TV-gids

Door Sijmen J. Mulder, data: VPRO Gids.

NPO 1

10:00 Handen aan de couveuse

Alles is onzeker

Anouk en Quinten zijn terug in het ziekenhuis en hopen dat de keizersnede van hun twee dochters dit keer wel door kan gaan. En Ashley en Thomas zijn de ouders van de te vroeg geboren Ace. – EO (site)

10:48 Onze boerderij: en nu zelf

Boerenvrienden Bastiaan en Bertie komen langs en Yvon leert meer over haar grond door bodemonderzoek. Er worden aardappels gepoot en de bloemenrand ingezaaid. – KRO-NCRV (site)

11:41 De Avondshow met Arjen Lubach

Italiaanse verkiezingen, Floortje Dessing

Arjen Lubach duikt via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws. – VPRO (site)

12:07 Sterren NL Top 25

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. – AVROTROS (site)

12:53 #IkRedHetNietMeer

BNNVARA geeft een gezicht aan de 1,3 miljoen Nederlanders die er alles aan doen om rond te komen maar niet meer op kunnen boksen tegen de inflatie, energieprijzen en de hoge prijs van de boodschappen. – BNNVARA (site)

13:00 NOS Journaal

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. – NOS (site)

13:17 Evenblij maakt Vrienden

Ilja Gort, Karsu Dönmez

Evenblij reist met megaster Karsu naar Istanbul, waar ze nauwelijks over straat kan. En hij zoekt Ilja Gort op in zijn Franse chateau, waar Gort de wijnstok aan het overdragen is aan zijn zoon. – BNNVARA (site)

14:12 Dit Was Het Nieuws

Te gast zijn Lisa Loeb en Rayen Panday. – AVROTROS (site)

15:02 Ik vertrek XL

In Friuli is er nog altijd veel onduidelijk over de aankoop van het pand. Door de coronacrisis heeft niet alleen het werk maar ook de bezwaarperiode stilgelegen. – AVROTROS (site)

15:58 Sterren in Concert

Mart Hoogkamer in Ahoy, deel 2

Deel twee van de registratie van het concert van Mart Hoogkamer op 9 april 2022 in Rotterdam Ahoy. Het is de grootste eigen show in de carrière van de 23-jarige zanger uit Leiden. – AVROTROS (site)

17:52 Socutera

Greenpeace Nederland

Greenpeace stelt milieuproblemen aan de kaak en stimuleert oplossingen voor een gezond en duurzaam evenwicht tussen mensen en milieu. We doen aan onderzoek, lobby, actie, educatie en voorlichting. – Socutera (site)

18:00 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

18:17 EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. – AVROTROS (site)

18:50 NOS Sportjournaal

Met het belangrijkste sportnieuws van de dag. – NOS (site)

19:04 Onze boerderij: en nu zelf

Boer Bastiaan komt Yvon helpen met het poten van de aardappels. Thuis plant hij tientallen hectares machinaal, maar Bastiaan laat zien dat hij het handwerk nog niet verleerd is. – KRO-NCRV (site)

20:00 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO Politiek en Nieuws met Gebarentaal. – NOS (site)

20:29 Ik vertrek XL

Op Bonaire is het feest als Jan emigreert naar het eiland. Zijn vriendin Fabienne blijft in Nederland achter. Hans en Marja emigreren eindelijk definitief naar Friuli. – AVROTROS (site)

21:26 Matthijs gaat door

Te gast: Tessa Boomkamp, Edwin Evers, Loïs Lane en Waylon. Piet de Visser is Forever Young. – BNNVARA (site)

22:25 De vele gezichten van Tineke Schouten

We volgenTineke Schouten bij het maken van haar laatste voorstelling Dubbel. De cabaretière geeft ons een openhartig inkijkje in haar leven – BNNVARA (site)

23:33 NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages. – NOS (site)

00:04 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

00:15 Beste Zangers

Ferdi Bolland

Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Blanks en Roxeanne Hazes zijn afgereisd naar het Spaanse Sevilla. Daar brengen de zangers hun muzikale kwaliteiten ten gehore. – AVROTROS (site)

01:15 Dit Was Het Nieuws

Te gast zijn Lisa Loeb en Rayen Panday. – AVROTROS (site)

02:10 NOS Sport: WK Wielrennen Weg mannen

Liveverslag van WK Wielrennen Weg mannen in Wollongong, Australië. – NOS (site)

05:30 WK wielrennen

Verslag, hoogtepunten en uitslagen van de jaarlijkse competitie, de Wereldkampioenschappen wielrennen (UCI Road World Championships).

NPO 2

07:49 Vroege Vogels

Oostelijke Vechtplassen

Menno Bentveld en zijn team zijn in de Oostelijke Vechtplassen. Langs de oevers broedt hier een van de laatste populaties grote karekieten in het dikke riet. – BNNVARA (site)

08:36 Krabbé zoekt Kahlo

Frida voelt zich verloren in Detroit. Als ze opnieuw zwanger raakt, raakt ze in paniek. Ze krijgt een miskraam en Frida en Diego raken steeds verder van elkaar verwijderd. – AVROTROS (site)

09:17 Krabbé zoekt Kahlo

Verder kijken met Krabbé

Jeroen Krabbé gaat direct na iedere aflevering van Krabbé zoekt Kahlo, samen met regisseur Richard den Dulk, dieper in op opvallende momenten tijdens de opnames. – AVROTROS (site)

09:49 Brommer op zee

Peter Terrin, Gwen van der Zwan, Femke van der Laan en Mariken Heitman

Peter Terrin over 'De gebeurtenis', debutant Gwen van der Zwan over 'Zuigertje', Femke van der Laan in het leeshok, een animatie gebaseerd op dagboek één van J.J. Voskuil, en 'Bericht uit de tuin'. – VPRO (site)

10:35 Podium Klassiek

Te gast: Hadewych Minis, Barbara Kozelj, La Sfera Armoniosa, Sandro Gegechkori, Amsterdam Sinfonietta en Ish Dance Collective. – NTR (site)

11:43 Iedereen Verlicht

Li An Phoa zet zich in voor schone rivieren. De Indiase guru Móhanji heeft vele aanhangers. Anne de Bruin-van de Graaf ruimt zwerfafval op. – NTR (site)

12:13 De Sociëteit

Te gast: Karwan Fatah-Black, Linda Nooitmeer, Larissa Schult Nordholt en Waldy van Geenen. – NTR (site)

13:00 NOS Journaal

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. – NOS (site)

13:12 2 voor 12

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. – BNNVARA (site)

13:55 Meldpunt

Ongedekte zorgkosten in het buitenland

Wie tijdens een verblijf in het buitenland in het ziekenhuis belandt, heeft dubbel pech. Na de tegenslag van de opname, volgt een gepeperde ziekenhuisrekening. En die wordt niet altijd vergoed. – MAX (site)

14:22 MAX Maakt Mogelijk Special

Moldavië - Eenzame ouderen

Eenzaamheid is een groot probleem in Nederland, maar ook in Moldavië. Veel ouderen daar wonen alleen op het platteland en zien bijna nooit iemand. – MAX (site)

14:38 De neven van Eus

Fijnproevers

Gaziantep, een stad in het zuidoosten van Turkije, is door Unesco benoemd als a capital of taste. Eten en drinken is hier méér dan alleen lekker of een energiebron. – NTR (site)

15:30 Fryslân DOK

Nu en dan (2/3)

Het ministerie van de Toekomst, een gruttoboer, een filosoof, een wandelend bos, een ecokathedraal en een 'earth advocate' willen mensen bewust maken van de gevolgen van de keuzes die ze nú maken. – Omrop Fryslân (site)

16:04 Kloostergasten

Thomas Cammaert

Acteur Thomas Cammaert is te gast bij de norbertijnen in de abdij van Heeswijk Dinther. Hij verruilt zijn drukke leven voor het strakke ritme van het klooster. Voelt theaterdier Thomas zich thuis? – KRO-NCRV (site)

16:30 Zin in morgen

Erwin van Asselt kookt met en voor buurtbewoners. Verborgen stilteplek: de Bijbelse tuin in Hoorn. En Daniël Versteeg verruilde zijn zangcarrière voor een bestaan als schaapsherder. – KRO-NCRV (site)

17:00 NOS Journaal

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. – NOS (site)

17:06 Politieke Partijen

Volt

Geen beschrijving. – Politieke partijen (site)

17:13 Petrus in het land

Aan tafel

In de Marktpleinkerk in Winschoten kookt Houw Thè met zijn buurtgenoten uit Voorburg maaltijden voor minderbedeelden. Bewoners van verpleeghuis Nieuw Rijsenburgh vieren een aangepaste kerkdienst. – KRO-NCRV (site)

17:34 BinnensteBuiten

Valentijn in een Amsterdamse School huis in Brussel en een natuurlijk paradijs op de Veluwe. – KRO-NCRV (site)

17:59 Nederland Zingt

Vrede

Uitzending in het teken van het thema vrede. Dit naar aanleiding van de Vredesweek, georganiseerd door PAX. Met passende liederen zoals 'Geef vrede Heer, geef vrede'. – EO (site)

18:25 EO Metterdaad

Kenia

EO Metterdaad geeft stem en steun aan mensen wereldwijd, die leven in onrecht, nood en armoede. – EO (site)

18:42 De Verandering

Mirjam Kant

Mirjam Kant is een lief, kwetsbaar en gevoelig meisje. Ze wordt gepest en valt buiten de groep. Tot overmaat van ramp wordt ze ook nog eens verkracht. De wil om te leven wordt steeds kleiner. – EO (site)

18:58 Ik mis je

Fons van Wijk is ontzettend gelukkig met zijn Suus. Als Suzanne een tumor in haar hoofd blijkt te hebben, gaan ze samen naar Oostenrijk, niet wetend dat Suzanne nog maar een maand te leven heeft. – EO (site)

19:23 Crux

PCOS

Debora (26) en Julie-Anne (36) hebben PCOS. De hormonale balans is verstoord; de kans om op een natuurlijke manier zwanger te raken is kleiner dan bij vrouwen zonder PCOS. Waar lopen zij tegenaan? – EO (site)

19:57 Vroege Vogels

De Brunssummerheide

Het team van Vroege Vogels wordt verrast door een rennende das. Ze zijn in het zuidelijkste heidegebied van Nederland, de Brunssummerheide, met dieppaarse heuvels en een zeldzaam hoogveengebied. – BNNVARA (site)

20:46 Langs de Kust

Groningen - Eind

In de haven van Lauwersoog ontmoet Huub Barbara Geertsema-Rodenburg, gaan de heren naar het openluchtmuseum Het Hoogeland en ten slotte naar de enige buitendijkse vogelkijkkast van Nederland. – MAX (site)

21:30 Nieuwsuur

Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws. – NOS (site)

22:10 Crime: Irvine Welsh's Crime

Irvine Welsh's Crime

De straten van Edinburgh zijn lang niet altijd veilig, en dan is het aan inspecteur Ray Lennox om de dader te pakken. Hij wordt gekweld door de wetenschap dat dat niet altijd lukt. – KRO-NCRV (site)

22:58 Crime: Irvine Welsh's Crime

Irvine Welsh's Crime

Na de vondst van Britney's lichaam steken oude demonen de kop op en wordt het voor Lennox moeilijk om de verleiding van de drank te weerstaan. Intussen zet hij zijn zoektocht naar de moordenaar voort. – KRO-NCRV (site)

23:54 2Doc:

Leftover Women

Ook in China zijn veel vrouwen ambitieus. Ze studeren en hebben een mooie carrière. Maar als ze op hun 27e nog ongetrouwd zijn, worden ze beschouwd als 'leftover women' en tellen ze niet meer mee. – VPRO (site)

01:18 De Nachtzoen

Laura van Dolron

Theatermaker Laura van Dolron ontdekte hoe belangrijk het is om ruimte te geven aan rouw en verdriet, maar wel op haar eigen, wijze manier. – EO (site)

01:36 Nieuwsuur

Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws. – NOS (site)

02:14 Nieuwsuur

Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws. – NOS (site)

NPO 3

06:14 Pingu

Op school

Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu. – VPRO (site)

06:19 Woezel & Pip Overal Vriendjes!

In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel & Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze mogen dromen, lachen, proefjes doen, of voorgelezen worden door bekende Nederlanders. – KRO-NCRV (site)

06:35 Jojo & Ouma

We gaan een verhaaltje verzinnen

Wanneer Jojo haar favoriete voorleesboek kwijt is, gaat ze samen met Ouma zelf een verhaaltje verzinnen. – KRO-NCRV (site)

06:46 Simon

Wat een zwemles!

Animatieserie over een konijnengezin, waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle (herkenbare) dagelijkse problemen en uitdagingen probeert te overwinnen. – AVROTROS (site)

06:51 Timmy tijd

Timmy speelt tennis

Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy. – NTR (site)

06:56 Sesamstraat

Baby

Tommie heeft een baby en ze huilt heel veel. – NTR (site)

07:11 Peppa Pig

Meneer Stier geeft les

Mevrouw Gazelle moet naar de tandarts, dus ze vraagt meneer Stier om hulp. – KRO-NCRV (site)

07:16 Lief Monster

Makeover dag

Lief Monster en konijntje richten het huis van Ouwe Kater helemaal opnieuw in, volgens hun eigen smaak... – EO (site)

07:23 Ukkepukkies

Wip

Klei-animatieserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen. – VPRO (site)

07:26 Zappie

De hik

Een vrolijk, humoristisch en interactief programma voor peuters en kleuters waarin duidelijk wordt dat doorzetten loont. De stemmen van Zappie en de twee kuikens zijn ingesproken door Soy Kroon. – AVROTROS (site)

07:30 Het feest van Zappelin

Dag & nacht

Fenna en haar Zappelinvrienden zingen, dansen, goochelen, kletsen en gaan op avontuur in het bos in dit zomerse festivalprogramma. – AVROTROS (site)

07:46 Prinses Spiegelbelle

De verloren schoen

Ellen gaat naar de gevorderden-groep bij balletles en ze ziet er tegenop. Luc koopt eindelijk de schoenen waar hij voor gespaard heeft maar raakt er eentje kwijt. – NTR (site)

08:04 Kindertijd

Mijn huisdier is dood: Sammie

In de serie 'Mijn huisdier is dood' vertellen kinderen over hoe ze het verlies van een dierbaar huisdier hebben ervaren en verwerkt. – KRO-NCRV (site)

08:13 Beestenbrigade battle

De kikker

Boswachter Tim speelt met een klas spellen om regenwater te verzamelen voor het plassenstampen. Vanuit zijn boomhut kijkt de Eikel toe of het wel eerlijk gaat. Elke aflevering staat een dier centraal. – KRO-NCRV (site)

08:33 De Matties

Poep - opening

Wat weet jij eigenlijk over poep? Tijd om jouw kennis te testen! Vanuit zijn slaapkamer presenteert Lavezzi Rutjes de vlotte kennisquiz De Matties. – AVROTROS (site)

08:36 Zappsport Battle

Basketbal

Ron Boszhard en Britt Dekker laten kinderen kennismaken met verschillende sporten. Ron en Britt stellen iedere week een team van kinderen samen en krijgen hulp van topsporters. – AVROTROS (site)

08:52 De Matties

Poep - ronde 1

Wat weet jij eigenlijk over poep? Tijd om jouw kennis te testen! Vanuit zijn slaapkamer presenteert Lavezzi Rutjes de vlotte kennisquiz De Matties. – AVROTROS (site)

08:55 Kinderen voor Kinderen helpt mee

Kliekjesdag - Kinderen voor Kinderen helpt mee

De opa en oma van Phaedra en Emilia, de tweeling uit het koor, worden verrast met een heerlijke maaltijd. Met hulp van tv-kok Hugo Kennis worden er portret-pizza's van opa en oma gemaakt met kliekjes. – BNNVARA (site)

09:05 De Matties

Poep - ronde 2

Wat weet jij eigenlijk over poep? Tijd om jouw kennis te testen! Vanuit zijn slaapkamer presenteert Lavezzi Rutjes de vlotte kennisquiz De Matties. – AVROTROS (site)

09:09 Jill

Regenboog

Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal in dit vrolijke en creatieve programma. – AVROTROS (site)

09:26 De Matties

Poep - ronde 3

Wat weet jij eigenlijk over poep? Tijd om jouw kennis te testen! Vanuit zijn slaapkamer presenteert Lavezzi Rutjes de vlotte kennisquiz De Matties. – AVROTROS (site)

09:29 Superheldenschool

Uranium of urine

Eno's thermoskan met urine is zoekgeraakt en hij moet hem terugkrijgen voordat Toendra eruit drinkt. – BNNVARA (site)

09:44 De Matties

Poep - ronde 4

Wat weet jij eigenlijk over poep? Tijd om jouw kennis te testen! Vanuit zijn slaapkamer presenteert Lavezzi Rutjes de vlotte kennisquiz De Matties. – AVROTROS (site)

09:47 Freeks wilde wereld

Het plantenparadijs

De jungle in Sri Lanka is een waar plantenparadijs. Wat dacht je van de bekerplant? Deze lijkt onschuldig, maar is een vleesetende plant! Tussen al dat groen vangt Freek ook een bloedzuigerhagedis. – VPRO (site)

09:58 De Matties

Poep - ronde 5

Wat weet jij eigenlijk over poep? Tijd om jouw kennis te testen! Vanuit zijn slaapkamer presenteert Lavezzi Rutjes de vlotte kennisquiz De Matties. – AVROTROS (site)

10:01 Zapp Kids Top 20

Met Melody en Monique Smit. – AVROTROS (site)

10:28 AAP

De reddende engel

Lena vertelt op school over de hereniging met Benedict. Klasgenoot Summer begint Lena onmiddellijk te pesten. Juf Carola vertrouwt het niet en wil erg graag een ontmoeting met Benedict. – AVROTROS (site)

10:54 Bommetje!

Leendert de Ridder

In dit avontuurlijke spelprogramma, onder leiding van Ron Boszhard, gaan iedere aflevering acht koppels, bestaande uit kids en hun meest dappere familielid, de strijd met elkaar aan. – AVROTROS (site)

11:19 Bommetje!

Fenna Ramos

In dit avontuurlijke spelprogramma, onder leiding van Ron Boszhard, gaan iedere aflevering acht koppels, bestaande uit kids en hun meest dappere familielid, de strijd met elkaar aan. – AVROTROS (site)

11:45 Bommetje!

Klaas van Kruistum

In dit avontuurlijke spelprogramma, onder leiding van Ron Boszhard, gaan iedere aflevering acht koppels, bestaande uit kids en hun meest dappere familielid, de strijd met elkaar aan. – AVROTROS (site)

12:10 Bommetje!

Marije Zuurveld

In dit avontuurlijke spelprogramma, onder leiding van Ron Boszhard, gaan iedere aflevering acht koppels, bestaande uit kids en hun meest dappere familielid, de strijd met elkaar aan. – AVROTROS (site)

12:35 Bommetje!

Boer Ayoub

In dit avontuurlijke spelprogramma, onder leiding van Ron Boszhard, gaan iedere aflevering acht koppels, bestaande uit kids en hun meest dappere familielid, de strijd met elkaar aan. – AVROTROS (site)

13:01 Zonder Ouders Op Vakantie (ZOOV)

De jongeren mogen kiezen uit twee survivalpakketten want ze gaan wildkamperen. Arwen heeft er zin in maar Seray heeft een moeilijk moment. Wie winnen de challenge en zetten het snelst met hun tent op? – NTR (site)

13:21 Zonder Ouders Op Vakantie (ZOOV)

Het ontbijt na de kampeernacht laat op zich wachten tot onvrede van de jongens. Terug in de villa wacht er een verrassing. Ze gaan naar een aquapark en hebben een open gesprek over hun onzekerheden. – NTR (site)

13:41 Zonder Ouders Op Vakantie (ZOOV)

De jongeren gaan een tropical party organiseren. Tijdens een fotoshoot in de duinen worden ze allemaal vastgelegd maar de onderliggende opdracht blijkt nog best een lastige voor sommige van hen. – NTR (site)

14:01 Zonder Ouders Op Vakantie (ZOOV)

De laatste avond in de villa is aangebroken. Onder leiding van Youp spelen de jongeren Quister, daarna geven ze elkaar complimenten en blijkt hoe goed ze elkaar hebben leren kennen in de negen dagen. – NTR (site)

14:21 Zonder Ouders Op Vakantie (ZOOV)

De jongeren hebben vier weken geleden afscheid genomen van elkaar en zien elkaar nu weer voor het eerst. Ze bekijken samen een aantal bijzondere fragmenten van hun vakantie en ze blikken terug. – NTR (site)

14:41 De zomer van Zoë

De ouders van Zoë nemen de moeilijke beslissing om te gaan scheiden, wat grote gevolgen heeft voor Zoë. Haar vader vertrekt naar het buitenland en Zoë blijft alleen achter met haar moeder. – AVROTROS (site)

14:56 Dance Academy

Verliefdheidstest

Tara Webster is een nieuwe student aan de National Dance Academy. Samen met haar medestudenten leert zij de ins en outs van de balletwereld kennen. – AVRO (site)

15:19 Dance Academy

Groeipijn

Tara Webster is een nieuwe student aan de National Dance Academy. Samen met haar medestudenten leert zij de ins en outs van de balletwereld kennen. – AVRO (site)

15:44 Zappbios

Het leven volgens Nino

Het Leven volgens Nino vertelt over een jongetje waarvan het gezinsleven dreigt te ontsporen wanneer zijn moeder plots wegvalt. – NTR (site)

16:59 Junior Songfestival presents: finalisten 2022

De finale van het Junior Songfestival staat voor de deur. Maar wie zijn de finalisten? Stefania en Matheu stellen ze aan je voor. – AVROTROS (site)

17:36 Checkpoint Basecamp

Het is weer tijd voor een challenge! Vandaag checkt het testteam hoe je aan de overkant van het water moet komen als je de pont hebt gemist. – EO (site)

18:05 Crazy Kitchen

Deze keer gaat de strijd tussen het duo Juvat Westendorp en Sterre Koning en het duo Marije Zuurveld en Thomas Brok. – KRO-NCRV (site)

18:29 Zapp Muziekfeest op het Plein

FOURCE, Diggy Dex, Sjaak, Kinderen voor Kinderen, Sterre Koning en Kenny B zingen hun grootste hits op het plein in Houten. Kijk backstage mee waar leuke challenges worden gespeeld door de artiesten. – AVROTROS (site)

18:59 Klaas kan alles kort

Geen beschrijving. – KRNC

19:00 NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal. – NOS (site)

19:20 Junior Songfestival Nationale Finale 2022

Het is tijd voor de nationale finale van het Junior Songfestival 2022! Live vanuit Ahoy Rotterdam strijden vier acts om de winst. – AVROTROS (site)

20:23 Socutera

Greenpeace Nederland

Greenpeace stelt milieuproblemen aan de kaak en stimuleert oplossingen voor een gezond en duurzaam evenwicht tussen mensen en milieu. We doen aan onderzoek, lobby, actie, educatie en voorlichting. – Socutera (site)

20:26 Face to Face

John komt bij psycholoog en hypnotherapeut Susanne voor hulp met stoppen met roken. Onder hypnose vertelt hij haar ineens tot in detail over meisjes die hij zou ontvoeren en vermoorden. – KRO-NCRV (site)

22:12 Kom hier dat ik u kus

Tragikomische verfilming van de gelijknamige, succesvolle roman van Griet Op de Beeck. Met vallen en opstaan baant Mona zich een weg door het leven, getekend door de dood van haar jong gestorven moeder. – NTR (site)

00:00 My Foolish Heart

De ambitieuze rechercheur Lucas onderzoekt de mysterieuze dood van jazzmuzikant Chet Baker. Wanneer Chets duistere kant zich aan hem openbaart, beseft Lucas dat hij meer op Chet lijkt dan hem lief is. – VPRO (site)

01:27 Missie Aarde

Persoonlijke groei

Brechtje stoort zich als enige vrouw aan het voortdurende geboer en gescheet en wil een nieuwe gedragscode. Bram kondigt de jaarlijkse trainingsdag aan, met als thema: persoonlijke groei. – VPRO (site)

01:59 Missie Aarde

Verkiezingen

Kurt heeft in de statuten ontdekt dat hij zich beschikbaar kan stellen als nieuwe gezagvoerder. De medezeggenschapsraad schrijft verkiezingen uit. Axel biedt Bram aan hem te begeleiden in de campagne. – VPRO (site)

02:24 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal. – NOS (site)

02:44 Tekst-TV

Geen beschrijving. – NOS (site)

05:33 Tom en de boterham met aardbeienjam en honing

Tom rekent

Tom heeft maar één wens: elke dag een boterham met aardbeienjam en honing eten. – KRO-NCRV (site)

05:38 Olly, het kleine witte busje

De Stootstadcup

Jethro is verdrietig, omdat hij te oud en te traag is om nog een goede voetballer te kunnen worden. Olly organiseert een voetbaltoernooi om hem op te vrolijken. – EO (site)

05:43 Sarah en Eend

Bang voor trappen

Sarah en Eend zijn in een trappenwinkel om trappen uit te proberen. Dan komen Flamingo en John binnen. John woont in een huis zonder trap en vraagt Sarah of hij hun trap wil komen bekijken. – VPRO (site)

05:50 Maan en ik

Wie bestuurt wat?

Animatieserie waarin de maan verhaaltjes vertelt en een poppenhuis tot leven komt. – NTR (site)

NPO 1 extra

07:00 NOS Radio 1 Journaal

Het laaste nieuws uit binnen- en buitenland, achtergronden, reacties, analyses en sport. – NOS (site)

08:30 Nieuwsweekend

In dit zaterdagochtendmagazine wordt met studiogasten gesproken over nieuws uit binnen- en buitenland. – MAX (site)

11:00 Per Seconde Wijzer

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. – BNNVARA (site)

11:25 Per Seconde Wijzer

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. – BNNVARA (site)

11:50 Per Seconde Wijzer

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. – BNNVARA (site)

12:15 BinnensteBuiten

Een oude bakkerij is nu een droomhuis, Rosah helpt met de oogst van biologische pruimen en een mooie tuin met wilde en gecultiveerde natuur. – KRO-NCRV (site)

12:50 BinnensteBuiten

Een tiny house in een kloostertuin, de landbouw van de toekomst, plantenvoeding maken van schapenwolkorrels en energie besparen in huis. – KRO-NCRV (site)

13:25 BinnensteBuiten

Stefco en Esther en hun schip uit 1927, Alain proeft geitenkefir in Stolwijk en in het Kuinderbos wemelt het van de vlinders en libellen. – KRO-NCRV (site)

14:00 BinnensteBuiten

Een droomhuis in Breda, Ramon bezoekt Peter die het roer heeft omgegooid en nu biologisch boert en Tamara komt tot rust in haar sprookjestuin. – KRO-NCRV (site)

14:35 BinnensteBuiten

Een monumentaal jaren 20-huis, een pastaschotel met kaas, Anne gaat aan de slag met tweejarige bloeiers en het ambacht van molenaar. – KRO-NCRV (site)

15:10 De Geknipte Gast

Tineke de Nooij

Özcan Akyol ontvangt Tineke de Nooij in de kappersstoel. Ze blikt terug op haar pionierschap als programmamaker. Ook vertelt ze over de dood haar man en het verdrietige proces dat eraan vooraf ging. – BNNVARA (site)

15:25 Keuringsdienst van waarde

Kokosmelk

De Keuringsdienst wierp een blik op een blik kokosmelk en zag iets waarvan de oren gingen klapperen. Het staat er namelijk echt: no monkey labor. Apenarbeid? In je kokosmelk? – KRO-NCRV (site)

15:50 De Bodyguard

Angstige momenten in het zwembad als de kandidaten getest worden op hun actie intelligentie. Welmoed zorgt voor verkoeling als iedereen geprobeerd heeft de snelste marathonlopers bij te houden. – WNL (site)

16:40 Ik Ga Stuk!

Stand-upcomedian Martijn Koning geeft les in oneliners; korte grappen die de beginnende cabaretiers moeten helpen op het podium. Ook treden de kandidaten opnieuw op voor publiek en de vakjury. – BNNVARA (site)

17:30 Vier Handen Op Eén Buik

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

18:15 Onze boerderij: en nu zelf

Boerenvrienden Bastiaan en Bertie komen langs en Yvon leert meer over haar grond door bodemonderzoek. Er worden aardappels gepoot en de bloemenrand ingezaaid. – KRO-NCRV (site)

19:00 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. – NOS (site)

19:20 Ik vertrek XL

In Italië nemen de vrienden, ondanks de onzekere situatie, het risico om alvast te investeren in hun pand met potentie. Op Bonaire hebben Rinse en Francine hun intrek genomen in een container. – AVROTROS (site)

20:00 NOS Journaal met gebarentaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

20:20 Sihame

Sihame kan niet over straat zonder geïntimideerd en geterroriseerd te worden. Als een jongen uit haar verleden haar thuis bedreigt, knapt er iets en gaat ze achter hem aan. – KRO-NCRV (site)

20:50 Sihame

Sihame kan niet over straat zonder geïntimideerd en geterroriseerd te worden. Als een jongen uit haar verleden haar thuis bedreigt, knapt er iets en gaat ze achter hem aan. – KRO-NCRV (site)

21:20 Das Boot

Letzte Entscheidungen

In New York ontdekt Berger dat Hoffmann voor Sam Greenwood werkt. Forster wordt ingewijd in de duistere plannen van de SS. Duval moet op zijn hoede zijn nu Desjesquier als hulpagent is aangesteld. – KRO-NCRV (site)

22:15 The Sommerdahl Murders

Repressed Emotions (2/2)

Een oud-werknemer van de vermoorde Karsten Hansen blijkt een wrok tegen hem te hebben gekoesterd. Ondertussen zoeken Flemming en Marianne een manier om Dan te vertellen hoe het zit met hun relatie. – KRO-NCRV (site)

23:00 Too Close

Psychiater Emma Robertson moet de geestelijke gesteldheid beoordelen van Connie Mortensen, die een vreselijk misdrijf heeft begaan. – BNNVARA (site)

23:45 Flikken Maastricht

DeWulf

Marion ontdekt dat haar zus meer plannen had. Plannen die voor Marions ontslag kunnen zorgen. Wolfs en Eva willen de computerhack van Lies tegen haar keren. – AVROTROS (site)

00:25 First Dates

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent haar deuren. – BNNVARA (site)

01:15 Keuringsdienst van waarde

Kokosmelk

De Keuringsdienst wierp een blik op een blik kokosmelk en zag iets waarvan de oren gingen klapperen. Het staat er namelijk echt: no monkey labor. Apenarbeid? In je kokosmelk? – KRO-NCRV (site)

01:40 De Bodyguard

Angstige momenten in het zwembad als de kandidaten getest worden op hun actie intelligentie. Welmoed zorgt voor verkoeling als iedereen geprobeerd heeft de snelste marathonlopers bij te houden. – WNL (site)

02:30 Amazing Grace

Troost

Black gospel biedt houvast en troost in zware tijden en geeft hoop en kracht op momenten dat je in de put zit. Dat ervaren ook de acht BN'ers die met hart en ziel strijden voor een plek in de finale. – EO (site)

03:25 Het mooiste meisje van de klas

Reshma Roopram

Reshma's levensverhaal is een inspirerend verhaal over het onrecht van pesten en hoe ze dat op een positieve manier in haar voordeel heeft laten werken. – AVROTROS (site)

04:00 Ik Ga Stuk!

De juryleden kiezen de laatste vijf komedietalenten die de komende weken workshops krijgen van grote cabaretiers. Stefano Keizers begeleidt de comedians en cabaretiers tijdens hun audities. – BNNVARA (site)

04:50 Ik Ga Stuk!

Stand-upcomedian Martijn Koning geeft les in oneliners; korte grappen die de beginnende cabaretiers moeten helpen op het podium. Ook treden de kandidaten opnieuw op voor publiek en de vakjury. – BNNVARA (site)

05:40 Onze boerderij: en nu zelf

Boerenvrienden Bastiaan en Bertie komen langs en Yvon leert meer over haar grond door bodemonderzoek. Er worden aardappels gepoot en de bloemenrand ingezaaid. – KRO-NCRV (site)

NPO 2 extra

06:35 Classic Albums: Suede - Coming Up

In 1994 leek Suede ten einde, maar twee jaar later kwamen ze de studio uit met nieuwe energie en Coming Up. Aan de hand van archiefbeelden en interviews wordt verteld hoe dit album gemaakt werd. – VPRO (site)

07:20 2 Meter Sessies

Ocean Colour Scene

Registratie van sessie nr. 863, datum: 10 september 1999. – NTR (site)

07:45 2 Meter Sessies

Supergrass

Registratie van sessie nr. 876, datum: 29 oktober 1999. – NTR (site)

08:05 Immersive World

Immersive Light

Deze aflevering onderzoekt immersieve kunst gemaakt met het gebruik van licht. – VPRO (site)

08:30 Gustavo Dudamel Performs Adams and Dvorak

Berliner Philharmoniker o.l.v. Gustavo Dudamel. Met Timothy McAllister (saxofoon). – NTR (site)

10:05 2Doc: Joost Zwagerman

Coen Verbraak maakte een documentaire over het bijzondere leven van Joost Zwagerman, waarin zijn collega's en vrienden aan het woord komen. – BNNVARA (site)

10:55 Santana - Live at US Festival 1982

In 2021 was het 55 jaar geleden dat de Santana Blues Band in San Francisco werd opgericht door de Mexicaans-Amerikaanse gitarist Carlos Santana. – NTR (site)

12:05 András Schiff - Lecture Concert Goldberg Variations

De Goldberg variaties van Bach, gespeeld door András Schiff (piano). – NTR (site)

14:30 Makers van morgen

Elke grote documentairemaker moet ergens beginnen. Daarom biedt 2Doc een platform aan voor jong, debuterend, documentairetalent. – VPRO (site)

14:35 We zagen lichtpuntjes in de verte en noemden ze Toekomst

Bijzondere, korte video naar een gedicht van Myron Hamming. Met projecties van Blauwe Uur en muziek van REMY. X ARO (Remy van Kesteren). – NTR (site)

14:45 Mavericks - The Legendary Promotors of Rock

Deze documentaire geeft een inkijkje tijdens de onvergetelijke liveshows van de jaren 60 en 70 en vertelt het verhaal van promotors en agenten die aan de wieg stonden van legendarische rockconcerten. – VPRO (site)

16:25 New York, I Love You

In navolging van 'Paris, je t'aime' een mozaïekwerk van verschillende gerenommeerde regisseurs met als rode draad New York. Elf segmenten die elk de liefde en het drama centraal stellen. – VPRO (site)

18:05 VPRO Film Talks

New York, I Love You

Noa Johannes gaat op locatie in gesprek met filmliefhebbers over topfilms. Een interview met Emanuela Deyanova. – VPRO (site)

18:20 Op de planken

Woordkunstenaar Jeffrey Spalburg, het muziekproject Caravan van Julian Schneemann, theatergezelschap George en Eran met hun voorstelling over Richard Pryor en Liza & Maria Zhukova met een dansduet. – NTR (site)

18:55 NJJO, Maarten Hogenhuis, My Baby en Thomas Azier

Je hoort grotendeels door Maarten Hogenhuis nieuw geschreven repertoire: een mix van jazz, rock en afrobeat, waarbij hij inspiratie put uit actuele thema's zoals klimaat en vrouwenrechten. – NTR (site)

19:40 Vrije Geluiden Sessies

Tolyqyn & K.O. Brass live op Music Meeting Festival 2022

Tolyqyn, supertrio uit Berlijn, neemt het op tegen de blazers van K.O. Brass. – VPRO (site)

20:05 Makers van morgen

Elke grote documentairemaker moet ergens beginnen. Daarom biedt 2Doc een platform aan voor jong, debuterend, documentairetalent. – VPRO (site)

20:20 We zagen lichtpuntjes in de verte en noemden ze Toekomst

Bijzondere, korte video naar een gedicht van Myron Hamming. Met projecties van Blauwe Uur en muziek van REMY. X ARO (Remy van Kesteren). – NTR (site)

20:30 Incendies

Simon en Jeanne vernemen dat ze een broer hebben, en dat hun vader, van wie ze dachten dat hij dood was, nog leeft. Hun moeders laatste wil is dat ze hun broer en vader opzoeken. – VARA (site)

22:40 VPRO Film Talks

Incendies

Noa Johannes gaat op locatie in gesprek met filmliefhebbers over topfilms. Een interview met Juliette van Ardenne. – VPRO (site)

22:55 Het Uur van de Wolf: Magie van de montage

Zes editors, van jong talent tot oude rot, geven een kijkje in de keuken van de montage. Wat gebeurt er in het samenspel tussen regisseur, editor en de 'bergen ruw materiaal' in de computer? – NTR (site)

23:50 Hollandse Meesters in de 21e eeuw

Cornelius Rogge

Portret van beeldhouwer Cornelius Rogge door regisseuse Jacqueline van Vugt. – AVROTROS (site)

00:05 3voor12 presenteert...

Klangstof Live op Lowlands 2022

Muziekprogramma met aandacht voor de betere popmuziek. – VPRO (site)

01:05 Jazzportretten

Jan Menu

Muziekprogramma in samenwerking met het Nederlands Jazzarchief. Over saxofonist Jan Menu. – NTR (site)

01:35 We zagen lichtpuntjes in de verte en noemden ze Toekomst

Bijzondere, korte video naar een gedicht van Myron Hamming. Met projecties van Blauwe Uur en muziek van REMY. X ARO (Remy van Kesteren). – NTR (site)

01:45 Andere Tijden

De uitgeklede hulp

Geschiedenisprogramma. – NTR (site)

02:15 Santana - Live at US Festival 1982

In 2021 was het 55 jaar geleden dat de Santana Blues Band in San Francisco werd opgericht door de Mexicaans-Amerikaanse gitarist Carlos Santana. – NTR (site)

03:20 Makers van morgen

Elke grote documentairemaker moet ergens beginnen. Daarom biedt 2Doc een platform aan voor jong, debuterend, documentairetalent. – VPRO (site)

03:30 Krabbé zoekt Kahlo

Verder kijken met Krabbé

Jeroen Krabbé gaat direct na iedere aflevering van Krabbé zoekt Kahlo, samen met regisseur Richard den Dulk, dieper in op opvallende momenten tijdens de opnames. – AVROTROS (site)

03:55 Blokhuis extra: Het popjaar 1982

Het popjaar 1982, een jaar waarin opvallend veel reggae hoog in de hitparade eindigt. 1982 is het jaar waarin het vaak gaat over Boy George en Culture Club en over die knapperds van Duran Duran. – NTR (site)

05:30 Radio 2 presenteert... David Bowie - Ziggy Stardust and The Spiders From Mars

Het legendarische afscheidsconcert uit 1973 van Ziggy Stardust, David Bowie's beroemdste alter ego, en zijn begeleidingsband The Spiders From Mars. – NTR (site)

RTL 4

07:16 Ernst, Bobbie en de rest

De spinnen

Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven.

07:34 Ernst, Bobbie en de rest

Geld

Kinderprogramma waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven.

07:52 Ernst, Bobbie en de rest

De ijssculptuur

Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven.

08:10 Ernst, Bobbie en de rest

Het pretpark

Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven.

08:29 Ernst, Bobbie en de rest

Kortsluiting

Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven.

08:45 Ernst, Bobbie en de rest

Lolo de aap

Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven.

09:00 Teleshop 4: Mediashop

Homeshopping

Geen beschrijving.

09:59 Teleshop 4: Tommy teleshopping

Homeshopping

Geen beschrijving.

10:36 Plezier en passie

Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken in zowel binnen- als buitenland worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is.

11:06 Dit is Holland

Informatief programma waarin we stad en land afreizen, op zoek naar passievolle verhalen uit ondernemend Nederland.

11:34 Life is beautiful

Lifestyleprogramma voor de moderne man of vrouw die wil genieten van bereikbare luxe. Thuis, onderweg of waar ook ter wereld.

12:04 Heel Holland woont

Informatief programma waarin we alles over wonen van A tot Z behandelen: van een nieuwe woning tot aan die extra touch voor je huidige woning en van aankoop tot interieurinrichting.

12:36 Camp to go

Het gezin Mijnheer gaat op pad met een splinternieuwe vouwcaravan. Moeder Mattie wil normaal gesproken nog wel eens thuis gaan slapen als de rest van het gezin op de camping kampeert.

13:04 Buitengewoon Nederland

Programma waarin presentatrice Arlette Adriani elke week naar bijzondere bezienswaardigheden afreist om daar meer te vertellen over achtergrond van deze plekken.

13:33 Onderweg naar de regio

Informatief programma waarin Adinda Kennedy en Erik Burgers elke aflevering naar een ander deel van Nederland afreizen. Ze bezoeken de leukste plekken die ons land te bieden heeft en gaan langs bij lokale ondernemers.

14:01 Rock de boot: Deining in de watersport!

Programma waarin Arno Raymakers de toekomst van de watersport ontdekt via de familie De Boer. Zij produceren de eerste volledig duurzame sloep van Europa.

14:30 Alpenhaus

Sanne Heijen start op de Zeller See en maakt met Gerard een kort uitstapje per boot, waarna een sup-avontuur wacht. Arno Raymakers ontdekt dat er in Montafon veel brouwerijtjes van regionaal bier.

15:00 Wishing on a star

Programma waarin presentatrice Carolien ter Linden op zoek gaat naar het ultieme allroundmodel. De modellen zullen diverse opdrachten uitvoeren op het gebied van fashion, beauty, business en muziek.

15:30 Plezier en passie

Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken in zowel binnen- als buitenland worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is.

16:00 Lodewijks groene geluk

Programma waarin Lodewijk Hoekstra samen met klimaatdeskundige Helga van Leur op pad gaat om mensen te helpen bij het vergroenen van hun directe leefomgeving.

16:29 Rock de boot: Deining in de watersport!

Programma waarin Arno Raymakers de toekomst van de watersport ontdekt via de familie De Boer. Zij produceren de eerste volledig duurzame sloep van Europa.

17:00 Wie de boer niet kent

Programma waarin presentator Jamie Trenité en een aantal BN'ers de boer opgaan om alles te ontdekken wat we nog niet wisten over boeren, dieren en duurzaamheid.

17:30 House vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht.

18:00 RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.

18:17 Editie NL

Journalistiek programma met een eigen kijk op het dagelijks nieuws.

18:33 RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

18:35 RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

19:30 RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.

19:57 RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

20:05 Lego Masters

Voor de opdracht komt er een bijzondere hint de studio ingelopen. Cut in Half 2.0, een vervolg op een opdracht uit seizoen 1. De teams krijgen een doormidden gezaagd voorwerp en moeten de ontbrekende helft aanbouwen.

21:45 De 1% quiz

Quizprogramma waarin het draait om logisch en creatief nadenken. Er wordt niet getest wat je van school hebt onthouden, maar hoe je hersenen écht werken.

22:42 Humberto op zaterdag

Talkshow waarin Humberto Tan in gesprek gaat met de hoofdrolspelers uit het nieuws en in de actuele onderwerpen uit het weekend duikt.

23:58 RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.

00:15 RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

00:26 Humberto op zaterdag

Talkshow waarin Humberto Tan in gesprek gaat met de hoofdrolspelers uit het nieuws en in de actuele onderwerpen uit het weekend duikt.

01:34 RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

02:20 Teleshop 4: Tommy teleshopping

Homeshopping

Geen beschrijving.

RTL 5

06:00 Teleshop 5: Tommy teleshopping

Geen beschrijving.

07:30 New creation church tv

Religieus programma waarin pastor Joseph Prince uit Singapore het Evangelie van genade verspreidt.

07:58 Teleshop 5: Tommy teleshopping

Homeshopping

Geen beschrijving.

16:03 De alarmcentrale: Pech onderweg

Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland.

17:00 De vuilste jobs van Nederland

David en Michel gaan een huis reinigen waar vijf dagen lang een overleden dame lag. Berend-Jan en Erik spuiten de koeienmest uit een mestsilo. Bij het leeghalen van een woning stuiten Peggy en Corine op iets pikants.

17:59 Holland's got talent

De meest bijzondere talenten komen weer voorbij. De juryleden beoordelen de verschillende acts. Wie gaat er door naar de volgende ronde? En wie krijgt de gevreesde rode kruizen?

19:59 Helden van hier: De spoedafdeling

Realityserie waarin we de artsen, verplegers en het ambulancepersoneel volgen van de spoeddienst van ZNA Stuivenberg. Dit ziekenhuis in het hart van Antwerpen heeft een van de drukste spoedafdelingen van heel België.

21:03 Helden van hier: De spoedafdeling

Realityserie waarin we de artsen, verplegers en het ambulancepersoneel volgen van de spoeddienst van ZNA Stuivenberg. Dit ziekenhuis in het hart van Antwerpen heeft een van de drukste spoedafdelingen van heel België.

22:10 Helden van hier: De spoedafdeling

Realityserie waarin we de artsen, verplegers en het ambulancepersoneel volgen van de spoeddienst van ZNA Stuivenberg. Dit ziekenhuis in het hart van Antwerpen heeft een van de drukste spoedafdelingen van heel België.

23:14 Helden van hier: De spoedafdeling

Realityserie waarin we de artsen, verplegers en het ambulancepersoneel volgen van de spoeddienst van ZNA Stuivenberg. Dit ziekenhuis in het hart van Antwerpen heeft een van de drukste spoedafdelingen van heel België.

00:17 24 uur in de ER

Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van St. George's Hospital in Zuid-Londen, een van de grootste ziekenhuizen van Groot-Brittannië.

01:27 Teleshop 5: Tommy teleshopping

Homeshopping

Geen beschrijving.

02:05 Teleshop 5: Tommy teleshopping

Homeshopping

Geen beschrijving.

05:30 RTL De journal

Geen beschrijving.

06:00 Teleshop 5: Tommy teleshopping

Homeshopping

Geen beschrijving.

RTL 7

12:58 Op de zaak

Zakelijk programma waarin presentatrice Petra Kagchelland de bedrijfscultuur van verschillende ondernemingen in kaart brengt.

13:27 Best of Bright

Informatief programma waarin Bright wekelijks de nieuwste gadgets test en je helpt technologie te begrijpen.

13:58 Bright op banden

Bram van Dijk, David Lemereis en Rutger Middendorp gaan off the grid kamperen, maar niet zonder voldoende stroom mee te nemen. Er zijn weer hele vreemde voertuigen, waaronder een hele bizarre fiets. En een ontgroening over elektrisch rijden.

14:29 Autosport NL

Autosportprogramma met uitgebreide verslagen en achtergrondreportages over een groot aantal Nederlandse autoraceklassen.

15:27 FIM Endurance World Championship season review

Verslag van het 10e seizoen van het World Endurance Championship, dat bestaat uit zes wedstrijden. Het WEC bestaat uit 4 raceklasses: de Hypercar, de LMP2, de LMGTE Pro en de LMGTE Am.

16:26 Rally special

Actuele verslagen van nationale en internationale rally's.

17:02 RTL transportwereld

Informatief programma over de wereld van transport en logistiek. We gaan op zoek naar de meest innovatieve productieprocessen, de nieuwste machines, het mooiste grootmaterieel en voorál de mensen die ermee werken.

17:32 RTL autowereld

Consumentenprogramma gemaakt door autoliefhebbers. Een team van coureurs, presentatoren en klassiekersexperts rijdt met de meest bijzondere en exclusieve auto's én maakt je wegwijs in de wereld van duurzame mobiliteit.

18:01 Pawn stars

Mad deals

Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in het pandjeshuis Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas.

18:27 Ninja warrior

Semi-Final 1

Australische competitieshow waarin de kandidaten rennend, springend, kruipend, hangend en slingerend de meest idiote obstakels moeten overwinnen om de titel Australian Ninja Warrior te veroveren.

20:00 I Am Wrath

Stanleys vrouw wordt in zijn bijzijn door een straatbende vermoord. Hoewel Stanley een van de daders identificeert, laat de politie de crimineel lopen. Hierdoor slaat Stanleys verdriet om in woede en zint hij op wraak. (site)

21:45 Gotti

De opkomst en ondergang van de falmboyante gangster John Gotti, bekend als 'Dapper Don'. (site)

23:54 Three Kings

Troy en drie andere soldaten zijn op zoek naar goud depots in het Midden-Oosten. Als ze onderweg ontdekken dat de plaatselijke bevolking wordt geëxecuteerd, besluiten ze hen te helpen. (site)

02:15 Teleshop

Homeshopping

Geen beschrijving.

06:00 Mediashop

Homeshopping

Geen beschrijving.

RTL 8

06:37 Teleshop 8: Mediashop

Homeshopping

Geen beschrijving.

17:07 Murder, she wrote

Bite the big apple

Jessica gaat lesgeven in New York. Ze heeft een appartement gevonden, maar dan ontdekt ze dat de vorige huurder is vermoord.

18:07 Kopen zonder kijken Amerika

Woonprogramma waarin zes Amerikaanse koppels de zoektocht naar een nieuwe woning uit handen geven aan drie experts. Een makelaar, een aannemer en een stylist gaan voor de stellen een huis zoeken, kopen én verbouwen.

19:03 Kopen zonder kijken Amerika

Woonprogramma waarin zes Amerikaanse koppels de zoektocht naar een nieuwe woning uit handen geven aan drie experts. Een makelaar, een aannemer en een stylist gaan voor de stellen een huis zoeken, kopen én verbouwen.

20:00 CSI: New York

Nine thirteen

Een zakkenroller komt om het leven na de val van een balkon bovenop een geparkeerde auto. Het team ontdekt dat er opzet in het spel is en gaat op zoek naar de dader.

20:58 CSI: New York

White gold

Een pizzabezorger wordt overvallen en gedood. Het team onderzoekt waar de daders precies naar op zoek waren.

21:54 CSI: New York

Seth and Apep

Mac en het team werken samen met hun collega D.B. Russell uit Las Vegas om de kidnappers van Christine te slim af te zijn. Zijn ze op tijd om haar te redden?

22:50 CSI: New York

Blood actually

Tijdens de viering van Valentijnsdag vinden er drie moorden plaats. De rechercheurs storten zich op de verschillende zaken, maar zijn daarnaast ook erg druk met hun persoonlijke invulling van deze feestdag.

23:47 CSI: New York

Today is life

Er dreigt een rel te ontstaan nadat een politieman een zwarte man heeft neergeschoten die ogenschijnlijk ongewapend was. Mac en het team staan onder druk om deze zaak zo snel mogelijk op te lossen.

00:43 'Allo 'allo!

Lead shortage

Britse sitcom over het leven van de Franse café-eigenaar René Artois tijdens de Tweede Wereldoorlog. René wringt zich in allerlei bochten om zowel de Duitse militairen als het Franse verzet te vriend te houden.

01:19 Teleshop 8: Mediashop

Homeshopping

Geen beschrijving.

02:01 Teleshop 8: Mediashop

Homeshopping

Geen beschrijving.

Net 5

08:27 Huizenjacht

Diemen

Woonprogramma waarin stellen op zoek gaan naar hun ideale woning. Zij bezoeken drie huizen of appartementen en krijgen nuttige adviezen van architecten. Uiteindelijk moeten ze voor één kiezen.

09:09 My kitchen rules New Zealand

Laurence & Paul

In New Plymouth presenteren de sportieve vrienden Laurence en Paul het tweede instant restaurant en koken ze een driegangenmenu voor de juryleden en vier rivaliserende teams.

10:06 My kitchen rules New Zealand

Monique & Henry

Bij het derde instant restaurant in Hawkes Bay koken het echtpaar Monique en Henry een driegangenmenu voor de juryleden en vier rivaliserende teams.

10:20 My kitchen rules New Zealand

Cheryl & Ruth

In het vierde instant restaurant in Canterbury koken moeder en dochter Cheryl en Ruth een driegangenmenu voor de juryleden en vier rivaliserende teams.

11:10 My kitchen rules New Zealand

Travis & Jeremy

De schijnwerpers zijn gericht op de beste vrienden Travis en Jeremy die het laatste instant restaurant van de ronde organiseren in het kleine mijnstadje Macraes Flat, ten noorden van Dunedin.

12:45 Hawaii five-0

Hunting monsters

McGarrett en Five-0 komen weer in aanraking met de psychologische spelletjes van seriemoordenaar Dr. Madison Gray.

13:33 Hawaii five-0

Handle with care

McGarrett en Danny vinden het vermiste uranium terug. Ze ontdekken dat het is gebruikt om een bom te maken. Ze moeten zorgvuldig te werk gaan om deze schadelijke stof weg te halen.

14:22 The rookie

Now and then

Nolan neemt de verloofde van zijn zoon Abigail mee tijdens zijn werk omdat ze geïnteresseerd is in het werk als politieagent.

15:12 Instinct

Live

Dylan en Lizzie onderzoeken de moord op een filmstudent wiens dood over de hele wereld werd uitgezonden. Andy en Dylan besluiten voor de twaalfjarige dochter van een vriend te zorgen.

16:01 Net 5 exclusief

Ticket to Paradise

Een voorproefje van de nieuwe film 'Ticket to paradise' George Clooney en Julia Roberts spelen een gescheiden stel die hun dochter voor dezelfde fout probeert te behoeden die zij ooit maakten.

16:06 NCIS: Los Angeles

Hand-to-hand

Na de moord op een bokser gaat Sam Hanna undercover bij zijn sportschool. Ze krijgt de taak om mee te doen aan een kooigevecht.

16:57 NCIS: Los Angeles

Fame

Het team onderzoekt de moord op een marineofficier die verzeild is geraakt in de wereld van glitter en glamour in Hollywood. Daarbij worden ze vergezeld door officier Marty Deeks.

17:48 NCIS: Los Angeles

Wanted

Sam maakt zich zorgen om zijn familie. Zijn vrouw is gevraagd om weer bij de CIA te komen werken. De zaak waaraan zij werkt, lijkt in verband te staan met de beruchte Sidoroy en zijn gestolen wapens.

18:36 The rookie

The q word

Nolan, Chen en West worden tot het uiterste gedreven, zodat hun trainers kunnen bepalen of ze klaar zijn voor het echte werk.

19:32 Magnum P.I.

Say hello to your past

Kumu is ontvoerd door een gewonde man, die ervan wordt beschuldigd zijn vrouw te hebben vermoord. Magnum en Higgins gaan op zoek naar Kumu.

20:30 The rookie

Hit and run

Het team ontmoet een soevereine burger en krijgt te maken met een binnenlands terroristisch complot. Angela en Wesley maken ruzie over hun hachelijke situatie.

21:26 Coroner

Cutting corners

Jenny botst met haar invaller als ze een dodelijk auto-ongeluk onderzoeken.

22:24 Bull

Gone

Het TAC-team moet al hun ervaring gebruiken om de ontvoerde dochter van Bull te lokaliseren. Bull begint te vermoeden dat de ontvoerder iemand is uit zijn verleden.

23:11 Bull

Espionage

Een cliënt staat terecht voor openbaarmaking van geheime overheidsdocumenten, terwijl Bull ongerust is na de ontvoering van zijn dochter.

00:08 The rookie

Now and then

Nolan neemt de verloofde van zijn zoon Abigail mee tijdens zijn werk omdat ze geïnteresseerd is in het werk als politieagent.

01:04 My kitchen rules New Zealand

Liam & Eden

De beurt is aan de vader en dochter Liam en Eden om hun instant restaurant te openen. Maar zal Edens liefde voor veganistisch rauw voedsel hun ondergang zijn?

02:04 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.

06:00 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.

SBS 6

06:00 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.

07:00 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

07:15 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

07:30 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

07:45 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

08:00 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

08:15 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

08:30 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

08:45 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

09:00 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

09:15 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

09:30 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

09:45 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

10:00 De helden van nu

Veilig op een bestemming komen, kan soms best een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er mensen die zich dagelijks inzetten om iedereen veilig van A naar B te brengen.

11:04 The secret life of the zoo

Great escapes

Sommige dieren van de Chester Zoo beleven het avontuur van hun leven buiten de muren van hun verblijf. Onder andere orang-oetan Subis met haar kinderen en brilbeerwelp Madidi wisten te ontsnappen.

12:01 Woontrends

Iedere week gaan de presentatoren op pad met een lijst trends. De laatste mode, nieuwste gadgets of gewoon een goede tip.

12:31 Zoo juniors

Neushoorn Betty heeft weeën en de verzorgers verwachten binnenkort een flinke bevalling. Bij het pekarivarken worden de nieuwste jongen geënt middels een blaaspijp.

13:04 Het roer om

Antoon en Karina

Antoon heeft bijna dertig jaar in de fabriek gewerkt en gaat nu samen met Karina een rockcafé beginnen in Zuid-Spanje. Het feit dat ze geen enkele horeca-ervaring hebben, staat ze totaal niet in de weg.

14:09 Vandaag inside

In Vandaag Inside geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland bezighoudt.

15:26 Zoo juniors

De verzorgers krijgen in het olifantenhuis een verrassing van 90 kilo. Een jong grijsneknachtaapje heeft geen zin in een bezoek aan de dierenarts en het neushoornkalf krijgt een goddelijke naam.

15:59 De grote verbouwing

Wellington: Green house

Duurzaamheidsexperts Karl en Amelie willen hun droomhuis bouwen dat verwarmd wordt door de zon. Maar op een steile, windvangende heuvel in Wellington worden ze vanaf het begin af aan al uitgedaagd.

17:00 De grote tuinverbouwing

Nigtevecht

Het team gaat aan de slag bij Odin en Chantal in Nigtevecht. Ze willen graag een ruige en kleurige tuin. Ivo Putman mag zelf invullen hoe hij dat voor elkaar krijgt. Binnen krijgt Djamilla Smits een carte blanche.

18:28 Lachen om home video's

In Lachen om Home Video's zijn wekelijks de leukste homevideo's uit binnen- en buitenland te zien.

19:59 Ik hou van Holland

In het team van Jeroen van Koningsbrugge zitten Bobbi Eden en Dennis van der Geest. In het team van Leo Alkemade zitten Jamai Loman en Klaasje Meijer.

21:31 De alleskunner vips

Wie wordt De Alleskunner VIPS 2022? Deze aflevering vallen er weer acht kandidaten af. Er wordt aan wijnballen gelikt en een zinderende finale gespeeld bij een simpel spelletje bierpong.

22:37 Hart van Nederland - Late editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

22:55 Shownieuws - Late editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

23:38 Weer.nl

Weer.nl geeft de hele dag de meest actuele weersverwachting. Online, op de radio en elke avond bij SBS6. Met Amara Onwuka, Dennis Wilt of Laura van der Blij.

23:49 Familie Gillis: Massa is kassa

Peter en Mark Gillis inspecteren de bungalowtenten en worden onaangenaam verrast door een stortbui. Hoofdhoreca Samir krijgt vandaag zijn langverwachte hulprobot, maar hij is niet meteen enthousiast.

00:46 Lachen om home video's

In Lachen om Home Video's zijn wekelijks de leukste homevideo's uit binnen- en buitenland te zien.

01:51 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.

06:00 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.

Veronica

18:01 Wall of sound

Rock, Pop, RnB, Indie, Dance of Urban, Wall of Sound is het nieuwe wekelijks muziekmagazine die fans op de hoogte houdt van Nederlandse en internationale artiesten. Wie is de nieuwe popsensatie? Welke track of album komt binnenkort uit? We zijn op de set bij opnames van een videoclip en doen verslag vanaf één van je favoriete festivals.

18:31 Overtreders

In Amsterdam neemt een wildplasser de benen. Twee dames in Rotterdam willen net gaan inchecken als de controleurs binnenkomen en dat is toch echt te laat.

19:00 Andy vs. Wesley: Scoren in de kelderklasse

Oud-topvoetballers Andy van der Meijde en Wesley Sneijder trainen de allerslechtste teams van Nederland. Zij maken tijdelijk de transfer naar de kelderklasse en nemen ieder een elftal amateurvoetballers uit de onderste regionen onder hun hoede. Binnen een aantal maanden stomen ze de teams klaar voor een finaleduel.

20:00 Wanted

De 25-jarige Wes is een slome, saaie kantoorklerk. Hier komt verandering in wanneer de gevaarlijke en sexy Fox hem vraagt lid te worden van de Fraternity, een genootschap van moordenaars. (site)

22:11 Dredd

In een gewelddadige stad in de toekomst heeft de politie ook de rol van rechter en beul. Een agent bindt samen met een jonge collega de strijd aan met een bende die handelt in de drug SLO-MO. (site)

00:00 Escape from New York

Het vliegtuig van de president stort neer in Manhattan, wat nu een zwaarbewaakte gevangenis is. De veroordeelde ex-militair Snake Plissken moet de president bevrijden. Zijn beloning: zijn eigen vrijheid. (site)

01:45 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.

02:03 Pause

Geen beschrijving.

SBS 9

07:00 TV winkel

Homeshoppingprogramma.

15:00 De grote tuinverbouwing

Berkel en Rodenrijs

Fabio en Mady willen graag een tuin met Marokkaanse invloeden met wilde beplanting.

16:07 De helden van nu

Veilig op een bestemming komen, kan soms best een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er mensen die zich dagelijks inzetten om iedereen veilig van A naar B te brengen.

16:50 Dieren op spreekuur

Het is nooit rustig bij de dierenarts. In dit seizoen verschillende honden en katten die bang zijn voor 'de witte jassen', in de steek gelaten geiten en zelfs aapjes brengen een bezoek aan de kliniek.

17:20 Dieren op spreekuur

Het is nooit rustig bij de dierenarts. In dit seizoen verschillende honden en katten die bang zijn voor 'de witte jassen', in de steek gelaten geiten en zelfs aapjes brengen een bezoek aan de kliniek.

17:50 Dierenpark Emmen: De grote expeditie

Dierenpark Emmen wordt themapark Wildlands. Deze verandering vraagt veel van de medewerkers, maar ook van de dieren. Te zien is hoe de dieren overgeplaatst worden de bouw van het nieuwe park.

18:21 Drukte in de dierentuin

Het personeel in de dierentuin wordt gevolgd bij de meest uiteenlopende werkzaamheden en alles wat daaromheen gebeurt.

18:54 Beestengeluk

Liselotte en Pepijn willen graag een huisdier. Ze willen graag twee konijnen. Piet Hellemans en Airen Mylene helpen hen hierbij.

19:32 Vtwonen weer verliefd op je huis

Nootdorp

Iris en Bart hebben het huis van Iris' overleden moeder overgenomen. Ze willen graag een frisse start maken, maar weten niet hoe dat het beste aan te pakken. Hun smaken liggen ook ver uiteen.

20:29 A Slice of Chicago Romance

Twee pizzeria's in Evanstown, een buitenwijk van Chicago, zijn al jaren elkaars concurrent. Maar wanneer er een nieuwe pizzaketen opent in de stad, wordt die rivaliteit lastiger omdat ze gevoelens voor elkaar beginnen te krijgen.

22:19 Something's Gotta Give

Rokkenjager en zestiger Harry Sanborn gaat nooit uit met vrouwen van boven de dertig. Met zijn nieuwste verovering Marin gaat hij een weekendje naar het strandhuis van haar moeder. Helaas had moeder Erica Barry ook een weekend in het huisje gepland. (site)

00:55 How to get away with murder

Please say no one else is dead

Annalise en haar team moeten achter de waarheid zien te komen.

01:36 Tommy teleshopping

Tommy Teleshopping blok

04:06 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.

06:00 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.

Eén

06:00 Sporza: WK wielrennen (vrouwen)

Rechtstreeks verslag van het WK wielrennen in Wollongong (Australië), Wegrit vrouwen (elite).

10:00 Herfstbeelden

Prachtige afbeeldingen voor de herfst van landschappen en het natuur.

11:00 Blokken

Spelprogramma waarin twee kandidaten het tegen elkaar opnemen in een quiz over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel.

11:30 De week van Bruzz

Weekoverzicht van Bruzz, het programma van de Vlaams-Brusselse Media.

12:00 De markt

Duidingsprogramma over de economische actualiteit van de voorbije week.

12:25 Sporza: Basketbal

Puerto Rico - België (v)

Liveverslag van de wedstrijd Puerto Rico - België op het WK basketbal (v) in Sydney.

13:00 VRT NWS journaal

Nieuws en sport

13:25 Het weer

Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen.

13:30 Sporza: WK basketbal

Rechtstreeks verslag van de wedstrijd Puerto Rico - België op het WK basketbal voor vrouwen in Sydney (Australië).

14:15 Sporza: Volleybal

België - Puerto Rico (v)

Rechtstreeks verslag van de wedstrijd België - Puerto Rico op het WK volleybal (v) in Nederland en Polen.

16:00 Sporza: WK wielrennen

Samenvatting van de WK wielrennen in Wollongong, Australië: wegrit junioren en elite (v).

17:00 Witse

Lieve oudjes

Patrick Gijsbrechts is animator in een verzorgingshuis. Hij is zeer geliefd bij de vrouwen en doet veel voor hen. Na een gewelddadige overval met twee doden tot gevolg ontdekt Witse dat iedere vrouw die Patrick uit dankbaarheid schenkingen deed, daarna aan een hartstilstand overleed.

17:55 Kijk uit

Samen door de file

Wat zijn de praktische tips om vlotter en veiliger door het verkeer te gaan?

18:00 VRT NWS update

Kort nieuwsoverzicht

18:10 #LikeMe

#Bettertogether

De vrienden hebben nog maar weinig tijd om Wolfs en hun school te redden. Tijd om de strijdbijlen te begraven en als team de problemen op te lossen.

18:40 Vlaanderen vakantieland

Antwerpse Kempen

Maureen Vanherberghen en Astrid Coppens gaan op bezoeken het Antwerpse Kempen. Ze krijgen een rondleiding op de Kalmthoutse Heide en beklimmen de nieuwe brand- en uitkijktoren.

19:00 VRT NWS journaal

Nieuws en sport

19:35 Weer

Het weerbericht.

19:40 F.C. De Kampioenen

Schone schijn

Dat het uit is tussen Pascale en Boma lijkt Pascale niet te kunnen deren: ze heeft een nieuwe bewonderaar.

20:15 Joker+ en lotto

Verslag van de reguliere lotto trekking

20:25 Homo universalis

Spelprogramma. Honderd enthousiaste Vlamingen, slechts één 'Homo universalis'. Wie wordt nooit laatste in spelletjes die iedereen zou moeten kunnen?

21:15 Is er een dokter in de zaal?

Panel: Erhan Demirci, Jeroen Baert, Soe Nsuki en Alex Agnew.

22:00 VRT NWS journaal

Nieuws en sport

22:16 Winst joker+ lotto

Verslag van de Winstverdeling van de joker + en de lottotrekking.

22:17 Keno

Loterijspel.

22:18 Euromillions winstverdeling

De winstverdeling van de Europese Euromillions-trekkingen.

22:19 Weer

Het weerbericht.

22:25 It's Complicated

De gescheiden moeder Jane duikt weer het bed in met haar ex-man. Tegelijkertijd valt ze ook op de aantrekkelijke architect Adam. (site)

00:25 Section de recherches

Sous influence

Het lichaam van Stanislas Meyer wordt zwaar toegetakeld aangetroffen in zijn garage. Sara had vroeger een relatie met Meyer en sinds hun breuk was hij haar blijven lastigvallen. De dag ervoor was ze haar verhaal gaan doen bij Lucas, die Stanislas een lesje ging leren.

01:16 Weer

Het weerbericht.

01:20 VRT NWS journaal

Nieuws en sport

01:35 Weer

Het weerbericht.

01:40 VRT NWS journaal

Nieuws en sport

01:55 Weer

Het weerbericht.

02:05 Sporza: WK wielrennen

Rechtstreeks verslag van de WK wielrennen in Wollongong, Australië: wegrit elite (m).

Ketnet

06:00 Tik tak

Nieuwe reeks afleveringen van het legendarische programma voor peuters.

06:05 Bumba

Bumba tovert een grote zonnebloem voor Bumbina

06:10 Sarah knutselt

Eierdoosbootje

Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes. Knutselen jullie mee?

06:13 Stoppeltje

Brand!

Schattige animatiereeks over de kleine maar moedige Stoppeltje, die elke dag op weg naar school de wildste avonturen beleeft. Naar de boeken van Pierre Bailly en Céline Fraipont.

06:20 Kaatjes kameraadjes

Lichaam: Frits en Frats poetsen hun tanden

Lichaam: Frits en Frats poetsen hun tanden

06:30 Yetili vertelt

Poppenanimatiereeks over de verhalen vertellende mascotte Yetili, een knuffel yeti, die in een boekwinkel woont.

06:37 Sarah zingt

Familie olifant

Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes. Zingen jullie mee?

06:40 Pingu in de stad

Household helping hands

Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu, die verhuisd is naar de stad en erg moet wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.

06:45 Biba & Loeba

Paard en zwembril

Biba en Loeba zijn twee vrienden die de kijkers op een speelse manier laten bewegen. In elke aflevering leren ze peuters en kleuters nieuwe oefeningen aan.

06:55 Dropje

Worm

Kinderserie over Dropje die ontmoet de dochter van een glazenwasser, die heel graag op vakantie wil gaan. Samen maken ze een tent en echte regendruppels op het tentdoek. En dan is het niet een 'echte' vakantie meer.

07:00 Monty & Co

Admiraal Monty

Muzikale poppenreeks over de avonturen van de wallaby Monty, die samen met zijn vrienden een winkel runt.

07:12 Sarah knutselt

Paaseitje

Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes. Knutselen jullie mee?

07:15 Cirkelhoek

Auditie

Grappige animatiereeks die zich afspeelt op een klein eiland met negen huizen. Centraal staat Vanessa de Draak, eigenaar van de regenboogvuurtoren, die altijd klaarstaat om haar buren te helpen.

07:20 Meneer Papier

Meneer Papier en de droogte

Meneer Papier en Poes puffen van de hitte. Het landschap is uitgedroogd en de tuin heeft water nodig. Het water uit de gieter is niet genoeg. Alleen regen kan de boom nog redden.

07:25 Samson & Marie

Samson superhond

Samson wil een superhond zijn. Hij knipt stiekem een cape en masker uit het tafellaken. Samson wil Marie redden, maar die hoeft helemaal niet gered te worden.

07:30 Samson & Marie

De vlieg

Samson en Marie wonen samen in een busje en maken daar grappige en soms spannende dingen mee.

07:40 Nachtwacht

Demon Lilith

Spannende fictiereeks over drie tieners met bovennatuurlijke krachten die in het ogenschijnlijk stille dorpje Schemermeer de strijd aanbinden met allerlei kwade wezens uit de onderwereld.

08:05 Wannabe's

De poetsrobot

Komische fictiereeks over Olly Wannabe en zijn vrienden van Video King die één grote droom hebben: de volgende onlinehit scoren.

08:20 12 is veel

Chantell

Reeks van twaalf portretten waarin een unieke inkijk wordt gegeven in het leven van twaalfjarigen. De twaalfjarigen komen zelf aan het woord over de thema's die hen beroeren.

08:35 3Hz

Spannende reeks over Felix en zijn vrienden die via een walkman het verleden kunnen horen en zo in een spannend avontuur terechtkomen.

09:00 Gamekeepers

Dance Vibes

Spannende fictiereeks waarin hoofdpersonages Sari en Mats elke aflevering een andere game uit het brein van GameMaster Cordelia moeten winnen om de wereld te beschermen tegen groot onheil.

09:25 Helden

Discoscaten & 4 bootjes

09:40 DierenDetectives

Wolfshond Shana

Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd. Hun wolfshond Shana redt haar baasjes.

10:05 Helden

Zandkasteel

Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren.

10:15 De week van Karrewiet

Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd

10:25 Later als ik groot ben

Prothesemaker

Educatief programma dat op bezoek gaat bij inspirerende mensen die hun droomjob hebben gevonden.

10:40 Goed Gezien!

Afvalschool

Ketnet-wrappers Sien en Leonard trekken de wereld rond op zoek naar slimme uitvindingen om problemen in ontwikkelingslanden aan te pakken.

11:05 Shaun het schaap

De afstandsbediening

Het slimme schaapje Shaun beleeft allerlei avonturen op de boerderij.

11:15 Squish

Alles voor een vriend

Grappige animatiereeks over de avonturen van de amoebe Squish en zijn eencellige vriendjes. Gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Jennifer & Matthew Holm.

11:25 Ninja Express

Knuffel kwijt

Grappige animatiereeks over een pakjesdienst die gerund wordt door drie ninja's met ongelooflijke superkrachten.

11:35 Helden

Superhelden

Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren.

11:45 De week van Karrewiet met VGT

Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT). Ook beschikbaar op Ketnet.be, via de KetnetVideo-app en via Net gemist.

12:00 Nachtwacht

Het Duistere Hart

Het Duistere Hart, deel 1 (open audiodescriptie)

12:25 W817

Jonge, snelle sitcom over 5 jonge volwassenen die samenwonen en elk hun weg zoeken in de wereld.

12:40 En daarmee basta

Joost praat met Patsy over zijn verliefdheid

Jongerensitcom over een nieuw samengesteld gezin, gezien door de ogen van hun 16-jarige zoon.

12:55 Oma en oma

Oma en Oma bekijken oude Ketnetfragmenten.

13:05 Helden

Brug bouwen

Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren.

13:15 Ninja Express

Een schurk

Grappige animatiereeks over een pakjesdienst die gerund wordt door drie ninja's met ongelooflijke superkrachten.

13:25 Shaun het schaap

De nepboer

Britse stop-motion geanimeerde serie over de avonturen van een jong, intelligent schaap dat op een boerderij woont.

13:35 De smurfen

Laat de blaadjes met rust!

De salsaparilla-oogst is mislukt door een plaag.

13:45 De smurfen

De make-over

Hippe Smurf en Kleermakersmurf ontwerpen een nieuwe outfit voor de Smurfen.

14:00 Rox

Voedselinspectie

Spannende avonturenserie over drie jonge helden die samen met de biologische superwagen ROX strijden tegen het kwade in de wereld.

14:25 Squish

Grappige animatiereeks over de avonturen van de amoebe Squish en zijn eencellige vriendjes. Gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Jennifer & Matthew Holm.

14:35 Ninja Express

Een actiefiguurtje

Grappige animatiereeks over een pakjesdienst die gerund wordt door drie ninja's met ongelooflijke superkrachten.

14:45 Mega Mindy

Zwembad

Spannende detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy.

15:10 Prinsessia

Happy birthday

Vlaamse fictiereeks over de belevenissen van vijf prinsessen in een prinsessenschool.

15:25 Samson & Marie

Dag Samson

Samson hoort Marie zeggen dat ze graag een nieuwe hond wil.

15:30 De smurfen

De Ploffies! (1/2)

Smurfbloesem en Brilsmurf worden naar een parallel universum getransporteerd waar de Smurfen grijs en gemeen zijn.

15:40 Berry Bees

Te veel gedeeld

Animatiereeks over drie meisjes die schijnbaar een normaal leven leiden, maar undercover werken voor de B.I.A. Gebaseerd op de gelijknamige Italiaanse boekenreeks van Cat Le Blanc.

15:50 Abraca

Grappige animatiereeks over de avonturen van twee kinderen met tegengestelde karakters - een rationele nerd en een impulsieve burgerwacht - die sprookjesfiguren die de aarde bezoeken helpen hun problemen op te lossen. Gebaseerd op de videogames ontwikkeld door Ankama.

16:15 Idefix en de onverzettelijken

Het ei

Spannende animatiereeks waarin het hondje Idefix en zijn harige vrienden in 52 v.Chr. de strijd aangaan met de Romeinse bezetter in Lutetia (Parijs). Gebaseerd op het werk van René Goscinny et Albert Uderzo.

16:30 De mooiste sprookjes van Grimm

Sterke Hans

Prinses Sara gaat het bos in om uit te zoeken waarom het dorp geen water meer krijgt. Sterke Hans besluit haar achterna te gaan, want het bos wordt bewaakt door de Hoedster van de Zwerkgeesten.

17:30 De week van Karrewiet

Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd

17:40 Wannabe's

Boksbal Benny

Komische fictiereeks over Olly Wannabe en zijn vrienden van Video King die één grote droom hebben: de volgende onlinehit scoren.

17:55 Helden

Een papieren vliegtuig & een opstaan-parcours

18:05 12 is veel

Chantell

Reeks van twaalf portretten waarin een unieke inkijk wordt gegeven in het leven van twaalfjarigen. De twaalfjarigen komen zelf aan het woord over de thema's die hen beroeren.

18:20 Nachtwacht

De Greystook

Spannende fictiereeks over drie tieners met bovennatuurlijke krachten die in het ogenschijnlijk stille dorpje Schemermeer de strijd aanbinden met allerlei kwade wezens uit de onderwereld.

18:45 De regels van Floor

Actualiteitenrubriek voor kinderen.

18:55 De regels van Floor

Actualiteitenrubriek voor kinderen.

19:05 Gamekeepers

Dance Vibes

Spannende fictiereeks waarin hoofdpersonages Sari en Mats elke aflevering een andere game uit het brein van GameMaster Cordelia moeten winnen om de wereld te beschermen tegen groot onheil.

19:30 3Hz

Spannende reeks over Felix en zijn vrienden die via een walkman het verleden kunnen horen en zo in een spannend avontuur terechtkomen.

20:00 Geen uitzending

Programma volgt programma onderbreking.

20:15 VRT NWS journaal met VGT

Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).

20:55 Geen uitzending

Programma volgt programma onderbreking.

06:00 Tik tak

Nieuwe reeks afleveringen van het legendarische programma voor peuters.

ONS

06:33 The House of Cards Trilogy (BBC)

De hoofdpersoon is het machiavellistische monster Francis Urquhart. Met een verwoestende mix van bedrog en verraad werkt hij zich op naar de top. Wanneer hij die eenmaal heeft bereikt, staat hij op een berg van gebroken beloften, leugens en de lijken van zijn tegenstanders. Urquhart is iemand die zijn plannen uiterst zorgvuldig beraamt. Daarbij is hij angstaanjagend geestig en beschikt hij over een dodelijke charme. Maar hij krijgt steeds meer vijanden en zij zijn vastbesloten met hem af te rekenen, tegen elke prijs. Het briljante scenario van deze verfilming van de bestseller van Michael Dobbs is van de hand van Andrew Davies. House of Cards werd bekroond met onder meer een Emmy en twee BAFTA's.

07:34 Mijn nostalgisch Nederland

Dordrecht

In deze aflevering: Dordrecht. Het Groothoofd, de Biesbosch, de synode van Dordrecht. "Mijn Dordrecht" neemt u mee naar het verleden van deze stad.

08:00 Ballykissangel

(8) - The Cat and Daddy G

De geit van de Dooley's, Daddy G, zorgt voor onrust in de pub. Avril heeft geldproblemen en pater Vincent staat voor ene ethisch dilemma.

09:01 Tommy teleshopping

Tommy Teleshopping blok

10:00 To Serve Them All My Days

Part Four.

De tweeling wordt geboren en David krijgt de kans om thuis te schitteren. De mooie Julia Darbyshire neemt een baan aan als docent bij Bamfylde, maar ze vindt de sfeer verstikkend en het isolement ondraaglijk.

11:01 Tommy teleshopping

Tommy Teleshopping blok

12:30 Mijn eigen museum

Het Nationaal Varkensmuseum in Eersel.

Begonnen als varkensboer gooide Bert van de Aalst in Eersel begin deze eeuw het roer helemaal om. In plaats van varkens te hoeden, begon hij varkens te spáren. De bonte verzameling telt al meer dan tienduizend exemplaren. En de varkensstal werd een heus educatief museum, waarin het verhaal van zaadje tot karbonaadje wordt verteld.

12:40 Mijn eigen museum

Het Miniatuurauto Museum in Dongen.

Frans van de Mosselaar heeft een bijzondere collectie. De voormalige schroothandelaar reisde de hele wereld af om zijn collectie miniatuurauto's te completeren. Met imposant resultaat, want van veel exemplaren bestaat er slechts één. En die staat in Dongen.

13:00 Tommy teleshopping

Tommy Teleshopping blok

14:31 Grace and Favour

Mr. Slocombe.

De man van mrs Slocombe brengt een onverwacht bezoek aan het hotel en dwingt haar onder te duiken. Ondertussen ontdekt meneer Rumbold dat hij van plan is het landhuis te kopen, waardoor de lucratieve pensioenen en comfortabele regelingen van het team in gevaar komen. Ze besluiten een groot aantal extra medewerkers te faken zodat het huis onrendabel lijkt.

15:00 Tommy teleshopping

Tommy Teleshopping blok

15:30 The Beverly Hillbillies

Elly Needs a Maw

Elly May heeft een nieuwe hobby: motorrijden. Jed wil er niets van weten, ze moet zich maar eens gedragen als een echte dame. Jed besluit om een nieuwe vrouw te gaan zoeken. Ze moet ook een kordate moeder zijn voor Elly May. Een van de mogelijke kandidaten is Mrs. Fenwick.

16:00 Ballykissangel

(8) - Spirit Proof

Brendan heeft een bijzondere ervaring tijdens het vissen. En Kathleen wil haar rijbewijs halen.

17:03 Hi-de-Hi!

Maplin Intercontinental

Britse komische reeks van David Croft en Jimmy Perry die zich afspeelt in een Engelse zomerkamp, eind jaren '50 van de vorige eeuw.

17:37 150 Jaar Havenarbeid

Een echt Vak? deel 2 + Aflevering 5 - Oorlog en Wederopbouw.

Een ongewoon onthullend filmisch relaas in 11 delen van programmamaker, geschoold havenman én Rotterdammer Frits Bom. Met prachtige opnames uit de archieven en interviews met havenarbeiders. En voor Frits Bom - de maker - zelf: een magnum opus. Nooit eerder vertoond. Ook niet op televisie. Frits Bom was zelf opgeleid tot havenarbeider, en juist de daaraan verbonden diploma's zouden de basis leggen voor een succesvolle carrière als Ombudsman, Consumentenman, Vakantieman en televisieman. Kortom: een bekende programmamaker die altijd kon bogen op een miljoenenpubliek. Waarom? De taal van de gewone man. 150 jaar Havenarbeid biedt een kijkje in de geschiedenis van de Rotterdamse haven en het leven van de Rotterdamse havenarbeider, vol gevoel en humor verfilmd door Frits Bom.

18:12 To Serve Them All My Days

Part Five.

David neemt Havelock House voorgoed over en maakt een merkwaardige keuze voor de huishouding. Alles gaat goed totdat Winterbourne, een jongen uit Havelock, vermist wordt.

19:09 Alexander Armstrong's Heavenly Gardens

Op Goede vrijdag bezoeken Alexander Armstrong en Arit Anderson bijzondere tuinen die uitnodigen tot contemplatie en reflexie.

20:04 Spoorwegen TV

Terugblik op het spoor.

In dit programma krijgt de kijker een beeld van de enorme veelzijdigheid van het spoor. Met nieuwe en oude treinen, interessante technieken en verhalen die normaal verborgen blijven.

20:34 Duel in de Diepte

Ontmoetingen

Silvia Sommers (Lidy Sluyter) is een popzangeresje, dat tijdens een concert instort. Haar manager stuurt haar naar Curaçao om daar tijdens een lange vakantie tot rust te komen. Nieuwe vrienden nemen haar mee naar Bonaire, waar ze kennis maakt met onder andere een zoon van het bevriende gezin, Eddy (Ronald Carrilho) die haar leert duiken met een zonderling (Peter Faber) en een bioloog (Lex Schoorel), maar ook met een paar ongure types. En er gebeuren dingen die Silvia niet begrijpt. Dat laatste neemt niet weg dat zij zich intussen kostelijk amuseert en geniet van haar duiklessen en de wonderlijke wereld onder het wateroppervlak. Zelfs als ze wordt gekidnapt beseft ze zog niet welke gevaren haar bedreigen.

21:05 Doctor Who

(4) - Terwijl de Marshmen de Starliner binnenstromen dankzij een geïnfecteerde Romana, haasten de Doctor en Adric zich om een ??tegengif te creëren, maar ontdekken daarbij een diep geheim over de Marshmen en hun connectie met Adric's mensen.

21:37 Indomptable Angélique

Regie: Bernard Borderie. Cast: Michèle Mercier, Robert Hossein en Roger Pigaut. Land: Frankrijk/Duitsland/Italië. Genre: Romantiek/Avontuur. Jaar: 1967. (site)

23:31 En route avec Pleijsier

Acteur Sjoerd Pleijsier maakt samen met zijn beste vriend chef-kok én Fransman Jacques Rouet de ultieme roadtrip door Frankrijk. Aflevering 4 van En Route avec Pleijsier begint in het prachtige Aix-en-Provence waar Sjoerd Pleijsier en Jacques Rouet hun culinaire roadtrip voortzetten. Zij bezoeken patissier-chocolatier Frédéric Maussion die voor hun een lokale specialiteit maakt: de colisson. Daarna verkennen zij de stad waar onder andere schilder Paul Cézanne de mooiste schilderijen maakte.

Verder naar het zuiden, in Sanary-sur-Mer, doen de heren hun befaamde Kir-test en beginnen zij hun zoektocht naar de perfecte bouillabaisse. Zij ontmoeten hoteleigenaresse Géraldine Chatelet-Mercier die voor hen regelt dat ze mee mogen met een visser om zo hun eigen vis voor dit typisch Franse gerecht te vangen. Wat uiteindelijk resulteert in de perfecte bouillabaisse waar de heren volop van genieten.

00:00 Nederland toen

Nederland Waterland - Deze aflevering van Nederland Toen staat in het teken van Nederland Waterland. Een film over Nederland in watersnood, met reddingsoperaties en inzamelacties en een overzicht van de scheepvaart door de jaren heen geven een mooi overzicht van de rol die water speelt in Nederland. Met een film over de totstandkoming van de Noordoostpolder is het thema compleet.

00:34 Mijn nostalgisch Nederland

Zeeland

In deze aflevering: Zeeland. Met mosselen, Zeeuws meisje en het Deltaplan. "Mijn Zeeland" neemt u mee naar het verleden van deze provincie.

00:59 Tommy teleshopping

Tommy Teleshopping blok

04:59 De gouden jaren

In deze aflevering: 1962.

05:30 Starsky & Hutch

Fahrt ins Ungewisse

Starsky & Hutch - S1, afl. 4 (23)

VRT Canvas

07:30 Ketnet junior

Programma's voor peuters en kleuters

11:45 Ketnet junior

Programma's voor peuters en kleuters

12:30 Herfstbeelden

Prachtige afbeeldingen voor de herfst van landschappen en het natuur.

12:55 Sporza: Basketbal

Puerto Rico - België (v)

Liveverslag van het WK basketbal (v) in Australië: Puerto Rico - België. Vanaf 13:30 uur gaat het verslag verder op Eén.

13:35 Ketnet junior

Programma's voor peuters en kleuters

16:50 Wild horses

Natuurdocumentaire over przewalskipaarden op de steppen van Oost-Hongarije.

17:45 De wereld van de Chinezen

Servië

Servië en China zijn innig bevriend. De Chinezen rollen er spoorlijnen uit en hebben de noodlijdende zware industrie overgenomen. Maar voor die steun wordt door de Serviërs een fikse prijs betaald.

18:30 Heizel 1985

Una giornata per non dimenticare

Frank Raes gaat naar Turijn om te praten met Italiaanse slachtoffers, spelers en fans die het Heizeldrama van dichtbij meemaakten.

19:20 De ideale wereld

Satirisch actualiteitenmagazine. Compilatie van de afgelopen week.

20:00 VRT NWS update

Kort nieuwsoverzicht

20:10 Vranckx

Stemmen tegen onderdrukking

Sinds de taliban de macht hebben overgenomen, is het slecht gesteld met de vrouwenrechten in Afghanistan. De Deense journaliste Puk Damsgård gaat op stap met een mobiele school en bezoekt de studio's van Radio Begum, een zender voor en door vrouwen.

20:40 Line of duty

In een race tegen de klok probeert AC-12 'H', de vierde man of vrouw in het netwerk van corrupte politieagenten, te ontmaskeren. Maar ze worden flink tegengewerkt.

21:40 Wim Helsen: Er wordt naar u geluisterd

Registratie van de voorstelling 'Er wordt naar u geluisterd' van de Vlaamse cabaretier Wim Helsen.

23:05 American Pastoral

Het ogenschijnlijk idyllische leventje van een gezin wordt verscheurd door de sociale en politieke onrust van de jaren zestig. (site)

00:50 Weer

Het weerbericht.

00:53 Vranckx

Stemmen tegen onderdrukking

Sinds de taliban de macht hebben overgenomen, is het slecht gesteld met de vrouwenrechten in Afghanistan. De Deense journaliste Puk Damsgård gaat op stap met een mobiele school en bezoekt de studio's van Radio Begum, een zender voor en door vrouwen.

BBC 1

07:00 Breakfast

Ontbijtprogramma met het laatste nieuws, economische actualiteiten, sport en het weerbericht.

11:00 Saturday Kitchen

Met als speciale gast Stanley Tucci.

12:30 Signed: Mary Berry Cook & Share

Team Favourites

Mary wint het Engelse cricketteam voor zich als ze haar heerlijke recepten op tafel zet.

13:00 Football Focus

Dan Walker en zijn gasten analyseren en bespreken de komende voetbalwedstrijden.

13:30 Bargain Hunt

Newark 25

Twee teams gaan op de vlooienmarkt op zoek naar spullen, die later op een veiling weer verkocht worden. Het team dat de grootste winst maakt of het minst verliest, wint.

14:00 BBC News

Het laatste nationale en internationale nieuws.

14:15 MOTD Live: Women's Super League - Arsenal - Tottenham Hotspur

Rechtstreeks verslag van de wedstrijd Arsenal - Tottenham Hotspur.

16:35 Antiques Road Trip

Rondreis door Groot-Brittannië met antiekexperts die op zoek zijn naar verborgen schatten, om deze op een veiling te verkopen.

17:20 Superman & Lois

Worlds War Bizzare

Jonathan en Jordan blijven zich zorgen maken over hun vader, die menselijker lijkt dan ooit.

18:00 Superman & Lois

Waiting for Superman

Chrissy Beppo heeft een boodschap voor de mensen van Smallville.

18:40 BBC News

Het laatste nationale en internationale nieuws.

19:00 The Hit List

Strictly special

Met Jamie Laing, Ugo Monye, AJ Odudu, Kai Widdrington, Sara Davis en Amy Dowden.

19:45 Strictly Come Dancing

Week 1

In de eerste live show van dit seizoen, dansen de vijftien koppels voor de eerste keer samen op het podium.

22:10 Blankety blank

Met Denise Van Outen, Ellie Simmonds, Chris Eubank, Frank Skinner en Joey Essex.

22:45 The secrets she keeps

Agatha en Meghan staan ​​voor hun zwaarste beproeving ooit, maar geen van beiden weet wat er gaat komen.

23:30 BBC News

Het laatste nationale en internationale nieuws.

23:50 Rugby League: Super League - Grand Final Highlights

Verslag van de hoogtepunten van de finale van de Rugby Super League vanuit de Old Trafford.

00:50 Boyz n the Hood

Een scholier uit South Central Los Angeles vindt het moeilijk om op het rechte pad te blijven in een gemeenschap vol drugs, geweld en racisme. (site)

02:40 BBC News

Het laatste nationale en internationale nieuws.

BBC 2

07:35 Love Monster

Animatieserie over een erg goedaardig monster die alleen goede dingen wil doen, maar niet altijd weet hoe hij dingen aan moet pakken. Gelukkig krijgt hij hulp van de andere dieren om hem heen.

07:40 Go Jetters

The Continent of Europe

Geen beschrijving.

07:55 Go Jetters

Go Jetter Heroes: Polar Explorers

Geen beschrijving.

08:05 Hey Duggee

Happy's First Day

Animatieserie over de Guppie club, een activiteitenclub voor kinderen. Ze beleven tal van avonturen en ontvangen een sticker wanneer ze een opdracht goed hebben uitgevoerd.

08:15 Hey Duggee

The Library Badge

Animatieserie over de Guppie club, een activiteitenclub voor kinderen. Ze beleven tal van avonturen en ontvangen een sticker wanneer ze een opdracht goed hebben uitgevoerd.

08:20 Shaun the Sheep

Detective Shaun

Het schaap Schaun beleeft met zijn kudde doldwaze avonturen.

08:30 Dennis and Gnasher Unleashed

Pranksy

Geen beschrijving.

08:40 Ninja Express - A Magic Wand

Een toverstaf

Stel je voor: een bezorgservice die alles, overal en altijd bezorgt. Een bezorgservice die niet wordt beperkt door tijd en ruimte. En als klap op de vuurpijl, stel je voor dat het wordt gerund door drie kleine Ninja's met ongelooflijke krachten!

08:55 The Deep

The Lead

Geen beschrijving.

09:15 Odd Squad

Odd Beginnings, Part 4

Odd Squad vertelt het verhaal van een hightech organisatie met Olive en Otto die rare gebeurtennissen probeert te bestrijden.

09:30 One Zoo Three

Odd Jobs

Geen beschrijving.

09:55 Newsround

Geen beschrijving.

10:00 Blue Peter

Strictly Dance Special!

Humoristisch kinderprogramma met heel veel spelletjes, één op één gesprekken en verrassingen.

10:30 Deadly on a Mission: Pole to Pole

Brits-Columbia

Steve Backshall reist 22.000 kilometer van de Noord- naar de Zuidpool, altijd op zoek naar de meest dodelijke dieren ter wereld.

11:00 Animal Super Parents

It Takes Two

Documentaire met merkwaardige en prachtige verhalen over de meest ongelooflijke dierenouders van de wereld.

12:00 12 Puppies and Us

Hartverwarmende documentaireserie over de dagelijkse perikelen van 12 puppies en hun eigenaren, tijdens hun eerste vijf maanden samen.

13:00 Best Bakes Ever

Actrice en cake-expert Jane Asher presenteert een selectie van de recepten van favoriete TV-koks.

13:45 Rowing: World Championships

Part 1

Verslag van de Wereldkampioenschappen roeien in Racice, Tsjechië.

15:45 World Road Championships 2022

Women's Road Race

Verslag, hoogtepunten en uitslagen van de Wereldkampioenschappen wielrennen (UCI Road World Championships).

17:00 Signed: The Hotel People

The Grand Central streeft naar 5-sterrenbeoordeling en The Culloden krijgt een nieuwe algemeen directeur.

18:00 Flog It!

Wolverhampton 1

Paul Martin presenteert vanuit de Wolverhampton kunstgalerij.

18:35 All That Glitters: Britain's Next Jewellery Star

Katherine Ryan verwelkomt de halve finalisten voor de twee voorlaatste uitdagingen.

19:35 Signed: Simon Reeve's South America

Simon Reeve reist door Brazilië; van het hart van de Amazone naar de stad Rio de Janeiro.

20:35 Ukraine's Musical Freedom Fighters with Clive Myrie

Clive Myrie reist door Oekraïne om muzikanten te ontmoeten die bereid zijn hun familie achter te laten in hun door oorlog verscheurde land, om een orkest op te richten en op te treden in de Royal Albert Hall. Zullen ze hun doel, de oorlog te bestrijden met hun muziek, in plaats van met wapens, bereiken met slechts tien dagen om te repeteren? En zullen de concerten de wereld raken op de manier waarop ze hopen?

21:35 Mortimer & Whitehouse: Gone Fishing

Paul en Bob nemen de slaaptrein naar Schotland op zoek naar meerforel.

22:10 Kylie at the BBC

Een blik op Kylies beste optredens bij de BBC.

23:10 Kylie Minogue: Reel Stories

Dermot O'Leary kijkt samen met de Australische zangeres en actrice Kylie Minogue terug op haar carrière van de afgelopen veertig jaar.

23:35 Kylie Minogue Live in Hyde Park

Opname van het optreden van Kylie Minoque tijdens het Radio 2-festival vanuit het Hyde Park in London.

00:35 Absolutely Fabulous: The Movie

Eddy en Patsy leven op grote voet, maar het geld van Eddy raakt op. Als ze hoort dat een wereldberoemd supermodel een nieuwe manager nodig heeft, ziet ze haar kans schoon, met alle gevolgen van dien. (site)

02:10 Women's ODI Cricket

England v India - 3rd ODI

Hoogtepunten van de One Day International (ODI).

02:30 Mock the Week

Met Angela Barnes, Alasdair Beckett-King, Rhys James, Ria Lina en Josh Pugh.

03:00 This is BBC Two

Nieuwsbericht.

BBC Four

20:00 Francesco's Italy: Top to Toe

The Romantic North

Francesco ontdekt het romantische Verona, is getuige van de geboorte van de westerse kunst en krijgt een make-over van Giorgio Armani.

21:00 Michael Palin - Himalaya

Annapurna to Everest

Michael Palin vervolgt zijn tocht. Op weg naar het basiskamp Everest ontmoet hij de koning van Nepal, bezoekt hij Annapurna Sanctuary, beklimt hij een gletsjer en volgt hij een Gurkha-rekruteringsactie.

22:00 Eldorado KaDeWe

Stadt der Frauen

Berlijn, 1918. Met steun van de betrouwbare boekhouder Georg, leidt Adolf Jandorf het noodlijdende warenhuis door de turbulente tijd. Zijn in de Eerste Wereldoorlog getraumatiseerde zoon Harry wordt gepromoveerd tot junior-manager.

22:45 Eldorado KaDeWe

Das reinste Vergnügen

De jonge verkoopster Hedi wil haar kans wagen als mannequin voor de modecatalogus van het KaDeWe. Zij droomt van een beter leven en geniet van een onstuimige avond met Fritzi in de trendy nachtclub Eldorado.

23:35 Berlin 1945

Endkampf

Begin 1945 blijft Berlijn in de ban van de nazi-belofte van verlossing. Maar de hoop van de mensen staat haaks op de dagelijkse realiteit van de stad.

00:30 Storyville

One Day in Ukraine

De film speelt zich af in Oekraïne op één dag: 14 maart 2022 en toont een dag in het leven van een popster, video-ingenieur, historicus, kunstrestaurator, poolonderzoeker en gepensioneerde, die allemaal gedwongen werden hun leven radicaal te veranderen door de Russische invasie en de oorlog.

01:45 Keeping Up Appearances

The Boy Friend

Als Hyacinth hoort dat Emmet een musical repeteert, is ze buiten zichzelf. Helaas moet het oplossen van papa's capriolen prioriteit krijgen.

02:15 Ever Decreasing Circles

House to Let

Er zullen nieuwe buren komen, tot grote ergernis van Martin.

02:45 Francesco's Italy: Top to Toe

The Romantic North

Francesco ontdekt het romantische Verona, is getuige van de geboorte van de westerse kunst en krijgt een make-over van Giorgio Armani.

03:45 Michael Palin - Himalaya

Annapurna to Everest

Michael Palin vervolgt zijn tocht. Op weg naar het basiskamp Everest ontmoet hij de koning van Nepal, bezoekt hij Annapurna Sanctuary, beklimt hij een gletsjer en volgt hij een Gurkha-rekruteringsactie.

04:50 Pause

Geen beschrijving.

BBC First

06:00 Sister Boniface mysteries

Love and other puzzles

De non neemt het op tegen een seriemoordenaar die samen met een slachtoffer een legpuzzel voltooit en vervolgens een van de puzzelstukjes steelt.

07:00 Sister Boniface mysteries

My brother's keeper

Wanneer een bekende kunstenaar op zijn eigen tentoonstelling wordt vermoord, valt de verdenking op de broer van zuster Reginald.

08:00 Shakespeare and Hathaway: Private investigators

And rarest parts

Wanneer Frank en Lu een zaak rond paranormale activiteiten onderzoeken, worden ze benaderd door een welgesteld lid van de plaatselijke club van treinspotters.

09:00 Shakespeare and Hathaway: Private investigators

Time decays

Een idyllische Shakespeare-wandeling verandert in een drama wanneer een van de wandelaars wordt vermoord en Frank als hoofdverdachte wordt aangemerkt.

10:00 Midsomer murders

The Sicilian defence (1/2)

Kort nadat Harriet Farmer na een jaar uit haar coma ontwaakt, worden leden van een schaakclub het doelwit van een moordenaar.

10:55 Midsomer murders

The Sicilian defence (2/2)

Kort nadat Harriet Farmer na een jaar uit haar coma ontwaakt, worden leden van een schaakclub het doelwit van een moordenaar.

11:55 Midsomer murders

Schooled in murder (1/2)

Debbie Moffett, medewerkster in een kaasfabriek, wordt dodelijk getroffen door een enorme kaas.

12:55 Midsomer murders

Schooled in murder (2/2)

Debbie Moffett, medewerkster in een kaasfabriek, wordt dodelijk getroffen door een enorme kaas.

13:55 Midsomer murders

The Christmas haunting (1/2)

Kerstmis nadert, maar de feeststemming slaat om als een man wordt doodgestoken tijdens een feest op een slot in Morton Shallows waarbij jacht wordt gemaakt op een geest.

14:50 Midsomer murders

The Christmas haunting (2/2)

Kerstmis nadert, maar de feeststemming slaat om als een man wordt doodgestoken tijdens een feest op een slot in Morton Shallows waarbij jacht wordt gemaakt op een geest.

15:55 Death in paradise

Murder on the airwaves

Jack en het team moeten de moord op een radio-legende onderzoeken die tijdens een live-uitzending is vermoord.

17:00 Death in paradise

Murder begins at home

Jack en zijn team zijn verbijsterd als ze een lijk aantreffen op het politiebureau.

18:10 McDonald & Dodds

Die Leiche hing am Wasserrohr

McDonald en Dodds onderzoeken de mysterieuze dood van een rijke patiënt in een particuliere afkickkliniek.

20:00 Silent witness

Moment of surrender (1/2)

Na wat er is gebeurd in Mexico vindt Nikki het lastig om thuis de draad weer op te pakken. Ze gaat noodgedwongen weer aan het werk als een vriendin plotseling verdwijnt. Ondertussen stuit het team op een oude moordzaak.

21:00 Silent witness

Moment of surrender (2/2)

Het team ontdekt een tragische drievoudige moord en Nikki heeft nog meer verdriet.

22:05 Midsomer murders

The Sicilian defence (1/2)

Kort nadat Harriet Farmer na een jaar uit haar coma ontwaakt, worden leden van een schaakclub het doelwit van een moordenaar.

23:05 Midsomer murders

The Sicilian defence (2/2)

Kort nadat Harriet Farmer na een jaar uit haar coma ontwaakt, worden leden van een schaakclub het doelwit van een moordenaar.

00:05 We hunt together

Freddy speelt een gevaarlijk spel wanneer internettrol Shannon McBride haar dreigt te ontmaskeren. Jackson en Lola drijven hun hoofdverdachte Robert Miller steeds verder in het nauw.

01:05 New tricks

Blood is thicker than water

Een nieuwe getuige beweert dat een opvallende botsing tussen twee rivierboten op de Theems niet het gevolg was van een ongeluk, maar van sabotage.

02:05 New tricks

Meat is murder

De overblijfselen van slager Harry Eldridge worden 33 jaar na zijn verdwijning gevonden., Het team heropent daarom de zaak van de moord op Dr Simon Lockhart. Deze werd hangend aan een vleeshaak aangetroffen in Eldridges stal op de dag dat de slager verdween.

02:55 Midsomer murders

The Christmas haunting (1/2)

Kerstmis nadert, maar de feeststemming slaat om als een man wordt doodgestoken tijdens een feest op een slot in Morton Shallows waarbij jacht wordt gemaakt op een geest.

03:40 Midsomer murders

The Christmas haunting (2/2)

Kerstmis nadert, maar de feeststemming slaat om als een man wordt doodgestoken tijdens een feest op een slot in Morton Shallows waarbij jacht wordt gemaakt op een geest.

04:30 Father Brown

The eagle and the daw

Father Brown bezoekt een vrouwengevangenis om Katharine, die binnenkort wordt opgehangen, de biecht af te nemen. Ze vertelt Father Brown dat ze de dood van haar ex-minnaar Raymond heeft gearrangeerd.

05:15 Father Brown

The smallest of things

Father Brown ontmoet inspecteur Mallory op een politiebijeenkomst.

06:00 Death in paradise

Murder on the airwaves

Jack en het team moeten de moord op een radio-legende onderzoeken die tijdens een live-uitzending is vermoord.

ARD

06:20 Die Abenteuer des jungen Marco Polo

Goldrausch

Animatieserie over de jonge Marco Polo die aan de hand van het reisdagboek van zijn vader, zijn vader terug probeert te vinden door zijn spoor te volgen tijdens zijn wereldreizen, samen met zijn vriend Luigi, en prinses Shi La en haar vleermuis FuFu.

06:45 Die Abenteuer des jungen Marco Polo

Doppeltes Spiel in Angkor Wat

Animatieserie over de jonge Marco Polo die aan de hand van het reisdagboek van zijn vader, zijn vader terug probeert te vinden door zijn spoor te volgen tijdens zijn wereldreizen, samen met zijn vriend Luigi, en prinses Shi La en haar vleermuis FuFu.

07:05 Unerschrocken! - Echte Heldinnen

Betty Davis

Portretserie gebaseerd op de strips van Pénélope Bagie, die in elke aflevering een bijzondere vrouw presenteert.

07:10 Anna und die wilden Tiere

Anna ontmoet wilde interessante dieren.

07:35 Pia und die Haustiere

Ein Tag bei den Rettungshunden

Geen beschrijving.

07:50 Checker Julian

Der Fortbewegung-der-Zukunft-Check

Checker Julian beantwoordt praktische vragen en neemt de proef op de som.

08:15 Wissen macht Ah!

Populair wetenschappelijk magazine voor kinderen.

08:40 Neuneinhalb - für dich mittendrin

Actualiteitenrubriek voor kinderen.

08:50 Die Pfefferkörner

Das Cello

De cello van Krissi wordt gestolen. Tayo en Olufemi leren hun opa kennen en hij helpt hen bij het terughalen van de cello.

09:20 Die Pfefferkörner

Glücksspiele

Drie meisjes en twee jongens lossen samen in Hamburg misdaden op.

09:50 Tagesschau

Mit Wetter

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

09:55 Leopard, Seebär & Co.

Geschichten aus dem Tierpark Hagenbeck in Hamburg

De eerste dierentuin zonder tralies werd in 1907 geopend in Hamburg. De Hagenbeck Zoo is tot vandaag nog steeds een familiebedrijf. De documentaire soap toont het dagelijks leven in deze dierentuin.

10:40 Leopard, Seebär & Co.

Geschichten aus dem Tierpark Hagenbeck in Hamburg

De eerste dierentuin zonder tralies werd in 1907 geopend in Hamburg. De Hagenbeck Zoo is tot vandaag nog steeds een familiebedrijf. De documentaire soap toont het dagelijks leven in deze dierentuin.

11:30 Quarks im Ersten

Ralph Caspers neemt de kijkers mee op ontdekkingsreis en ontraadselt de geheimen van de wereld.

12:00 Tagesschau

Mit Wetter

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

12:05 Die Tierärzte - Retter mit Herz

Hoch soll sie leben!

Stephanie Petersen is jarig en haar team wil de dag feestelijk beginnen. Maar daar komt niets van in. De patiënten hebben zoals altijd voorrang.

12:55 Tagesschau

Mit Wetter

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

13:00 Das Haus ihres Vaters

De gelukkig getrouwde rechter Susanne draagt al jaren een geheim met zich mee. Als 17-jarige gaf ze haar baby op voor adoptie. Maar een brief confronteert haar nu met het verleden: de vader van het meisje is gestorven en heeft zijn huis aan zijn dochter nagelaten. (site)

14:30 Gestüt Hochstetten

Das Komplott

Alexandra Winkler aanvaardt haar erfenis: De jonge fabrieksarbeider wil weten waarom haar overleden vader de enorme Trakehner manege aan haar toevertrouwde.

16:00 W wie Wissen Spezial: Klimakiller Beton - Auf der Suche nach neuen Rezepten

Het gebruik van beton draagt tot tien procent bij aan de wereldwijde CO2-uitstoot. In de toekomst zal de vraag alleen nog maar toenemen, omdat er wereldwijd een bouwhausse aan de gang is. Een nieuwe samenstelling voor beton is noodzakelijk.

16:30 Weltspiegel-Reportage: Schulschluss in Serbien - Wenn auf dem Land nichts mehr geht

In Servië zijn de afgelopen tien jaar meer dan tweehonderd dorpsscholen gesloten.

17:00 Tagesschau

Mit Wetter

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

17:10 Brisant

Boulevardmagazin

Boulevardmagazine met een onderhoudende mix van actuele gebeurtenissen en nieuws over beroemdheden.

17:40 Tagesschau

Mit Wetter

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

17:45 Sportschau: Frauenfußball-Bundesliga

TSG Hoffenheim - VfL Wolfsburg

Liveverslag van de voetbalwedstrijd TSG Hoffenheim - VfL Wolfsburg.

19:57 Lotto

Gewinnzahlen der 38. Ausspielung

Lottotrekking.

20:00 Tagesschau

Mit Wetter

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

20:15 Landkrimi: Steirerstern

Alex, leadzangeres van een indie muziekbandje, wordt vermoord. Ze is gestikt omdat iemand het ventilatierooster in de ruimte waar ze sliep heeft dichtgemaakt. Het probleem is dat iedereen in haar omgeving een motief had.

21:45 Mordkommission Istanbul

Entscheidung in Athen

Inspecteur Özakin reist in het geheim naar Athene om Steffen, de vermiste partner van zijn ex-vrouw Sevim, en diens ontvoerde dochter Clara op te sporen.

23:15 Tagesthemen

Mit Wetter

Nieuws uit het binnen- en buitenland.

23:35 Das Wort zum Sonntag

Programma dat uitnodigt tot zelfreflectie en de actualiteiten vanuit een zeer bijzonder perspectief beziet.

23:40 Inas Nacht

Late-Night-Show

Te gast: actrice Katharina Thalbach, professor Michael Tsokos, zangeres Beth Hart.

00:40 Three Days of the Condor

Een medewerker bij de CIA gaat op een dag een broodje halen tijdens zijn werk en bij terugkomst blijken al zijn collega's vermoord te zijn. Snel wordt duidelijk dat de dader het ook op hem gemunt heeft. Hij moet onderduiken. (site)

02:30 Tagesschau

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

02:35 Landkrimi: Steirerstern

Alex, leadzangeres van een indie muziekbandje, wordt vermoord. Ze is gestikt omdat iemand het ventilatierooster in de ruimte waar ze sliep heeft dichtgemaakt. Het probleem is dat iedereen in haar omgeving een motief had.

04:05 Die Tierärzte - Retter mit Herz

Hoch soll sie leben!

Stephanie Petersen is jarig en haar team wil de dag feestelijk beginnen. Maar daar komt niets van in. De patiënten hebben zoals altijd voorrang.

04:55 Tagesschau

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

05:00 Brisant

Boulevardmagazin

Boulevardmagazine met een onderhoudende mix van actuele gebeurtenissen en nieuws over beroemdheden.

05:30 Ente à la Lucy

De negenjarige Lucy wil dolgraag kok worden, net als haar moeder. Maar sinds mama's dood mag Lucy niets meer alleen doen, laat staan ​​koken. Dat is veel te gevaarlijk, vindt Lucy's vader.

05:45 Der Hund und ich

De dove Sim is op vakantie met zijn oma. Als hij de hond van de buurman ontmoet, raakt hij al snel bevriend met het dier.

06:00 Tigerenten Club

Der Club zum Mitmachen

Wedstrijd tussen twee schoolklassen verkleed als tijgers en kikkers.

ZDF

06:15 JoNaLu

Ein Tag am Meer

Naya heeft een prachtige reis naar de vijver gewonnen. Maar in plaats van in het water te plonsen, belanden Jo, Naya en Ludwig in een zandbakwoestijn.

06:40 Meine Freundin Conni

Conni und der Dreck-weg-Tag

Conni en haar kleutergroep doen mee aan een vuilnisophaalactie in het park. Vuilnisman Klaus legt uit waar ze op moeten letten. De kinderen zijn verbaasd over wat er wordt weggegooid.

06:55 Meine Freundin Conni

Conni fährt Bahn

Conni verbaast zich over alle dingen waar ze op moeten letten als ze opa en oma met de trein willen bezoeken. Het station lijkt enorm voor haar. Gelukkig weet mama het perronnummer.

07:05 Wickie und die starken Männer

Die unsichtbare Rüstung

De koning van Zweden laat Ylva de kokkin ontvoeren en zet haar in zijn keuken aan het werk. Natuurlijk laten Wickie en Halvar dit niet zomaar gebeuren.

07:15 Robin Hood - Schlitzohr von Sherwood

Es war einmal in Nottingham (1/2)

De jonge Robin Hood en zijn kameraden nemen het op tegen prins John.

07:30 Robin Hood - Schlitzohr von Sherwood

Es war einmal in Nottingham (2/2)

De jonge Robin Hood en zijn kameraden nemen het op tegen prins John.

07:40 Zoom - Der weiße Delfin

Wassermusik

In een Polynesische atol wonen Yann en zijn zusje Marina met hun oom Patrick, een bekend oceanograaf. De twee kinderen ontmoeten Oum, een geheimzinnige witte dolfijn die graag iedereen helpt van wie hij houdt. Hun vriendschap leidt hen ertoe de rijkdommen van de zeebodem te verkennen.

07:50 Lassie

Die Umwelt-Detektive

Kinderserie over de avonturen van de hond Lassie.

08:15 Mia and me

Das wahre Gesicht

Serie rond de belevenissen van de uitwisselingsstudente Mia.

08:40 Heute Xpress

Compact overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen van de dag inclusief sport en het weer

08:43 Bibi Blocksberg

Klitzeklein gehext

Animatieserie over de avonturen van de kleine heks Bibi die kan toveren, maar waarbij vaak het nodige mis gaat.

09:05 Bibi und Tina

Das Mittelalterfest

Animatieserie over de avonturen van de kleine heks Bibi en haar vriendin Tina op de manege van graaf Von Falkenstein.

09:30 Bibi und Tina

Amadeus verliebt sich

Animatieserie over de avonturen van de kleine heks Bibi en haar vriendin Tina op de manege van graaf Von Falkenstein.

09:55 Pur+

Das Entdeckermagazin

Het ontdekkingsmagazine met Eric Mayer.

10:23 Heute Xpress

Compact overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen van de dag inclusief sport en het weer

10:25 Notruf Hafenkante

Brandstifter

De familie Berghoff is van plan om vluchtelingen in huis op te vangen en worden om die reden al enkele weken bedreigd. De situatie escaleert wanneer een etalagepop voor hun raam in brand wordt gestoken.

11:10 Soko Stuttgart

Sein letzter Pfiff

Een dag na de wedstrijd wordt scheidsrechter Torben Leipold gewurgd op het veld van zijn club aangetroffen. De rechercheurs verdenken de agressieve speler Robbie Köhn. Maar ook de beste vriendin van het slachtoffer, Janine Ritter, vertelt niet de volledige waarheid.

11:55 Heute Xpress

Compact overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen van de dag inclusief sport en het weer

12:00 Einfach Mensch

Svenja Steinke: Ich kämpfe für ein Pflegekind

De 34-jarige Svenja Steinke, die in een rolstoel zit, probeert al jaren op verschillende manieren een kind te krijgen. Haar kinderwens stuit telkens weer op onbegrip. Ook voor een pleegkind komt ze niet in aanmerking, omdat het bureau voor jeugdzorg haar ongeschikt acht wegens haar handicap.

12:15 Ein schrecklich reiches Paar

Miljonairsvrouw Eva Klüber is woedend als haar man wil scheiden en ze volgens de huwelijksovereenkomst niets van hun gemeenschappelijke bezittingen krijgt. Eva zet haar eigen ontvoering in scene.

13:40 Rosamunde Pilcher: Die versprochene Braut

Andrew Christie heeft een hotel in Cornwall. Als hij en zijn vrouw uit elkaar gaan, besluit Andrew het over een andere boeg te gooien.

15:10 Heute Xpress

Compact overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen van de dag inclusief sport en het weer

15:15 Bares für Rares

Die Trödel-Show mit Horst Lichter

Deskundige Horst Lichter gaat op zoek naar kijkers die geld willen verdienen aan vondsten uit hun kelder, garage of opslag.

16:10 Die Rosenheim-cops

Mord auf Rezept

Dorothea Hinz, manager van de afdeling personeelszaken van een oogkliniek, is gewurgd. De dag voor haar dood had ze ruzie met portier Pothoff.

17:00 Heute Xpress

Compact overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen van de dag inclusief sport en het weer

17:05 Länderspiegel

Aus den Bundesländern

Wekelijks magazine met actualiteiten uit de Duitse deelstaten.

17:35 Plan b: Klimaschutz im Krankenhaus - Neue Rezepte für eine nachhaltige Medizin

Ziekenhuizen behoren tot de grootste producenten van afval in Duitsland. Pioniers strijden om de verspilling in de gezondheidssector een halt toe te roepen.

18:05 Soko Wien

Die Fäden in der Hand

Simon Steininger treft zijn collega Carl Ribarski aan naast het lijk van pooier Felix Höller. Alles wijst erop dat Carl Felix heeft vermoord.

19:00 Heute

Het ZDF-nieuwsprogramma met actuele, informatieve artikelen en live interviews over de belangrijkste onderwerpen van de dag.

19:20 Wetter

Het weerbericht.

19:25 Der Bergdoktor

Zeit des Erwachens (1/2)

Maike Schlüter, de pilote van het bergreddingsteam van Ellmau, valt flauw. Martin komt er al snel achter dat haar gezondheidsproblemen een psychologische achtergrond hebben. Er zit schot in de zaak Gruberhof.

20:15 Der Quiz-Champion

Das härteste Quiz Deutschlands mit Johannes B. Kerner

De lastigste quizshow van Duitsland, waarbij de kandidaten vijf experts op hun expertise gebied dienen te overtroeven, om een groot bedrag te winnen.

23:15 Heute-journal

Wetter

Nieuwsoverzicht.

23:30 Everest

Ondanks waarschuwingen over een grote storm die voorspeld is, gaan twee teams op klimexpeditie naar de top van de Mount Everest. (site)

01:20 Heute-show

Nachrichtensatire

Oliver Welke presenteert zijn satirische blik op de actualiteiten van de week.

01:50 Vertical Limit

Annie komt uit een gezin van bergbeklimmers. Ze is met haar team na een lawine vast komen te zitten in een spelonk op 's werelds een na hoogste berg. Haar broer Peter zet een reddingsactie op touw. (site)

03:45 The End of the Affair

Een Engelse schrijver wordt verteerd door de vraag waarom zijn grote liefde hem plots laat zitten. Hij laat haar schaduwen en zo wordt duidelijk waarom zij hem in de steek heeft gelaten. (site)

05:20 Länderspiegel

Aus den Bundesländern

Wekelijks magazine met actualiteiten uit de Duitse deelstaten.

05:50 Deutschland von oben

Documentaireserie die een nieuwe blik werpt op Duitsland in het heden en het verleden vanuit vogelperspectief.

06:00 Lieselotte

Lieselotte will nicht baden

Animatieserie over de belevenissen van de koe Lieselotte.

ARTE Deutschland

06:15 Kurioses aus der Tierwelt

Finding the Way

Sommige dieren bezitten uitzonderlijke vaardigheden die hen helpen de weg te vinden. Zo gebruikt de mestkever het volledige sterrenstelsel en kunnen duiven vertrouwen op hun verbluffende geheugen.

06:40 360° - Geo Reportage

Venezuela, die Blitze von Catatumbo

Sinds 1996 registreert de bliksemexpert en ecoloog Erik Quiroga het onweer dat 260 dagen per jaar uitbreekt aan de riviermonding van het Meer van Maracaibo in Venezuela.

07:35 Stadt Land Kunst

Portret van een bijzondere stad, land of regio, met aandacht voor het culturele leven aldaar en allerlei opmerkelijke lokale geschiedenissen.

08:15 Stadt Land Kunst

Portret van een bijzondere stad, land of regio, met aandacht voor het culturele leven aldaar en allerlei opmerkelijke lokale geschiedenissen.

09:30 Köstliches Sizilien

Der Süden

In de Val die Noto vindt men stekelige peren, ezelinnenmelk, zelfgemaakte pure chocolade en pasta gemaakt van johannesbroodmeel.

09:55 Magischer Maghreb

Tunesien - Der Norden

Het noorden van Tunesië kenmerkt zich door zandstranden, kurkeikenbossen, toerisme en cultuur. Feniciërs, Romeinen en Ottomanen hebben er hun sporen achtergelaten.

10:50 Magischer Maghreb

Tunesien - Der Süden

Tunesië is het kleinste en noordelijkst gelegen land van de Maghreb landen. De zoutzee Chott El Djerid, de oasestad Nefta en Tozeur en de bergketens rondom Matmara geven de indruk dat men op een vreemde planeet is aanbeland.

11:45 Magischer Maghreb

Algerien - Die Küste

De Algerijnse kust herbergt koloniale steden, bergen en baaien. De woestijn reikt tot aan de zee.

12:35 Magischer Maghreb

Algerien - Die Wüste

In de Algerijnse woestijn wordt de verjaardag van de profeet Mohammed gevierd met het grootste festival in de Sahara. De beste ruiters van het land ontmoeten elkaar voor de spectaculaire rit in de Fantasia-formatie.

13:30 Magischer Maghreb

Marokko

Marokko moderniseert: met het surfmekka van Imsouane aan de Atlantische Oceaan en in de woestijn van de Hoge Atlas, waar zonne-energie wordt gewonnen rond Ouarzazate.

14:25 Die Wildnis Afrikas: Vier Jahreszeiten

Frühling

Duizenden Kaapse jan-van-genten verzamelen zich om te broeden op de zuidpunt van het continent, terwijl Zuid-Afrikaanse pelsrobben hun jongen baren aan de westkust.

15:10 Die Wildnis Afrikas: Vier Jahreszeiten

Sommer

Als de watertemperatuur stijgt, komt de walvishaai uit de diepten van de Indische Oceaan: de zomer veroorzaakt een toename van plankton.

15:55 Die Wildnis Afrikas: Vier Jahreszeiten

Herbst

De herfstregen zorgt voor verkoeling bij de dieren op het land.

16:40 Die Wildnis Afrikas: Vier Jahreszeiten

Winter

In de winter profiteren de roofdieren van de barre leefomstandigheden van hun prooi.

17:25 Arte Reportage

Spezial Ukraine

Een andere blik op de internationale politiek en de belangrijkste gebeurtenissen van het wereldgebeuren.

18:20 Mit offenen Karten

Decodering van de internationale relaties met behulp van geografische kaarten, sleutels om de wereld waarin wij leven en zijn problemen te begrijpen.

18:30 Robinson, der philippinische Fischer: Hoffnung trotz leerer Netze

Fischerei auf den Philippinen: Kein Thunfisch, kein Glück

Door klimaatverandering, overbevissing en de vernietiging van riffen moeten de vissers in de Golf van Lagonoy hard vechten om te overleven.

19:20 Arte-Journal

Een "Europese" blik op de belangrijkste gebeurtenissen van de dag.

19:40 360° - Geo Reportage

Ahornsirup - Kanadas süßer Schatz

Ahornsiroop wordt gewonnen uit het sap van esdoorns, voornamelijk in de provincie Quebec.

20:15 Unsere Kontinente

Südamerika

Een reis door de natuur van Zuid-Amerika, naar de schatten van natuurlijke hulpbronnen als zilver en zout en naar de oorsprong van de Inca-cultuur.

21:05 Unsere Kontinente

Afrika

De reis van de mensheid begint in Afrika: een uniek terrein in de Great Rift Valley stelt hen in staat om uit te groeien tot de soort die de wereld regeert.

22:00 Unsere Kontinente

Europa

Europa wordt gekenmerkt door het milde klimaat en vruchtbare grond in combinatie met kusten en rivieren.

22:50 Schmetterlinge - Quelle der Inspiration

Documentaire over vlinders en motten.

23:45 42 - Die Antwort auf fast alles

Können wir uns selbst trauen?

Het menselijk geheugen en de zintuigelijke waarneming zijn beperkt en foutgevoelig. Experts bespreken in hoeverre de mens zichzelf kan vertrouwen.

00:20 7 Songs

Filmmaker, filosoof en musicus Theo Roos ontmoet zangeres Tanita Tikaram. Ze vertelt over haar lievelingsliedjes en waarom juist deze liedjes op haar playlist staan.

00:35 Entropia

Geen beschrijving.

01:35 Drifting

Een moeder verkleedt de zevenjarige Yan als meisje vlak voordat de ambtenaar van de bevolkingsplanning arriveert.

01:55 1000 Arten Regen zu beschreiben

Een tiener heeft zichzelf al wekenlang opgesloten op zijn kamer. De hulpeloze vader, moeder en zus kunnen alleen maar vragen, smeken en hopen dat hij uit zijn kamer komt. De gesloten deur wordt steeds meer een spiegel voor hun eigen leven. (site)

03:20 360° - Geo Reportage

Thailand - das schwimmende Stadion: fußballverrückte Insel

De bewoners op het eiland Koh Panyee voetballen in een drijvend stadion.

03:55 28 Minuten

Cultureel magazine uit Parijs met ongebruikelijke en nieuwe zienswijzen op allerlei thema's.

04:48 Pause

Geen beschrijving.

05:00 Twist

Cultuurmagazine, elke week gepresenteerd vanuit een andere culturele hoofdstad van Europa, dat de vinger aan de pols houdt bij het Europese cultuurlandschap na de coronacrisis. Gesprekken met artiesten, kunstenaars en andere creatieve persoonlijkheden.

05:30 Die Supersammler - Sind Chinas Millionäre die neuen Kulturrevolutionäre?

Sind Chinas Millionäre die neuen Kulturrevolutionäre?

Chinese kunstverzamelaars zijn alomtegenwoordig op de internationale kunstmarkt. Gaat dit echt over kunst of zit er wat anders achter?

TV 5 Monde Europe

06:17 Météo

Het internationale weerbericht.

06:19 Big Boss

Gesprekken met directeuren van grote ondernemingen, midden- en kleinbedrijf, startups.

06:45 36,9°

Magazine santé

''36,9°'' kijkt naar de gezondheidszorg vanuit het oogpunt van de patiënt in plaats van de arts, en biedt ook ruimte aan de politieke, economische, ethische en medische aspecten.

07:31 A bon entendeur

''À bon entendeur'' onderzoekt de meest gevarieerde aspecten van het dagelijks leven. Het programma test producten, vergelijkt prijzen, gaat op zoek naar fraude, waarschuwt de consument en roept de fabrikanten op het matje. De uitzending gaat over economie en sociaal, ecologie en markt, gezondheid, vrije tijd, technologie...

08:00 Journal radio Canada

Informations

Het televisiejournaal gepresenteerd door de redactie van Radio-Canada.

08:27 Journal TV 5

De hele internationale actualiteit gepresenteerd door de redactie van de TV5MONDE.

08:41 Ô la belle vie

Sophie Jovillard vertrekt naar Occitanie om de bewoners te ontmoeten. Ze deelt hun passies en hun gehechtheid aan het gebied, de geschiedenis en het erfgoed, dat alles in een vrolijke sfeer en met sublieme beelden van Occitanie. Nederlands ondertiteld

09:06 Les Crumpets

De hele bizarre Crumpets-familie is terug, maar nu zijn de helden de tieners! Hun vele avonturen zijn spiritueel, familiaal, sentimenteel, muzikaal of ecologisch. Maar de gezellige groep van Rosenoir, Pfff, Marylin, Cassandra, Hervé en Gunther heeft nog veel meer verrassingen voor ons.

09:19 Moka's fantastische avonturen!

De verdwijnwaterval

Animatieserie over de avonturen van de jonge krokodil Moka, die samen met zijn moedige neushoornvriendje Cherry op ontdekkingsreis gaat in zijn koninkrijk.

09:27 Nawak

Le cheval

Nawak is gelukkig in zijn dorp met zijn familie en zijn beste vriend Kawak, een pony die altijd bij hem is. Het probleem is echter dat Nawak bijzonder onhandig is. Zelfs de eenvoudigste dagelijkse handeling is een echte uitdaging voor hem en eindigt gewoonlijk in een ramp!

09:34 Raconte à Wanda Jemly

Kinderen vertellen de auteur en vertelster van Kameroense afkomst Wanda Jemly een verhaal, sprookje of anekdote. Glimlach en ontroering zijn gegarandeerd!

09:40 Heidi

De wedstrijd

Heidi en Peter gaan met de geiten naar een wedstrijd. Door toedoen van mevrouw Keller mogen ze zich niet inschrijven, maar dat laten ze niet op zich zitten!

10:02 Les mutants

In een dorpje doen drie jongeren een vreemde ontdekking: een familie mutanten, die zich schuilhouden in een verlaten schuur. Léo, Zoé en Marcus gaan de ambitieuze uitdaging aan om ze te redden ...

10:27 Les mutants

In een dorpje doen drie jongeren een vreemde ontdekking: een familie mutanten, die zich schuilhouden in een verlaten schuur. Léo, Zoé en Marcus gaan de ambitieuze uitdaging aan om ze te redden ...

10:52 Les contes de Raya

L'huile maléfique

Raya is een klein meisje dat dol is op lezen. Haar favoriete boek? Dat is een toverboek: het gaat leven als ze de bladzijden omslaat. Dankzij haar boek ontdekt ze Afrika en de Afrikaanse culturen en legendes.

11:00 7 jours sur la planète

Magazine d'actualité

Wekelijks actualiteitenmagazine, in het Frans ondertiteld, dat terugkijkt op de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen week.

11:32 Objectif Monde L'hebdo

Houtsmokkel, milieucriminelen

Tussen 2014 en 2017 zou een Zwitser in West-Afrika geprofiteerd hebben van een lucratieve handel in tropisch hardhout. In een historische rechtszaak wil Zwitserland de schuldige veroordelen van misdaden tegen het milieu.

12:00 Internationales

Het grote onderhoud over de actualiteit wereldwijd, gepresenteerd door TV5MONDE in samenwerking met het Franse dagblad 'Le Monde'.

12:54 Destination francophonie

De actualiteit van Franse taal wereldwijd. Elke week stelt "Destination francophonie" een reis voor naar een initiatief dat het dynamisme, het levendige en globale karakter van het Frans en de francofonie toont.

13:03 Maghreb Orient-Express

Wat is er actueel in de Arabische landen? De journalist Mohamed Kaci ontvangt de persoonlijkheden die in het nieuws zijn in Algiers, Tunis, Rabat, Beiroet, Caïro ...

13:30 Journal belge

Informations

De hele internationale actualiteit gepresenteerd door de redactie van de RTBF.

14:00 Des racines et des ailes

De smaak van Quebec

Reportage over de stad Quebec, het nationaal park Fjord-du-Saguenay en de Saint-Laurent.

16:03 Tendance XXI

De dynamiek van de Franse creativiteit op het gebied van de mode, de ambachtelijke beroepen, design, schoonheid, keuken ... "Tendance XXI" valoriseert een vakkundigheid die zichzelf vernieuwt om modern te blijven of zelfs op zijn tijd vooruit te lopen.

16:30 Monte-Carlo Riviera Chik

Het magazine van de levenskunst in Monaco, in de Provence en aan de Côte d'Azur. Nederlands ondertiteld

17:00 Déclic

Julie Morelle en Arnaud Ruyssen presenteren een opbouwend en ontspannen informatiemechanisme om België en de wereld te decoderen en de actualiteit beter te begrijpen door analyses en debatten, met bijdragen van vaste verslaggevers en gasten.

18:00 64 minutes, le monde en français

Ontmoeting met de franse cultuur en actualiteit vanuit de ogen van onze redacteuren Mohamed Kaci (van maandag tot en met donderdag) et Xavier Lambrechts (van vrijdag tot zondag).

18:22 Terriennes

De kroniek ''Terriennes'', de Franstalige site over de situatie van de vrouw wereldwijd.

18:27 Météo

Het internationale weerbericht.

18:30 L'invité

Patrick Simonin ontvangt sterren uit de actualiteit, de cultuur, de muziekwereld, de filmwereld, de wereld van boeken, iedereen die ons tijdperk wakker schudt, in een uitzending die u niet mag missen.

18:41 Echappées belles

Een stad of streek ontdekken, een ongerept land doorkruisen, een uitstapje maken buiten de gebaande paden: "Echappées belles" biedt een grote hap zuurstof aan de reiziger die in ons verscholen gaat. Nederlands ondertiteld

20:15 Echo-logis

Série documentaire

De hutten in het dorp Chassey-lès-Montbozon zijn het werk van een jonge ondernemer. Hij heeft zichzelf een ambitieuze uitdaging gesteld: de natuurlijke rijkdom van zijn regio en lokale producten vergroten.

20:27 Pièces secrètes: Un tour du monde des collectionneurs

Ontmoeting met de grootste kunstverzamelaars ter wereld ... Laurent Dassault nodigt ze uit om het "geheime kunstwerk" in hun collectie te onthullen en te vertellen over de banden die ze hebben met deze bijzonder kunstwerken.

20:30 Journal France 2

Het televisiejournaal van de redactie van France 2 (editie van 20 uur, Parijse tijd).

20:56 Météo

Het internationale weerbericht.

21:00 My tiny restaurant

Nadège en Thanh-Nhan/Jessy en Lara

De gastronomische gerechten van Jessy en Lara contrasteert met de moderne Aziatische keuken van Nadège en Thanh-Nhan.

22:16 Le Journal de la RTS

Het televisiejournaal gepresenteerd door de redactie van de RTS.

22:42 Météo

Het internationale weerbericht.

22:44 Un homme parfait

Maximes dochter Claire onthult haar vaders incestueuze gedrag aan haar moeder Daphné. Maxime vertrouwt op zijn imago als voorbeeldige partner en vader, keert de politie en justitie tegen de Daphné. Hoe ver kan een moeder gaan om haar kinderen en haar rechten te beschermen als niemand haar gelooft?

00:15 Journal d'Afrique

De hele Afrikaanse actualiteit gepresenteerd door de redactie van de TV5MONDE.

00:41 Météo

Het internationale weerbericht.

00:44 Double je

Aflevering 7: Perfecte dubbelganger

De baas van een speelgoedfabriek is vermoord.

01:35 Double je

Aflevering 8: Spookpijn

Déa's vader is getuige van een moord en wordt doelwit van de moordenaar.

02:41 Suisse en scène

Onderhoud met een Zwitserse culturele persoonlijkheid, waarin wordt teruggeblikt op zijn of haar loopbaan en de grote lijnen die ten grondslag liggen aan zijn of haar werk.

03:15 Faire œuvre utile

Marc Hervieux en Marie Laberge

Toen de echtgenoot van Andrée Fleury tijdens een VN-missie in Sudan ontvoerd werd, werd het nummer 'Après nous' van Marc Hervieux een reddingsboei voor haar. 'Quelques adieux' van Marie Laberge hielp Christiane om met haar emotionele afhankelijkheid om te gaan.

04:00 Big Boss

Gesprekken met directeuren van grote ondernemingen, midden- en kleinbedrijf, startups.

04:29 C dans l'air

Alle belangrijke gebeurtenissen worden besproken, uitgelegd en geanalyseerd! Op het plateau analyseren gasten en journalisten de grote actualiteiten maar ook onderwerpen die onenigheid zaaien, zodat we de sociale, politieke, culturele actualiteiten uit ons dagelijkse leven beter begrijpen.

05:33 Terriennes

De kroniek ''Terriennes'', de Franstalige site over de situatie van de vrouw wereldwijd.

05:44 Cap Sud Ouest

Van Poitou-Charentes tot Baskenland, van de Limousin via de Atlantische kust naar de Pyreneeën: maak kennis met de bijzondere schoonheid van de regio Nouvelle-Aquitaine door middel van prachtige beelden, die vanuit ongebruikelijke hoeken door een drone zijn genomen. Nederlands ondertiteld

France 2

06:00 Le 6h info

Un rendez-vous réveil-matin, avec un point sur l'actualité assorti de différentes rubriques qui permettent d'en explorer certains aspects plus en profondeur.

06:30 Télématin

Du lundi au jeudi, rendez-vous, dès 6h30 avec Thomas Sotto et Julia Vignali. Et du vendredi au dimanche, c'est au tour de Damien Thévenot et Maya Lauqué de dynamiser le réveil.

08:00 Journal 08h00

Pour bien démarrer la journée, la rédaction de France 2 propose un point sur l'actualité. Les principales informations nationales et internationales sont passées en revue.

08:15 Télématin

Du lundi au jeudi, rendez-vous, dès 6h30 avec Thomas Sotto et Julia Vignali. Et du vendredi au dimanche, c'est au tour de Damien Thévenot et Maya Lauqué de dynamiser le réveil.

09:30 Bel & bien

Les questions liées au bien-être, au développement personnel, au mieux-vivre, à la santé et au vivre-ensemble sont des préoccupations essentielles pour un nombre croissant de Français. La crise sanitaire a accentué nettement cette tendance. Comment échapper au pessimisme, à la résignation et la démobilisation collective ? "Bel et bien", le nouveau rendez-vous, animé par Ali Rebeihi et Agathe Lecaron, entourés d'une équipe de chroniqueurs, tente de répondre à cette question.

10:40 Consomag

Le magazine de l'Institut national de la consommation donne à chacun des conseils pratiques pour mieux consommer.

10:45 Tout le monde a son mot à dire

Une gymnastique quotidienne de l'esprit pour s'amuser avec la langue française et enrichir sa culture générale.

11:20 Chacun son tour

Des participants tirés au sort parmi le public doivent répondre à des questions de culture générale dans l'espoir d'être qualifié pour la deuxième épreuve : le billard japonais, un jeu d'adresse qui peut rapporter cadeaux et argent. Les candidats qui perdent leur duel de culture générale réintègrent le public et peuvent donc être à nouveau tirés au sort.

11:50 Tout le monde veut prendre sa place

Un quiz, six candidats et, bien calé dans son fauteuil, un champion que tous rêvent de déloger. Chaque jour, un seul pourra se mesurer à lui et espérer devenir le nouveau champion en titre.

12:50 Météo 2

Le point, plusieurs fois par jour, sur l'évolution de la météo, grâce à des cartes et des explications.

13:00 Journal 13h00

Tous les jours, à 13h, la rédaction de France 2 propose un point sur l'actualité. Les informations nationales et internationales sont passées à la loupe et mises en perspective, illustrées par des reportages sur le terrain.

13:20 13h15, le samedi

Sur un ton dynamique et décalé, un regard sur l'actualité, l'air du temps et la politique.

13:55 Météo 2

Le point, plusieurs fois par jour, sur l'évolution de la météo, grâce à des cartes et des explications.

14:00 Au bout de l'enquête, la fin du crime parfait?

Marie Drucker, avec le criminologue Alain Bauer, revient sur quelques affaires classées, réputées insolubles, qui ont parfois résisté près de 50 ans à la ténacité des enquêteurs.

14:55 Au bout de l'enquête, la fin du crime parfait?

Marie Drucker, avec le criminologue Alain Bauer, revient sur quelques affaires classées, réputées insolubles, qui ont parfois résisté près de 50 ans à la ténacité des enquêteurs.

15:45 Destination 2024

Paris accueillera en 2024 les XXXIIIe Jeux olympiques d'été. Zoom sur un champion en préparation.

15:55 Affaire conclue, tout le monde a quelque chose à vendre

Parce que les maisons sont remplies de babioles insolites qui ne demandent qu'à trouver acquéreurs, Sophie Davant accompagne les propriétaires d'objets tout au long des étapes susceptibles de les mener à la vente.

16:55 Affaire conclue, tout le monde a quelque chose à vendre

Parce que les maisons sont remplies de babioles insolites qui ne demandent qu'à trouver acquéreurs, Sophie Davant accompagne les propriétaires d'objets tout au long des étapes susceptibles de les mener à la vente.

17:55 Affaire conclue : la vie des objets

Table 70's, jeu de l'oie ancien, affiches de la Première Guerre mondiale : retour sur l'histoire d'un objet emblématique de l'émission, acquis par un des acheteurs.

18:00 Tout le monde a son mot à dire

Une gymnastique quotidienne de l'esprit pour s'amuser avec la langue française et enrichir sa culture générale.

18:35 N'oubliez pas les paroles

Les candidats chantent en karaoké accompagnés par un orchestre. Quand les mots s'effacent, seuls gagnent ceux qui se souviennent de toutes les paroles.

19:15 N'oubliez pas les paroles

Les candidats chantent en karaoké accompagnés par un orchestre. Quand les mots s'effacent, seuls gagnent ceux qui se souviennent de toutes les paroles.

19:50 Météo 2

Le point, plusieurs fois par jour, sur l'évolution de la météo, grâce à des cartes et des explications.

20:00 Journal 20h00

Les principales informations nationales et internationales sont passées à la loupe et mises en perspective, illustrées par des reportages sur le terrain.

20:30 20h30, le samedi

Une suite de reportages qui dévoilent "la petite histoire dans la grande".

20:54 Météo 2

Le point, plusieurs fois par jour, sur l'évolution de la météo, grâce à des cartes et des explications.

20:55 Une minute pour innover

Programme court qui présente une idée, un projet ou une réalisation dans le domaine de l'innovation.

20:58 Les Etoiles du sport

Les champions actuels et les espoirs du sport français se rassemblent pour accompagner les jeunes vers la haute performance.

21:00 Vestiaires

Cendrillon

Romy et Orson, deux nageurs handicapés, l'autre se retrouvent chaque semaine pour leur entraînement. Ils côtoient d'autres nageurs, pour des moments d'humour partagés.

21:05 100 % logique : la réponse est sous vos yeux

Ce nouveau jeu familial, présenté par Cyril Féraud, est le premier quiz qui ne teste pas la culture générale, mais la logique, le sens de l'observation et le bon sens des téléspectateurs. Pour cette première, trois personnalités vont se prêter au jeu et soutenir les cent candidats du jour : Caroline Margeridon, le comédien Noom Diawara et l'humoriste Isabelle Vitari.

23:25 Quelle époque !

Léa Salamé présente un talk-show drôle et festif, à la fois magazine de société et divertissement, dont l'objectif est de raconter et interroger l'époque. "Quelle époque !" est conçu comme un lieu de débats entre les personnalités qui marquent l'actualité culturelle, sociétale, politique ou médiatique, dans la vie réelle comme sur les réseaux sociaux.

01:30 Météo 2

Le point, plusieurs fois par jour, sur l'évolution de la météo, grâce à des cartes et des explications.

01:35 Les enfants de la télé

Laurent Ruquier fait vivre aux téléspectateurs et aux personnalités présentes sur le plateau, un moment convivial d'humeur et d'humour autour de l'actualité artistique et culturelle.

02:15 Les enfants de la télé, la suite

Pour surprendre et parfois même embarrasser les invités, Laurent Ruquier a mis la main sur des images qui évoquent leur biographie télévisuelle. Gare aux casseroles !

02:35 Affaire conclue, tout le monde a quelque chose à vendre

Parce que les maisons sont remplies de babioles insolites qui ne demandent qu'à trouver acquéreurs, Sophie Davant accompagne les propriétaires d'objets tout au long des étapes susceptibles de les mener à la vente.

03:25 Affaire conclue, tout le monde a quelque chose à vendre

Parce que les maisons sont remplies de babioles insolites qui ne demandent qu'à trouver acquéreurs, Sophie Davant accompagne les propriétaires d'objets tout au long des étapes susceptibles de les mener à la vente.

04:20 Pays et marchés du monde

Israël : Jaffa-Tel Aviv

A la découverte d'un pays, d'une ville, d'un peuple et, bien sûr, d'un marché traditionnel et d'une spécialité locale.

04:25 Pays et marchés du monde

Canada : Dieppe

A la découverte d'un pays, d'une ville, d'un peuple et, bien sûr, d'un marché traditionnel et d'une spécialité locale.

04:30 Tout le monde veut prendre sa place

Un quiz, six candidats et, bien calé dans son fauteuil, un champion que tous rêvent de déloger. Chaque jour, un seul pourra se mesurer à lui et espérer devenir le nouveau champion en titre.

05:30 Chacun son tour

Des participants tirés au sort parmi le public doivent répondre à des questions de culture générale dans l'espoir d'être qualifié pour la deuxième épreuve : le billard japonais, un jeu d'adresse qui peut rapporter cadeaux et argent. Les candidats qui perdent leur duel de culture générale réintègrent le public et peuvent donc être à nouveau tirés au sort.

06:00 Le 6h info

Un rendez-vous réveil-matin, avec un point sur l'actualité assorti de différentes rubriques qui permettent d'en explorer certains aspects plus en profondeur.

NDR Fernsehen

06:00 Die Tierärzte - Retter mit Herz

Der gesprächige Dalmatiner

De twaalfjarige dalmatiër Spike uit Starnberg heeft zijn kruisband gescheurd en moet geopereerd worden. Voor de praktijk van Marco Nieburg op Rügen is een kartonnen doos met daarin een buizerd achtergelaten.

06:45 Mare TV

Götter, Mythen... - Geisterschiff der Moken

Geen beschrijving.

07:00 Die Sendung mit der Maus

Lach- und Sachgeschichten

Kinderprogramma met de legendarische muis.

07:30 Sehen statt Hören

Wochenmagazin für Hörgeschädigte

Wekelijks magazine voor doven en slechthorenden.

08:00 Die Ratgeber

Ratgebermagazin

In deze show zijn er tips over werkelijk elk onderwerp. Ongeacht het gebied van het dagelijks leven.

08:30 Tietjen campt

Mit Aminata Belli an der Ostseeküste

Geen beschrijving.

09:00 Nordmagazin

30 minuten regionale informatie en entertainment van het land, voor het land.

09:30 Hamburg Journal

De Hamburg Journal informeert elke dag over openbare evenementen, politieke evenementen en het culturele leven van de stad.

10:00 Schleswig-Holstein Magazin

Het regionale programma over de actualiteiten in het land tussen de Oostzee en de Noordzee.

10:30 Buten un binnen

Het dagelijks programma over actuele gebeurtenissen in Bremen en Bremerhaven, van lokale politieke evenementen via bouwprojecten, jubilea, evenementen en festivals tot sport.

11:00 Hallo Niedersachsen

Dagelijks actualiteiten over politieke en culturele gebeurtenissen.

11:30 Hofgeschichten

Er zijn meer dan 50.000 boerderijen in het noorden, maar hun aantal neemt af. Het programma documenteert veranderingsprocessen en geeft een kijkje achter de schermen van deze belangrijke economische sector.

12:00 Meine Kindheit in Mecklenburg-Vorpommern

Geen beschrijving.

12:45 Weltbilder

Das Auslandsmagazin

Geen beschrijving.

13:15 Auf der Kurischen Nehrung

Geen beschrijving.

14:00 Die nordstory spezial

Geen beschrijving.

15:30 Re:

Geen beschrijving.

16:00 Wildes Deutschland

Grenzgänger am Grünen Band

Serie over de natuurlandschappen van Duitsland.

16:45 WaPo Bodensee

Schande

Niko Schöller ligt vermoord op zijn jacht, dat hij met geërfd geld had gekocht. Nele verdenkt de adellijke familie Von Lubitz. Schöller had een verhouding met de jongste dochter, maar nu staat ze op het punt om met een rijke zakenman te trouwen.

17:35 Büttenwarder op Platt

Schatzsuche

Geen beschrijving.

18:00 Nordtour

Dit reisprogramma biedt veel tips over excursies en reizen, plezier en sport, mensen en verhalen.

18:45 DAS!

Norddeutschland und die Welt

Dagelijks informatief magazine over belangrijke onderwerpen in het noorden van Duitsland en een bekende gast op de rode sofa.

19:30 Ländermagazine

Regionaal nieuws en actualiteiten uit de Noord-Duitse deelstaten.

20:00 Tagesschau

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

20:15 André Rieu: Wir feiern die Musik

Geen beschrijving.

22:45 Das New York Philharmonic Orchestra auf Usedom

Geen beschrijving.

23:55 DDR Ahoi!

Helden der See

Geen beschrijving.

00:40 Hanseblick

Geen beschrijving.

01:25 Hanseblick

Geen beschrijving.

02:10 Hanseblick

Geen beschrijving.

02:55 Weltbahnhof mit Kiosk

Begegnungen von Stammgästen und Flüchtlingen in Boizenburg

Geen beschrijving.

03:25 Der verlorene Sohn

Eine lebenslange Suche

Geen beschrijving.

03:55 Das Glück wohnt nebenan

Wie ein Maler ein Hochhaus belebt

Geen beschrijving.

04:40 Der lange Weg zur Wahrheit - Mit den Ermittlern auf Spurensuche

Geen beschrijving.

05:10 Das trug der Osten

Ein Ausflug in die sozialistische Modewelt der DDR

Geen beschrijving.

06:00 Nordtour

Dit reisprogramma biedt veel tips over excursies en reizen, plezier en sport, mensen en verhalen.

WDR Fernsehen

06:20 Lokalzeit aus Bonn

Nieuws en reportages uit Bonn en omgeving.

06:50 Lokalzeit aus Duisburg

Nieuws en reportages uit Duisburg en omgeving.

07:20 Sehen statt Hören

Wochenmagazin für Hörgeschädigte

Wekelijks magazine voor doven en slechthorenden.

07:50 Erlebnisreisen

Toeristisch magazine met reisverslagen van over de hele wereld.

08:05 Die Sendung mit dem Elefanten

Lach- und Sachgeschichten für Fernsehanfänger

Geen beschrijving.

08:30 Die Sendung mit der Maus

Lach- und Sachgeschichten

Kinderprogramma met de legendarische muis.

09:00 Tiere suchen ein Zuhause

Dierenmagazine. Wie wil een thuisloos dier een onderkomen bieden?

09:45 Quarks im Ersten

Ralph Caspers neemt de kijkers mee op ontdekkingsreis en ontraadselt de geheimen van de wereld.

10:15 Was kostet...

Urlaub am Bodensee?

Geen beschrijving.

10:45 Mona kriegt ein Baby

Het leven van gynaecoloog Stefan en zijn vrouw Judith is perfect. Maar als blijkt dat hun veertienjarige dochter Mona zwanger is, komt het huwelijk in een ernstige crisis terecht. (site)

12:15 Rasch durch den Garten

Apfelernte und Obstbäume

Geen beschrijving.

13:00 Erlebnisreisen

Toeristisch magazine met reisverslagen van over de hele wereld.

13:15 Passt, wackelt und hat Luft

Vorsicht Glas - Gina und Heather bauen Türen ein

Geen beschrijving.

14:00 Sport inside

Sportmagazine

14:30 Doc Esser macht den Westen fit

Hilfe für die Helfer

Geen beschrijving.

15:15 Lecker an Bord - Eine kulinarische Sommerreise

Eet Smakelijk - Guten Appetit in Well

Geen beschrijving.

16:00 Wir werden Camper

Julia und Stefan mit Sohn Klaas aus Höxter

Geen beschrijving.

16:30 Garten und lecker

Finale im Gräser-Garten in Dortmund

Geen beschrijving.

17:15 Einfach und köstlich

Kochen mit Björn Freitag

Meesterkok Björn Freitag reist Europa en de wereld rond op zoek naar de lekkerste en eenvoudigste regionale gerechten.

17:45 Kochen mit Martina und Moritz

Culinair magazine met het oudste culinaire echtpaar op de Duitse televisie Martina en Moritz Meuth.

18:15 Westart

Cultureel magazine en cultuurkompas over de cultuur binnen de NRW regio en ver daarbuiten. We duiken onder in de kunstwereld, bezoeken de belangrijkste tijdelijke tentoonstellingen en de uitzonderlijkste locaties . Waar moet je zeker heen en wat mag je niet missen in de komende tijd?

18:45 Aktuelle Stunde

Informatiemagazine voor mensen die wonen tussen de Rijn en de Wezer.

19:30 Lokalzeit

Nieuws en reportages uit uw eigen omgeving vanuit de Lokalzeit-studio.

20:00 Tagesschau

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

20:15 Der beste Papa der Welt

Chirurg Clemens staat op het punt een wereldreis te maken met zijn zeilschip. De avond voor vertrek, slaat het noodlot toe. Zijn zus komt om het leven bij een ontploffing en laat hem met haar twee kinderen achter.

21:40 Wilfried Schmickler Solo - Es hört nicht auf!

Geen beschrijving.

23:15 Herbert Knebel zum 65sten: Gesammelte Werke

Geen beschrijving.

00:45 Der beste Papa der Welt

Chirurg Clemens staat op het punt een wereldreis te maken met zijn zeilschip. De avond voor vertrek, slaat het noodlot toe. Zijn zus komt om het leven bij een ontploffing en laat hem met haar twee kinderen achter.

02:10 Mona kriegt ein Baby

Het leven van gynaecoloog Stefan en zijn vrouw Judith is perfect. Maar als blijkt dat hun veertienjarige dochter Mona zwanger is, komt het huwelijk in een ernstige crisis terecht. (site)

03:40 Wunderschön!

Op reis met Andrea Griessmann en allerlei andere bekende personen, langs de mooiste plekjes in de wereld.

05:10 Was kostet...

Urlaub am Bodensee?

Geen beschrijving.

05:40 Aktuelle Stunde

Informatiemagazine voor mensen die wonen tussen de Rijn en de Wezer.

Mezzo

06:18 Richard Bona et le Mandekan Cubano au Club Nubia

Richard Bona & the Mandekan Cubano Enregistré le 30 mai 2019 au Club Nubia "

07:23 Intermezzo

Un florilège d'extraits musicaux, une façon différente et extrêmement variée de découvrir la musique, les interprètes et les orchestres.

09:00 La Pastorale

Thierry Malandain magnifie Beethoven dans une création qui associe la 6e Symphonie, la Cantate op. 112 et quelques motifs des Ruines d'Athènes. Vingt-deux danseurs virtuoses donnent corps à ces oeuvres dans un spectacle puissant qui évoque un âge d'or où la nature, la beauté et l'harmonie règnent en maîtres.

10:18 Le Trio Sōra à la Fondation Singer Polignac : Beethoven

Le Trio Sōra interprète des oeuvres de Ludwig van Beethoven : le "Trio pour piano et cordes" en ut mineur, op. 1 n°3 ; et le "Trio pour piano et cordes" en ré majeur, op. 70 n°1 "Les Esprits".

12:30 Et in Arcadia ego

Enregistré à l'Opéra Comique, à Paris, le 9 février 2018.

14:10 L'Orchestre National du Capitole de Toulouse, Maxim Emelyanychev et Adam Laloum

Schumann

Au programme : Oeuvres de Robert Schumann : "Genoveva" : ouverture op. 81 : "Concerto pour piano en la mineur", op. 54 ; "Symphonie n°4" en ré mineur, op. 120".

16:00 Jazz in Marciac 2019

Gilberto Gil

Le retour à Marciac de Gilberto Gil, où il présente son dernier album, marque l'apothéose d'une soirée entièrement consacrée à la musique populaire brésilienne.

17:01 Jazz à Vienne

Christian Scott aTunde Adjuah

Le Festival Jazz à Vienne, créé en 1981 sous l'impulsion de Jean-Paul Boutellier, célèbre l'univers du jazz durant les deux premières semaines de juillet.

18:45 Orchestre National du Capitole de Toulouse, Thomas Guggeis

Ravel, Mahler

L'Orchestre national du Capitole de Toulouse, sous la direction de Thomas Guggeis, interprète "Ma mère l'oye" de Maurice Ravel et "Le Chant de la Terre" de Gustav Mahler.

20:30 Fidelio

Registratie van de opera 'Fidelio' van Ludwig van Beethoven.

22:40 Orchestre de Paris et Ariane Matiakh : Fauré, Strauss

L'Orchestre de Paris, dirigé par Ariane Matiakh, interprète "Pelléas et Mélisande, suite op. 80", de Gabriel Fauré, et "Aus Italien, fantaisie symphonique, op. 16", de Richard Strauss.

23:43 Emöke Baráth, Le Concert de la Loge et Julien Chauvin : Vivaldi

Au programme : Oeuvres d'Antonio Vivaldi.

00:50 Richard Bona et le Mandekan Cubano au Club Nubia

Richard Bona & the Mandekan Cubano Enregistré le 30 mai 2019 au Club Nubia "

01:54 Jazz à Vienne

Christian Scott aTunde Adjuah

Le Festival Jazz à Vienne, créé en 1981 sous l'impulsion de Jean-Paul Boutellier, célèbre l'univers du jazz durant les deux premières semaines de juillet.

02:55 Lille Piano(s) Festival

Isfar Sarabski Trio

Isfar Sarabski, pianiste, compositeur et arrangeur, mêle musique classique, jazz et mugham, une des musiques traditionnelles de son pays natal, l'Azerbaïdjan.

03:55 Chucho Valdés & Archie Shepp, Afro-Cuban Project

C'est un véritable feu d'artifice musical qui se profile en ce 14 juillet : la célébration festive des musiques afro-cubaines par Chucho Valdés et Archie Shepp.

04:48 Ballaké Sissoko et Vincent Segal

Ballaké Sissoko, virtuose du kora, accompagné de Vincent Segal au violoncelle, était à l'affiche du Rhino Jazz Festival le 18 octobre 2009.

Eurosport

09:40 WK wielrennen

Verslag, hoogtepunten en uitslagen van de jaarlijkse competitie, de Wereldkampioenschappen wielrennen (UCI Road World Championships).

09:45 WK wielrennen

Wollongong

10:50 FIA ETCR: Race van Duitsland

Kwalificaties

Verslag van de kwalificaties in de FIA ETCR Race van Duitsland, gereden op de Sachsenring.

12:00 WK wielrennen

Wollongong

13:55 The minute

Het laatste streaming nieuws.

14:00 Tennis: Rod Laver Cup

Verslag van dag 2 op de Rod Laver Cup in Londen.

16:00 Tennis: Rod Laver Cup

Verslag van dag 2 op de Rod Laver Cup in Londen.

18:00 Nieuws

Het laatste sportnieuws betreffende diverse sportdisciplines, van voetbal, tennis, tot skiën en motorsport.

18:05 The minute

Het laatste streaming nieuws.

18:10 WK wielrennen

Wollongong

19:00 Klimmen: World cup

Verslag van de WB klimmen in Jakarta: finale speed (m/v).

19:55 Nieuws

Het laatste sportnieuws betreffende diverse sportdisciplines, van voetbal, tennis, tot skiën en motorsport.

20:00 Tennis: Rod Laver Cup

Verslag van dag 2 op de Rod Laver Cup in Londen.

22:00 Tennis: Rod Laver Cup

Verslag van dag 2 op de Rod Laver Cup in Londen.

00:00 The minute

Het laatste streaming nieuws.

00:05 WK wielrennen

Wollongong

01:00 WK wielrennen

Wollongong

02:05 WK wielrennen

Wegwedstrijd elite (m)

Verslag van de WK wielrennen in Wollongong, Australië: wegwedstrijd elite (m).

03:00 WK wielrennen

Wegwedstrijd elite (m)

Verslag van de WK wielrennen in Wollongong, Australië: wegwedstrijd elite (m).

Comedy Central

06:00 The Graham Norton show

Amy Poehler, Nick Jonas, Leonie Elliot, Rob Beckett, Jennifer Garner, Tom Odell

De BAFTA-winnende talkshow met de grootste beroemdheden en de meest gevatte gesprekken op tv.

06:55 The Graham Norton show

Liam Neeson, Micheál Richardson, Tahar Rahim, Cush Jumbo, Rob Brydon, Deborah Meaden, Laura Mvula

De BAFTA-winnende talkshow met de grootste beroemdheden en de meest gevatte gesprekken op tv.

07:50 The Graham Norton show

Octavia Spencer, Melissa McCarthy, David Schwimmer, Nick Mohammed, Frank Skinner, Michelle Visage, Steps

De BAFTA-winnende talkshow met de grootste beroemdheden en de meest gevatte gesprekken op tv.

08:45 The Graham Norton show

Best Of

Vanavond zitten bij Graham op de bank: Bradley Cooper, Lady Gaga, Jodie Whittaker, Ryan Gosling, Rod Stewart

09:30 The Graham Norton show

Best Of

Vanavond zitten bij Graham op de bank: Sir Michael Caine, Chris Pine, Rami Malek, Sally Field, Christine and the Queens

10:25 The Graham Norton show

Best Of

Vanavond zitten bij Graham op de bank: Steve Carell, Dawn French, Michael B. Jordan, Cheryl

11:05 The Graham Norton show

Mariah Carey, Nadiya Hussain, Tim Peake, Richard Osman, Gary Barlow

De BAFTA-winnende talkshow met de grootste beroemdheden en de meest gevatte gesprekken op tv.

12:15 Family guy

Finders Keepers

In "Family Guy" beleeft de familie Griffin telkens opnieuw bizarre avonturen in Quahog. Lees alles over het gestoorde leven van Peter Griffin, Stewie en co!

12:40 Family guy

Vestigial Peter

In "Family Guy" beleeft de familie Griffin telkens opnieuw bizarre avonturen in Quahog. Lees alles over het gestoorde leven van Peter Griffin, Stewie en co!

13:00 Family guy

Quagmire's Quagmire

In "Family Guy" beleeft de familie Griffin telkens opnieuw bizarre avonturen in Quahog. Lees alles over het gestoorde leven van Peter Griffin, Stewie en co!

13:30 Family guy

A Fistful of Meg

In "Family Guy" beleeft de familie Griffin telkens opnieuw bizarre avonturen in Quahog. Lees alles over het gestoorde leven van Peter Griffin, Stewie en co!

13:55 How I met your mother

Monday night football

De vrienden kunnen de Super Bowl niet zien, omdat ze naar een begrafenis moeten. Ze spreken af de uitslag niet te checken, zodat ze de wedstrijd de volgende dag samen kunnen kijken.

14:25 Family guy

Boopa-dee Bappa-dee

In "Family Guy" beleeft de familie Griffin telkens opnieuw bizarre avonturen in Quahog. Lees alles over het gestoorde leven van Peter Griffin, Stewie en co!

14:55 South Park

Stupid Spoiled Whore Video Playset

De animatieserie "South Park" is de cultserie die alles en iedereen op de hak neemt. Lees hier meer over de avonturen van Stan, Kyle, Cartman & Kenny!

15:25 South Park

Marjorine

De meisjes uit de klas hebben een slaapfeestje. De jongens moeten en zullen erachter komen wat er achter die gesloten deuren gebeurt.

15:50 South Park

Butters' bottom bitch

Butters is vastbesloten om voor het eerst te worden gekust, zodat zijn vrienden hem niet meer uitlachen.

16:15 South Park

You Got F'd in the Ass

De animatieserie "South Park" is de cultserie die alles en iedereen op de hak neemt. Lees hier meer over de avonturen van Stan, Kyle, Cartman & Kenny!

16:45 South Park

The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers

De animatieserie "South Park" is de cultserie die alles en iedereen op de hak neemt. Lees hier meer over de avonturen van Stan, Kyle, Cartman & Kenny!

17:05 South Park

The ungroundable

Butters weet zeker dat hij op school een vampier heeft gezien, maar niemand wil naar hem luisteren. Ondertussen zijn de gothic-kinderen boos en gefrustreerd omdat de andere kinderen het verschil niet zien tussen een goth en een vampier.

17:30 South Park

Good Times with Weapons

De animatieserie "South Park" is de cultserie die alles en iedereen op de hak neemt. Lees hier meer over de avonturen van Stan, Kyle, Cartman & Kenny!

18:00 South Park

The Last of the Meheecans

Cartman gaat bij de Amerikaanse grenspolitie.

18:30 South Park

Raisins

De animatieserie "South Park" is de cultserie die alles en iedereen op de hak neemt. Lees hier meer over de avonturen van Stan, Kyle, Cartman & Kenny!

19:00 South Park

Professor Chaos

De jongens ontslaan Butters als hun vriend, waarna ze te maken krijgen met zijn duistere kant.

19:30 South Park

Butters' Very Own Episode

Als Butters een duister familiegeheim onthult, raakt hij de weg kwijt en eindigt hij alleen in de onderbuik van de grote stad.

20:00 New kids

"New Kids" is de grofste sketchshow met een zachte 'g'. Kijk hier alle video's van Gerrie, Rikkert, Richard, Robbie en Barrie uit het Maaskantje!

22:00 New kids

"New Kids" is de grofste sketchshow met een zachte 'g'. Kijk hier alle video's van Gerrie, Rikkert, Richard, Robbie en Barrie uit het Maaskantje!

23:30 Modern family

The Cover Up

Phil heeft een nieuwe klant die helemaal "zijn type" is. Hij weet dat Claire dat niet leuk zal vinden en vertelt daarom wat onschuldige leugens. Dit loopt al snel uit de hand en uiteindelijk raakt hij verstrikt in z'n eigen leugens.

23:55 Modern family

Express Yourself

Phil heeft het gekke idee om spontaan naar Parijs te gaan met Claire. Het enige probleem; ze zijn allebei ontzettend moe. Toch proberen ze er het beste van te maken.

00:25 Modern family

The Party

Manny en Luke passen op Lily en Joe zodat de volwassenen een dagje voor zichzelf hebben. Claire en Gloria hebben een spadagje gepland, Phil en Mitch gaan een nerderige film kijken in de bios en Jay en Cam gaan naar een sportcafé.

00:50 Modern family

Man Shoudn't Lie

Claire komt thuis met een zwerfhond en de kinderen helpen haar hem te verbergen voor Phil zolang zij de eigenaar zoekt. Helaas zorgt haar ontwijkende gedrag er alleen maar voor dat Phil haar nog meer aandacht wil geven.

01:05 Modern family

Promposal

Met Closet-Con in het vooruitzicht is Claire zo alert dat ze overtuigd is van het bestaan van een mol in het bedrijf. Phil maakt zich schaars nadat Gloria en hij tante Alice ervan hebben beschuldigd haar sausrecept te hebben gestolen.

01:35 Modern family

Crazy Train

Dede gaat weer trouwen en Manny overtuigt iedereen om met de trein naar de bruiloft te gaan. Jay is enorm blij dat Dede over hem heen is, misschien wel iets té blij.

02:05 The Graham Norton show

Best Of

Vanavond zitten bij Graham op de bank: Emilia Clarke, Gloria Estefan, David Tennant, Miriam Margolyes, Leon Bridges

02:50 Most Ridiculous

Dogs

Most Ridiculous, met Radio 1-dj Greg James als verteller, gaat op zoek naar de stomste en meest bizarre filmpjes die online te vinden zijn.

03:10 Most Ridiculous

Parents

Most Ridiculous, met Radio 1-dj Greg James als verteller, gaat op zoek naar de stomste en meest bizarre filmpjes die online te vinden zijn.

03:30 Takeshi's Castle Thailand

Een nieuwe lading hoopvolle deelnemers probeert het kasteel te bestormen, maar eerst moeten ze buitelen in de Star Bowling en wiebelen in de Bridge Ball. Meer deelnemers, meer uitdagingen en meer bewakers die ze in de weg staan.

03:50 Takeshi's Castle Thailand

Russell Kane vertelt terwijl honderd dappere kandidaten strijden om Takeshi's kasteel te bereiken. Wat hen te wachten staat, is water, modder en een heleboel andere onaangename dingen. Alleen de sterksten zullen het kasteel kunnen innemen.

04:10 Comedy Central Roasts

Het Woonwagenkamp

Comedy Central gaat subculturen roasten.

04:30 Comedy Central Roasts

Gabbers

Comedy Central gaat subculturen roasten.

04:50 Most Ridiculous

Fashion Crimes

Most Ridiculous, met Radio 1-dj Greg James als verteller, gaat op zoek naar de stomste en meest bizarre filmpjes die online te vinden zijn.

05:10 Most Ridiculous

Talent Shows

Most Ridiculous, met Radio 1-dj Greg James als verteller, gaat op zoek naar de stomste en meest bizarre filmpjes die online te vinden zijn.

05:30 Takeshi's castle Indonesia

Adriaan & Dempsey

Adriaan Van den Hoof kijkt samen met Dempsey Hendrickx naar 100 sportieve en gemotiveerde Indonesiers die meestal in het water vallen en daarna geen kasteel kunnen veroveren.

06:00 The Graham Norton show

Best Of

Vanavond zitten bij Graham op de bank: Matthew McConaughey, John Cena, Hailee Steinfeld, Jamie Oliver, Mark Ronson, Miley Cyrus.

Fox

06:00 Let's go viral

Let's Go Viral 1, 13

Noah Zeeuw & Sverre Denis nemen je onder andere mee in de wereld van viral videos.

07:02 Let's go viral

Let's Go Viral 1, 1

Noah Zeeuw & Sverre Denis nemen je onder andere mee in de wereld van viral videos.

08:02 Let's go viral

Let's Go Viral 1, 2

Noah Zeeuw & Sverre Denis nemen je onder andere mee in de wereld van viral videos.

09:01 Let's go viral

Let's Go Viral 1, 3

Noah Zeeuw & Sverre Denis nemen je onder andere mee in de wereld van viral videos.

10:01 Let's go viral

Let's Go Viral 1, 4

Noah Zeeuw & Sverre Denis nemen je onder andere mee in de wereld van viral videos.

11:04 Let's go viral

Noah Zeeuw en Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in de wereld van viral videos.

11:26 Make you laugh out loud

Dogs 1

Selectie van de meest komische internetfilmpjes.

11:31 Make you laugh out loud

Dogs 2

Selectie van de meest komische internetfilmpjes.

11:36 Laugh out loud

Naugthy dogs

Een compilatie van filmpjes met honden die zich misdragen.

12:35 Below deck mediterranean

Swing shift

Adams grap loopt verkeerd af en Wes doet zijn uiterste best om Adam te vermijden. Een charter van een dag lijkt een eeuwigheid te duren. Bugsy en Lauren vinden dat Hannah te weinig doet.

13:31 Below deck mediterranean

Stew the right thing

Tijdens de laatste charter komt een voormalige gast terug, dit keer met zes mooie vrouwen. Bobby moet zich beheersen als uit een dating-app blijkt dat hij matcht met een van hen.

14:27 Below deck mediterranean

Con-text is everything

Bobby vindt eindelijk de liefde, maar de spanning tussen hem en de voornaamste gast loopt op. Hannah en Bugsy geven lucht aan hun grieven. Lauren moet een kant kiezen.

15:16 Below deck mediterranean

Ciao, Napoli!

Kapitein Sandy Yawn en de bemanning van de Talisman Maiton varen langs de Italiaanse kust. Adam keert terug als kok.

16:13 Shark tank

Shark Tank 11, 13

Ondernemers uit Sunset Beach hebben een product dat honden graag laat eten. Broers uit Portland zijn op zoek naar een investering voor hun evenementenruimte met een Amerikaans familiespel.

17:10 Shark tank

Shark Tank 11, 14

Ambitieuze ondernemers presenteren hun briljante en minder briljante business plannen.

18:08 Shark tank

Shark Tank 11, 15

Een ondernemer uit Redondo Beach presenteert zijn gezonde kokosnotendrank.

19:04 Shark tank

Shark Tank 11, 16

Twee moeders hebben een oplossing voor een veelvoorkomend probleem voor baby's.

20:02 Shark tank

Shark Tank 11, 17

Vrienden uit Tempe en Phoenix tonen een stijlvol en betaalbaar mobiel vastgoedconcept. Een immigrant uit Dubai laat zien wat volgens haar het ideale alternatief is voor popcorn.

21:00 Chicago Med

What you don't know can't hurt you

Will en Stevie raken betrokken bij een echtelijke confrontatie. Het hele team van dr. Blake stort in tijdens een levertransplantatie. Charles moedigt Ethan aan om het weer goed te maken met zijn vader.

21:56 Chicago P.D.

To protect

Het team werkt samen om de leider van de meedogenloze Los Temidos-bende te identificeren. Voight duikt in het verleden van zijn informant Anna Avalos nu haar rol als undercoveragent gevaar loopt.

22:51 The night shift

The times they are a-changin'

Het team krijgt tijdens de nachtdienst te maken met een bizar auto-ongeluk waarbij een slachtoffer bovenop een verkeersbord is beland.

23:46 The night shift

The thing with feathers

TC en Jordan zetten alles op alles om het leven van de vierjarige Frankie te redden na een ernstig auto-ongeluk. In Afghanistan probeert Syd de zwangere Sharbat uit handen van haar echtgenoot te houden.

00:41 Professor T.

De nalatenschap

Tijdens een officiële gelegenheid wordt geprobeerd om een aanslag te plegen op een vooraanstaand zakenman. De aanslag mislukt, maar enkele dagen later wordt de man in zijn eigen huis vermoord, al wordt het lijk niet gevonden.

01:35 Professor T.

De jaartalmoorden (1)

Een man wordt gewurgd teruggevonden met een geblakerd gezicht. Op zijn borst is het getal 1991 gekerfd. Als 24 uur later een nieuw slachtoffer valt, ook met een jaartal in zijn lichaam gekerfd, beseffen de speurders dat er een seriemoordenaar aan het werk is.

02:33 Professor T.

De jaartalmoorden (2/2)

Bij de derde moord is er nog altijd geen verband tussen de slachtoffers en ook geen spoor van de dader.

03:24 Make you laugh out loud

Delinquents

Selectie van de meest komische internetfilmpjes.

04:11 Make you laugh out loud

Budgies

De meest hilarische filmpjes van parkietjes (en andere vogels) op aarde.

04:58 Make you laugh out loud

Dumb delinquents 1

Selectie van de meest komische internetfilmpjes.

05:45 Let's go viral

Noah Zeeuw en Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in de wereld van viral videos.

06:00 Let's go viral

Let's Go Viral 1, 5

Noah Zeeuw & Sverre Denis nemen je onder andere mee in de wereld van viral videos.

Discovery

06:00 How do they do it?

Ontdek samen met Joep Van Deudekom hoe producten tot stand komen. Wees getuige van geavanceerde technische processen en kijk mee hoe uiteenlopende producten worden gemaakt.

06:25 Tanked

Going for the gold(fish)

Volg de capriolen van zakenpartners, vrienden en constante rivalen Wayde King en Brett Raymer. Samen runnen ze Acrylic Tank Manufacturing, het grootste aquariumbedrijf in de VS.

07:10 Tanked

Real aquariums of Beverly Hills

'Real housewife' Erika Girardi wil een nieuw aquarium met een octopus erin.

08:05 Aussie gold hunters

Jackpot

Een ramp bedreigt een mogelijk lucratieve goudvondst voor de Dust Devils. De Gold Timers proberen wanhopig hun seizoen te redden.

09:00 Aussie gold hunters

De Gold Gypsies hebben misschien een fortuin in handen, maar moeten daarvoor een groot risico nemen. En een watertekort houdt de werkzaamheden van Shane en Russell op.

10:00 Aussie gold hunters

De Goldtimers huren een zware graafmachine in de hoop eindelijk goud te vinden. De Dust Devils dreigen zonder water te komen zitten en Marcus verdwijnt tijdens het detecteren.

11:00 Aussie gold hunters

De Poseidon Crew jaagt nog steeds wanhopig op goud, terwijl de Gold Gypsies voor een zware beslissing staan. En wordt de vasthoudendheid van de Victoria Diggers eindelijk beloond?

12:00 Auction hunters

Ton voyage

Als een winkelier koste wat kost wil voorkomen dat Ton Jones en Allen Haff nieuwe voorwerpen vinden, slaan de mannen met volle kracht terug. En ze ontdekken ook nog eens een vintage boot.

12:30 Auction hunters

You foos you lose

Als hun auto het begeeft, proberen Ton Jones en Allen Haff geld te verzamelen om hem te repareren. Ze scoren een tafelvoetbaltafel, drummagazijnen van een tommygun en een lading Twinkies.

13:00 Auction hunters

Allen's big crush

De mannen krijgen het aan de stok met een voormalige werknemer en een set monstertruckbanden en een mysterieuze kist zijn hun enige kans op winst.

13:30 Auction hunters

Nothing but net

Ton Jones en Allen Haff staan voor hun grootste uitdaging tot nu toe als twee oude rivalen de handen ineenslaan. Ondertussen graven de mannen een off-road motor en een paar netpistolen op.

14:00 Auction hunters

Hall of fame game

Ton Jonesen Big Sis hebben de winkel een nieuwe look gegeven om meer klanten te trekken. Allen Haff vindt antieke basketballen en gaat de confrontatie aan met een beroemde basketballer.

14:30 The repair shop

Het team restaureert een fiets-zijspan die speciaal gemaakt is voor jonge passagiers. Een Victoriaanse naaitafel wordt gerepareerd en een legertrommel krijgt een opknapbeurt.

15:30 How do they do it? Met Joep en Tim

Het Nederlandse U-Boat Worx maakt onderzeeërs voor particulieren en hoe energiezuinig zijn draaideuren nou precies?

16:30 Building Alaska

Ninja framer

Lee huurt de Ninja Framer in om het project van zijn klant weer op schema te krijgen. De bouwers van Derek worden tijdens het werk aan de skihut belaagd door honderden muggen.

17:30 Treehouse masters

Alaskan mountain treehouse

Pete Nelson ontwerpt een boomhut voor de Mt. McKinley Princess Wilderness Lodge in Alaska. Het team bouwt een meesterwerk op basis van een A-frame met uitzicht op de bergen.

18:30 Treehouse masters

International: Scandinavia

Pete Nelson maakt een boomhuttenreis naar de schitterende dennenbossen van Scandinavië. In Noorwegen bezoekt hij het magische TreeTop Hotel en daarna verkent hij de Zweedse boomtoppen.

19:30 Homestead rescue

Moose mayhem

De Raneys proberen een alleenstaande moeder en haar dochter te beschermen tegen een eland, Marty bouwt een brug over een kreek en Matt geeft les in het afschrikken van roofdieren.

20:30 BattleBots

A family affair

De ongeslagen Son of Whyachi en de Ewerts zijn vastbesloten hun schrikbewind voort te zetten. En voor alle deelnemers komt er meer op het spel te staan.

21:30 BattleBots

Buckers and brawlers

De strijd wordt feller nu alle teams hun zinnen hebben gezet op een plek in de top-16. Ze gaan de strijd aan in een gebied vol mijnenvelden en gevaren.

22:30 Richard Hammond's workshop

Richard Hammond vindt een klassieke Mini die opgeknapt moet worden. En omdat de kosten van de nieuwe garage zich opstapelen, besluit hij een paar van zijn eigen auto's te verkopen.

23:30 How do they do it? Met Joep en Tim

Het Nederlandse U-Boat Worx maakt onderzeeërs voor particulieren en hoe energiezuinig zijn draaideuren nou precies?

00:30 Border control: Spain

Serie over het werk van de Spaanse douane- en veiligheidsdiensten, die constant paraat staan om te voorkomen dat drugs, wapens en vermeende terroristen de grens passeren.

01:00 Border control: Spain

Serie over het werk van de Spaanse douane- en veiligheidsdiensten, die constant paraat staan om te voorkomen dat drugs, wapens en vermeende terroristen de grens passeren.

01:30 Shed and buried

West Sussex

Henry Cole en Sam Lovegrove gaan in West Sussex op zoek naar klassiekers. Ze kijken achter de schermen bij een van de beroemdste motorhandelaren van Engeland en vinden twee verborgen juweeltjes.

02:00 Teleshopping

Teleshopping.

06:00 How do they do it?

Ontdek samen met Joep Van Deudekom hoe producten tot stand komen. Wees getuige van geavanceerde technische processen en kijk mee hoe uiteenlopende producten worden gemaakt.

National Geographic

06:00 Car S.O.S.

Lancia Fulvia

Tim Shaw en Fuzz Townshend verrassen de eigenaar van een klassieke auto. Zonder dat de eigenaar het wist, hebben ze zijn Lancia Fulvia helemaal opgeknapt.

06:58 Car S.O.S.

Ferguson Tractor

Ontmoet geestdriftig en tv-presentator Tim Shaw en meester-monteur Fuzz Townshend terwijl ze hun krachten bundelen om roestige klassieke voertuigen uit hun garage-gevangenissen te redden.

07:56 Car S.O.S.

Lotus Esprit

Fuzz Townshend en Tim Shaw restaureren een uitgebluste Lotus Esprit. Na een opknapbeurt wordt de eigenaar van deze klassieke auto verrast met het resultaat.

08:54 Dog rescuers

In Merseyside probeert inspecteur Anthony Joynes te voorkomen dat de onstuimige buldog Boika en zijn twaalf puppies hetzelfde gruwelijke lot ondergaan als de moeder van de pups.

09:52 Dog rescuers

In deze speciale kersteditie probeert inspecteur Anthony Joynes een staffordshire bull terrier te helpen die aan meerdere kwalen lijdt. In Hampshire komt inspecteur Jan Edwards een saloeki tegen die langs de weg leeft.

10:50 Lost treasures of Egypt

Tutankhamun's unsolved secrets

Archeologen vinden sporen van een tempel waar Toetanchamon Sobek aanbad. Onder een fort in de woestijn ontdekken ze hoe hij genoeg goud kon verzamelen voor de enorme schatten in zijn tombe.

11:49 Lost treasures of Egypt

Ramses rise to power

Archeologen graven bij de oudste tempel in Saqqara schatten op van een generaal van de machtigste koning van Egypte, Ramses de Grote. Hoe werd hij de meest gevierde farao?

12:47 Storage wars: Canada

Chini-chilla bang bang

Docusoap, waar op veilingen verspreid over heel Canada bieden kopers met een flinke beurse tegen elkaar op om in beslag genomen en vergeten opslagboxen op te kopen.

13:19 Storage wars: Canada

Roy marks his territory

Docusoap, waar op veilingen verspreid over heel Canada bieden kopers met een flinke beurse tegen elkaar op om in beslag genomen en vergeten opslagboxen op te kopen.

13:51 Facing ...

Suge Knight

Ontdek de man verantwoordelijk voor het 'gangster' in de gangstarrap van de West Coast, met archiefbeelden en interviews met betrokkenen.

14:49 Ice road rescue

Black ice

In het zuiden brengt Bjørn Lægreid een minister ergens heen. In het noorden glijdt Jo Roger Blengsli van de weg af.

15:48 Ice road rescue

Into the woods

In het noorden is een oogstmachine omgevallen en een graafmachine staat op het punt om in een modderpoel te verdwijnen.

17:01 Massive engineering mistakes

Mensen bouwen al 10.000 jaar. We zijn de bouwtechnische experts, maar toch gaat er elk jaar wel eens iets dat beleeft meer mislukte. Kijk mee hoe we bouwtechnische blunders analyseren en proberen te herstellen.

18:01 Air crash investigation

Vanishing act

Onderzoekers staan voor raadsels wanneer Varig vlucht 254 in de jungle neerstort, zo'n elfhonderd kilometer uit koers.

19:00 Air crash investigation

Sideswiped

Vlucht 201 stijgt op voor een vlucht van een uur naar Colombia. Het toestel verdwijnt van de radar boven de ondoordringbare jungle.

20:00 Primal survivor: Mighty Mekong

Land of the python

Overlevingsdeskundige Hazen Audel gaat op zoek naar de ongrijpbare python in de wetlands van Beung Kiat Ngong in Laos. Hazen leert overlevingsvaardigheden van de lokale Jarai-bevolking, kerft zijn eigen kano, trotseert gigantische bloedzuigers en smult van slakken.

20:59 Primal survivor: Mighty Mekong

Raging waters

Overlevingsdeskundige Hazen Audel probeert een uitdaging te volbrengen, jagend aan de oevers van de Mekong, terwijl hij racet om een ​​legendarische plek met vissen te bereiken. Zal hij het op tijd halen om zich bij de lokale waaghalzen van vissers te voegen?

21:57 Atlas of cursed places

The curse of Atlantis

Sam Sheridan onderzoekt de mythische stad Atlantis die volgens Plato vervloekt was door de goden en 12.000 jaar geleden werd verzwolgen door de zee.

22:55 World War II: Secrets from above

Hitler's vengeance weapons

We vliegen over de beruchte slagvelden van D-Day en Duinkerke, en zweven over verborgen nazibunkers, verloren slagschepen en gezonken scheepswrakken om de geheimen van WOII te onthullen.

23:53 Apocalypse: War of worlds

The wall

Chroesjtsjov verrast door de daden van Stalin te veroordelen. De Vietnamoorlog breekt bijna uit en Kennedy geeft op 26 juni 1963 zijn bekende 'Ich bin ein Berliner'-speech.

00:51 Drain the oceans

Secrets of New York City

Er wordt met de nieuwste technologie naar de verborgen schatten in het water bij New York gekeken.

01:52 Drain the oceans

Venice's lost empire

Venetië, 'de koningin van de Adriatische zee', veroverde het oostelijke Middellandse Zeegebied. Scheepswrakken onthullen hoe het een economische grootmacht werd.

02:39 Air crash investigation: Special report

Fire on board

Een van de grootste nachtmerries in de luchtvaart is een brand aan boord. De daaruit voortvloeiende vliegrampen hebben mensenlevens gekost, maar hebben ook bijgedragen aan een veiliger luchtruim.

03:26 Air crash investigation: Special report

Instrument confusion

Als instrumenten in de cockpit falen, kunnen de gevolgen fataal zijn. Een Boeing 737 verdwijnt zomaar. Een vrachttoestel crasht op het Engelse platteland en een onervaren crew maakt fout op fout.

04:11 Great inventions

Television

Televisie bracht spectaculaire beelden zoals die van de landing op de maan in de woonkamer.

05:16 Food factory

Working for peanuts

Achter elke zak chips en reep chocolade en melk blikje bier en brood zit een productieproces dat die producten bij de consumenten brengt. Food Factory biedt een inkijkje in deze processen.

05:37 Food factory

Miso hungry

Achter elke zak chips en reep chocolade en melk blikje bier en brood zit een productieproces dat die producten bij de consumenten brengt. Food Factory biedt een inkijkje in deze processen.

06:00 Car S.O.S.

Mitsubishi Evo

Fuzz Townshend en Tim Shaw gaan op zoek naar klassieke auto's die wel toe zijn aan een opknapbeurt. Ze herstellen deze in de oude glorie en verrassen de eigenaren met het verbluffende eindresultaat.

The History Channel

06:00 American pickers

Coal Gold

In West Virginia gaan de gebroeders Wolfe naar een eeuwenoude frisdrankwinkel waar de tijd heeft stilgestaan. En een predikant en circusdirecteur opent de deuren naar zijn oogverblindende collectie.

06:55 Storage wars

Vegas shrugged

De serie volgt mensen die zowel pandjesbaas als antiekdeskundige zijn en die bieden op de inhoud van verlaten opslagruimtes. Wat vinden ze als de deuren opengaan? Rijkdom of rommel?

07:20 The Best of MonsterQuest

Predators Of the Deep

Fantastische natuurdocumentaireserie over het onderzoek naar diverse vaak legendarische wezens. In hoeverre komt de fantasie en de realiteit overeen?

08:15 Strangest Things

German Codes, Egyptian Helicopters and the Future Machine

Documentairereeks waarin wij meer kunnen leren over de meest bizarre, mysterieuze en exotische dingen en verschijnselen in ons universum.

09:10 Ancient Aliens

Voices of the Gods

Sanskriet-teksten uit India staan vol met verbluffende verhalen over moderne technologie in de oudheid. Kunnen ze wellicht verwijzen naar een tijdperk waarin buitenaardse wezens de planeet bevolkten?

10:05 Secret History of Humans

Man and Metals

Vijfduizend jaar geleden gooit de mens een handvol stenen in een kampvuur en stuit op een ontdekking die de wereld verandert: metaal. Koper, tin en brons versterken de oude wereld en rijken breiden zich uit, gewapend met scherpe, slijtvaste wapens.

10:35 Secret History of Humans

Fire, Coal and Oils

De vroege mens wreef stokken tegen elkaar en maakte vuur. Ze leerden voedsel koken, wat kostbare energie bespaarde. Daardoor werden de hersenen groter. Door mineralen te verhitten om gereedschappen te maken, konden beschavingen worden opgebouwd.

11:05 The Curse of Oak Island

Connecting the Lots

Rick, Marty en het team zijn verbaasd als ze beseffen dat de mysterieuze stenen weg in het moeras mogelijk rechtstreeks naar de Money Pit leidt.

12:00 The Curse of Oak Island

Rocky Road

De Lagina's en hun team graven dieper dan ooit tevoren en vinden bewijs van voorheen onbekende structuren in de Money Pit. In het moeras vindt Gary goud.

13:00 The Curse of Oak Island

Digging Their Heels In

Tijdens het zoeken naar de buit die in het Money Pit-gebied is opgegraven, ontdekt Alex Lagina diep onder de grond bewijs van menselijke activiteit, daterend uit 1492.

14:00 The Curse of Oak Island

The Fellowship of the Ringbolt

Voor de kust van Nova Scotia ligt een klein in raadselen gehuld eiland, waar mensen in de 18e eeuw 's nachts vreemde lichten opmerkten.

14:55 The Curse of Oak Island

A Bend In the Road

Terwijl het team minutieus de stenen weg van het moeras blootlegt, treffen ze de eerste tekenen aan dat het naar de Money Pit kan leiden.

15:50 World's Greatest Treasure Mysteries

The 1715 Treasure Fleet

Spannende avontuurlijke documentaireserie met echte schatzoekers Rick en Marty Lagina over de beroemdste schatten en schatzoektochten uit de geschiedenis. Inclusief interviews met de schatzoekers, wetenschappers en de historici.

16:50 Secret History of Humans

Man and Metals

Vijfduizend jaar geleden gooit de mens een handvol stenen in een kampvuur en stuit op een ontdekking die de wereld verandert: metaal. Koper, tin en brons versterken de oude wereld en rijken breiden zich uit, gewapend met scherpe, slijtvaste wapens.

17:20 Secret History of Humans

Fire, Coal and Oils

De vroege mens wreef stokken tegen elkaar en maakte vuur. Ze leerden voedsel koken, wat kostbare energie bespaarde. Daardoor werden de hersenen groter. Door mineralen te verhitten om gereedschappen te maken, konden beschavingen worden opgebouwd.

17:45 Grant

Lincoln's General

Met zijn rug tegen de muur neemt Ulysses S. Grant ongelooflijke risico's, wordt hij de favoriete generaal van Abraham Lincoln en bereidt hij zich voor op een epische confrontatie met Robert E. Lee.

19:30 The Cars That Made the World

Fueling Invention

Gefrustreerd door de beperkingen van persoonlijk vervoer, probeerden de rivaliserende ingenieurs Karl Benz en Gottlieb Daimler de mensheid te bevrijden van hun afhankelijkheid van het paard door de kracht van de verbrandingsmotor te benutten.

20:30 Cracking the Code

The Mob Code

The Mob Code onthult het verhaal van een van de grootste codekrakers uit de geschiedenis: Elizebeth Friedman. Tegen alle verwachtingen in kraakt ze codes die de maffia ten val brengen, levens redden in WO2 en een nazi-invasie in Amerika voorkomen.

21:25 The UnXplained

The Mystery Of Genius

Serie die de meest fascinerende, vreemde en onverklaarbare mysteries ter wereld onderzoekt.

22:20 Forged in Fire

Beat the Unbeaten: Back for Revenge

In elke aflevering strijden vier deelnemers om het beste slagwapen ooit te maken. Ze bouwen alles, van vikingbijlen tot samoeraizwaarden en Indiase klauwdolken.

23:20 American pickers

Smoking Hot Chevy

In Florida ontdekken Mike en Mefford een smetteloze Chevy-pick-up uit 1964 en een circusplakboek met nooit eerder vertoonde foto's van Elvis.

00:15 Storage wars

Kumba yuuup!

De serie volgt mensen die zowel pandjesbaas als antiekdeskundige zijn en die bieden op de inhoud van verlaten opslagruimtes. Wat vinden ze als de deuren opengaan? Rijkdom of rommel?

00:45 Storage wars

Out of the frying Pan Am

De serie volgt mensen die zowel pandjesbaas als antiekdeskundige zijn en die bieden op de inhoud van verlaten opslagruimtes. Wat vinden ze als de deuren opengaan? Rijkdom of rommel?

01:15 Cracking the Code

The Mob Code

The Mob Code onthult het verhaal van een van de grootste codekrakers uit de geschiedenis: Elizebeth Friedman. Tegen alle verwachtingen in kraakt ze codes die de maffia ten val brengen, levens redden in WO2 en een nazi-invasie in Amerika voorkomen.

02:00 The UnXplained

The Mystery Of Genius

Serie die de meest fascinerende, vreemde en onverklaarbare mysteries ter wereld onderzoekt.

02:45 Forged in Fire

Beat the Unbeaten: Back for Revenge

In elke aflevering strijden vier deelnemers om het beste slagwapen ooit te maken. Ze bouwen alles, van vikingbijlen tot samoeraizwaarden en Indiase klauwdolken.

03:30 Mijn History Moment

Bijlmerramp

In dit eerste Nederlandse programma van HISTORY staan bekende historische momenten centraal, verteld door mensen die ze van dichtbij beleefden.

03:40 Strangest Things

German Codes, Egyptian Helicopters and the Future Machine

Documentairereeks waarin wij meer kunnen leren over de meest bizarre, mysterieuze en exotische dingen en verschijnselen in ons universum.

04:30 Storage wars

Season of the kitsch

In Victorville komt de ondeugende kant van Brandi en Jarrod naar boven. Ivy neemt een opslagruimte die niemand anders kan verdragen, en Mary zet de nieuweling op z'n plek.

04:55 Storage wars

Kumba yuuup!

De serie volgt mensen die zowel pandjesbaas als antiekdeskundige zijn en die bieden op de inhoud van verlaten opslagruimtes. Wat vinden ze als de deuren opengaan? Rijkdom of rommel?

05:15 American pickers

Coal Gold

In West Virginia gaan de gebroeders Wolfe naar een eeuwenoude frisdrankwinkel waar de tijd heeft stilgestaan. En een predikant en circusdirecteur opent de deuren naar zijn oogverblindende collectie.

06:00 American pickers

High Speed Picking

Mike en Frank zijn plukkers die door het land reizen en letterlijk overal naartoe gaan alleen om het vooruitzicht antiek goud te vinden. Met de hulp van Danielle komen ze vaak in een komische pickles terecht.

TLC

06:00 Say yes to the dress Benelux

Young Brides

Fred van Leer en de stylisten van Koonings The Wedding Place zijn terug en helpen bruiden-in-spe om hun perfecte trouwjurk te vinden.

06:50 Say yes to the dress Benelux

Fred van Leer en de stylisten van Koonings The Wedding Place zijn terug en helpen bruiden-in-spe om hun perfecte trouwjurk te vinden.

07:40 Say yes to the dress Benelux

Fred van Leer en de stylisten van Koonings The Wedding Place zijn terug en helpen bruiden-in-spe om hun perfecte trouwjurk te vinden.

08:30 Say yes to the dress Benelux

Fred van Leer en de stylisten van Koonings The Wedding Place zijn terug en helpen bruiden-in-spe om hun perfecte trouwjurk te vinden.

09:30 Say yes to the dress Benelux

Fred van Leer en de stylisten van Koonings The Wedding Place zijn terug en helpen bruiden-in-spe om hun perfecte trouwjurk te vinden.

10:30 Say yes to the dress Benelux

Fred van Leer en de stylisten van Koonings The Wedding Place zijn terug en helpen bruiden-in-spe om hun perfecte trouwjurk te vinden.

11:30 Say yes to the dress Benelux

Fred van Leer en de stylisten van Koonings The Wedding Place zijn terug en helpen bruiden-in-spe om hun perfecte trouwjurk te vinden.

12:30 Extreme couponing

Zadia and Briana

Maak kennis met slimme shoppers die door te plannen en te rekenen ongelooflijke besparingen weten te realiseren.

13:00 Extreme couponing

J'aime and Tiffany

Ontdek hoe J'aime bonnen gebruikt om met haar budget van honderd dollar voor bijna tweeduizend dollar aan boodschappen te doen.

13:30 Extreme couponing

Rebecca and Jessica

Rebecca probeert partysnacks te kopen, ondanks haar beperkte maandbudget. Jessica rekent achttien keer apart af om meer dan zeshonderd dollar aan boodschappen te besparen.

14:00 Extreme couponing

Missy & Amy

Missy is van plan meer dan vijftig dollar te verdienen met kortingsbonnen. Lukt het de superzuinige Amy ondertussen om met minder dan tien dollar voor meer dan vierhonderd dollar aan boodschappen te kopen?

14:30 Extreme couponing

Tai, Tarin and Nathan

Tweelingzussen Tai en Tarin gaan op hun verjaardag op zoek naar gratis producten. Nathan wil met zijn weekbudget van vijftig dollar voorraden regelen voor duizend pakketten voor het leger.

15:00 Extreme couponing

Desirae and Stephanie

De zuinige Desirae betaalt zelfs niet voor kranten: ze haalt haar coupons uit oudpapierbakken. Stephanie leert haar zoon voordat hij gaat studeren hoe hij coupons moet gebruiken.

15:30 Say yes to the dress UK

More is more

Ontmoet koninklijk designer David Emanuel van Confetti & Lace in Essex. Samen met eigenaresse Christine Dando en haar team helpt hij aanstaande bruiden hun droomjurk te vinden.

16:00 Dr. Pimple Popper: Pop ups

The incredible shrinking lipoma

Dr. Sandra Lee behoort niet alleen tot de topdermatologen in Amerika. Op YouTube staat ze bekend als Dr. Pimple Popper met duizenden behandelingen op haar eigen kanaal.

17:00 Property brothers: Forever home

Forty-year home

Een koppel komt erachter dat de indeling van hun huis niet handig is voor hun grote familie. Drew en Jonathan Scott brengen de balans terug in het moderne huis met kindvriendelijke aanpassingen.

18:00 Property brothers: Forever home

Out of the past and into the future

Een koppel is gek op hun huis, maar de indeling is gedateerd en veroorzaakt veel problemen. Drew en Jonathan brengen hier verandering in en knappen het huis op.

19:00 Say yes to the dress: Atlanta

The perfect shade of blue

Tonya wordt overlopen door bazige bruidsmeisjes die alles naar hun hand proberen te zetten. En Kayla is op zoek naar de perfecte kleur blauw.

20:00 90 Day diaries

Life is a highway

Brandon en Julia wijzingen hun verhuisplannen. Ron en Betty denken na over een leven zonder de boerderij. Angela krijgt eindelijk de glimlach die ze zo graag wilde.

21:00 90 Day: The single life

Twist my world

Natalie en Debbie hebben hun eerste date. Het lukt Syngin en Tania niet om hun seksuele relatie los te laten. Eds date wordt ongemakkelijk als hij tijdens het eten moet huilen.

22:00 Love in paradise: The Caribbean

Tropic like it's hot

Amber krijgt financiële problemen door haar vakantieliefde met wie ze nu verloofd is. Aryanna is van haar vakantie in het paradijs getrouwd teruggekomen.

23:00 Dr. Pimple Popper

Booty and the beach

Eric hoopt dat dr. Lee het enorme gezwel op zijn rug kan verwijderen. Michael maakt er grappen over, maar hij beseft heel goed dat de bult op zijn hoofd allesbehalve grappig is.

00:00 Dr. Pimple Popper: Pop ups

The incredible shrinking lipoma

Dr. Sandra Lee behoort niet alleen tot de topdermatologen in Amerika. Op YouTube staat ze bekend als Dr. Pimple Popper met duizenden behandelingen op haar eigen kanaal.

01:00 90 Day diaries

Life is a highway

Brandon en Julia wijzingen hun verhuisplannen. Ron en Betty denken na over een leven zonder de boerderij. Angela krijgt eindelijk de glimlach die ze zo graag wilde.

01:55 90 Day: The single life

Twist my world

Natalie en Debbie hebben hun eerste date. Het lukt Syngin en Tania niet om hun seksuele relatie los te laten. Eds date wordt ongemakkelijk als hij tijdens het eten moet huilen.

02:45 Love in paradise: The Caribbean

Tropic like it's hot

Amber krijgt financiële problemen door haar vakantieliefde met wie ze nu verloofd is. Aryanna is van haar vakantie in het paradijs getrouwd teruggekomen.

03:35 Louisa & Rowan: Eerste hulp bij poetsen

Louisa en Rowan schieten te hulp! Schoonmaken zit in hun gipsy-DNA en zij trekken het land in om vieze huizen weer brandschoon te maken.

04:20 Louisa & Rowan: Eerste hulp bij poetsen

Louisa en Rowan schieten te hulp! Schoonmaken zit in hun gipsy-DNA en zij trekken het land in om vieze huizen weer brandschoon te maken.

05:10 Louisa & Rowan: Eerste hulp bij poetsen

Louisa en Rowan schieten te hulp! Schoonmaken zit in hun gipsy-DNA en zij trekken het land in om vieze huizen weer brandschoon te maken.

06:00 Spring baking championship

Mother's Day party

In de finale vieren de drie overgebleven bakkers Moederdag door op cocktails geïnspireerde desserts te maken. Wie gaat naar huis met de titel en de hoofdprijs van $25.000?

24 Kitchen

06:00 Ainsley's mediterranean cookbook

Jordan

Ainsley's avontuur voert hem naar het oosten - naar Jordanië - waar hij onderzoekt hoe de Middellandse Zee de recepten en ingrediënten van deze regio heeft beïnvloed. Hij bezoekt markten, praat bij met oude vrienden en ontdekt hoe Europese druiven opnieuw worden geïntroduceerd in Jordanië.

07:00 Ainsley's mediterranean cookbook

Jordan: Petra & Aqaba

Ainsley bezoekt de prachtige stad Petra, komt meer te weten over de verborgen geschiedenis, en hij richt zijn reizende keuken in in Ayla Resort, waar kipshoarma op het menu staat.

08:00 Ainsley's good mood food

Nuts and Seeds

Ainsley gebruikt noten en zaden voor al zijn smakelijke gerechten in deze editie van het kookprogramma, waaronder een salade van geroosterde bieten, gekonfijte walnoten en geitenkaas.

09:00 Sara's Australia unveiled

Southern City & Country

Sara La Fountain bezoekt de Queen Victoria Market in Melbourne en reist verder naar de Victoriaanse Alpen en het grootste veestation van het gebied.

09:30 Sara's Australia unveiled

Culinary Roadtrip

Sara La Fountain ontdekt de surfstranden, olijf- en wijngaarden van de zuidoostelijke Australische staat Victoria.

10:00 Martha Stewart bakes

Martha deelt slimme technieken om prachtige taarten te bakken, zoals een geweven bosbessentaart, een cranberrytaart met gepocheerde peer en een hartige taart met een unieke warmwaterkorst.

10:30 Martha Stewart bakes

Vandaag tovert Martha één cakerecept om in drie oogverblindend geglazuurde taarten: een kleurrijke aardbeien-ombrétaart, een pittige citroenmoussetaart met meringue, en een bessen-laagjestaart.

11:00 Rudolph's bakery: De bakfiets

In deze aflevering bakt Rudolph samen met Ton een typisch Gouds koekje. Ze maken het recept uit het handgeschreven bakboek van zijn vader. Bijzonder detail; de kruimels van deze Goudse moppen zijn nog in dit boekje terug te vinden.

11:30 Rudolph's bakery: De bakfiets

Zeg je Brabant, dan zeg je worstenbroodjes. Een lekkernij waarbij de bakker en de slager een smakelijke samenwerking met elkaar aan gaan. En als een echte Brabander eet je deze specialiteit niet bij een borreltje maar, juist ja, bij een kopje koffie.

12:05 De makkelijke maaltijd

In De Makkelijke Maaltijd laten verschillende 24Kitchen chefs je zien hoe jij zelf in korte tijd een makkelijk te maken, verantwoorde en lekkere maaltijd op tafel zet. Elke doordeweekse dag twee nieuwe ideeën om van te smullen!

12:45 Open keuken met Sandra Bekkari

Steak met paprika, tuinbonen, babymaïs en lente-ui & volkorenwrap met avocado, mango en feta

Op het menu: steak met paprika, tuinbonen, babymaïs en lente-ui & volkorenwrap met avocado, mango en feta.

13:00 Jamie's 30 minute meals

Jamie Oliver laat zien hoe je een visschotel met aardappelen en een eenvoudige spinaziesalade maakt, gevolgd door banaan-toffeetaart.

13:30 Mary's kitchen crush

Cousins' Summer

Mary praat bij met haar familie met een zomerse versie van een romige Indiase boterkip.

13:55 Every day fry-day

Danny laat zien dat je de meest heerlijke gerechten kan maken met behulp van de Airfryer. En vandaag maakt hij een varkenshaas met brie, gebakken krieltjes en krokante bloemkool.

14:15 Open keuken met Sandra Bekkari

Ovenschotel van kip met tomaten, basilicum en krielaardappelen & verloren brood met kiwi en kaki

Op het menu: ovenschotel van kip met tomaten, basilicum en krielaardappelen & verloren brood met kiwi en kaki.

14:30 Gordon's ultimate cookery course

Better Baking

Gordon bereidt onder meer een eenvoudige quiche met prei en pancetta, een stijlvol gebakken kaastaart en overheerlijke chocoladetaartjes.

15:00 Martha Stewart bakes

Martha verandert een kwarktaart in een buitengewoon dessert met de toevoeging van abrikoos, creëert een unieke gemarmerde roulade en introduceert een slim hulpmiddel voor prachtige honingkoekjes.

15:30 Rudolph's bakery: De bakfiets

Bakker Eric bakt ze nog niet zo lang, maar wel ontzettend lekker. In Zierikzee is hij, als het om de Zeeuwse bolus gaat, een begrip. Eric en Rudolph bakken ze bruin, want dat is hoe een goede bolus eruit moet zien. En lekker plakkerig.

16:00 De makkelijke maaltijd

In De Makkelijke Maaltijd laten verschillende 24Kitchen chefs je zien hoe jij zelf in korte tijd een makkelijk te maken, verantwoorde en lekkere maaltijd op tafel zet. Elke doordeweekse dag twee nieuwe ideeën om van te smullen!

16:30 Wokking lekker

Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! n deze aflevering: Gewokte mosselen.

16:45 Open keuken met Sandra Bekkari

Oosterse bloemkoolsoep met kruidenolie & gevulde courgette met zongedroogde tomaatjes

Op het menu: Oosterse bloemkoolsoep met kruidenolie & gevulde courgette met zongedroogde tomaatjes.

17:00 Jamie's 30 minute meals

Jamie maakt macaroni met bloemkool, cichoreisalade met een waanzinnige dressing en gesmoorde vruchten.

17:30 Mary's kitchen crush

Muscle Meal

Mary Berg flanst snel een Mexicaanse maaltijd vol proteïnen in elkaar voor haar vriend Kyle, die van taco's houdt en ineens fanatiek aan het sporten is geslagen.

18:00 Every day fry-day

Danny laat zien dat je de meest heerlijke gerechten kan maken met behulp van de Airfryer. En vandaag maakt hij ribeye met kruidenboter en aardappelrösti.

18:25 Gordon's ultimate cookery course

Better Baking

Gordon bereidt onder meer een eenvoudige quiche met prei en pancetta, een stijlvol gebakken kaastaart en overheerlijke chocoladetaartjes.

18:55 Wokking lekker

Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! n deze aflevering: Gewokte mosselen.

19:00 Sara's Australia unveiled

Southern City & Country

Sara La Fountain bezoekt de Queen Victoria Market in Melbourne en reist verder naar de Victoriaanse Alpen en het grootste veestation van het gebied.

19:30 Sara's Australia unveiled

Culinary Roadtrip

Sara La Fountain ontdekt de surfstranden, olijf- en wijngaarden van de zuidoostelijke Australische staat Victoria.

20:00 Gordon Ramsay: Uncharted

The mountains of Morocco

Gordon Ramsay reist af naar het Midden-Atlasgebergte in Marokko om daar de geheimen over de Berberse keuken te ontdekken.

21:00 Anthony Bourdain: No Reservations

Tony en zijn team wagen zich naar het oorlogsgebied in het jonge land Koerdistan om de tragische geschiedenis en de hoopvolle toekomst van de Koerden te onderzoeken.

21:55 Anthony Bourdain: No Reservations

Tony reist naar Cajun Country om uit te vinden wat de cultuur van de bayou zo bijzonder maakt. Hij dineert met de lokale bevolking, kookt rivierkreeft en eindigt zijn reis met een geroosterd varken.

22:55 The great cookbook challenge with Jamie Oliver

De vier overgebleven koks bereiden in deze halve finale hun gerechten voor de jury, en creëren gerechten die een dubbele pagina in hun kookboek waard zijn. Wie heeft zijn laatste hoofdstuk bereikt?

23:55 Save with Jamie

Vis Tikka

Jamie Oliver wil de Britten leren gezonder en goedkoper te eten. Hij bereidt gerechten die zowel overheerlijk als spotgoedkoop zijn.

01:00 Jamie & Jimmy's food fight club

Jamie Oliver en Jimmy Doherty zijn terug in hun café, waar ze heerlijke feestmaaltijden op tafel zetten met de hulp van bekende gasten.

02:00 De makkelijke maaltijd

In De Makkelijke Maaltijd laten verschillende 24Kitchen chefs je zien hoe jij zelf in korte tijd een makkelijk te maken, verantwoorde en lekkere maaltijd op tafel zet. Elke doordeweekse dag twee nieuwe ideeën om van te smullen!

02:25 Open keuken met Sandra Bekkari

Ovenschotel van kip met tomaten, basilicum en krielaardappelen & verloren brood met kiwi en kaki

Op het menu: ovenschotel van kip met tomaten, basilicum en krielaardappelen & verloren brood met kiwi en kaki.

02:40 Jamie's 30 minute meals

Jamie laat zien hoe je een focaccia gevuld met prosciutto en selderijremoulade maakt, met mozzarella en granité van verse citroen en limoen.

03:05 Mary's kitchen crush

Canada Long Weekend

In lange zomerweekends draait het om plezier, eten en samenzijn. Daarom zetten Mary en Aaron hun vrienden een op Canada geïnspireerd menu voor.

03:25 Every day fry-day

Danny laat zien dat je de meest heerlijke gerechten kan maken met behulp van de Airfryer. En vandaag maakt hij romige tagliatelle met gamba's en spinazie.

03:45 Gordon's ultimate cookery course

Slow Cooking - Deel 1

Gordon laat zien hoe je de ultieme langzaam gegaarde gerechten maakt, met onder andere gekarameliseerde vijgen met ricotta, fenomenale langzaam gegaarde runderribbetjes, en smeltende runderborst.

04:10 Martha Stewart bakes

Fruitconservatrice Leda Meredith komt langs in Martha's keuken om haar technieken voor het drogen van fruit te delen. Daarna verwerkt Martha gedroogd fruit in twee traditionele Britse recepten.

04:35 Rudolph's bakery: De bakfiets

Ondanks dat de jaarwisseling nog even op zich laat wachten, fietst Rudolph naar het prachtige Brabant om samen met patissier Robert de Nieuwjaarskoek te maken. Het deeg waar deze typisch Tilburgse specialiteit van gebakken wordt, heeft een aantal maanden de tijd nodig om goed op smaak te komen. En dan? Bakken en garneren maar!

05:00 Gino's Italian escape

Sorrento and Capri

Gino D'Acampo is op het Italiaanse eiland Capri. Om 'la dolce vita' te kunnen proeven, ontmoet hij de man die bekendheid verwierf met zijn foto van first lady Jackie Kennedy. Hij ontrafelt de oorsprong van het beroemdste digestief van Italië. Op het vasteland gaat Gino op zoek naar een uniek ingrediënt en hij maakt twee maaltijden klaar.

05:25 Wokking lekker

Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! n deze aflevering: Gewokte mosselen.

05:30 Open keuken met Sandra Bekkari

Oosterse bloemkoolsoep met kruidenolie & gevulde courgette met zongedroogde tomaatjes

Op het menu: Oosterse bloemkoolsoep met kruidenolie & gevulde courgette met zongedroogde tomaatjes.

05:45 Wat eten we vandaag?

Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

06:00 De makkelijke maaltijd

In De Makkelijke Maaltijd laten verschillende 24Kitchen chefs je zien hoe jij zelf in korte tijd een makkelijk te maken, verantwoorde en lekkere maaltijd op tafel zet. Elke doordeweekse dag twee nieuwe ideeën om van te smullen!

Radio 1

06:00 Dit is de Zaterdag

Geen beschrijving. – EO (site)

07:00 NOS Radio 1 Journaal

Geen beschrijving. – NOS (site)

08:30 Nieuwsweekend

Geen beschrijving. – MAX (site)

11:00 De Taalstaat

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

13:00 Dr Kelder en Co

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

14:00 Argos

Geen beschrijving. – VPRO (site)

15:00 De Publieke Tribune

De Impact van de Transgenderwet

In het weekend voorafgaand aan het Tweede Kamerdebat over de wijziging van de Transgenderwet spreekt Coen Verbraak in De Publieke Tribune met mensen die de afgelopen decennia de impact van deze wet zelf hebben ervaren. – Human (site)

16:00 Goed Ingelichte Kring

Geen beschrijving. – PowNed (site)

17:00 In de Kantine

Geen beschrijving. – WNL (site)

19:00 Italiaanse stemmen

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

20:00 Dijkstra en Evenblij ter plekke in de Bijlmer

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

23:00 NOS Met het Oog op Morgen

Geen beschrijving. – NOS (site)

00:00 Onze man in Deventer

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

01:00 De Wereld van BNNVARA

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

03:00 De Nacht is ZWART

Geen beschrijving. – Omroep Zwart (site)

06:00 Dit is de Zondag

Geen beschrijving. – EO (site)

Radio 2

07:00 RINKELDEKINKEL

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

10:00 Het Oor Wil Ook Wat

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

12:00 Spijkers Met Koppen

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

14:00 PAUL!

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

16:00 Muziekcafé

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

18:00 Soul Night met Shay & Morad

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

20:00 Soul Night met Corné

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

22:00 Soul Night met One'sy

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

00:00 Soul Night met Frank

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

02:00 Soul Night met Wouter

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

05:00 Soul Night met Jeroen

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

3FM

06:00 Thomas Hekker

Geen beschrijving. – PowNed (site)

09:00 Obi Raaijmaakers

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

12:00 Mark van der Molen

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

14:00 Olivier Bakker

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

16:00 Jamie Reuter

Jamie is altijd nieuwsgierig naar bijzondere verhalen en zet die mensen ook graag in de schijnwerpers. Ze praat graag en na een aantal jaren in de modewereld wil ze het wel eens een keer over wat anders hebben.En laat dit nou net perfect samenkomen in de nacht van 3FM. Je hoort haar, met een flinke dosis zelfspot, iedere dinsdag- en donderdagochtend tussen 02:00 en 04:00. – POWN (site)

19:00 Vera on Track

Geen beschrijving. – NTR (site)

22:00 Club Cleven

Geen beschrijving. – VPRO (site)

00:00 Jamie Reuter

Geen beschrijving. – PowNed (site)

02:00 Sebastiaan Ockhuysen

Geen beschrijving. – PowNed (site)

04:00 Ilhame Ajouaou

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

06:00 Thomas Hekker

Geen beschrijving. – PowNed (site)

Radio 4

07:00 De Ochtend van 4

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

09:00 Musica Religiosa

Geen beschrijving. – EO (site)

10:00 Een goedemorgen met... Rolf Verbeek

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

12:00 De Muziekfabriek

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

14:00 NTR ZaterdagMatinee: een nieuwe Wantenaar voor Simone Lamsma

Geen beschrijving. – NTR (site)

17:00 Podium

Geen beschrijving. – NTR (site)

19:00 NTR Opera Live: Die Teufel von Loudun

Geen beschrijving. – NTR (site)

23:00 Vrije Geluiden

Geen beschrijving. – VPRO (site)

00:00 De Nacht

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

Radio 5

06:00 Wekker-Wakker-Weekend!

Geen beschrijving. – MAX (site)

10:00 FM op 5

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

12:00 Angela

Geen beschrijving. – MAX (site)

14:00 Open Huis

Geen beschrijving. – EO (site)

16:00 Theater van het Sentiment

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

18:00 Zin in Weekend!

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

20:00 Oh Happy Day

Geen beschrijving. – EO (site)

22:00 Thuis op 5

Geen beschrijving. – EO (site)

00:00 Radio 5 Muzieknacht

Geen beschrijving. – NPO (site)

06:00 Groot Nieuws

Geen beschrijving. – EO (site)

BNR Nieuwsradio

06:00 Koplopers

Geen beschrijving.

06:30 BNR Mobility

Geen beschrijving.

07:00 BNR Duurzaam

Geen beschrijving.

07:30 Wereldveroveraars

Geen beschrijving.

08:00 De Nationale Autoshow

Geen beschrijving.

09:00 Cryptocast

Geen beschrijving.

09:30 Werkverkenners

Geen beschrijving.

10:00 Newsroom Den Haag

Geen beschrijving.

10:30 Duurzaam

Geen beschrijving.

11:00 Boekestijn en De Wijk

Geen beschrijving.

11:30 CMO Talk / De Ben Tiggelaar Podcast

Geen beschrijving.

12:00 Koplopers

Geen beschrijving.

12:30 De Nieuwe Wereld

Geen beschrijving.

13:00 AEX Factor

Geen beschrijving.

13:30 Baanbrekende businessmodellen

Geen beschrijving.

14:00 Digitaal

Geen beschrijving.

15:00 Eyeopeners

Geen beschrijving.

15:30 Koplopers

Geen beschrijving.

16:00 BNR's Big Five

Geen beschrijving.

21:00 The Friday Move

Geen beschrijving.

23:30 Eyeopeners

Geen beschrijving.

00:00 Cryptocast

Geen beschrijving.

00:30 Baanbrekende businessmodellen

Geen beschrijving.

01:00 Digitaal

Geen beschrijving.

02:00 Zakendoen

Geen beschrijving.

03:00 BNR Europa

Geen beschrijving.

03:30 Wereldveroveraars

Geen beschrijving.

04:00 Vastgoed Gezocht

Geen beschrijving.

04:30 BNR Mobility

Geen beschrijving.

05:00 Zakendoen

Geen beschrijving.

06:00 BNR Duurzaam

Geen beschrijving.

Klara

07:00 Klara Staat Op

De beste muziek bij je ochtendrituelen: een mix van klassieke muziek, oude en nieuwe opnames en muzikale weetjes.

10:00 De Liefhebber met Tiny Bertels

Katelijne Boon duikt in het muzikale verleden en de platenkast van een bekende muziekliefhebber. Presentatie en samenstelling: Katelijne Boon Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via deliefhebber@klara.be Elke zaterdag, telkens van 10 tot 12 uur op Klara, klara.be en de Klara-app. Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app

12:00 Klara serveert

Een exquise muzikale lunch, vers van het veld en stijlvol opgediend.

14:00 Iedereen Klassiek

Loopt u soms verloren in de wijde wereld van de klassieke muziek of bent u wel geĂŻnteresseerd maar weet u niet waar te beginnen? Of walst u gewoon graag door de kamer op dat ene onovertroffen ballet? Dan is Iedereen Klassiek voor u geknipt. Maar ook wie verbluffende ontdekkingen wil doen in het minder bekende repertoire moet zeker luisteren. Iedereen welkom in Iedereen Klassiek! Presentatie: Sylvia Broeckaert Samenstelling: Sylvia Broeckaert Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via iedereenklassiek@klara.be Elke weekdag van 06 tot 09 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.

18:00 Caramba

Muziekprogramma voor een goed begin van het weekend, vol blije sensuele dansmuziek, mambo's, samba's, salsa's en rumba's maar ook swingende nummers.

20:00 Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

22:30 Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

00:00 Klara Continuo

Klara Continuo is een Vlaams digitaal radiostation dat klassieke muziek uitzendt.

NDR Kultur

06:00 Klassisch in den Tag

Muzikaal programma met actualiteiten uit de cultuursector. Met om het uur nieuws en weerbericht.

09:00 Klassik auf Wunsch

Hans-Jürgen Mende präsentiert Ihnen Ihre Musikwünsche und Grüße

Heeft u een favoriet muziekstuk al lang niet meer gehoord? Of wilt u iemand een plezier doen? Hier kunt u met uw verzoek terecht.

12:00 Nachrichten, Wetter

Nieuws uit het binnen- en buitenland.

13:00 Nachrichten, Wetter

Nieuws uit het binnen- en buitenland.

13:15 Eat.READ.sleep - der Literaturpodcast

Geen beschrijving.

14:00 Klassikboulevard

Genieten in het weekend voor muziekliefhebbers. Met om het uur nieuws en weerbericht.

18:00 Nachrichten, Wetter

Nieuws uit het binnen- en buitenland.

19:00 Georges Bizet: "Carmen"

Geen beschrijving.

22:00 NDR Kultur Neo

Im Rausch der Klänge

Muziek tussen de genres.

06:00 Klassisch in den Sonntag

Der ideale Start in den Sonntag für alle Klassik-Freunde

Het ideale begin van de zondag voor liefhebbers van klassieke muziek. Met om het uur nieuws en weerbericht.

WDR3

06:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

06:04 Mosaik

Klassische Musik und Aktuelles aus der Kultur

Klassieke muziek, informatie en discussie over cultuur. Met om het uur nieuws en weerbericht.

09:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

09:04 Klassik Forum

Geniet met WDR 3 van de vertrouwde klanken van klassieke muziek en ontdek tegelijkertijd frisse en nieuwe interpretaties.

12:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

12:04 Kulturfeature

Magazine met bijzondere biografieën, uitgebreide documentaires en akoestisch interessante verhalen.

13:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

13:04 WDR 3 persönlich

Daniel Hope en Götz Alsmann presenteren hun geliefde muziek.

15:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

15:04 Gutenbergs Welt

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand: Vertel me eens waar ik goed voor ben. Dus de mens zoekt naar zichzelf. Gutenbergs Welt kijkt toe.

16:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

16:04 Lesung

Recensies van recent verschenen literatuur.

17:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

17:04 Vesper

Liturgische muziek.

17:45 ZeitZeichen

Een terugblik op het leven van mensen en gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis.

18:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

18:04 Vesper

Liturgische muziek.

19:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

19:04 "Alles Licht, das wir nicht sehen"

Hörspiel nach Anthony Doerr

Geen beschrijving.

20:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

20:04 Konzert

Geen beschrijving.

23:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

23:03 WDR 3 open: Studio Elektronische Musik

Muziek en interviews met musici uit diverse landen.

00:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

00:03 ARD-Nachtkonzert

Nachtconcert met een selectie van klassieke muziek.

06:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

BBC Radio 3

08:00 Breakfast

Saturday - Elizabeth Alker

Elizabeth Alker sets up your Saturday morning.

10:00 Record Review

Johann Strauss's Die Fledermaus in Building A Library with Nigel Simeone and Andrew McGregor

Nigel Simeone's pick of the ultimate recording of Strauss's Die Fledermaus

12:45 Music Matters

Vikingur Olafsson, Aida and Egypt

Kate Molleson talks to Icelandic pianist Vikingur Olafsson.

13:30 This Classical Life

Jess Gillam with... Sergio Serra

Jess Gillam and cellist Sergio Serra share the music they love.

14:00 Inside Music

Cellist Abel Selaocoe with a playlist of improvisation and virtuosity

Hear cellist Abel Selaocoe open up a colourful selection of music from the inside.

16:00 Sound of Cinema

You'll never leave

Matthew Sweet's weekly look at music for the screen.

17:00 Music Planet

Madalitso Band in session

Lopa Kothari with a session from Malawian duo Madalitso Band

18:00 J to Z

Jaimie Branch

A tribute to trumpeter Jaimie Branch. Plus concert highlights from Kahil El'Zabar.

19:30 New Generation Artists

Alexander Gadjiev plays Brahms's Six Piano Pieces, Op. 118

New Generation Artists: Alexander Gadjiev plays Brahms's autumnal Six Piano Pieces Op. 118

20:00 Radio 3 in Concert

Schoenberg's Gurrelieder

Edward Gardner conducts Schoenberg's Gurrelieder at the Royal Festival Hall.

23:00 New Music Show

Kate Mollseon presents more music from the Witten Festival of New Music 2022.

01:00 Freeness

Jason Nazary

Jason Nazary reflects on his musical journey, plus a tribute to Jaimie Branch

02:00 Through the Night

Pascal Rogé

The French pianist performs a recital entitled 'Around Debussy'. Presented by John Shea.

89,3 Radio West

06:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

07:00 Mogguh Weekend!

Mogguh Weekend! is een luchtige zaterdagochtendshow met aandacht voor het weekendweer en dingen die er te doen zijn in het noorden van Zuid-Holland. – OWST (site)

08:00 Mogguh Weekend!

Mogguh Weekend! is een luchtige zaterdagochtendshow met aandacht voor het weekendweer en dingen die er te doen zijn in het noorden van Zuid-Holland. – OWST (site)

09:00 UIT!

Het uitgaansmagazine van Radio West. Elke zaterdag- en zondagochtend hoor je de beste tips voor een geslaagd weekend. – OWST (site)

10:00 UIT!

Het uitgaansmagazine van Radio West. Elke zaterdag- en zondagochtend hoor je de beste tips voor een geslaagd weekend. – OWST (site)

11:00 UIT!

Het uitgaansmagazine van Radio West. Elke zaterdag- en zondagochtend hoor je de beste tips voor een geslaagd weekend. – OWST (site)

12:00 Broodje Bral

Lunch mee met Broodje Bral, waar Sjaak met Haagse humor de actualiteit doorneemt, zijn mening geeft en lekkere muziek draait. – OWST (site)

13:00 Broodje Bral

Lunch mee met Broodje Bral, waar Sjaak met Haagse humor de actualiteit doorneemt, zijn mening geeft en lekkere muziek draait. – OWST (site)

14:00 Radio West Sport

Het laatste sportnieuws en live verslag van voetbalwedstrijden uit de tweede divisie en derde divisie met verslag van Ronald van der Geer. – OWST (site)

15:00 Radio West Sport

Het laatste sportnieuws en live verslag van voetbalwedstrijden uit de tweede divisie en derde divisie met verslag van Ronald van der Geer. – OWST (site)

16:00 Radio West Sport

Het laatste sportnieuws en live verslag van voetbalwedstrijden uit de tweede divisie en derde divisie met verslag van Ronald van der Geer. – OWST (site)

17:00 Radio West Sport

Het laatste sportnieuws en live verslag van voetbalwedstrijden uit de tweede divisie en derde divisie met verslag van Ronald van der Geer. – OWST (site)

18:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

19:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

20:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

21:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

22:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

23:00 Met het oog op morgen

Het NOS-programma Met het Oog op Morgen brengt een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere interview met mensen in en achter het nieuws, omlijst door muziek. – OWST (site)

00:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

01:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

02:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

03:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

04:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

05:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

06:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

Arrow Classic Rock

06:00 Wake Up with Arrow

Een succesvolle dag valt of staat met een goede start van de dag. Sluit je aan bij dit muziekprogramma voor een leuke ochtend en dag.

08:00 Classic Rock Around the Clock

Radioprogramma.

12:00 Rock of Ages

Radioprogramma voor de liefhebbers van rock and roll.

18:00 Classic Rock Around the Clock

Radioprogramma.

23:00 Easy Rock and Ballads

Geen beschrijving.

00:00 Rocky Nightflight

Radioprogramma voor de liefhebbers van rock and roll.

06:00 Wake Up with Arrow

Een succesvolle dag valt of staat met een goede start van de dag. Sluit je aan bij dit muziekprogramma voor een leuke ochtend en dag.

Classic FM

06:00 Classic in de ochtend

Geen beschrijving.

12:00 Classic in de middag

De mooiste muziek voor tijdens je lunch, werk, hobby of onderweg.

18:00 Classic in de avond

Komt tot jezelf met de mooiste muziek voor een ontspannende avond.

22:00 Mindradio

Rustgevend de nacht in met kalme muziek voor een betere nachtrust

23:00 Nachtkastjesconcert

Rustgevend de nacht in met kalme muziek voor een betere nachtrust

00:00 Mindradio

Rustgevend de nacht in met kalme muziek voor een betere nachtrust

01:00 Classic in de nacht

Geen beschrijving.

06:00 Je zondagochtend met classicnl

Geen beschrijving.

R Omroep Brabant

06:00 Non-stop muziek

Elke werkdag van acht uur 's avonds tot zes uur 's ochtends, de lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. Op zaterdag en zondag vanaf zes uur 's avonds non-stop muziek. – OBBT (site)

07:00 Nu al wakker

Voor de vroege vogels in het weekend is er Nu al wakker?! Presentator Maarten Kortlever start de dag op en draait de lekkerste muziek. Pak een kop koffie, een ontbijtje en wordt langzaam wakker met Omroep Brabant radio. In je eigen tempo uiteraard, het is tenslotte weekend! – OBBT (site)

08:00 Nu al wakker

Voor de vroege vogels in het weekend is er Nu al wakker?! Presentator Maarten Kortlever start de dag op en draait de lekkerste muziek. Pak een kop koffie, een ontbijtje en wordt langzaam wakker met Omroep Brabant radio. In je eigen tempo uiteraard, het is tenslotte weekend! – OBBT (site)

09:00 Weekend!

Je weekenddag begin je extra goed met Kristian Westerveld op Omroep Brabant. In "Weekend!" hoor je de lekkerste muziek maar ook de leukste verhalen uit Brabant. Op zondag is er uiteraard weer Stuifmail met Boswachter Frans Kapteijns. – OBBT (site)

10:00 Weekend!

Je weekenddag begin je extra goed met Kristian Westerveld op Omroep Brabant. In "Weekend!" hoor je de lekkerste muziek maar ook de leukste verhalen uit Brabant. Op zondag is er uiteraard weer Stuifmail met Boswachter Frans Kapteijns. – OBBT (site)

11:00 Weekend!

Je weekenddag begin je extra goed met Kristian Westerveld op Omroep Brabant. In "Weekend!" hoor je de lekkerste muziek maar ook de leukste verhalen uit Brabant. Op zondag is er uiteraard weer Stuifmail met Boswachter Frans Kapteijns. – OBBT (site)

12:00 Graat & De Laat

Zet Jordy Graat en Christel de Laat samen in de radiostudio en dan kijken we wel wat er gebeurt... Nou.. dat dus! Laat je verrassen door de leukste weekendshow van heel Nederland! Ja... Nederland ja! – OBBT (site)

13:00 Graat & De Laat

Zet Jordy Graat en Christel de Laat samen in de radiostudio en dan kijken we wel wat er gebeurt... Nou.. dat dus! Laat je verrassen door de leukste weekendshow van heel Nederland! Ja... Nederland ja! – OBBT (site)

14:00 De Platenbeld

Ben je de auto aan het wassen? Aan het klussen? Boodschappen doen? Of gewoon lekker niksen? Je ideale zaterdagmiddag beleef je in ieder geval met de beste muziek. Richard van den Beld is je gezelschap tijdens al je zaterdagmiddagbezigheden. – OBBT (site)

15:00 De Platenbeld

Ben je de auto aan het wassen? Aan het klussen? Boodschappen doen? Of gewoon lekker niksen? Je ideale zaterdagmiddag beleef je in ieder geval met de beste muziek. Richard van den Beld is je gezelschap tijdens al je zaterdagmiddagbezigheden. – OBBT (site)

16:00 De Platenbeld

Ben je de auto aan het wassen? Aan het klussen? Boodschappen doen? Of gewoon lekker niksen? Je ideale zaterdagmiddag beleef je in ieder geval met de beste muziek. Richard van den Beld is je gezelschap tijdens al je zaterdagmiddagbezigheden. – OBBT (site)

17:00 De Platenbeld

Ben je de auto aan het wassen? Aan het klussen? Boodschappen doen? Of gewoon lekker niksen? Je ideale zaterdagmiddag beleef je in ieder geval met de beste muziek. Richard van den Beld is je gezelschap tijdens al je zaterdagmiddagbezigheden. – OBBT (site)

18:00 Non-stop muziek

Elke werkdag van acht uur 's avonds tot zes uur 's ochtends, de lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. Op zaterdag en zondag vanaf zes uur 's avonds non-stop muziek. – OBBT (site)

19:00 Non-stop muziek

Elke werkdag van acht uur 's avonds tot zes uur 's ochtends, de lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. Op zaterdag en zondag vanaf zes uur 's avonds non-stop muziek. – OBBT (site)

20:00 Non-stop muziek

Elke werkdag van acht uur 's avonds tot zes uur 's ochtends, de lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. Op zaterdag en zondag vanaf zes uur 's avonds non-stop muziek. – OBBT (site)

21:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

22:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

23:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden.. – OBBT (site)

00:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

01:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

02:00 Non-stop muziek

Elke werkdag van acht uur 's avonds tot zes uur 's ochtends, de lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. Op zaterdag en zondag vanaf zes uur 's avonds non-stop muziek. – OBBT (site)

03:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

04:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

05:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

06:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

R Omroep Zeeland

09:00 Weekend!

Jouw weekend op de radio begint natuurlijk met... Weekend! Met Zeeuws nieuws, muziek, het antwoordapparaat, een belletje met Zeeuwen in het buitenland en alles wat je verder wil weten. – OZEE (site)

12:00 Zeeland Nu (R)

Zeeuws nieuws, achtergronden, sport, weer en verkeer. – OZEE (site)

12:15 De Zeeuwse Top 40 (R)

Muziek uit Zeeland – OZEE (site)

13:00 De Muziekmiddag

De beste muziek op je radio, iedere weekdag tussen 13.00 en 16.00 uur met Elias den Hollander en in het weekend van 13.00 tot 17.00 met Ronald Verburg. – OZEE (site)

17:00 Zeeland Nu (R)

Zeeuws nieuws, achtergronden, sport, weer en verkeer. – OZEE (site)

17:15 De Zeeuwse Top 40 (R)

Muziek uit Zeeland – OZEE (site)

18:00 Muziek

Non-stop muziek – OZEE (site)

00:00 Muziek

Non-stop muziek – OZEE (site)

Radio 538

06:00 Het Beste van 538 met Bas Menting

Geen beschrijving.

10:00 Mart Meijer

Geen beschrijving.

13:00 Mark Labrand

Geen beschrijving.

16:00 Niek van der Bruggen

Geen beschrijving.

19:00 Global Dance Chart met Wessel van Diepen

Geen beschrijving.

21:00 538 Dance Department met Ivo van Breukelen

Geen beschrijving.

23:00 The Martin Garrix radio show

Geen beschrijving.

00:00 Skyline Sessions met Lucas & Steve

Geen beschrijving.

01:00 Clublife met Tiësto

Geen beschrijving.

03:00 538 Weekendmix

Geen beschrijving.

03:30 David Guetta Radio Show

Geen beschrijving.

04:00 53N8 Non-Stop

Geen beschrijving.

06:00 Bas Menting

Geen beschrijving.

Radio Gelderland

07:00 Zin in zaterdag

Iedere zaterdagochtend tussen 7.00 en 10.00 uur zorgt Bastiaan er voor dat je "zin in zaterdag" krijgt. Heerlijk wakker worden met de lekkerste muziek en de leukste uitgaanstips uit de provincie. – ROGE (site)

10:00 De Hoop op zaterdag

Jan de Hoop presenteert, samen met sidekick Ad van Gameren, elke zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur het programma De Hoop op zaterdag bij Omroep Gelderland. – ROGE (site)

12:00 Gelderland Helpt

Gelderland helpt is een multimediaal platform op tv, radio en internet. Ons doel is om vraag én aanbod uit Gelderland samen te brengen en elkaar zo te verbinden en te helpen. – ROGE (site)

14:00 Alle 13 Goed!

Eric van den Berg presenteert iedere zaterdag en zondag tussen 14.00 en 18.00 uur Alle 13 Goed! – ROGE (site)

18:00 Muziek non-stop

Een uur non-stop de allerbeste muziek. – ROGE (site)

23:00 Met het oog op morgen

Het Oog brengt een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview met mensen in en achter het nieuws, omlijst door mooie muziek. – ROGE (site)

00:00 Muziek non-stop

Een uur non-stop de allerbeste muziek. – ROGE (site)

Radio M Utrecht

06:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

07:00 Prettig Weekend Zaterdag

Wat zijn uw plannen dit weekend? Doe inspiratie op in het ochtendprogramma vol leuke weekendtips en geniet van afwisselende muziek.

08:00 Prettig Weekend Zaterdag

Wat zijn uw plannen dit weekend? Doe inspiratie op in het ochtendprogramma vol leuke weekendtips en geniet van afwisselende muziek.

09:00 Prettig Weekend Zaterdag

Wat zijn uw plannen dit weekend? Doe inspiratie op in het ochtendprogramma vol leuke weekendtips en geniet van afwisselende muziek.

10:00 De Servicelijn

Bent u op zoek naar dat bijzondere boek? Dat leuke grammofoonplaatje van heel lang geleden? Of heeft u een andere oproep? Geef het door via 0909 - 6931931 of servicelijn@rtvutrecht.nl

11:00 De Servicelijn

Bent u op zoek naar dat bijzondere boek? Dat leuke grammofoonplaatje van heel lang geleden? Of heeft u een andere oproep? Geef het door via 0909 - 6931931 of servicelijn@rtvutrecht.nl

12:00 De Week

Iedere zaterdag wordt teruggeblikt op de mooiste, beste en leukste radiomomenten van de afgelopen week.

13:00 De Week

Iedere zaterdag wordt teruggeblikt op de mooiste, beste en leukste radiomomenten van de afgelopen week.

14:00 Namen & Rugnummers

Ieder weekend is er volop aandacht voor sport uit de regio. Onze verslaggevers houden u vanaf de zijlijn op de hoogte en vanuit de studio wordt teruggeblikt op de competitiewedstrijden van FC Utrecht.

15:00 Namen & Rugnummers

Ieder weekend is er volop aandacht voor sport uit de regio. Onze verslaggevers houden u vanaf de zijlijn op de hoogte en vanuit de studio wordt teruggeblikt op de competitiewedstrijden van FC Utrecht.

16:00 Namen & Rugnummers

Ieder weekend is er volop aandacht voor sport uit de regio. Onze verslaggevers houden u vanaf de zijlijn op de hoogte en vanuit de studio wordt teruggeblikt op de competitiewedstrijden van FC Utrecht.

17:00 Namen & Rugnummers

Ieder weekend is er volop aandacht voor sport uit de regio. Onze verslaggevers houden u vanaf de zijlijn op de hoogte en vanuit de studio wordt teruggeblikt op de competitiewedstrijden van FC Utrecht.

18:00 93 1.nl Nonstop

Een uur lang de leukste Nederlandstalige muziek uit een periode van meer dan 50 jaar. Van Anneke Grönloh tot Acda & De Munnik en van Dorus tot 3JS.

19:00 De verlenging

Een terugblik op de regionale sport van vandaag.

20:00 Het Gouden Weekend

In dit nostalgische programma gaat Edwin terug in de tijd. Ieder weekend staat een periode uit het verleden centraal, waarover Edwin zijn licht laat schijnen met de beste hits van toen.

21:00 Het Gouden Weekend

In dit nostalgische programma gaat Edwin terug in de tijd. Ieder weekend staat een periode uit het verleden centraal, waarover Edwin zijn licht laat schijnen met de beste hits van toen.

22:00 Eveliens lovesongs

In de avond kunt u een uurtje heerlijk zwijmelen met de meest romantische muziek. Reacties en muzikale suggesties zijn van harte welkom. Mail naar evelien@rtvutrecht.nl.

23:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

00:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

01:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

02:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

03:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

04:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

05:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

06:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

Radio Noord

08:00 Noord en Ommeland

Geen beschrijving.

12:00 Noord Nieuws

Geen beschrijving.

12:15 Noord en Ommeland

Geen beschrijving.

14:00 Café Martini

Geen beschrijving.

18:00 De Avond van Noord

Geen beschrijving.

00:00 Noord Nonstop

Geen beschrijving.

04:00 Noord Nonstop

Geen beschrijving.

Radio Oost

07:00 Klaarwakker

Geen beschrijving.

08:30 Het Ochtendhumeur

Geen beschrijving.

10:00 Zie Zo Zaterdag

Geen beschrijving.

13:00 Toppers van Toen, Treffers van Nu

Geen beschrijving.

16:00 Zaterdag Sport

Geen beschrijving.

18:00 Even uitblazen

Geen beschrijving.

19:00 Jetzt Geht's Los

Geen beschrijving.

20:00 De Avond bij Radio Oost

Geen beschrijving.

23:00 Met het oog op morgen

Geen beschrijving.

00:01 Nachtsessie

Geen beschrijving.

04:00 Nachtsessie

Geen beschrijving.

Radio Rijnmond

06:00 Muziek (non-stop)

Non-stop muziek

08:00 Chris Natuurlijk

Een lichtvoetig programma boordevol groen, natuur, cultuur, milieu, wetenschap en vrije tijd.

09:00 De Rijnmond Blues

Geniet iedere zaterdagochtend vanaf 09:00 uur drie uur lang van de blues in al haar muzikale varianten.

12:00 Zaterdagmiddag LIVE

Zaterdagmiddag LIVE is een radioprogramma dat wordt gemaakt in samenwerking met lokale omroepen uit de regio.

14:00 Muziek (non-stop)

Non-stop muziek

16:00 Radio Rijnmond Sport

Een uitgebreide update van al het regionale sportnieuws en (live) verslag van (voetbal)wedstrijden.

23:00 Muziek (non-stop)

Non-stop muziek

00:00 Nachtprogrammering

Nachtprogrammering

06:00 Muziek (non-stop)

Non-stop muziek

Radio Veronica

06:00 Ook Goeiemorgen

Geen beschrijving.

08:00 De Veronica zaterdag: Ook hier goeiemorgen

Geen beschrijving.

10:00 Verschuuren's goud van oud

Geen beschrijving.

12:00 Dennis Hoebee

Geen beschrijving.

14:00 De Weekend Bonanza

Geen beschrijving.

18:00 Ed Struijlaart

Geen beschrijving.

20:00 Platencast

Geen beschrijving.

21:00 De veronica top 1000 allertijden allertijden

Geen beschrijving.

00:00 Jannes Drop

Geen beschrijving.

03:00 Oh wat een nacht Veronica

Geen beschrijving.

06:00 Ook Goeiemorgen

Geen beschrijving.

Sky Radio

09:00 Sky Non Stop

Geen beschrijving.

13:00 Sky Weekend Hits

Geen beschrijving.

16:00 Sky Afternoon Playlist

Geen beschrijving.

19:00 Sky Evening Playlist

Geen beschrijving.

22:00 Sky Late Night

Geen beschrijving.

01:00 Sky@Night

Geen beschrijving.

05:00 The More Music Morning Show

Geen beschrijving.

SLAM!

06:00 Slam! NON STOP

Tijdens SLAM! non-stop hoor je de beste tracks van dit moment non-stop achter elkaar.Met artiesten zoals Martin Garrix, Justin Bieder en Dua Lipa is jouw avond compleet! Je hoort de SLAM! non-stop van maandag t/m donderdag vanaf 22:00 uur en zondag vanaf 21:00 uur door je speakers blazen

10:00 Julia van Reyendam

Ze is geboren en getogen in mediastad Hilversum, had een overgroot opa die een grote winkel met radioapparatuur had, én een opa die producer was bij landelijke omroepen: met radio in haar DNA werd Julia van Reyendam zelf sinds haar dertiende fan van radio. Het duurde welgeteld 18 smeekbrieven tot ze eindelijk eens langs mocht komen in een radiostudio. Daar zag ze hoe je met één schuif heel Nederland van muziek kon voorzien en dacht: "Dat wil ik ook!".Vanaf toen is ze gaan werken aan die droom. Van radio maken bij haar opleiding Media, Informatie en Communicatie in de radiostudio van de Hogeschool van Amsterdam tot nu bij SLAM!. Ieder weekend schuift ze met heel veel plezier voor jou dat welbekende schuifje omhoog, waardoor jij van je favoriete muziek kunt genieten. "Iets met een cirkeltje dat rond is", concludeert Julia.Radio maken leek onmogelijkWat weten weinig mensen van Julia? Haar tong zat bij haar geboorte vast aan de onderkant van haar gehemelte, waardoor ze niet kon praten. Als radiomaker natuurlijk niet handig. Na twee jaar werden haar tong en gehemelte eindelijk losgemaakt van elkaar. Haar eerste memorabele woorden waren dan ook, hou je vast…: "Lalalalala". Een glansrijke carrière werd geboren.Julia's lijfliedEr is één track die Julia als persoon perfect omschrijft, namelijk "New Rules" van Dua Lipa. Waarom? Gewoon iets met alle remmen los en GAAN. En dat hoor je ieder weekend, dus wees daarbij!Julia van Reyendam hoor je iedere zaterdag- en zondagdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur.

12:00 Housuh in de Pauzuh

Wil jij je lunch nog lekkerder maken? Zorg dan dat je radio tussen 12:00 en 13:00 uur extra hard aanstaat op HOUSUH IN DE PAUZUH!Het is 12:00 uur. Even geen mail op kantoor of les op school. Gewoon even geen gedoe. Get ready for the lunch en wees voorbereid op een trip down memory lane, want de playlist gaat alle kanten op. Van clubknallers uit de 00's, naar hiphopbangers uit de 90's, dikke hits van nu, maar ook typische guilty pleasures. Je hoort het allemaal voorbij komen!Luister de hele week tussen 12:00 en 13:00 uur mee naar Housuh in de Pauzuh!

13:00 Hielke Boersma

Dit is Hielke!Geboren, opgegroeid en nog steeds wonend in de schaduw van de Martinitoren, in de volgens Hielke mooiste stad van Nederland: Groningen. Na zijn studententijd lang genoeg te hebben gerekt besloot hij alles op alles te zetten om van zijn grootste hobby zijn werk te maken: radio. En dat is gelukt! Na een stage kwam hij terecht als DJ in het weekend van SLAM!, waar hij iedere zaterdag en zondag het weekend met jou viert!Gefascineerd door het gekke kastje in de keukenOp zijn 11e raakte Hielke gefascineerd door de stemmen en muziek die uit dat gekke kastje kwamen in de keuken. Na een paar jaar oefenen bij verschillende internetradiostations stapte hij op zijn vijftiende over naar de lokale omroep van Groningen, waar hij de kneepjes van het vak leerde achter dezelfde microfoon als SLAM! collega's Dimitris en Raoul.Stappen, sporten, reizen!Het nachtleven van Groningen kent geen sluitingstijden, en misschien is dat wel de reden dat Hielke er nooit is weggegaan. Daarnaast crost hij als DJ het hele land door, is hij veel te vinden op festivals, en ter compensatie ook af en toe in de sportschool. Hij heeft voor zijn studie 3 maanden in Thailand gewoond en sindsdien heeft ook hij het reisvirus te pakken. De grootste droom van Hielke is om zoveel mogelijk van de wereld te zien!Favoriete trackEric Prydz met Pjanoo. Hielke weet nog precies het moment dat hij deze voor het eerst hoorde, namelijk in 2008 op zijn fiets onderweg naar school, terwijl hij luisterde naar SLAM!.Je hoort Hielke iedere zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur op SLAM!.

16:00 Joost Burger

Radio-DJ en station voice: Dit is Joost!Een vroege vogel is Joost zeker! Jarenlang heeft hij de ochtendshow gepresenteerd op SLAM!. Nu gaat zijn wekker eens per week weer zo onmenselijk vroeg, om op vrijdag voor de lekkerste kick-off van de MixMarathon te zorgen!Joost woont in Amsterdam, waar hij graag samen met zijn vrienden tijd doorbrengt in de kroeg. Eigenlijk gunt Joost zichzelf veel te weinig vrije tijd, maar de vrije tijd die hij heeft brengt hij zomers graag door op leuke festivals. Geef hem een ijskoud biertje in zijn hand en hij is blij!Beste trackAls mini-Joost heeft hij ongegeneerd mee staan brullen met de meest foutje liedjes van Gigi D'Agostino - The Riddle. En nog steeds gaat zijn radio harder wanneer deze track voorbij komt.Maar zijn beste track aller tijden? Dit is eigenlijk een onmogelijke keuze voor Joost. Maar de beste van de afgelopen paar jaar op SLAM! vindt hij Major Lazer met Lean On.Joost is op vrijdag tijdens de MixMarathon van 06.00 uur tot 10.00 uur én van 18.00 uur tot 20.00 uur te horen. Ook op zaterdag van 16.00 uur tot 18.00 uur hoor je hem op SLAM!.

18:00 SLAM! WKNDMX

Begin je zaterdagavond goed met de SLAM! WKNDMXNiemand minder dan Martin Pieters draait iedere zaterdagavond de dikste hits in elkaar tijdens de SLAM! WKNDMX, gepresenteerd door Daniël Lippens.Of je nou een verjaardag te vieren hebt, het vlees op de BBQ aan het flippen bent of de buren wakker wilt schudden… met SLAM! begint je zaterdagavond altijd op het juiste tempo.

20:00 THE BOOM ROOM

The Boom Room is vier uur lang Deephouse, Techno, Techhouse op de zaterdagavond van SLAM!.Gijs Alkemade ontvangt elke zaterdagavond de grootste techno artiesten uit binnen en buitenland en Jochem Hamerling draait de nieuwste releases. Van Reinier Zonneveld tot Sasha en van Lee Burridge tot Charlotte de Witte. In The Boom Room ontdek je de muziek van dit moment!The Boom Room begon in 2014 op SLAM! en is uitgegroeid tot het grootste House en Techno programma van Nederland. Wekelijks worden meer dan 150.000 dance liefhebbers bediend. Ze luisteren vanuit de hele wereld.Benieuwd? Check elke zaterdagavond tussen 20:00 en 00:00 The Boom Room op SLAM!.

00:00 Joris Voorn

Geen beschrijving.

01:00 Eelke Kleijn

Geen beschrijving.

02:00 Secret Cinema

Geen beschrijving.

03:00 Jochem Hamerling

Geen beschrijving.

04:00 Franky Rizardo

Geen beschrijving.

05:00 Olivier Weiter

Geen beschrijving.

06:00 Slam! NON STOP

Tijdens SLAM! non-stop hoor je de beste tracks van dit moment non-stop achter elkaar.Met artiesten zoals Martin Garrix, Justin Bieder en Dua Lipa is jouw avond compleet! Je hoort de SLAM! non-stop van maandag t/m donderdag vanaf 22:00 uur en zondag vanaf 21:00 uur door je speakers blazen

VRT Radio 1

07:00 De ochtend

Live uitzending van het nieuws- en duidingsprogramma 'De ochtend' op Radio 1.

09:00 Vox

Dit is een programma over mensen die volledig ademen, ondanks het feit dat ze het soms moeilijk hebben gekregen.

11:00 Het uur van de waarheid

Onder leiding van Frank Evenblij studeren 12 kandidaten een etmaal lang, op 12 onderwerpen. De snelste kandidaat met de meeste goede antwoorden komt in de finale en maakt kans op de geldprijs.

12:00 Voorproevers

Geen beschrijving.

13:00 Belpop

Luister hier naar de meest recente fragmenten van dit programma met de dikke Delvaux over Nicholas Lens (én Nick Cave).

15:00 Classics

Radio programma.

18:00 Sporza

Sports/ football.

20:00 Time out

Muziek na de inspanning

23:00 Belpop Late Night

Luister hier naar het laatste uur van de dag die is gereserveerd voor artiesten van bij ons.

00:00 De nacht van Radio 1

De nacht brengt muziek, nieuws, en een hoop op voor een nieuwe morgen.

06:00 De ochtend

Live uitzending van het nieuws- en duidingsprogramma 'De ochtend' op Radio 1.

VRT Radio 2

06:00 Radio2 wat een weekend

Geen beschrijving.

08:00 Radio2 weekwatchers

Ruben Gucht kijkt samen met zijn gasten op originele en verrassende manier terug op de afgelopen week.

10:00 De zoete inval

Het legendarische radioprogramma met Luc Appermont

11:00 Radio2 top30

Programma de enige echte hitlijst

13:00 Radio2 weekend

Programma good vibes op vrijdag, zaterdag en zondag

16:00 Radio2 select

Geen beschrijving.

18:00 Radio2 album200

Geen beschrijving.

20:00 Radio2 80, 90 & nillies

Geen beschrijving.

22:00 Radio2 in de mix

Go with the flow!

00:00 Radio2 top30 rewind

Geen beschrijving.

02:00 Radio2

Geen beschrijving.

Radio Drenthe

08:00 De Boer op

Wat ga jij dit weekend doen? Luister naar Wim voor de agendatips en ondertussen draait hij mooie plaatjes.

09:00 Drenthe Nu

In Drenthe Nu hoort u het laatste regionale nieuws.

09:15 Hemmeltied

Hemmeln doej under de klanken van "Hemmeltied". Al jaorenlang hét zaoterdagmörgenprogramma van RTV Drenthe. Een gezellig Drèentstaolig radioprogramma , met Leonie en Harm, vol mooie gesprekken, felicitaties, lekkere muziek, een hond en een kat van de week, een spannend spel en nog veul meer. Hemmeltied op zaoterdagmörgen. Vanzölfsprekend!

10:00 Hemmeltied

Hemmeln doej under de klanken van "Hemmeltied". Al jaorenlang hét zaoterdagmörgenprogramma van RTV Drenthe. Een gezellig Drèentstaolig radioprogramma , met Leonie en Harm, vol mooie gesprekken, felicitaties, lekkere muziek, een hond en een kat van de week, een spannend spel en nog veul meer. Hemmeltied op zaoterdagmörgen. Vanzölfsprekend!

11:00 Hemmeltied

Hemmeln doej under de klanken van "Hemmeltied". Al jaorenlang hét zaoterdagmörgenprogramma van RTV Drenthe. Een gezellig Drèentstaolig radioprogramma , met Leonie en Harm, vol mooie gesprekken, felicitaties, lekkere muziek, een hond en een kat van de week, een spannend spel en nog veul meer. Hemmeltied op zaoterdagmörgen. Vanzölfsprekend!

12:00 Drenthe Nu

In Drenthe Nu hoort u het laatste regionale nieuws.

12:15 Cassata

Het achtergrondprogramma Cassata houdt u iedere zaterdagmiddag op de hoogte van de Drentse politiek en de actuele discussies in de provincie. Presentatie: Margriet Benak

13:00 Cassata

Het achtergrondprogramma Cassata houdt u iedere zaterdagmiddag op de hoogte van de Drentse politiek en de actuele discussies in de provincie. Presentatie: Margriet Benak

14:00 Karstival met Rene Karst

Een nieuwe radioshow vol verrassingen! Met bekend en aankomend muziektalent. En natuurlijk zorgt Rene voor de sfeer.

15:00 Karstival met Rene Karst

Een nieuwe radioshow vol verrassingen! Met bekend en aankomend muziektalent. En natuurlijk zorgt Rene voor de sfeer.

16:00 Ziezozaterdagshow met Ruben Kooren

Met een spelletje, lekker muziek en infotainment de zaterdagavond in met Ruben Kooren. Dat is genieten.

17:00 Ziezozaterdagshow met Ruben Kooren

Met een spelletje, lekker muziek en infotainment de zaterdagavond in met Ruben Kooren. Dat is genieten.

18:00 Muziekprofiel

In Muziekprofiel draait het om amateurmuziek in de breedste zin van het woord: van koren tot korpsen, van harmonie tot fanfare en brassband. Presentatie: Nico Sieffers.

19:00 De Avond van Drenthe

Nonstop muziek met een mix van muziek uit de afgelopen 5 decennia en de muziek van nu.

00:00 De nacht van Drenthe

Nonstop muziek met een mix van muziek uit de afgelopen 5 decennia en de muziek van nu.