco.

23:15 World Athletics Continental Tour Gold samenvatting

Samenvatting van de World Athletics Continental Tour Gold, gehouden in Los Angeles, Verenigde Staten.

23:40 Ziggo Sport momenten

In deze aflevering van de Ziggo Sport Momenten de meest spectaculaire crashes van de Nascar Daytona 500 van de afgelopen jaren.

00:00 Nascar Cup Series

Coca-Cola 600

Verslag van de Coca-Cola 600 Nascar Cup Series, gereden op de Charlotte Motor Speedway.

04:30 IndyCar hoogtepunten

Hoogtepunten van de Indy500, The Greatest Spectacle in Racing, gereden op het Indianapolis Motor Speedway Circuit, Indiana. Dit jaar vindt het grootste race-spektakel van Amerika voor de 107e keer plaats.

05:30 One make racing: Porsche Supercup

Herhaling van de Porsche Supercup race Monte Carlo, gereden op het Circuit de Monaco in Monte Carlo, Monaco.

BVN

06:10 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

06:25 RegioNED

De mooiste verhalen van de regionale omroepen. – MAX (site)

06:50 EenVandaag

O.a. Het 'tweede' leven van Carla: hoe een kleine sensor haar hart nu in de gaten houdt * Gemeenten worstelen met huisvesting statushouders * België doet groot PFAS-onderzoek onder omwonenden 3M – AVROTROS (site)

07:20 Vroege Vogels

Natuurfilmers

Menno reist het hele land door om met natuurfilmers op pad te gaan. Wat drijft hen? Hoe gaan ze te werk? Wat is hun motivatie om soms dagenlang, in weer en wind, te wachten op dat ene shot? – BNNVARA (site)

08:00 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal. – NOS (site)

08:20 Weerbericht Europa/Afrika

Geen beschrijving. – BVN (site)

08:25 Het Hoge Noorden

Het einde van de reis

Dionne ontmoet de stellen nog een laatste keer. Waar Dionne en Anne in het voorjaar nog een dappere duik in het ijzige meer namen, kunnen ze nu in de nieuwe hottub van de eerste sneeuw genieten. – MAX (site)

09:10 Meskina

Romantische komedie over de dertigjarige Marokkaans-Nederlandse Leyla die door haar familie gezien wordt als meskina (zielenpiet), omdat haar huwelijk is stukgelopen en ze weer bij haar moeder woont. – BNNVARA (site)

10:45 Nieuwsuur

Vooruitblik op de Turkse verkiezingen * Miljoenen mensen niet verzekerd voor fysiotherapie – NOS (site)

11:15 Weerbericht Amerika/Caraïben

Geen beschrijving. – BVN (site)

11:20 Harrie Jekkers: Achter de duinen

Harrie Jekkers vertelt middels liedjes en conferences over zijn Haagse jeugd. Over zijn Hagenese vader die hield van ADO, klaverjassen en over zijn moeder die meer Hagenaer was dan Hagenees. – BNNVARA (site)

12:10 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

12:15 Sterren NL Top 25

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. – AVROTROS (site)

12:20 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

12:25 Sterren NL Top 25

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. – AVROTROS (site)

13:00 NOS Journaal

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. – NOS (site)

13:05 WNL Op Zondag

Te gast: Franc Weerwind, Bart de Wever, Esther de Lange, Jan-Willen van Prooijen en Sjuul Paradijs. – WNL (site)

14:05 Buitenhof

Wopke Hoekstra, Ruben Brekelmans, Reinier van Zutphen, Ilja Leonard Pfeijffer

Te gast: Wopke Hoekstra, Ruben Brekelmans, Reinier van Zutphen en Ilja Leonard Pfeijffer. – AVROTROS (site)

15:00 Nieuwe blik terug

Mary Seacole, de andere Nightingale

Iedereen kent Florence Nightingale, maar wie kent die andere grote verpleegkundige en pionier van de Krimoorlog, Mary Seacole (1805-1881)? – NTR (site)

15:40 Zin in morgen

In Heerlen werkt Danny aan een carnavalswagen, Kim-Lian brengt een bezoek aan een medium en Beppie maakt wenskaarten voor patiënten in een ziekenhuis. – KRO-NCRV (site)

16:10 Sesamstraat 10 voor...

Koekiemonster

Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren. – NTR (site)

16:20 Zappsport Battle

Vinzwemmen

Maak je borst maar nat, want Ron en Nienke nemen het tegen elkaar op in The Battle Vinzwemmen. Samen met leerlingen van basisschool De Rank uit Alphen aan den Rijn strijden ze om de winst. – AVROTROS (site)

16:35 NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal. – NOS (site)

16:55 Eus' Boekenclub

Laura van der Haar

Met Laura van der Haar, Meral Polat, Gijs Rademaker, Micha Hamel en Lilian Marijnissen. – NTR (site)

17:35 Nederland Zingt op Zondag

Wat is Pinksteren?

Soms loop je vast in het leven. Albert Jan Treur vertelt hoe de kracht die Gods Geest ons geeft ook vandaag de dag in staat is om je boven de dieptepunten in je leven uit te tillen. – EO (site)

18:00 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

18:05 Zing!

De audities (1)

In deze eerste auditieronde betreden onder meer het vrolijke Guilty Pleasures, de internationale Hummingbirds en de driekoppige zanggroep Perfect Link het podium. – EO (site)

19:20 NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de Eredivisieduels. – NOS (site)

20:15 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal. – NOS (site)

20:25 Weerbericht Europa/Afrika

Geen beschrijving. – BVN (site)

20:30 NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de Eredivisieduels. – NOS (site)

21:15 Klassiekers met Kleinsma

Loes Luca

Loes Luca acteert de sterren van de hemel en speelt de zalen in het land plat met haar nieuwste voorstelling. Simone Kleinsma verkent het muzikale pad van comédienne Loes Luca. – MAX (site)

22:00 CAST

Hou op met me

Om het dreigende faillissement af te wenden, mag ons castingbureau een comedy casten voor de omstreden omroep Rood Wit Blauw. – NTR (site)

22:25 MAX PubQuiz

Met barvrouw Karin Bloemen

Met barvrouw Karin Bloemen. – MAX (site)

23:15 NOS Studio Voetbal

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt. – NOS (site)

00:05 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

00:10 Weerbericht Amerika/Caraïben

Geen beschrijving. – BVN (site)

00:15 2 voor 12

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. – BNNVARA (site)

00:50 Nu te Zien!

General idea

Directeur van het Centraal Museum Bart Rutten bekijkt in het Amsterdamse Stedelijk Museum hoe de Canadese kunstenaarsgroep General Idea moeilijke onderwerpen bespreekbaar maakte. – AVROTROS (site)

01:00 NOS Journaal

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. – NOS (site)

01:05 WNL Op Zondag

Te gast: Franc Weerwind, Bart de Wever, Esther de Lange, Jan-Willen van Prooijen en Sjuul Paradijs. – WNL (site)

02:05 Buitenhof

Wopke Hoekstra, Ruben Brekelmans, Reinier van Zutphen, Ilja Leonard Pfeijffer

Te gast: Wopke Hoekstra, Ruben Brekelmans, Reinier van Zutphen en Ilja Leonard Pfeijffer. – AVROTROS (site)

03:00 Nieuwe blik terug

Mary Seacole, de andere Nightingale

Iedereen kent Florence Nightingale, maar wie kent die andere grote verpleegkundige en pionier van de Krimoorlog, Mary Seacole (1805-1881)? – NTR (site)

03:40 Zin in morgen

In Heerlen werkt Danny aan een carnavalswagen, Kim-Lian brengt een bezoek aan een medium en Beppie maakt wenskaarten voor patiënten in een ziekenhuis. – KRO-NCRV (site)

04:10 Sesamstraat 10 voor...

Koekiemonster

Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren. – NTR (site)

04:20 Zappsport Battle

Vinzwemmen

Maak je borst maar nat, want Ron en Nienke nemen het tegen elkaar op in The Battle Vinzwemmen. Samen met leerlingen van basisschool De Rank uit Alphen aan den Rijn strijden ze om de winst. – AVROTROS (site)

04:35 NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal. – NOS (site)

04:55 Eus' Boekenclub

Laura van der Haar

Met Laura van der Haar, Meral Polat, Gijs Rademaker, Micha Hamel en Lilian Marijnissen. – NTR (site)

05:35 Nederland Zingt op Zondag

Wat is Pinksteren?

Soms loop je vast in het leven. Albert Jan Treur vertelt hoe de kracht die Gods Geest ons geeft ook vandaag de dag in staat is om je boven de dieptepunten in je leven uit te tillen. – EO (site)

CNN

06:00 CNN Newsroom with Michael Holmes

Live from Atlanta, Michael Holmes brings context and clarity to the day's top stories from around the world.

06:30 Living Golf

A journey through the rich history and culture of golf in California, including a visit to iconic Pebble Beach; a project in L.A. looks to give a new generation access to the game.

07:00 CNN Newsroom with Michael Holmes

Live from Atlanta, Michael Holmes brings context and clarity to the day's top stories from around the world.

07:30 Inside Africa

From the opening of Sierra Leone's first traditional fine dining restaurant to Liberia's first formal fishery, entrepreneurs across West Africa make an impact in their communities.

08:00 CNN Newsroom with Laila Harrak

Live from Atlanta, Laila Harrak brings context and clarity to the day's top stories from around the world.

08:30 Marketplace Africa

Sneaker aficionados and collectors fuel the growth of homegrown sneaker brands across South Africa; the need to create more digital infrastructure is top of mind for tech companies

08:45 CNN Marketplace Europe

Check out some of the most rare and expensive bottles of whisky available to buy. Is trading alcohol a trend that's likely to continue? Also - Metaverse Fashion Week in Paris.

09:00 CNN Newsroom with Laila Harrak

Live from Atlanta, Laila Harrak brings context and clarity to the day's top stories from around the world.

10:00 CNN Newsroom with Paula Newton

Live from Atlanta, Paula Newton brings context and clarity to the day's top stories from around the world.

12:00 Decoded

Explore the transformative world of 3D printing and additive manufacturing. We showcase the limitless potential of this remarkable technology.

12:30 Inside Africa

From the opening of Sierra Leone's first traditional fine dining restaurant to Liberia's first formal fishery, entrepreneurs across West Africa make an impact in their communities.

13:00 CNN This Morning Weekend

Stories from across the world and refreshing conversations with Boris Sanchez and Amara Walker.

14:00 CNN This Morning Weekend

Stories from across the world and refreshing conversations with Boris Sanchez and Amara Walker.

15:00 State of the Union

Jake Tapper and Dana Bash bring together major newsmakers, analysts and experts to tackle pressing domestic issues and diplomacy on the global stage.

16:00 Fareed Zakaria GPS

Fareed Zakaria GPS takes a comprehensive look at foreign affairs and the policies shaping our world.

17:00 Inside Politics

An insider's look into the key stories of the week from John King and a group of America's top political reporters.

18:00 World Sport

A comprehensive review of sports news from around the world, including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport.

18:30 Inside Africa

From the opening of Sierra Leone's first traditional fine dining restaurant to Liberia's first formal fishery, entrepreneurs across West Africa make an impact in their communities.

19:00 Election Special

Becky Anderson anchors comprehensive coverage of the 2023 Turkish runoff election with analysis from Richard Quest and Nada Bashir reporting from Istanbul.

20:00 Election Special

Becky Anderson anchors comprehensive coverage of the 2023 Turkish runoff election with analysis from Richard Quest and Nada Bashir reporting from Istanbul.

21:00 CNN Newsroom Sunday

Updates of the latest news from around the world.

22:00 CNN Newsroom Sunday

Updates of the latest news from around the world.

23:00 World Sport

A comprehensive review of sports news from around the world, including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport.

23:30 Quest's World of Wonder

Springtime in Tokyo means the arrival of the ephemeral cherry blossoms, known there as "sakura". Richard explores the DNA of Japan's capital city, and chases the perfect bloom.

00:00 CNN Newsroom Sunday

Updates of the latest news from around the world.

01:00 CNN Newsroom Sunday

Updates of the latest news from around the world.

02:00 The Whole Story with Anderson Cooper

CNN's Nick Paton Walsh travels with thousands of migrants through the jungles of South and Central America and tells their story of danger, grit, and determination to make it to America.

03:00 Fareed Zakaria GPS

Fareed Zakaria GPS takes a comprehensive look at foreign affairs and the policies shaping our world.

04:00 African Voices Playmakers

Three rugby players from Kenya, Uganda, and South African take to the pitch to show how they elevate the sport across the continent and inspiring others to follow their footsteps.

04:30 Marketplace Africa

Sneaker aficionados and collectors fuel the growth of homegrown sneaker brands across South Africa; the need to create more digital infrastructure is top of mind for tech companies

04:45 CNN Marketplace Europe

Check out some of the most rare and expensive bottles of whisky available to buy. Is trading alcohol a trend that's likely to continue? Also - Metaverse Fashion Week in Paris.

05:00 Living Golf

A journey through the rich history and culture of golf in California, including a visit to iconic Pebble Beach; a project in L.A. looks to give a new generation access to the game.

05:30 Inside Africa

From the opening of Sierra Leone's first traditional fine dining restaurant to Liberia's first formal fishery, entrepreneurs across West Africa make an impact in their communities.

Radio 1

06:00 Een Uur Cultuur

Geen beschrijving. – VPRO (site)

07:00 Doodhoutkevers, de Europese Natuurbeschermingswet, klimaatsprookje Poppy en zangvogelcursus: Vink!

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

10:00 OVT

Geen beschrijving. – VPRO (site)

12:00 De Perstribune: Gijs Rademaker en Hugo Borst

Geen beschrijving. – MAX (site)

14:00 NOS Langs de Lijn

Geen beschrijving. – NOS (site)

19:00 Pointer: Bloemen, bijen en zonnepanelen; Voetbalgeweld; en Zorguitzendbureaus strafrechtelijk onderzocht

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

20:00 Dijkstra & Evenblij ter plekke

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

22:00 NOS Langs de Lijn

Geen beschrijving. – NOS (site)

23:00 NOS Met het Oog op Morgen

Geen beschrijving. – NOS (site)

00:00 Wat blijft

Geen beschrijving. – HUMAN (site)

02:00 De Nacht van KRO-NCRV

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

05:00 Vroeg!

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

Radio 2

07:00 RINKELDEKINKEL

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

10:00 Het Oor Wil Ook Wat

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

12:00 Het Platenpaleis

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

14:00 PAUL!

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

16:00 Martine In De Middag

Geen beschrijving. – EO (site)

18:00 De Verrukkelijke 15

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

19:00 Blokhuis

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

21:00 De Albumshow

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

00:00 Van Inkels Choice

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

03:00 WILDGROEI

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

3FM

07:00 Sophie & Mart

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

10:00 Rámon Verkoeijen

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

13:00 Mark en Mai

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

16:00 Yoeri Leeflang

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

19:00 Vera On Track

Geen beschrijving. – NTR (site)

22:00 Wat Anders

Geen beschrijving. – Omroep Zwart (site)

01:00 Hein Keijser

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

04:00 Floris Molenaar

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

Radio 4

07:00 De Ochtend

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

09:00 Tussen hemel en aarde

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

10:00 Spiegelzaal

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

11:00 Het Zondagochtend Concert

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

12:15 De Muziekfabriek

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

14:00 Het Zondagmiddagconcert

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

16:30 Diskotabel

Geen beschrijving. – NTR (site)

18:00 Panorama Zondag: het culturele landschap van Yassine Boussaid

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

20:00 Avondconcert: Koren van Bach door de BBC Singers

Geen beschrijving. – NTR (site)

23:00 Vrije Geluiden NPO Klassiek

: Nomaden

Geen beschrijving. – VPRO (site)

00:00 De Nacht

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

Radio 5

06:00 Groot Nieuws

Geen beschrijving. – EO (site)

09:00 De Sandwich

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

10:00 Andermans Veren

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

11:00 De Sandwich

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

12:00 Adres Onbekend

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

14:00 Goudmijn

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

16:00 Theater van het Sentiment

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

18:00 De Muzikale Fruitmand

Geen beschrijving. – EO (site)

22:00 Thuis op 5

Geen beschrijving. – EO (site)

00:00 Radio 5 Muzieknacht

Geen beschrijving. – NPO (site)

BNR Nieuwsradio

06:00 Wereldveroveraars

In Wereldveroveraars volgt Jelle Maasbach ondernemers die de stap naar het buitenland maken.

06:30 Werkverkenners

Rens de Jong gaat op zoek naar de antwoorden op jouw en zijn vragen over werk.

07:30 Baanbrekende businessmodellen

Innovatieve verdienmodellen.

08:00 BNR Beurs

Geen beschrijving.

08:30 Studio Den Haag

Geen beschrijving.

09:00 Buitenland Podcast

Elke zondag om 09:00 en 16:00 uur

09:30 Boekestijn en De Wijk

Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk gaan onder leiding van Hugo Reitsma op zoek naar de nieuwe wereldorde.

10:00 De Wereld

Bernard Hammelburg brengt je scherpe analyses over de internationale politiek.

11:00 De Nieuwe Wereld

Wat als economen het voor het zeggen krijgen?

11:30 BNR Mobility

Nieuws en achtergronden over mobiliteit.

12:00 Zakendoen

Hét zakelijke nieuwsprogramma van de Nederlandse radio.

13:00 Studio Den Haag

Geen beschrijving.

13:30 Vastgoed Gezocht

Maarten Bouwhuis en Maarten de Gruyter duiken in de wereld van het vastgoed.

14:00 Wereldveroveraars

In Wereldveroveraars volgt Jelle Maasbach ondernemers die de stap naar het buitenland maken.

14:30 Duurzaam

Harm Edens onderzoekt hoe we het beste en het snelste de doelen van het klimaatakkoord van Parijs kunnen halen.

15:00 Cryptocast

Cryptocurrency are here to stay.

15:30 Werkverkenners

Rens de Jong gaat op zoek naar de antwoorden op jouw en zijn vragen over werk.

16:30 Boekestijn en De Wijk

Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk gaan onder leiding van Hugo Reitsma op zoek naar de nieuwe wereldorde.

17:00 De Nationale Autoshow

Al het nieuws over auto's en mobiliteit

18:00 BNR Beurs

Geen beschrijving.

18:30 Baanbrekende businessmodellen

Innovatieve verdienmodellen.

19:00 CMO Talk / De Ben Tiggelaar Podcast

Om de week hoor je hier CMO Talk afgewisseld met De Ben Tiggelaar Podcast

19:30 Duurzaam

Harm Edens onderzoekt hoe we het beste en het snelste de doelen van het klimaatakkoord van Parijs kunnen halen.

20:00 Digitaal

Digitale technologie zit overal en beïnvloedt dagelijks onze levens.

21:00 De Nieuwe Wereld

Wat als economen het voor het zeggen krijgen?

21:30 Wereldveroveraars

In Wereldveroveraars volgt Jelle Maasbach ondernemers die de stap naar het buitenland maken.

22:00 Vastgoed Gezocht

Maarten Bouwhuis en Maarten de Gruyter duiken in de wereld van het vastgoed.

22:30 Boekestijn en De Wijk

Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk gaan onder leiding van Hugo Reitsma op zoek naar de nieuwe wereldorde.

23:00 Werkverkenners

Rens de Jong gaat op zoek naar de antwoorden op jouw en zijn vragen over werk.

00:00 De Nationale Autoshow

Al het nieuws over auto's en mobiliteit

01:00 De Wereld

Bernard Hammelburg brengt je scherpe analyses over de internationale politiek.

02:00 Zakend

Geen beschrijving.

03:00 Werkverkenners

Rens de Jong gaat op zoek naar de antwoorden op jouw en zijn vragen over werk.

04:00 BNR Beurs

Geen beschrijving.

04:30 Baanbrekende businessmodellen

Innovatieve verdienmodellen.

05:00 BNR's Big Five

Presentatoren Diana Matroos en Paul van Liempt gaan in gesprek met de hoofdrolspelers van de belangrijkste dossiers in Nederland.

Klara

07:00 Klara Staat Op

De beste muziek bij je ochtendrituelen: een mix van klassieke muziek, oude en nieuwe opnames en muzikale weetjes.

10:00 Berg en Dal

Radioprogramma waarin Pat Donnez met zijn gast een zeer persoonlijke "tour de force" aangaat. Te vertrekken vanaf een berg, of vanuit een dal.

11:00 Walden

Slow radio op de traagste dag van de week, geïnspireerd op het legendarische boek van stiltezoeker Henry Thoreau (1854). Een oase van rust en schoonheid in woord en muziek van de middeleeuwen tot nu.

13:00 Zalige Zondag

Presentatie: Carlo Siau/Johannes Wirix-Speetjens Samenstelling: Bart Tijskens

17:00 Zanzibar

Muziekprogramma met de leukste wereldmuziek. Dit programma toont een fascinerende reis langs traditie en vernieuwing. Van Oost naar West en van Noord naar Zuid.

20:00 Valckenaers & Vanhoudt

Muziekprogramma waarin op zoek wordt gegaan naar pure schoonheid in grensverleggende muziek van vroeger en nu. Met verrassende zijsprongen en onverwachte combinaties, met nieuwe geluiden en boeiende schemerzones.

22:00 Round Midnight

Jazzmuziek programma met fragmenten uit bekende en minder bekende jazzconcerten uit het verleden en heden.

00:00 Klara Continuo

Klara Continuo is een Vlaams digitaal radiostation dat klassieke muziek uitzendt.

NDR Kultur

06:00 Klassisch in den Sonntag

Der ideale Start in den Sonntag für alle Klassik-Freunde

Het ideale begin van de zondag voor liefhebbers van klassieke muziek. Met om het uur nieuws en weerbericht.

07:00 Nachrichten, Wetter

Nieuws uit het binnen- en buitenland.

08:00 Nachrichten, Wetter

Nieuws uit het binnen- en buitenland.

08:40 Glaubenssachen

Levensbeschouwelijk programma over de relatie tussen religie en samenleving.

09:00 NDR Kultur am Feiertag

Geen beschrijving.

11:00 Das Sonntagskonzert

Concert op de late zondagochtend.

13:00 Das Gespräch

Eine halbe Stunde kommen prominente Zeitgenossen zu Wort

In "Das Gespräch" komen prominente tijdgenoten uit cultuur en samenleving aan het woord.

13:30 Philipps Playlist

Fünf Musikstücke zu einem Thema

Geen beschrijving.

14:00 NDR Kultur am Feiertag

Geen beschrijving.

17:00 Chormusik

Geen beschrijving.

18:00 "Der große Gatsby"

Hörspiel nach dem gleichnamigen Roman von F. Scott Fitzgerald

Geen beschrijving.

20:00 Ligeti 100

Geen beschrijving.

23:00 Ligeti 100

Geen beschrijving.

00:00 Ligeti 100

Lange Nacht der Musik von SWR2 und hr2

Geen beschrijving.

WDR3

06:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

06:04 WDR 3 am Feiertag

Klassieke muziek in de vroege uren van feestdagen.

07:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

07:04 Geistliche Musik

Liturgisch concert.

08:30 Lebenszeichen

Programma over de vraag hoe mensen met belangrijke gebeurtenissen en vragen in hun leven omgaan.

09:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

09:04 WDR 3 am Pfingstsonntag

Geen beschrijving.

13:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

13:04 WDR 3 persönlich

Daniel Hope en Götz Alsmann presenteren hun geliefde muziek.

15:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

15:04 Kulturfeature

Magazine met bijzondere biografieën, uitgebreide documentaires en akoestisch interessante verhalen.

16:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

16:04 Klassik Klub

Klassieke muziek op de zondagnamiddag.

17:45 ZeitZeichen

Een terugblik op het leven van mensen en gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis.

18:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

18:04 Vesper

Liturgische muziek.

20:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

20:04 Konzert

Avondconcert.

23:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

23:03 Studio Neue Musik

Moderne klassieke muziek.

00:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

00:03 ARD-Nachtkonzert

Nachtconcert met een selectie van klassieke muziek.

BBC Radio 3

08:00 Breakfast

Sunday - Martin Handley

Martin Handley presents Breakfast, including a Sounds of the Earth slow radio soundscape.

10:00 Sunday Morning

Sarah Walker with a glorious musical mix

Sarah Walker chooses uplifting music to complement your morning.

13:00 Private Passions

Sarah Lee

Michael Berkeley's guest is photographer Sarah Lee.

14:00 Radio 3 Lunchtime Concert

Sitkovetsky Trio

The Sitkovetsky Trio perform Beethoven, Mendelssohn and Sam Perkin.

15:00 The Early Music Show

Bach's arrival in Leipzig

Mark Seow explores the impact of JS Bach's cantata Die Elenden sollen essen.

16:00 Choral Evensong

St Paul's Cathedral

Live from St Paul's Cathedral, London.

17:00 Jazz Record Requests

Your Favourite Things

Alyn Shipton presents jazz records of all styles as requested by you.

18:00 The Listening Service

Ravel's Bolero: A Piece without Music?

Tom Service explores Maurice Ravel's Bolero.

18:30 Words and Music

The Ledbury Poets

Prose and verse from Gloucestershire and the Cotswolds inspired by Ledbury Poetry Festival

19:45 Between the Ears

Secrets of the Scottish Rainforest

Poet Kathleen Jamie explores a temperate rainforest on the west coast of Scotland.

20:15 Sunday Feature

Thomas Roe and the origins of empire

Nandini Das explores the fortunes of Elizabethan diplomat Thomas Roe.

20:30 Drama on 3

Black Water

Two sets of teenagers, a swim, a midsummer night's loving and the fallout 20 years on.

22:00 Record Review

Smetana's Bartered Bride

Hannah French presents more from the freshest recordings in classical music.

00:30 Slow Radio

We're Going Deptford Market

Sounds, music, conversation, recorded through the day along the length of Deptford Market.

01:00 Classical Fix

Alison Spittle

Linton Stephens tries out a classical playlist on comedian and podcaster Alison Spittle.

01:30 Through the Night

Rebel composers

Berlin Radio Symphony Orchestra and Ton Koopman perform music by Rebel, CPE Bach & Haydn.

89,3 Radio West

06:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

07:00 Klassiek op West

Een opgewekt programma met bekende en onbekende klassieke muziek. Van de symfonieen en sonates van Mozart en Beethoven tot de opera's van Verdi en Rossini. En er wordt ook wereldmuziek gedraaid. – OWST (site)

08:00 Klassiek op West

Een opgewekt programma met bekende en onbekende klassieke muziek. Van de symfonieen en sonates van Mozart en Beethoven tot de opera's van Verdi en Rossini. En er wordt ook wereldmuziek gedraaid. – OWST (site)

09:00 UIT!

Het uitgaansmagazine van Radio West. Elke zaterdag- en zondagochtend hoor je de beste tips voor een geslaagd weekend. – OWST (site)

10:00 Muziek van Alle Tijden

Pieter Kuipers en Andre Koolen draaien platen op verzoek. Verzoekjes kun je aanvragen via www.omroepwest.nl/plaataanvragen – OWST (site)

11:00 Muziek van Alle Tijden

Pieter Kuipers en Andre Koolen draaien platen op verzoek. Verzoekjes kun je aanvragen via www.omroepwest.nl/plaataanvragen – OWST (site)

12:00 Adres Onbekend

De regionale editie van het succesvolle KRO-programma 'Adres Onbekend', vol mooie verhalen en zoektochten naar oude bekenden. – OWST (site)

13:00 Adres Onbekend

De regionale editie van het succesvolle KRO-programma 'Adres Onbekend', vol mooie verhalen en zoektochten naar oude bekenden. – OWST (site)

14:00 Als de dag van toen

Jeroen Latijnhouwers is er elke zondag tussen 14 en 17 uur. De Noordwijkse presentator neemt je mee naar vroeger tijden. – OWST (site)

15:00 Als de dag van toen

Jeroen Latijnhouwers is er elke zondag tussen 14 en 17 uur. De Noordwijkse presentator neemt je mee naar vroeger tijden. – OWST (site)

16:00 Als de dag van toen

Jeroen Latijnhouwers is er elke zondag tussen 14 en 17 uur. De Noordwijkse presentator neemt je mee naar vroeger tijden. – OWST (site)

17:00 Muziek van Alle Tijden

Pieter Kuipers en Andre Koolen draaien platen op verzoek. Verzoekjes kun je aanvragen via www.omroepwest.nl/plaataanvragen – OWST (site)

18:00 Muziek van Alle Tijden

Pieter Kuipers en Andre Koolen draaien platen op verzoek. Verzoekjes kun je aanvragen via www.omroepwest.nl/plaataanvragen – OWST (site)

19:00 Klassiek op West

Een opgewekt programma met bekende en onbekende klassieke muziek. Van de symfonieen en sonates van Mozart en Beethoven tot de opera's van Verdi en Rossini. En er wordt ook wereldmuziek gedraaid. – OWST (site)

20:00 Klassiek op West

Een opgewekt programma met bekende en onbekende klassieke muziek. Van de symfonieen en sonates van Mozart en Beethoven tot de opera's van Verdi en Rossini. En er wordt ook wereldmuziek gedraaid. – OWST (site)

21:00 Romantiek op West

Elke dag tussen 21 en 23 uur kun je wegzwijmelen bij ballads en liefdesliedjes in \'Romantiek op West\'. – OWST (site)

22:00 Romantiek op West

Elke dag tussen 21 en 23 uur kun je wegzwijmelen bij ballads en liefdesliedjes in \'Romantiek op West\'. – OWST (site)

23:00 Met het oog op morgen

Het NOS-programma Met het Oog op Morgen brengt een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere interview met mensen in en achter het nieuws, omlijst door muziek. – OWST (site)

00:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

01:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

02:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

03:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

04:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

05:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

Arrow Classic Rock

06:00 Wake Up with Arrow

Een succesvolle dag valt of staat met een goede start van de dag. Sluit je aan bij dit muziekprogramma voor een leuke ochtend en dag.

08:00 Easy Rock and Ballads

Geen beschrijving.

12:00 Rock of Ages

Radioprogramma voor de liefhebbers van rock and roll.

18:00 Classic Rock Around the Clock

Radioprogramma.

23:00 Easy Rock and Ballads

Geen beschrijving.

00:00 Rocky Nightflight

Radioprogramma voor de liefhebbers van rock and roll.

Classic FM

06:00 Je zondagochtend met classicnl

Geen beschrijving.

12:00 Classic in de middag

De mooiste muziek voor tijdens je lunch, werk, hobby of onderweg.

18:00 Classic in de avond

Komt tot jezelf met de mooiste muziek voor een ontspannende avond.

22:00 Mindradio

Rustgevend de nacht in met kalme muziek voor een betere nachtrust

23:00 Nachtkastjesconcert

Rustgevend de nacht in met kalme muziek voor een betere nachtrust

00:00 Mindradio

Rustgevend de nacht in met kalme muziek voor een betere nachtrust

01:00 Classic in de nacht

Geen beschrijving.

R Omroep Brabant

06:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

07:00 Nu al wakker

Voor de vroege vogels in het weekend is er Nu al wakker?! Presentator Maarten Kortlever start de dag op en draait de lekkerste muziek. Pak een kop koffie, een ontbijtje en wordt langzaam wakker met Omroep Brabant radio. In je eigen tempo uiteraard, het is tenslotte weekend! – OBBT (site)

08:00 Nu al wakker

Voor de vroege vogels in het weekend is er Nu al wakker?! Presentator Maarten Kortlever start de dag op en draait de lekkerste muziek. Pak een kop koffie, een ontbijtje en wordt langzaam wakker met Omroep Brabant radio. In je eigen tempo uiteraard, het is tenslotte weekend! – OBBT (site)

09:00 Weekend!

Je weekenddag begin je extra goed met Kristian Westerveld op Omroep Brabant. In "Weekend!" hoor je de lekkerste muziek maar ook de leukste verhalen uit Brabant. Op zondag is er uiteraard weer Stuifmail met Boswachter Frans Kapteijns. – OBBT (site)

10:00 Weekend!

Je weekenddag begin je extra goed met Kristian Westerveld op Omroep Brabant. In "Weekend!" hoor je de lekkerste muziek maar ook de leukste verhalen uit Brabant. Op zondag is er uiteraard weer Stuifmail met Boswachter Frans Kapteijns. – OBBT (site)

11:00 Weekend!

Je weekenddag begin je extra goed met Kristian Westerveld op Omroep Brabant. In "Weekend!" hoor je de lekkerste muziek maar ook de leukste verhalen uit Brabant. Op zondag is er uiteraard weer Stuifmail met Boswachter Frans Kapteijns. – OBBT (site)

12:00 De Zuidtribune

Twee uur lang sport in de breedste zin van het woord. Sportnieuwtjes maar ook de mooiste verhalen achter de sport. De Zuidtribune heeft het allemaal afgewisseld met de lekkerste muziek en uiteraard kun je ook nog een mooie prijs winnen bij het meest sportieve spelletje van Omroep Brabant radio. Gepresenteerd door Arjan van der Giessen en Eric Hesen. – OBBT (site)

13:00 De Zuidtribune

Twee uur lang sport in de breedste zin van het woord. Sportnieuwtjes maar ook de mooiste verhalen achter de sport. De Zuidtribune heeft het allemaal afgewisseld met de lekkerste muziek en uiteraard kun je ook nog een mooie prijs winnen bij het meest sportieve spelletje van Omroep Brabant radio. Gepresenteerd door Arjan van der Giessen en Eric Hesen. – OBBT (site)

14:00 Erik staat aan

Het is zondagmiddag. Je hebt nog lekker vrij vandaag en dus zet je de radio aan! Erik Werner houdt je gezelschap en heeft elke zondagmiddag een ander thema waarmee hij zijn jukebox-uurtje vult. Draag je steentje bij en geniet van de muziek. Dat wordt een kruisje in de agenda op zondag: Erik staat aan! – OBBT (site)

15:00 Erik staat aan

Het is zondagmiddag. Je hebt nog lekker vrij vandaag en dus zet je de radio aan! Erik Werner houdt je gezelschap en heeft elke zondagmiddag een ander thema waarmee hij zijn jukebox-uurtje vult. Draag je steentje bij en geniet van de muziek. Dat wordt een kruisje in de agenda op zondag: Erik staat aan! – OBBT (site)

16:00 Erik staat aan

Het is zondagmiddag. Je hebt nog lekker vrij vandaag en dus zet je de radio aan! Erik Werner houdt je gezelschap en heeft elke zondagmiddag een ander thema waarmee hij zijn jukebox-uurtje vult. Draag je steentje bij en geniet van de muziek. Dat wordt een kruisje in de agenda op zondag: Erik staat aan! – OBBT (site)

17:00 Van Brabantse Bodem

Wij Brabanders weten het al lang: Brabant is de beste. Dat geldt ook voor de muziek. Er wordt namelijk heel veel moois gemaakt in onze provincie en dat staat dit uur centraal. Hubert Mol gaat kriskras door al die mooie muziek uit onze provincie. Van Guus tot Gerard en van Krezip tot Anneke van Giersbergen. Als het maar Van Brabantse Bodem is... – OBBT (site)

18:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

19:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

20:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

21:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

22:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

23:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden.. – OBBT (site)

00:00 Non-stop muziek

Elke werkdag van acht uur 's avonds tot zes uur 's ochtends, de lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. Op zaterdag en zondag vanaf zes uur 's avonds non-stop muziek. – OBBT (site)

01:00 Non-stop muziek

Elke werkdag van zeven uur 's avond tot zes uur 's ochtends de lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. Op zaterdag en zondag van zes uur 's avonds tot negen uur 's ochtends. – OBBT (site)

02:00 Non-stop muziek

Elke werkdag van zeven uur 's avond tot zes uur 's ochtends de lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. Op zaterdag en zondag van zes uur 's avonds tot negen uur 's ochtends. – OBBT (site)

03:00 Non-stop muziek

Elke werkdag van zeven uur 's avond tot zes uur 's ochtends de lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. Op zaterdag en zondag van zes uur 's avonds tot negen uur 's ochtends. – OBBT (site)

04:00 Non-stop muziek

Elke werkdag van zeven uur 's avond tot zes uur 's ochtends de lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. Op zaterdag en zondag van zes uur 's avonds tot negen uur 's ochtends. – OBBT (site)

05:00 Non-stop muziek

Elke werkdag van zeven uur 's avond tot zes uur 's ochtends de lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. Op zaterdag en zondag van zes uur 's avonds tot negen uur 's ochtends. – OBBT (site)

R Omroep Zeeland

09:00 Zondag in Zeeland

Elke zondag van 9.00 tot 12.00 uur is het "Zondag in Zeeland" op Omroep Zeeland Radio. Marcel van den Driest draait muziek die klinkt als het toefje slagroom op je koffie. – OZEE (site)

12:00 Adres Onbekend

Adres Onbekend is het eerste zoekprogramma van Nederland. Het bestaat al sinds 1971. We herenigen niet alleen familie en oude geliefden, maar ook vrienden en collega's. – OZEE (site)

14:00 De Muziekmiddag

De beste muziek op je radio, iedere weekdag tussen 13.00 en 16.00 uur met Elias den Hollander en in het weekend van 13.00 tot 17.00 met Ronald Verburg. – OZEE (site)

17:00 Zeeland Nu (R)

Zeeuws nieuws, achtergronden, sport, weer en verkeer. – OZEE (site)

17:15 De Muziekmiddag

De beste muziek op je radio, iedere weekdag tussen 13.00 en 16.00 uur met Elias den Hollander en in het weekend van 13.00 tot 17.00 met Ronald Verburg. – OZEE (site)

18:00 Muziek

Non-stop muziek – OZEE (site)

00:00 Muziek

Non-stop muziek – OZEE (site)

Radio 538

07:00 Julia van Reyendam

Geen beschrijving.

10:00 Danny Blom

Geen beschrijving.

12:00 Jordi warners

Geen beschrijving.

14:00 538 TOP 50 met Dennis Ruyer

Geen beschrijving.

18:00 Dylan Boet

Geen beschrijving.

21:00 Jordi warners

Geen beschrijving.

00:00 53N8 Non Stop

Geen beschrijving.

04:00 Danny Blom

Geen beschrijving.

Radio Gelderland

07:00 Zin in zondag

Word samen met Liesbeth de Moor wakker met fijne licht-klassieke muziek, natuurreportages, de rubriek "De dominee komt voorbij" met wekelijks een zingever met een inspirerend verhaal. – ROGE (site)

10:00 Muziekcadeau

Muziekcadeau wordt gepresenteerd door André Kuiper en is het meest interactieve programma van Radio Gelderland. Elke zondag kun je liedjes aanvragen voor iedereen die je wil feliciteren, de groeten wil doen of een hart onder de riem wil steken. – ROGE (site)

14:00 Alle 13 Goed!

Eric van den Berg presenteert iedere zaterdag en zondag tussen 14.00 en 18.00 uur Alle 13 Goed! – ROGE (site)

18:00 Muziek non-stop

Een uur non-stop de allerbeste muziek. – ROGE (site)

23:00 Met het Oog op Morgen (radio 1)

Het Oog brengt een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview met mensen in en achter het nieuws, omlijst door mooie muziek. – ROGE (site)

00:00 Muziek non-stop

Een uur non-stop de allerbeste muziek. – ROGE (site)

Radio M Utrecht

06:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

07:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

08:00 Prettig Weekend Zondag

Wat zijn uw plannen dit weekend? Doe inspiratie op in het ochtendprogramma vol leuke weekendtips en geniet van afwisselende muziek.

09:00 Prettig Weekend Zondag

Wat zijn uw plannen dit weekend? Doe inspiratie op in het ochtendprogramma vol leuke weekendtips en geniet van afwisselende muziek.

10:00 Op Verzoek

Twee uur lang draait Vivian uw verzoekplaten. Ook een verzoekplaat aanvragen? Dat kan via 0909 - 6931 931 of www.rtvutrecht.nl/verzoekplaat.

11:00 Op Verzoek

Twee uur lang draait Vivian uw verzoekplaten. Ook een verzoekplaat aanvragen? Dat kan via 0909 - 6931 931 of www.rtvutrecht.nl/verzoekplaat.

12:00 Adres onbekend

Adres Onbekend is het programma met zoektochten naar oude vrienden. Een samenwerking tussen regionale radiozenders en de KRO/NCRV maakt dit programma op zondag mogelijk.

13:00 Adres onbekend

Adres Onbekend is het programma met zoektochten naar oude vrienden. Een samenwerking tussen regionale radiozenders en de KRO/NCRV maakt dit programma op zondag mogelijk.

14:00 Namen & Rugnummers

Live de laatste competitiewedstrijd van FC Utrecht, thuis tegen FC Emmen. Verder het overige regionale sportnieuws. Presentatie: Rick van Manen.

15:00 Namen & Rugnummers

Live de laatste competitiewedstrijd van FC Utrecht, thuis tegen FC Emmen. Verder het overige regionale sportnieuws. Presentatie: Rick van Manen.

16:00 Namen & Rugnummers

Live de laatste competitiewedstrijd van FC Utrecht, thuis tegen FC Emmen. Verder het overige regionale sportnieuws. Presentatie: Rick van Manen.

17:00 Namen & Rugnummers

Live de laatste competitiewedstrijd van FC Utrecht, thuis tegen FC Emmen. Verder het overige regionale sportnieuws. Presentatie: Rick van Manen.

18:00 93 1.nl Nonstop

Een uur lang de leukste Nederlandstalige muziek uit een periode van meer dan 50 jaar. Van Anneke Grönloh tot Acda & De Munnik en van Dorus tot 3JS.

19:00 De verlenging

Terugblikken op de laatste competitiewedstrijd van FC Utrecht, thuis tegen FC Emmen. Verder het overige regionale sportnieuws. Presentatie: Rick van Manen.

20:00 Het Gouden Weekend

In dit nostalgische programma gaat Edwin terug in de tijd. Ieder weekend staat een periode uit het verleden centraal, waarover Edwin zijn licht laat schijnen met de beste hits van toen.

21:00 Het Gouden Weekend

In dit nostalgische programma gaat Edwin terug in de tijd. Ieder weekend staat een periode uit het verleden centraal, waarover Edwin zijn licht laat schijnen met de beste hits van toen.

22:00 Eveliens lovesongs

In de avond kunt u een uurtje heerlijk zwijmelen met de meest romantische muziek. Reacties en muzikale suggesties zijn van harte welkom. Mail naar evelien@rtvutrecht.nl.

23:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

00:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

01:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

02:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

03:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

04:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

05:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

Radio Noord

08:00 Noordmannen

Geen beschrijving.

11:00 Noord Sport

Geen beschrijving.

12:00 Noord Nieuws

Geen beschrijving.

12:15 Goud op Noord

Geen beschrijving.

18:00 De Avond van Noord

Geen beschrijving.

00:00 Noord Nonstop

Geen beschrijving.

04:00 Noord Nonstop

Geen beschrijving.

Radio Oost

06:00 Nachtsessie

Radio Oost verzorgt de hele nacht non-stop de allerbeste pop- en lichte muziek uit zes decennia.

07:00 Thuis op Zondag

Bas Treffers zorgt voor een ontspannen en relaxte zondagochtendsfeer.

08:00 Thuis op Zondag

Bas Treffers zorgt voor een ontspannen en relaxte zondagochtendsfeer.

09:00 Thuis op Zondag

Bas Treffers zorgt voor een ontspannen en relaxte zondagochtendsfeer.

10:00 Ziezo Zondag

Een muziekprogramma waarin uw eigen muziekkeuze centraal staat.

11:00 Ziezo Zondag

Een muziekprogramma waarin uw eigen muziekkeuze centraal staat.

12:00 Ziezo Zondag

Een muziekprogramma waarin uw eigen muziekkeuze centraal staat.

13:00 De Oosttribune zondag

Paul Schabbink houdt je op de hoogte van al het sportnieuws over de Overijsselse betaald voetbalclubs en de clubs uit de Hoofdklasse B.

14:00 De Oosttribune zondag

Paul Schabbink houdt je op de hoogte van al het sportnieuws over de Overijsselse betaald voetbalclubs en de clubs uit de Hoofdklasse B.

15:00 De Oosttribune zondag

Paul Schabbink houdt je op de hoogte van al het sportnieuws over de Overijsselse betaald voetbalclubs en de clubs uit de Hoofdklasse B.

16:00 De Oosttribune zondag

Paul Schabbink houdt je op de hoogte van al het sportnieuws over de Overijsselse betaald voetbalclubs en de clubs uit de Hoofdklasse B.

17:00 De Oosttribune zondag

Paul Schabbink houdt je op de hoogte van al het sportnieuws over de Overijsselse betaald voetbalclubs en de clubs uit de Hoofdklasse B.

18:00 De Avond bij Radio Oost

De avond bij Radio Oost is gevuld met de allerbeste muziek, uit alle periodes en voor alle leeftijden.

19:00 De Avond bij Radio Oost

De avond bij Radio Oost is gevuld met de allerbeste muziek, uit alle periodes en voor alle leeftijden.

20:00 De Avond bij Radio Oost

De avond bij Radio Oost is gevuld met de allerbeste muziek, uit alle periodes en voor alle leeftijden.

21:00 De Avond bij Radio Oost

De avond bij Radio Oost is gevuld met de allerbeste muziek, uit alle periodes en voor alle leeftijden.

22:00 De Avond bij Radio Oost

De avond bij Radio Oost is gevuld met de allerbeste muziek, uit alle periodes en voor alle leeftijden.

23:00 Met het oog op morgen

Dagelijks programma met het binnenlandse en buitenlandse nieuws van de voorbije dag.

00:00 Nachtsessie

Radio Oost verzorgt de hele nacht non-stop de allerbeste pop- en lichte muziek uit zes decennia.

01:00 Nachtsessie

Radio Oost verzorgt de hele nacht non-stop de allerbeste pop- en lichte muziek uit zes decennia.

02:00 Nachtsessie

Radio Oost verzorgt de hele nacht non-stop de allerbeste pop- en lichte muziek uit zes decennia.

03:00 Nachtsessie

Radio Oost verzorgt de hele nacht non-stop de allerbeste pop- en lichte muziek uit zes decennia.

04:00 Nachtsessie

Radio Oost verzorgt de hele nacht non-stop de allerbeste pop- en lichte muziek uit zes decennia.

05:00 Nachtsessie

Radio Oost verzorgt de hele nacht non-stop de allerbeste pop- en lichte muziek uit zes decennia.

Radio Rijnmond

06:00 Muziek (non-stop)

Non-stop muziek met op het hele uur het nieuws

08:00 De Rijnmond Jukebox

Van soulmuziek en rock'n roll tot de muziek uit het Great American Songbook, het komt allemaal voorbij in de Rijnmond Jukebox.

11:00 Het Opkamertje

Roland Vonk duikt voor Het Opkamertje in de archiefkasten met reclameliedjes, protestnummers, plagiaat en curieuze covers.

12:00 Muziek (non-stop)

Non-stop muziek met op het hele uur het nieuws

13:00 Radio Rijnmond Sport

Een uitgebreide update van al het regionale sportnieuws en (live) verslag van (voetbal)wedstrijden.

18:00 Muziek (non-stop)

Non-stop muziek met op het hele uur het nieuws

20:00 Podcast Stadswandelingen

In Stadswandelingen gaan wij al wandelend door Rotterdam op zoek naar antwoorden op grote en kleine vraagstukken die spelen in de stad.

21:00 Muziek (non-stop)

Non-stop muziek met op het hele uur het nieuws

00:00 Nachtprogrammering

Nachtprogrammering

Radio Veronica

06:00 Ook Goeiemorgen

Geen beschrijving.

08:00 Vrij Vroeg

Geen beschrijving.

10:00 Vera's Vintage Vibes

Geen beschrijving.

12:00 Maurice Music Store

Geen beschrijving.

15:00 Jordi in het weekend

Geen beschrijving.

18:00 Ed Struijlaart

Geen beschrijving.

20:00 De Top 1000 Allertijden Allertijden

Geen beschrijving.

23:00 Tineke

Geen beschrijving.

00:00 Jannes Drop

Geen beschrijving.

02:00 Oh wat een nacht Veronica

Geen beschrijving.

05:00 Niels van der Veen

Muziekprogramma gepresenteerd door Niels van der Veen.

Sky Radio

09:00 Sky Non Stop

Geen beschrijving.

13:00 Sky Weekend Hits

Geen beschrijving.

16:00 Sky Afternoon Playlist

Geen beschrijving.

19:00 Sky Evening Playlist

Geen beschrijving.

22:00 Sky Late Night

Geen beschrijving.

01:00 Sky@Night

Geen beschrijving.

05:00 The More Music Morning Show

Geen beschrijving.

SLAM!

06:00 Slam! NON STOP

Tijdens SLAM! non-stop hoor je de beste tracks van dit moment non-stop achter elkaar.Met artiesten zoals Martin Garrix, Justin Bieder en Dua Lipa is jouw avond compleet! Je hoort de SLAM! non-stop van maandag t/m donderdag vanaf 22:00 uur en zondag vanaf 21:00 uur door je speakers blazen

12:00 Hielke Boersma

Dit is Hielke!Geboren, opgegroeid en nog steeds wonend in de schaduw van de Martinitoren, in de volgens Hielke mooiste stad van Nederland: Groningen. Na zijn studententijd lang genoeg te hebben gerekt besloot hij alles op alles te zetten om van zijn grootste hobby zijn werk te maken: radio. En dat is gelukt! Na een stage kwam hij terecht als DJ in het weekend van SLAM!, waar hij onder meer iedere zaterdag en zondag het weekend met jou viert!Gefascineerd door het gekke kastje in de keukenOp zijn 11e raakte Hielke gefascineerd door de stemmen en muziek die uit dat gekke kastje kwamen in de keuken. Na een paar jaar oefenen bij verschillende internetradiostations stapte hij op zijn vijftiende over naar de lokale omroep van Groningen, waar hij de kneepjes van het vak leerde achter dezelfde microfoon als SLAM! collega's Dimitris en Raoul.Stappen, sporten, reizen!Het nachtleven van Groningen kent geen sluitingstijden, en misschien is dat wel de reden dat Hielke er nooit is weggegaan. Daarnaast crost hij als DJ het hele land door, is hij veel te vinden op festivals, en ter compensatie ook af en toe in de sportschool. Hij heeft voor zijn studie 3 maanden in Thailand gewoond en sindsdien heeft ook hij het reisvirus te pakken. De grootste droom van Hielke is om zoveel mogelijk van de wereld te zien!Favoriete trackEric Prydz met Pjanoo. Hielke weet nog precies het moment dat hij deze voor het eerst hoorde, namelijk in 2008 op zijn fiets onderweg naar school, terwijl hij luisterde naar SLAM!.Je hoort Hielke iedere zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur op SLAM!.

16:00 Slam!40

Elke zondagavond brengt Anoûl Hendriks je de 40 beste (dance)tracks van dit moment.Anoûl geeft je antwoord op de vragen: wie zijn de nieuwe binnenkomers, welke tracks staan er al weken in de lijst en dé belangrijkste vraag… welke track staat er op nummer één?De SLAM! 40 hoor je elke zondagmiddag vanaf 16:00 uur op SLAM!.

19:00 Marijn Oosterveen

Sluit je weekend op de ultieme wijze af met Patrick & Max!

22:00 Hielke Boersma

Dit is Hielke!Geboren, opgegroeid en nog steeds wonend in de schaduw van de Martinitoren, in de volgens Hielke mooiste stad van Nederland: Groningen. Na zijn studententijd lang genoeg te hebben gerekt besloot hij alles op alles te zetten om van zijn grootste hobby zijn werk te maken: radio. En dat is gelukt! Na een stage kwam hij terecht als DJ in het weekend van SLAM!, waar hij onder meer iedere zaterdag en zondag het weekend met jou viert!Gefascineerd door het gekke kastje in de keukenOp zijn 11e raakte Hielke gefascineerd door de stemmen en muziek die uit dat gekke kastje kwamen in de keuken. Na een paar jaar oefenen bij verschillende internetradiostations stapte hij op zijn vijftiende over naar de lokale omroep van Groningen, waar hij de kneepjes van het vak leerde achter dezelfde microfoon als SLAM! collega's Dimitris en Raoul.Stappen, sporten, reizen!Het nachtleven van Groningen kent geen sluitingstijden, en misschien is dat wel de reden dat Hielke er nooit is weggegaan. Daarnaast crost hij als DJ het hele land door, is hij veel te vinden op festivals, en ter compensatie ook af en toe in de sportschool. Hij heeft voor zijn studie 3 maanden in Thailand gewoond en sindsdien heeft ook hij het reisvirus te pakken. De grootste droom van Hielke is om zoveel mogelijk van de wereld te zien!Favoriete trackEric Prydz met Pjanoo. Hielke weet nog precies het moment dat hij deze voor het eerst hoorde, namelijk in 2008 op zijn fiets onderweg naar school, terwijl hij luisterde naar SLAM!.Je hoort Hielke iedere zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur op SLAM!.

00:00 Hielke Boersma

Dit is Hielke!Geboren, opgegroeid en nog steeds wonend in de schaduw van de Martinitoren, in de volgens Hielke mooiste stad van Nederland: Groningen. Na zijn studententijd lang genoeg te hebben gerekt besloot hij alles op alles te zetten om van zijn grootste hobby zijn werk te maken: radio. En dat is gelukt! Na een stage kwam hij terecht als DJ in het weekend van SLAM!, waar hij onder meer iedere zaterdag en zondag het weekend met jou viert!Gefascineerd door het gekke kastje in de keukenOp zijn 11e raakte Hielke gefascineerd door de stemmen en muziek die uit dat gekke kastje kwamen in de keuken. Na een paar jaar oefenen bij verschillende internetradiostations stapte hij op zijn vijftiende over naar de lokale omroep van Groningen, waar hij de kneepjes van het vak leerde achter dezelfde microfoon als SLAM! collega's Dimitris en Raoul.Stappen, sporten, reizen!Het nachtleven van Groningen kent geen sluitingstijden, en misschien is dat wel de reden dat Hielke er nooit is weggegaan. Daarnaast crost hij als DJ het hele land door, is hij veel te vinden op festivals, en ter compensatie ook af en toe in de sportschool. Hij heeft voor zijn studie 3 maanden in Thailand gewoond en sindsdien heeft ook hij het reisvirus te pakken. De grootste droom van Hielke is om zoveel mogelijk van de wereld te zien!Favoriete trackEric Prydz met Pjanoo. Hielke weet nog precies het moment dat hij deze voor het eerst hoorde, namelijk in 2008 op zijn fiets onderweg naar school, terwijl hij luisterde naar SLAM!.Je hoort Hielke iedere zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur op SLAM!.

01:30 Slam! NON STOP

Tijdens SLAM! non-stop hoor je de beste tracks van dit moment non-stop achter elkaar.Met artiesten zoals Martin Garrix, Justin Bieder en Dua Lipa is jouw avond compleet! Je hoort de SLAM! non-stop van maandag t/m donderdag vanaf 22:00 uur en zondag vanaf 21:00 uur door je speakers blazen

VRT Radio 1

07:00 De ochtend

Live uitzending van het nieuws- en duidingsprogramma 'De ochtend' op Radio 1.

10:00 Eucharistieviering

Religieprogramma met Eucharistieviering.

11:00 Touché met Marit Törnqvist

Friedl' Lesage praat met een veelzeggende gast over alles wat je kan raken in het leven.

13:00 Sporza

Sports/ football.

18:00 Sporza

Sports/ football.

21:00 Time out

Muziek na de inspanning

23:00 Belpop Late Night

Luister hier naar het laatste uur van de dag die is gereserveerd voor artiesten van bij ons.

00:00 Parlando

Radioprogramma.

01:00 De nacht van Radio 1

De nacht brengt muziek, nieuws, en een hoop op voor een nieuwe morgen.

VRT Radio 2

07:00 Radio2 wat een weekend

Geen beschrijving.

09:00 Radio2 zintuigen

Geen beschrijving.

10:00 De Pré Historie

Programma het iconische radioprogramma van guy de pré

12:00 Radio2 top2000 kwis

Geen beschrijving.

13:00 Radio2 weekend

Programma good vibes op vrijdag, zaterdag en zondag

16:00 Radio2 vlaamse30

Geen beschrijving.

18:00 Radio2 the rat pack

Geen beschrijving.

20:00 Radio2 knuffelrock

Geen beschrijving.

23:00 Radio2 unwind

Programma ontspannen genieten met radio2

00:00 Radio2

Geen beschrijving.

03:00 Radio2 vlaamse30 rewind

Geen beschrijving.

05:00 De Pré Historie Rewind

Herhaling van de beste fragmenten van het iconische programma van Guy Edouard Mathilde De Pré. Guy kijkt terug op de actualiteiten van nu en de vorige decennia en bespreekt met de kijker diverse gebeurtenissen in deze en de huidige jaren en draait hierbij de muziek uit de betreffende tijdsperiode, decennium, maand of week.

Radio Drenthe

08:00 Veur de Preek

Wekelijks radioprogramma met muziek op religieuze grondslag. Iedere zondagmorgen van 8.00 - 9.00 uur.

09:00 Drenthe Nu

In Drenthe Nu hoort u het laatste regionale nieuws.

09:15 Zondagochtendlicht

Poezie, verwondering, inspiratie - in het Nederlands en in streektaal.

10:00 Polling's passie

Jans Polling deelt zijn liefde voor muziek met de luisteraars en de muzikale geschiedenis van de 20e eeuw; revue, kleinkunst, dansorkesten, chansons, schlagers, country and western, jazz, soul- en popmuziek. Jans put uit zijn rijke platenverzameling, die wel 100.000 nummers telt.

11:00 Polling's passie

Jans Polling deelt zijn liefde voor muziek met de luisteraars en de muzikale geschiedenis van de 20e eeuw; revue, kleinkunst, dansorkesten, chansons, schlagers, country and western, jazz, soul- en popmuziek. Jans put uit zijn rijke platenverzameling, die wel 100.000 nummers telt.

12:00 Drenthe Nu

In Drenthe Nu hoort u het laatste regionale nieuws.

12:15 Drenthe toen

Drenthe Toen is het radioprogramma over de geschiedenis van Drenthe. Van hunebedden tot havezaten. Presentatie: Sophie Timmer.

13:00 Drenthe toen

Drenthe Toen is het radioprogramma over de geschiedenis van Drenthe. Van hunebedden tot havezaten. Presentatie: Sophie Timmer.

14:00 FC Emmen Live!

Live verslag van de wedstrijd FC Utrecht - FC Emmen door René Posthuma en Niels Dijkhuizen

15:00 FC Emmen Live!

Live verslag van de wedstrijd FC Utrecht - FC Emmen door René Posthuma en Niels Dijkhuizen

16:00 FC Emmen Live!

Live verslag van de wedstrijd FC Utrecht - FC Emmen door René Posthuma en Niels Dijkhuizen

17:00 De Gezellige Zondagmiddag

De Gezellige Zondagmiddag. Lekker luisteren naar muziek uit de jaren 60, 70, 80 en nu. Van BZN tot Elton John. Alles kan voorbij komen. Vrolijk en gezellig!

18:00 De nalatenschap van Harry Muskee

De nalatenschap van Harry Muskee

19:00 Adres onbekend

Een zoektocht naar uit het oog geraakte mensen, nu ook in de regio.

20:00 Adres onbekend

Een zoektocht naar uit het oog geraakte mensen, nu ook in de regio.

21:00 De Avond van Drenthe

Nonstop muziek met een mix van muziek uit de afgelopen 5 decennia en de muziek van nu.

00:00 De nacht van Drenthe

Nonstop muziek met een mix van muziek uit de afgelopen 5 decennia en de muziek van nu.