TV-gids

Door Sijmen J. Mulder, data: VPRO Gids.

NPO 1

06:15 Tussen Kunst en Kitsch

Museum Belvédère Heerenveen

Expert Jaap Polak taxeert in Museum Belvédère een Chinese rolschildering. Mevrouw heeft deze rolschildering samen met een andere rolschildering gekocht van een vriend, die in geldnood zat. – AVROTROS (site)

07:04 Nederland in Beweging

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur. – MAX (site)

07:20 Het Familiediner

Geen beschrijving. – EO (site)

08:09 Kasteelvrouwe Emmy

Van de regen in de drup

Nu Rutger terug naar Nederland is, moet Emmy alles alleen regelen. Ondertussen gaan de werkzaamheden aan het dak door. Maar dan stuiten de bouwvakkers op tegenvallers. – MAX (site)

08:58 Krabbé zoekt Chagall

Revolutie

Na de Russische Revolutie kreeg Chagall in 1917, net als veel andere kunstenaars, een hoge positie. Jeroen bezoekt de kunstacademie die Chagall in zijn Russische geboorteplaats Vitebsk oprichtte. – AVROTROS (site)

09:45 MAX Skûtsje Journaal

Aandacht voor het skûtsjesilen. Er zijn wedstrijdverslagen en reportages te zien van het SKS Skûtsjesilen in Friesland. Na twee jaar afwezigheid vindt de wedstrijd dit jaar weer plaats. – MAX (site)

10:18 Denkend aan Holland

Van de Leidse grachten naar Katwijk aan Zee

Er wordt afgetrapt in Leiden. Vervolgens zetten Janny en André koers richting de Kagerplassen. De reis eindigt in Katwijk aan Zee, waar het duo terugblikt op een geslaagde tocht. – MAX (site)

11:04 Ivo op zondag

Ivo spreekt met actrice Johanna ter Steege. Ze stond op de drempel van een grote Hollywood-carrière, maar het werd een carrière in Twente. – AVROTROS (site)

12:00 NOS Journaal

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. – NOS (site)

12:12 Het Filosofisch Kwintet

Geopolitiek

Een onderzoek naar de maakbaarheid van de wereldorde. Er was ongekende welvaart en langdurige vrede, maar de oorlog in Oekraïne veranderde alles. Hoe krijgen we meer grip op de geopolitieke situatie? – Human (site)

13:12 Matthijs gaat door in Concert

Samen met de Sven Hammond Big Band brengt Matthijs van Nieuwkerk de hits uit 'Matthijs Gaat Door' bij elkaar in 'één concert. Artiesten uit de drie seizoenen van het programma treden op. – BNNVARA (site)

14:48 Het mooiste meisje van de klas

Reshma Roopram

Reshma's levensverhaal is een inspirerend verhaal over het onrecht van pesten en hoe ze dat op een positieve manier in haar voordeel heeft laten werken. – AVROTROS (site)

15:24 Nu te Zien!

Leo Gestel op Mallorca

Directeur van Museum JAN Marieke Uildriks bekijkt Leo Gestel zijn kleurrijke en experimentele werken van olijfboomgaarden, heuvels en havens die te zien zijn in Museum Kranenburgh in Bergen. – AVROTROS (site)

15:37 Ik vertrek

Carlos en Colinda - Spanje, Costa Blanca

Huisschilder Carlos (48) en taxichauffeur Colinda (52) verruilen hun geliefde en vertrouwde Breda voor de Spaanse badplaats Bellreguard. – AVROTROS (site)

16:25 Parels van de Jordaan

Begeleid door het Amsterdamse Zwanenkoor zingen Nederlandse artiesten, waaronder Willeke Alberti, Janne Schra, Dries Roelvink en Wende Snijders, live in Paradiso bekende nummers uit de Jordaan. – MAX (site)

17:21 Pride Amsterdam

Rik van de Westelaken en Splinter Chabot doen verslag van de Canal Parade, de wereldberoemde botenparade van de Pride in Amsterdam. My Gender, my Pride is dit jaar het thema van het LHBTQI+-evenement. – AVROTROS (site)

18:00 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

18:10 TV Monument

Tineke de Nooij: 60 jaar in het vak

Han Peekel blikt terug op de carrière van radiolegende Tineke de Nooij. – MAX (site)

18:59 NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de Eredivisieduels. – NOS (site)

20:00 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal. – NOS (site)

20:24 Floortje naar het einde van de wereld

Papoea Nieuw Guinea

Floortje vertrekt naar het verre Papoea Nieuw Guinea. Hier werken Floris van den Berg en zijn vriendin Jorieke in een ziekenhuis in het plaatsje Kikori. – BNNVARA (site)

21:18 De Beentjes van Sint-Hildegard

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Zij houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Om ruimte te krijgen maakt Jan zulke rare sprongen, dat zijn huwelijk in een gesloten afdeling verandert. – MAX (site)

23:01 NOS Studio Voetbal

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt. – NOS (site)

23:57 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

00:10 Flikken Rotterdam

Rex

Een brute liquidatie leidt Stan en Noucha naar een gewelddadige handelaar in chrystal meth, die alleen met een pseudokoop kan worden aangepakt. Noucha meldt zich daarvoor. – AVROTROS (site)

00:57 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

01:10 Droomhuis Gezocht

Corfu

Dionne Stax helpt Anne en Peter bij de zoektocht naar hun droomhuis op Corfu. Carrie ten Napel ontdekt het eiland. – MAX (site)

02:04 NOS Journaal met gebarentaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

02:20 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal. – NOS (site)

02:26 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. – NOS (site)

05:52 Nederland in Beweging

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur. – MAX (site)

NPO 2

06:57 De Kist

Caroline van der Plas

Tweede Kamerlid Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging verloor in korte tijd drie dierbaren: haar echtgenoot Jan, haar beste vriend Henk en haar broer Andrew. – EO (site)

07:27 Zin in morgen

Special: Liefde is voor iedereen

Willem Roskam laat ons anders kijken naar de liefde, watermuzikant Reinier brengt een serenade over de vrijheid van liefde en Thomas Cammaert is op een heilige plek: het Domincanenklooster in Zwolle. – KRO-NCRV (site)

07:58 Petrus in het land

Een plek om thuis te komen

We maken kennis met stadsdominee Diederiek van Loo en ontdekken waar de leden van de lutherse gemeenschap zich thuis voelen. – KRO-NCRV (site)

08:24 De verwondering

Marian Geurtsen

Marian Geurtsen verwachtte zes keer een kind, maar elke keer ging het mis. Hoe bleef ze overeind? – KRO-NCRV (site)

08:55 Ik mis je

Hans van Noord en Ben zijn boezemvrienden. Ze kennen elkaar van de kleuterschool. Met het verstrijken van de jaren verdiept hun vriendschap zich. Dan krijgt Ben kanker. – EO (site)

09:20 Zie je zondag!

Remonstranten Twente: Zijn wie je bent

Voor remonstranten is geloven een zoektocht. Ieder bewandelt een eigen pad. En dat geldt eigenlijk voor het hele leven, ontdekt Marleen in de Remonstrantse kerk van Twente. – EO (site)

09:45 Geloofsgesprek

Fredi Hagedoorn

Pastoraal werkster Fredi Hagedoorn speelt in de jaarlijkse Maria Ommegang van Bergen op Zoom Maria die bij Elisabeth op bezoek komt. Een gesprek over moederschap en geloof bij jongeren. – KRO-NCRV (site)

09:59 Eucharistieviering

Bergen op Zoom

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de O.L.V. van Lourdes te Bergen op Zoom. Celebrant: pastoor Paul Verbeek. – KRO-NCRV (site)

11:05 Nederland Zingt Dichtbij

Marjolein Hund

Jurjen ten Brinke gaat met Marjolein Hund in gesprek over haar bijzondere zoektocht naar het geloof en over haar werk als illustrator en kunstenares. – EO (site)

11:56 EO Metterdaad

Vrouwen

EO Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. – EO (site)

12:06 Lazarus

Roos Schlikker groeide op met een moeder die hoge pieken en diepe dalen kende. Als geen ander wist Roos hoe ze haar kon troosten.

Roos Schlikker groeide op met een moeder die hoge pieken en diepe dalen kende. Als geen ander wist Roos hoe ze haar kon troosten. Iets dat haar voor de rest van haar leven zou vormen. – EO (site)

12:32 Wilde Ganzen

Cambodja

In Cambodja zijn er nog genoeg leerlingen die geen les krijgen in nieuwe media en daardoor weinig kans maken op de arbeidsmarkt. Daar willen aanpakkers wat aan doen. – EO (site)

12:39 De Geknipte Gast

Marga van Praag

Özcan Akyol ontvangt Marga van Praag voor een persoonlijk gesprek in de kappersstoel. Ze is een - naar eigen zeggen - vat vol tegenstrijdigheden en al een leven lang in verzet. – BNNVARA (site)

12:57 BinnensteBuiten

Een kunstloft in hartje Jordaan en boswachter Marieke is in Limburg op zoek naar amfibieën. – KRO-NCRV (site)

13:24 Fryslân DOK

Dodelijke Windhoos - 50 jaar na de ramp op Ameland

Op 11 augustus 1972 komen door een windhoos op de Amelandse camping Duinoord vier mensen om het leven. Er zijn honderden gewonden. Hoe wordt die traumatische ervaring vijftig jaar later nog gevoeld? – Omrop Fryslân (site)

13:59 Op weg: Hunebed Highway

De Hondsrug

Carrie ontdekt meer over de Hondsrug en de ijstijden die aan het ontstaan vooraf gingen. Met vader Evert gaat Carrie naar Haantjeduin. – MAX (site)

14:30 Andere Tijden special

Andere Tijden op de fiets

Archiefspecial over ons trouwste vervoermiddel: de fiets. De special begint in de jaren 20, de tijd waarin fietspaden nog niet bestaan. – NTR (site)

15:22 Boeddha in de polder

Kickbokser Lucia Rijker neemt Joris mee in de magie van onze natuur. En Joris is uren stil, samen met dancefestivalorganisatoren Wouter Tavecchio, Wildrik Timmerman en Carina Kornfeind. – KRO-NCRV (site)

15:59 Serenade van Stef

Astrid - wat me niet kapot maakt, maakt me sterker

Stef Bos ontmoet Astrid uit Maastricht. Door de ziekte MS is zij inmiddels tot aan haar nek verlamd. Toch staat dat haar geluk niet in de weg. – KRO-NCRV (site)

16:23 Iedereen Verlicht

Narsingh ontmoet Koosje van der Kolk, Nienke en Edith Bruns. – NTR (site)

16:48 Socutera

Oogfonds

Het Oogfonds werkt aan een toekomst waarin niemand meer slechtziend of blind wordt, door het financieren van wetenschappelijk onderzoek. – Socutera (site)

17:00 NOS Journaal

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. – NOS (site)

17:10 Jacobine op 2

Zouden we de vriendschap meer moeten vieren?

Hoe verhoudt vriendschap zich tot liefde? Is vriendschap misschien zelfs de hoogste vorm van liefde? Jacobine spreekt met o.a. theatermaker Marjon Moed en Denker des Vaderlands Paul van Tongeren. – KRO-NCRV (site)

17:49 Firma Erfgoed

Den Haag

Den Haag kennen we als onze residentie. Het is ook de stad van het Vredespaleis - van vrede en recht. Door de eeuwen heen was de stad al een toevluchtsoord. – EO (site)

18:23 Planet Earth

Steden

Dieren die in steden leven hebben te kampen met de snelst veranderende omgeving op aarde. – EO (site)

19:20 De kok en de directeur

België

Taco en Joris zijn in België, een land verbonden door bier. Na het plukken van de smaakmaker, hop, neemt Joris Taco mee naar de kust, waar ze met paarden de zee ingaan om garnalen te vissen. – AVROTROS (site)

20:01 Nu te Zien!

Groote Museum Artis

Directeur van het Teylers Museum Marc de Beyer ontdekt in het Groote Museum bij Artis hoe de mens verbonden is met al het andere leven op aarde. – AVROTROS (site)

20:17 VPRO Zomergasten

Derk Sauer

Journalist/mediaondernemer Derk Sauer leidt de kijker door zijn 32 jaar in Rusland en toont zijn afschuw over het regime, maar ook zijn liefde voor het land a.d.h.v. beelden van Russische filmmakers. – VPRO (site)

23:25 Zomergastfilm: Gunda

Meditatieve film over het dagelijks leven op de boerderij van varken Gunda en andere boederijdieren, zoals koeien en de kip met één poot. Een film zonder commentaar en muziek. – VPRO (site)

01:03 Het Filosofisch Kwintet

Geopolitiek

Een onderzoek naar de maakbaarheid van de wereldorde. Er was ongekende welvaart en langdurige vrede, maar de oorlog in Oekraïne veranderde alles. Hoe krijgen we meer grip op de geopolitieke situatie? – Human (site)

01:56 Tekst-TV

Geen beschrijving. – NOS (site)

NPO 3

06:13 Pingu

Pingu is jaloers

Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu. – VPRO (site)

06:19 Woezel & Pip Overal Vriendjes!

In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel & Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze mogen dromen, lachen, proefjes doen, of voorgelezen worden door bekende Nederlanders. – KRO-NCRV (site)

06:35 Vos en Haas

Damesclub

Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven. – KRO-NCRV (site)

06:46 Timmy tijd

Timmy's kasteel

Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy. – NTR (site)

06:51 Mijn beste vriend Marlon

Hugo en Alice

Hugo is verliefd op Alice. Marlon belooft dit geheim te houden, maar dat gaat niet helemaal volgens plan. – NTR (site)

07:05 Het Zandkasteel

Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn. – NTR (site)

07:23 Kiwi & Strit

Vreemde doos

Op een open plek in het bos leven twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi is toegewijd, netjes en geel, Strit is een paarse losbol en sloddervos. Ze zijn nieuwsgierig en maken altijd veel lol. – VPRO (site)

07:28 Pip en Posy

De perfecte foto

Pip vraagt of Posy een foto wil maken van hem als hij een grote sprong maakt, maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt, dus moet Posy een creatieve oplossing bedenken. – VPRO (site)

07:35 Peppa Pig

TV-land

Peppa gaat met haar ouders, George en Olivia en Olaf Olifant naar TV-land om te zien hoe een tv-uitzending wordt gemaakt. – KRO-NCRV (site)

07:40 Vilda

Bibliotheek

Liveaction serie over de vijfjarige Vilda. Ze ontdekt dat dingen die je voor het eerst doet vaak heel leuk zijn, ook als ze eerst een beetje eng lijken. – KRO-NCRV (site)

07:48 Apennoten

Nooit meer uit logeren

Een groepje kleuters heeft op school een liedje geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn over het liedje praten, het zingen en een speciale gast ontmoeten. – KRO-NCRV (site)

07:58 Sien van Sellingen

Eieren en kuikens

Sien van Sellingen woont samen met haar broers, zus en haar ouders op het platteland, waar ze veel avonturen beleeft. – KRO-NCRV (site)

08:09 Kindertijd

In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden en ze laten zien wat zij leuk en belangrijk vinden. – KRO-NCRV (site)

08:19 Splat & Seymour

Verborgen talent

Papa vraagt Splat om te zingen tijdens de presentatie van zijn nieuwe muzikale eend. Splat weet dat zingen niet zijn sterkste kant is, maar weet zeker dat Cassandra een geweldig optreden zal geven. – BNNVARA (site)

08:30 Studio Snugger

Onderwerpen: Pinokkio effect, Astronautenonderbroek, OxfordBell batterij, Lachen maakt ziek, Zweefbrapad en Rozijn. – NTR (site)

08:46 Zappsport Kantine

Kantine - Het Geluid

De Zappsport Kantine is de plek voor sportverhalen en -wensen van kinderen. Bekende sporters komen langs en je ziet de belevenissen van vaste medewerkers Theo en Gerda. – AVROTROS (site)

09:06 Zappbios: Tony 10

Tony is bijna tien en heeft de beste vader van de wereld. Hij is apetrots op zijn vader die opklimt van kraanmachinist tot minister. Op een dag hebben zijn ouders ruzie en loopt zijn vader weg. – NTR (site)

10:26 Koken met konijnen

Daisy en Dizzy de baardagame

Baardagaam Dizzy knapt steeds uit haar velletje, omdat ze groeit. Dat is niet altijd prettig en dus wil baasje Daisy haar verwennen met Sushi-out-of-the-box. En het terrarium krijgt ook een make-over! – VPRO (site)

10:42 Hoofdzaken

Tijn, Shad, Neha en Lianne

Het is extra bijzonder dat Shad in de stoel bij Marko zit. Tijn vindt veel dingen spannend, behalve op het podium staan. En Marko laat in één knipbeurt bij Lianne veel verschillende kapsels zien. – VPRO (site)

10:59 Zappdoc: Wat zou jij doen?

Lisa

Lisa (10) heeft last van heimwee en durft niet te logeren. Daar wil ze misschien vanaf omdat het schoolkamp eraan komt. Moet ze het proberen? Wie kan haar beter raad geven dan haar leeftijdsgenoten? – Human (site)

11:15 Kamp Koekieloekie

Arnold

Arnold is ervan overtuigd dat hij een ster gaat worden tijdens twee weken musicalkamp. Maar tot zijn grote schrik blijkt dat zijn ouders hem niet op musical- maar op natuurkamp hebben afgezet. – NTR (site)

11:40 Kamp Koekieloekie

Marietje

Marietje ontdekt een zieke eekhoorn en is vastbesloten om haar beter te maken. Jonathan vindt dit onverantwoord gedrag en verraadt Marietje aan de leiders, die het beestje terugbrengen naar het bos. – NTR (site)

12:04 Kamp Koekieloekie

Hassan

De stoere Hassan is bang geworden van het griezelverhaal dat Marietje bij het kampvuur vertelt. Hij doet er alles aan om dit niet te laten merken. – NTR (site)

12:30 Kamp Koekieloekie

Suus

Als ware dierenvriend verheugt Suus zich enorm op de dagactiviteit 'waterdiertjes vangen'. Maar wanneer blijkt dat ze dit in zwemkleding gaan doen, durft ze niet meer. Ze voelt zich te dik – NTR (site)

12:54 Kamp Koekieloekie

Jonathan

Jonathan besluit een therapiepraktijk te openen omdat hij ervan overtuigd is dat iedereen 'koekieloekie' is, behalve hijzelf. – NTR (site)

13:20 Kamp Koekieloekie

Famke

Famke heeft de caravan voor zichzelf geclaimd en heeft eindelijk haar eigen slaapplek. Maar dan krijgt ze de schrik van haar leven: ze vindt bloed in haar onderbroek. – NTR (site)

13:48 Kamp Koekieloekie

Frans

Dat Frans inmiddels in de meisjesblokhut slaapt vindt Hassan maar vreemd. Is Frans eigenlijk wel een 'echte' jongen? Om zichzelf te bewijzen stelt Frans een wedstrijd voor aan Hassan. – NTR (site)

14:11 Kamp Koekieloekie

De Eikeltjes

Het is de laatste dag op Kamp Koekeloekie, maar iedereen is boos op elkaar. – NTR (site)

14:40 Brugklas

Brugklas Weekoverzicht

Eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. – AVROTROS (site)

15:30 Zappbios

Red dog - true Blue (ingesproken)

Een hartverwarmende, op ware feiten gebaseerde familiefilm over de vriendschap tussen een elfjarig jongetje en zijn trouwe hond. – VPRO (site)

16:50 Rachel valt binnen

Sporen

Rachel Rosier loopt mee op de meest uiteenlopende plekken bij de politie. – EO (site)

17:16 Tussen Kop en Staart

Van welk dier is die grote bonk poep op het dienblad? Hoe gaat een ei door de kip heen? Kan Mozes zijn eigen #mozeschallenge presenteren? Hoe houd je je huisdier goed en veilig vast? – EO (site)

17:42 Wat maak je Menu?

Culinaire tweelingbroers Jasper en Marius maken samen met een jonge topkok in hun veldkeuken heerlijke gerechten met bijzonder vreemde ingrediënten voor hun onwetende gasten in het Testaurant. – NTR (site)

18:08 Welkom in de jaren 20 en 30

Oorlogsdreiging

Hoofdgast: Hendrikus Colijn, premier van Nederland. Met o.a. Het Jordaanoproer lied, De dienstkeuring van Mussert en Colijns radiopraatje. – NTR (site)

18:35 Taarten van Abel

Deyan

Deyan wil een taart maken voor Lieke, zijn vriendinnetje. Hij is smoorverliefd op haar en wil graag nog superlang bij haar blijven. Dit wil hij kenbaar maken met een hele mooie liefdestaart. – VPRO (site)

19:01 NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal. – NOS (site)

19:21 In Freudesnaam

Hoe word ik grappig?

Sara wil grappiger worden. Hoe laat je mensen stuk gaan op jouw moppen? Ze krijgt advies van de vertrouwenspersoon op basis van wetenschappelijke experimenten, eeuwenoude wijsheden én humor. – VPRO (site)

19:44 3 op Reis Specials

Co2-compensatie

We bezoeken een bijzonder project in Kenia, waar de Maasai in één generatie de gevolgen van klimaatverandering zagen en we laten zien hoe dit project CO2 uit de lucht haalt. – BNNVARA (site)

20:19 Reizen Waes Wereldsteden

Mexico City

Met 22 miljoen inwoners is Mexico-City één van de grootste wereldsteden. In de jaren 90 was het er gevaarlijk en vervuild, maar Tom ziet dat de stad de laatste jaren enorme veranderingen onderging. – VPRO (site)

21:13 Toren C

Maike Meijer en Margôt Ros kruipen in de huid van zo'n veertig verschillende personages die Toren C bevolken, een kantoorhel tot de nok toe gevuld met absurde situaties. – VPRO (site)

21:46 Bezorgd

De toekomst

Onderaannemer Ruud werkt net als Joy, Bram en anderen in de bezorgindustrie aan een betere toekomst. Lukt dit met alle tekortkomingen van deze nieuwe economie? – Human (site)

22:33 Nieuw Zeer

De vrienden van Iris komen langs om voor eens en altijd de vriendschap op te zeggen; ze kunnen er na al die jaren niet meer tegen, tegen haar kutstem. – NTR (site)

23:09 Louis Theroux: Alcoholism

Louis wil weten wat alcoholisme doet met mensen en bezoekt King's College Hospital in Londen, het grootste levertransplantatiecentrum in Europa. – VPRO (site)

00:16 NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de Eredivisieduels. – NOS (site)

01:18 NOS Studio Voetbal

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt. – NOS (site)

02:16 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal. – NOS (site)

02:44 NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de Eredivisieduels. – NOS (site)

03:46 Tekst-TV

Geen beschrijving. – NOS (site)

05:33 Tom en de boterham met aardbeienjam en honing

Tom wordt dik

Tom heeft maar één wens: elke dag een boterham met aardbeienjam en honing eten. – KRO-NCRV (site)

05:38 Olly, het kleine witte busje

Olly, de detective

Er verdwijnen op onverklaarbare wijze steeds bananen in Stootstad. Stan en Olly gaan op onderzoek uit. – EO (site)

05:43 Sarah en Eend

Ezel springt

Animatieserie over het jonge meisje Sarah en haar beste vriend Eend. – NTR (site)

05:50 Hoi Duggee

De rupssticker

Animatieserie over de Guppie club, een activiteitenclub voor kinderen. Ze beleven tal van avonturen en ontvangen een sticker wanneer ze een opdracht goed hebben uitgevoerd. – AVROTROS (site)

05:57 Tik Tak

Remake van de legendarische Vlaamse kleuterserie. De vaste waarden, zoals de spelende kinderen aan tafel en het Tik Tak-huisje zijn behouden, maar er zitten ook nieuwe rubrieken in deze reeks. – KRO-NCRV (site)

NPO 1 extra

06:15 TV Monument: Mart Smeets

De brulboei van de Nederlandse sportverslaggeving heeft een breed gedragen imago, maar hij is ook één van de beste meesters van de vertelkunst die de Nederlandse televisie heeft voortgebracht. – VARA (site)

07:05 Klassiekers met Kleinsma

Yentl en de Boer

Yentl en de Boer laten Simone Kleinsma hun keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse muziek. – MAX (site)

07:55 De 3 sterren camping

Oude vrienden worden herenigd op de camping: Jan Smit is te gast. Neem daarbij The Kik-zanger Dave von Raven en Eurovisie-held Jeangu Macrooy en het belooft een memorabele muzikale aftrap te worden. – AVROTROS (site)

08:40 De Eilanden

Texel

Midas Dekkers snort naar Texel en gaat op zoek naar de ware ziel van het eiland. – MAX (site)

09:25 De Eilanden

Vlieland

Midas Dekkers reist af naar Vlieland en gaat op zoek naar de ware ziel van het eiland. De emoties lopen aardig op. – MAX (site)

10:10 De Eilanden

Terschelling

Midas Dekkers snort naar Terschelling en gaat op zoek naar de ware ziel van het eiland. – MAX (site)

10:55 De Eilanden

Ameland

Midas Dekkers snort naar Ameland en gaat op zoek naar de ware ziel van het eiland. – MAX (site)

11:40 De Eilanden

Schiermonnikoog

Midas Dekkers snort naar Schiermonnikoog en gaat op zoek naar de ware ziel van het eiland. – MAX (site)

12:25 De Eilanden

Het Wad

Rottumerplaat staat symbool voor het hele Waddengebied en Midas Dekkers gaat op zoek naar de ware ziel van het Wad. – MAX (site)

13:10 TV Monument: Guus Verstraete

Programma waarbij telkens een complete aflevering wordt gewijd aan een bekende Nederlander of televisieprogramma. Meestal gemaakt naar aanleiding van een belangrijke gebeurtenis. – BNNVARA (site)

13:50 First Dates Ireland

Hoewel hij zich schaamt voor zijn baantje in een pizzeria, maakt Harris met zijn gevatte grapjes toch indruk op eenhoornliefhebber Micha, die in haar eigen wereldje leeft. – BNNVARA (site)

14:40 First Dates Ireland

Leraar Tom blijkt in de tram onderweg naar het First Dates-restaurant al de aandacht te hebben getrokken van oud-boybandlid Dean. En acteur en Patrick gaat op date met ondernemer Valerie. – BNNVARA (site)

15:30 First Dates Ireland

Pranay, die overloopt van zelfvertrouwen én kamasutra-kennis, wordt ineens heel onzeker tijdens zijn ogenschijnlijk perfecte date met seksshopeigenares Shawna. – BNNVARA (site)

16:15 First Dates Ireland

De uiterst kieskeurige Tom gaat op date in het restaurant, maar geeft toe dat zijn moeder hem heeft opgegeven. Is studente Niamh goed genoeg voor dit moederskindje? – BNNVARA (site)

17:05 De 3 sterren camping

Oude vrienden worden herenigd op de camping: Jan Smit is te gast. Neem daarbij The Kik-zanger Dave von Raven en Eurovisie-held Jeangu Macrooy en het belooft een memorabele muzikale aftrap te worden. – AVROTROS (site)

17:50 Typisch Eijsden

Peter en Diana zijn op Ameland. Slava vluchtte uit Rusland en woont nu in Eijsden. Toni heeft gekneusde ribben, maar het werk gaat door. Jannie wil het uitje voor de kieners niet opgeven. – BNNVARA (site)

18:15 Het levenslied van Marianne Weber

Een zeer persoonlijk portret van Marianne Weber waarin ze teruggaat naar haar roots. – AVROTROS (site)

19:05 Klassiekers met Kleinsma

Gerard Cox

Gerard Cox laat Simone Kleinsma zijn keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse muziek. – MAX (site)

19:50 Rundfunk

Knechtschaft

Dit jaar heeft blijven zitten voor Tim en Erik hoogste prioriteit, dus als ze conciërge Tony moeten helpen, willen ze zich daar snel van afmaken. Als Tony jarig blijkt, lopen de dingen net anders. – KRO-NCRV (site)

20:15 Keizersvrouwen

Raak

Xandra probeert het goed te maken met Michiel. Lulu verlaat haar huis om Rachid te zoeken. Ralph kan net wegduiken tijdens een shoot-out. De politie verdenkt Michiel van het doorspelen van informatie. – AVROTROS (site)

21:05 Skin

Frankie, de 17-jarige zoon van een door de oorlog getraumatiseerde, joodse vader ontwikkelt zich van een opstandige puber tot een vermeende neonazi. – Human (site)

22:25 Flikken Maastricht

Familie

Tijdens een aandeelhoudersvergadering van een rijk familiebedrijf wordt er een moord aangekondigd. De volgende ochtend wordt een van de zonen dood in bed aangetroffen. – AVROTROS (site)

23:10 Flikken Maastricht

Oud zeer

Een keurige student wordt dood aangetroffen. De wijze waarop het is gebeurd wijst naar een net vrijgelaten crimineel die incasso's deed voor drugscriminelen. – AVROTROS (site)

00:00 First Dates

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren. De gasten zijn single en op zoek naar de ware. – BNNVARA (site)

00:55 De slimste mens

Uitdager: Tyas Leeuwerink. – KRO-NCRV (site)

01:35 Met het Mes op Tafel

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. – MAX (site)

02:00 The Connection

Sportjournalisten

Kennisquiz waarin alles draait om één antwoord, de ultieme connectie. Drie bekende Nederlanders proberen dit allesomvattende antwoord te vinden. – BNNVARA (site)

02:50 Ivo op zondag

Ivo spreekt met acteur Huub Stapel over zijn grote liefde en de valkuilen van het huwelijk en hij maakt een wandeling door Central Park in New York met de Russische danser Rudolf Nureyev. – AVROTROS (site)

04:05 Rail Away

Zwitserland: Grindelwald-Kleine Scheidegg-Jungfraujoch

We starten in het gletsjerdorp Grindelwald. Vanuit Grindelwald klimt de trein van de Wengern Alp Bahn (WAB) door een adembenemend landschap de berg op naar Kleine Scheidegg op ruim 2000 meter hoogte. – EO (site)

04:30 TV Monument: Mart Smeets

De brulboei van de Nederlandse sportverslaggeving heeft een breed gedragen imago, maar hij is ook één van de beste meesters van de vertelkunst die de Nederlandse televisie heeft voortgebracht. – VARA (site)

05:20 Het beste van...Disco

We nemen een duik in het rijke disco-verleden. We kijken een groot aantal clips van artiesten, zoals ABBA, Spargo en The Trammps, met de disco-fans van nu. – AVROTROS (site)

06:00 NOS Radio 1 Journaal

Het laaste nieuws uit binnen- en buitenland, achtergronden, reacties, analyses en sport. – NOS (site)

NPO 2 extra

06:05 Whitney

Een intiem portret over Whitney Houston met openhartige interviews met familie en intimi, archiefmateriaal en veelzeggende familiefilmpjes. – NTR (site)

08:00 Radio 2 presenteert het popjaar 1985

De jaren 80 in de popmuziek gelden als het decennium van de supersterren en popjaar 1985 is het summum daarvan. Leo Blokhuis neemt ons mee terug. – NTR (site)

09:15 North Sea Jazz Classics

B.B. King Orchestra

Registratie van het optreden van het B.B. King Orchestra, live tijdens het North Sea Jazz Festival van 14 juli 1979. – AVROTROS (site)

10:40 Vrije Geluiden Sessies

Arifa

Registraties van optredens bij VPRO's Vrije Geluiden. – VPRO (site)

11:05 2 Meter Sessies

Willy DeVille

Registratie van sessie nr 866, datum: 7 oktober 1999. Willy was ooit 'Mink' DeVille. Met de naamsverandering kwam ook een stijlwisseling: van wave naar roots – NTR (site)

11:25 Hollandse Meesters in de 21e eeuw

Jan Dibbets

In 1972 vertegenwoordigde Jan Dibbets Nederland op de Biennale van Venetië. Zijn internationale doorbraak kwam met zijn perspectivische correcties in 1969. – AVROTROS (site)

11:40 Vrije Geluiden Sessies

Registraties van optredens bij VPRO's Vrije Geluiden. – VPRO (site)

12:05 Sonya Yoncheva Sings Baroque Arias

Registratie van een concert tijdens het Salzburg Festival 2020. Sonya Yoncheva(sopraan) wordt begeleid door Cappella Mediterranea o.l.v. Leonardo García Alarcón. – NTR (site)

13:35 Op de planken

Dit keer: woordkunstenaar Emma Lesuis, een spetterende musical van Club Gewalt, Ruben Hein's nieuwe album Oceans en een oorverdovend 'Here I am a lonely Woman' van Huba de Graaff. – NTR (site)

14:10 George & Eran worden racisten

Bewerkt theaterstuk waarin bruine vrienden George en Eran met wit zangduo Nordgrond de (on)mogelijkheid belichten om het 'goed' te doen. Er is altijd iemand die zich beledigd of gediscrimineerd voelt. – VPRO (site)

15:30 Architecture Must Blaze

Matthias Fricks 'Architecture Must Blaze' laat zien hoe eigenzinnige denkers belangrijke vernieuwing kunnen creëren in de architectuur. – VPRO (site)

16:25 Gurrumul

Het verhaal van de blind geboren, inheemse kunstenaar Geoffrey Gurrumul Yunupingu, een van de belangrijkste en meest geprezen stemmen van Australië. – VPRO (site)

18:05 Monochrome: Black, White & Blue

Serie die de emotionele geschiedenis van bluesmuziek verkent. – NTR (site)

19:05 ZZ Top - Live froms Texas

Concert uit 2007 van het Texaanse bluesrocktrio ZZ Top. – NTR (site)

20:30 Het Uur van de Wolf: Mijn Rembrandt

Zelfs na 350 jaar hebben de schilderijen van Rembrandt niets aan zeggingskracht ingeboet en weten ze mensen diep te raken. Oeke Hoogendijk duikt in de wereld van de oude meester. – NTR (site)

22:05 Tomoko Mukaiyama & Reinier van Brummelen - A Live Vol. 2

A Live Vol. 2: Tomoko Mukaiyama speelt Canto Ostinato op de bijzondere Chris Maene rechtsnarige vleugel in een oneindig witte ruimte. Beelden van cinematograaf Reinier van Brummelen. – NTR (site)

23:05 New Generation

Xavi Torres

Portretten van Nederlandse jazztalenten die duidelijk een eigen pad zijn ingeslagen in de muziek en gerespecteerd worden door de generaties die hen voorgaan. – NTR (site)

23:30 New Generation in concert: Xavi Torres

Registratie van een optreden van Xavi Torres in het kader van het programma New Generation. – NTR (site)

00:20 Ken uw Klassieken

Debussy: Prelude en La Mer

Diverse dirigenten (Daniele Gatti, Jules van Hessen en Vincent de Kort) en musici van het Concertgebouworkest bespreken twee orkestwerken van Debussy: Prélude à l'après-midi d'un faune en La Mer. – AVROTROS (site)

01:20 North Sea Jazz Classics

B.B. King Orchestra

Registratie van het optreden van het B.B. King Orchestra, live tijdens het North Sea Jazz Festival van 14 juli 1979. – AVROTROS (site)

02:50 Op de planken

Dit keer: woordkunstenaar Emma Lesuis, een spetterende musical van Club Gewalt, Ruben Hein's nieuwe album Oceans en een oorverdovend 'Here I am a lonely Woman' van Huba de Graaff. – NTR (site)

03:35 Vrije Geluiden Sessies

Registraties van optredens bij VPRO's Vrije Geluiden. – VPRO (site)

04:00 Jazzportretten

Erik van Lier

Erik van Lier (Haarlem, 6 april 1945) is een trombonist die in Nederland en Duitsland in meerdere bigbands speelt. – NTR (site)

04:35 2Doc: On the President's Orders

De drugsoorlog van de Filipijnse president Duterte tegen gebruikers en handelaren levert veel doden op. De makers onderzoeken de rol van de politie en praten met familie van de slachtoffers. – VPRO (site)

05:45 11 Friese Fonteinen

Het Visioen

Curator Anna Tilroe trekt de provincie in om de Friese bevolking enthousiast te maken voor de nieuwe en spraakmakende waterkunstwerken. – NTR (site)

RTL 4

07:00 Fien & Teun TV

Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje!

07:32 Jul & Julia TV

Jul en Julia zijn de allerbeste muizenvriendjes. Samen met de onhandige pretparkdirecteur Meneer Kaasgaaf en de lieve Mevrouw Suikerspin beleven ze dagelijks heel bijzondere avonturen.

07:57 Titus & Fien TV

Het hilarische duo Titus & Fien zorgt voor vermaak voor jong en oud. Lach, gier en brul mee met de leukste grappen!

08:30 De Bourgondiërs

Programma over het echte Bourgondische leven, met aandacht voor lekker lokaal eten, historische tuinen, antiek en brocante.

08:56 RTL kampeert

In Frankrijk wordt een bezoek gebracht aan het mooie gebied Pays des Ecrin.

09:29 Eigen huis & tuin: Lekker leven

Lifestyleprogramma met dagelijkse inspiratie voor een lekker leven in en om het huis. Presentatrice Froukje de Both, kok Hugo Kennis en tuinman Tom Groot geven praktische tips over wonen, lifestyle, tuinieren en koken.

10:31 House vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht.

11:00 Van woonvilla naar droomvilla

Inspirerend woonprogramma waarin topontwerper Bertram Terpstra en zijn team je meenemen in de wereld van design, architectuur en interieur.

11:29 Lodewijks groene geluk

Programma waarin Lodewijk Hoekstra samen met klimaatdeskundige Helga van Leur op pad gaat om mensen te helpen bij het vergroenen van hun directe leefomgeving.

11:57 Life is beautiful

Lifestyleprogramma voor de moderne man of vrouw die wil genieten van bereikbare luxe. Thuis, onderweg of waar ook ter wereld.

12:29 Je gaat het maken

Informatief programma waarin Pernille La Lau in de wereld van bouw en infrastructuur duikt. Dit doet ze met mensen die zich oriënteren op een carrièremove en hun kansen willen beproeven in een voor hen nieuwe sector.

12:55 Way of living

Sanne Heijen en Fred laten zien waarom investeren in een vakantiewoning aan de Costa Blanca zo lucratief is. Arno Raymakers belandt verder in het hoogste skidorp van Oostenrijk, waar Ralph aan de piste een nieuw resort gaat bouwen.

13:33 De kliniek

De 57-jarige Trieni is na een verdrietige tijd ontevreden over haar uiterlijk. Ze vindt dat ze er heel oud en vermoeid en uitziet. Daarom brengt ze vandaag een bezoek aan plastisch chirurg Jeroen Stevens.

14:00 Dit is Holland

Informatief programma waarin we stad en land afreizen, op zoek naar passievolle verhalen uit ondernemend Nederland.

14:28 Nederland beleeft!

Programma waarin presentatrice Arlette Adriani elke week naar bijzondere bezienswaardigheden afreist om daar meer te vertellen over achtergrond van deze plekken. Ook gaat zij in gesprek met verschillende ondernemers.

15:05 Plezier en passie

Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken in zowel binnen- als buitenland worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is.

15:33 Onderweg naar de regio

Informatief programma waarin Adinda Kennedy en Erik Burgers elke aflevering naar een ander deel van Nederland afreizen. Ze bezoeken de leukste plekken die ons land te bieden heeft en gaan langs bij lokale ondernemers.

15:58 Het goede buitenleven

Programma waarin tuinarchitect Peter Bouw je meeneemt in sfeervolle buitenbelevingen. Peter ontwerpt en realiseert exclusieve tuinen en BBQ-chef Jeremy Vermolen draagt vanuit de tuin zijn culinaire steentje bij.

16:24 Camp to go

Normaal gesproken varen Dick en Evelien met hun kano over de Nederlandse rivieren. Maar nu kiezen ze voor het Mariager Fjord in het Deense Noord-Jutland.

17:02 Lodewijks droomtuinen

Programma waarin we Lodewijk Hoekstra volgen bij de make-over van een indrukwekkende tuin in Bussum. Ook komen er exclusieve en inspirerende tuintrends voorbij én tonen we de mooiste droomtuinen van Nederland.

17:30 Lodewijks groene geluk

Programma waarin Lodewijk Hoekstra samen met klimaatdeskundige Helga van Leur op pad gaat om mensen te helpen bij het vergroenen van hun directe leefomgeving.

18:00 RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.

18:17 Editie NL

Journalistiek programma met een eigen kijk op het dagelijks nieuws.

18:33 RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

18:35 RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

19:22 VriendenLoterij: De winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij worden verrast met een mooie prijs.

19:30 RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.

19:56 RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

20:07 Beat the champions

Spelprogramma waarin quizliefhebbers het solo opnemen tegen een team van vijf superquizzers die stuk voor stuk beschikken over een enorme algemene kennis.

21:35 Postcode Loterij Eén tegen 50

Quizprogramma waarin één kandidaat het opneemt tegen 50 tegenkandidaten. Tijdens het programma wordt de straatprijs van de Postcode Loterij uitgereikt aan bewoners van een straat in Nederland.

23:00 RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.

23:10 Postcode Loterij de winnaars

De uitreiking van de PostcodeStraatprijs.

23:16 RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

23:25 RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

00:12 Editie NL

Journalistiek programma met een eigen kijk op het dagelijks nieuws.

00:35 Teleshop 4: Tommy teleshopping

Homeshopping

Geen beschrijving.

02:10 Teleshop 4: Tommy teleshopping

Homeshopping

Geen beschrijving.

RTL 5

06:00 Teleshop 5: Tommy teleshopping

Homeshopping

Geen beschrijving.

07:04 New creation church tv

Religieus programma waarin pastor Joseph Prince uit Singapore het Evangelie van genade verspreidt.

07:33 Antwoorden met Bayless Conley

Vind antwoorden op jouw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

08:00 Hour of power

Televisiekerkdienst waarin de positieve boodschap van Gods liefde wordt verkondigd. De voorganger is Bobby Schuller. De presentatie is in handen van Jan van den Bosch.

08:59 Hour of power

Televisiekerkdienst waarin de positieve boodschap van Gods liefde wordt verkondigd. De voorganger is Bobby Schuller. De presentatie is in handen van Jan van den Bosch.

10:02 Teleshop 5: Tommy teleshopping

Homeshopping

Geen beschrijving.

17:22 Films & sterren

Filmprogramma met exclusieve interviews, filmfestivals, awardshows, rode lopers, kijkjes achter de schermen en nog veel meer!

17:48 Deurwaarders UK

Brits realityprogramma waarin gerechtsdeurwaarders uit Engeland en Wales worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

18:39 Deurwaarders UK

Brits realityprogramma waarin gerechtsdeurwaarders uit Engeland en Wales worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

19:32 Uitstel van executie

Orsin en Melinda ontmoetten elkaar in 2008 en het was liefde op het eerste gezicht. Nu Melinda zwanger is, wordt het tijd om samen op een veilige plek een gezin te beginnen. Dat kan pas als Orsins appartement wordt verkocht.

20:30 Help, mijn man is klusser!

Laura uit Harmelen heeft multiple sclerose. De ziekte zorgt al voor uitdagingen in het dagelijks leven en daar komt nog eens bij dat ze al drie jaar tegen haar zin midden in een verbouwing zit. Haar man heeft geen haast.

21:55 Handhavers & overtreders

De handhavers van Scheveningen worden een dag gevolgd. Ze worden tot tweemaal toe geconfronteerd met illegaal lachgas. In Rotterdam ontstaat er een spannende achtervolging na een knokpartij tussen twee bekenden.

22:53 Voor de rechter

Realityprogramma waarin de confrontaties tussen rechter en burger in verschillende rechtbanken in Nederland worden gevolgd.

23:46 Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

Bella Luna

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan Italiaans restaurant 'Bella Luna'. De gasten vinden het geserveerde eten beneden de maat en de ambiance wordt als deprimerend omschreven. De eigenaresse weerlegt alle klachten.

00:40 Teleshop 5: Tommy teleshopping

Homeshopping

Geen beschrijving.

02:05 Teleshop 5: Tommy teleshopping

Homeshopping

Geen beschrijving.

05:30 RTL De journal

Geen beschrijving.

06:00 Teleshop 5: Mediashop

Homeshopping

Geen beschrijving.

RTL 7

06:00 Mediashop

Homeshopping

Geen beschrijving.

09:30 Vis TV XL

Magazine boordevol boeiende en zomerse visavonturen. Het 'Vis TV XL'-team laat zien hoe spannend vissen is en hoe mooi Nederland is als sportvisland.

10:33 Business in Europe

Een bezoek aan de Duitse stad Hamburg.

10:58 Best of Bright

Informatief programma waarin Bright wekelijks de nieuwste gadgets test en je helpt technologie te begrijpen.

11:25 Best of Bright

Informatief programma waarin Bright wekelijks de nieuwste gadgets test en je helpt technologie te begrijpen.

12:01 Op de zaak

Zakelijk programma waarin presentatrice Petra Kagchelland de bedrijfscultuur van verschillende ondernemingen in kaart brengt.

12:25 Ondernemerslounge 2go

Zakelijk programma waarin Maurice Vollebregt en Laurien Verstraten onder meer ondernemers, bedrijfsspecialisten en beleggingsexperts spreken. Aan bod komen thema's als ondernemen, investeren en genieten van het leven.

13:13 Best of Bright

Informatief programma waarin Bright wekelijks de nieuwste gadgets test en je helpt technologie te begrijpen.

13:35 Zakelijk Nederland

Informatief programma waarin bedrijven de kans krijgen te laten zien wat zij doen, voor wie zij dit doen en waarom ze een toevoeging zijn voor de markt. We worden meegenomen door verschillende bedrijven binnen een thema.

14:00 Autosport NL

Met in deze uitzending: verslag van de Supercar Challenge, het Nederlandse GT- en toerwagenkampioenschap; verslag van race 7 en 8 in Spa Francorchamps.

14:49 RTL GP

Retro

Overzicht van de mooiste auto- en motorsportmomenten uit het uitgebreide RTL-archief dat in de afgelopen twintig jaar is ontstaan door de talloze internationale auto- en motorsportprogramma's die RTL heeft uitgezonden.

15:13 Custom cars: Las Vegas

Van-tastic

Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny's hele leven draait om de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes.

15:33 Custom cars: Las Vegas

Mustang memories

Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny's hele leven draait om de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes.

15:52 Custom cars: Las Vegas

Charger surprise

Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny's hele leven draait om de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes.

16:15 Custom cars: Las Vegas

Count's calendar

Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny's hele leven draait om de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes.

16:37 Custom cars: Las Vegas

The great car hunt

Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny's hele leven draait om de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes.

16:59 Custom cars: Las Vegas

Hog wild

Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny's hele leven draait om de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes.

17:24 Custom cars: Las Vegas

Employee of the year

Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny's hele leven draait om de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes.

17:48 Custom cars: Las Vegas

Mo' parts Mo' problems

Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny's hele leven draait om de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes.

18:09 Custom cars: Las Vegas

Count's car show

Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny's hele leven draait om de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes.

18:30 Red Bull fierste ljepper

Verslag van deze wedstrijd fierljeppen in Haarlem. De deelnemers aan deze oudste extreme sport van Nederland proberen met behulp van een grote paal over het water van het Spaarne te springen.

19:05 Wipeout

Amerikaanse spelshow waarbij kandidaten tegen elkaar én tegen de klok strijden op een duizelingwekkende hindernisbaan. De winnaar gaat naar huis met 25.000 dollar.

20:00 The Good, the Bad and the Ugly

Drie mannen zitten ten tijde van de Amerikaanse Burgeroorlog achter dezelfde goudschat aan. Hoewel ze elkaar haten, worden ze door de samenloop van omstandigheden gedwongen om samen te werken. (site)

23:29 Camino

Oorlogsfotograaf Avery Taggert is op een gevaarlijke missie in Colombia. Nadat ze de charismatische leider Guillermo betrapt op het plegen van een afschuwelijke misdaad, moet ze letterlijk vechten voor haar leven.

01:24 Teleshop

Homeshopping

Geen beschrijving.

02:05 Teleshop

Homeshopping

Geen beschrijving.

05:59 Mediashop

Homeshopping

Geen beschrijving.

RTL 8

06:40 Teleshop 8: Mediashop

Homeshopping

Geen beschrijving.

17:10 Murder, she wrote

Double exposure

Jessica is verrast dat haar voormalige vriend John Winslow in Chicago is komen wonen. Ze belt zijn vrouw, Maude, en krijgt te horen dat John twee weken geleden is overleden.

18:07 De Verhulstjes

Realityserie waarin Studio-100 baas Gert Verhulst, zijn vrouw Ellen, zoon Viktor, dochter Marie en haar vriend Jef en honden Leo en Marcel een uniek inkijkje geven in hun leven.

19:01 De Verhulstjes

Realityserie waarin Studio-100 baas Gert Verhulst, zijn vrouw Ellen, zoon Viktor, dochter Marie en haar vriend Jef en honden Leo en Marcel een uniek inkijkje geven in hun leven.

20:00 Crime scene investigation

Mascara

Langston is geschokt als zijn leerling dood wordt gevonden. Het onderzoek leidt het CSI-team naar de Mexicaanse worstelwereld.

20:52 Crime scene investigation

The descent of man

Nicks zaak over een skydiver krijgt ineens een gekke wending als Catherine ontdekt dat er een connectie is tussen de zaak met de skydiver en een dubbele moordzaak.

21:46 Crime scene investigation

A space oddity

Een televisieproducent wordt vermoord tijdens een sciencefictionconventie.

22:42 Crime scene investigation

If I had a hammer

Een zaak uit Catherines verleden wordt heropend wanneer een man, die achttien jaar geleden hiervoor opgesloten is, de bewijzen wil aanvechten.

23:34 Crime scene investigation

The gone dead train

Dr. Robbins stelt vast dat in een aantal onopgeloste zaken hondsdolheid de doodsoorzaak blijkt te zijn.

00:24 Murder, she wrote

Double exposure

Jessica is verrast dat haar voormalige vriend John Winslow in Chicago is komen wonen. Ze belt zijn vrouw, Maude, en krijgt te horen dat John twee weken geleden is overleden.

01:11 Teleshop

Homeshopping

Geen beschrijving.

02:00 Teleshop

Homeshopping

Geen beschrijving.

Net 5

08:45 Vtwonen weer verliefd op je huis

Sint Pancras

Mike en Marleen wonen nog geen half jaar in hun droomhuis: een vrijstaande en sfeervolle notariswoning in Sint Pancras, maar zien nu al in dat ze op het gebied van inrichting erg verschillen.

09:30 Reno rumble

Scotty Cam ontmoet twee nieuwe klusteams in een vliegtuighangar. De Red Backs bestaat uit voormalige deelnemers van 'Het blok', terwijl de Blue Tongues bestaan uit oude deelnemers van 'House rules'.

10:30 Woontrends

Iedere week gaan de presentatoren op pad met een lijst trends. De laatste mode, nieuwste gadgets of gewoon een goede tip.

11:00 My kitchen rules New Zealand

Ultimate instant restaurant: Thalia & Bianca

In het besneeuwde Dunedin proberen de pasgetrouwden Christie en Dan de concurrentie te verslaan met een restaurant met een Mexicaans thema.

12:00 My kitchen rules New Zealand

Tracey & Neil

Tracey en Neil van 'Belle en het beest' presenteren het laatste instant-restaurant van groep een in Orewa, ten noorden van Auckland.

13:00 My kitchen rules New Zealand

Aaron & Heather

Het echtpaar Aaron en Heather trappen de instant restaurantronde van groep twee af met een driegangendiner in Palmerston North

14:00 My kitchen rules New Zealand

Ian & Sandie

In Lower Hutt presenteren de brandweerman en zijn vlam, Ian en Sandie, een driegangenmenu voor de juryleden en vier rivaliserende teams.

15:00 Reno rumble

De stellen zijn druk bezig met de slaapkamers, maar vasthouden aan de wensen van de huiseigenaar is voor sommigen moeilijk. Juryleden Romy Alwill en Darren Palmer inspecteren de voltooide slaapkamers.

16:05 Vtwonen weer verliefd op je huis

Sint Pancras

Mike en Marleen wonen nog geen half jaar in hun droomhuis: een vrijstaande en sfeervolle notariswoning in Sint Pancras, maar zien nu al in dat ze op het gebied van inrichting erg verschillen.

17:00 Lang leve de liefde

Een liefdesexperiment waarin singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen.

17:30 Lang leve de liefde

Een liefdesexperiment waarin singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen.

18:00 Lang leve de liefde

Een liefdesexperiment waarin singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen.

18:30 Lang leve de liefde

Een liefdesexperiment waarin singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen.

19:05 Lang leve de liefde

Een liefdesexperiment waarin singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen.

19:35 NCIS: Los Angeles

Watch over me

Een FBI-agent wordt gedood terwijl hij de locatie van een undercoveragent probeert te traceren. De NCIS moet de undercoveragent vinden voordat de criminelen dat doen.

20:30 The catch

The bad girl

Het team duikt diep in Margots verleden om erachter te komen wie de Kensington Firm wil neerhalen. Bens toekomstplannen met Alice worden ingewikkelder dan hij ooit van tevoren had kunnen bedenken.

21:25 The catch

The hard drive

Alice en Val onderzoeken de cold case die hen als partners samenbracht. Ben en Rhys krijgen het benauwd, als ze horen dat hun undercoverstatus in gevaar is.

22:25 The heart guy

The truth is out there

Hugh besluit, tegen het advies van zijn familie in, Ajax de waarheid over hun relatie te vertellen. Maar dat loopt niet zoals gepland.

23:25 Hawaii five-0

Rite of passage

Danny gaat samen met Grace naar een winterfeest. Het evenement loopt uit op een ramp: terroristen slaan toe en nemen alle aanwezigen in gijzeling. Met als doel het kidnappen van de zoon van een diplomaat.

00:20 The catch

The bad girl

Het team duikt diep in Margots verleden om erachter te komen wie de Kensington Firm wil neerhalen. Bens toekomstplannen met Alice worden ingewikkelder dan hij ooit van tevoren had kunnen bedenken.

01:10 The catch

The hard drive

Alice en Val onderzoeken de cold case die hen als partners samenbracht. Ben en Rhys krijgen het benauwd, als ze horen dat hun undercoverstatus in gevaar is.

02:00 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.

05:55 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.

SBS 6

06:00 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.

07:00 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

07:15 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

07:30 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

07:45 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

08:00 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

08:15 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

08:30 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

08:45 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

09:00 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

09:15 Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

09:30 Levende Steen ministries

Kerkdienst van de Levende Steen Gemeente uit Spijkenisse met een preek en liederen voor jong en oud.

10:00 De grote tuinverbouwing

Gouda

Het team doorstaat twee stormen tijdens hun make-over in Gouda. Tessa en Silven willen dolgraag een groene tuin met functionele bestrating. Djamilla Smits zorgt dat de woonkamer weer warm en gezellig wordt.

11:30 The secret life of the zoo

Playing matchmaker

De pijlgifkikkers doen het goed in de Zoo, mede dankzij mannetje Roy. Alleen de laatste tijd zijn er amper kikkervisjes. Wat is er aan de hand? Edna, de bruine landschildpad, heeft moeite met eten.

12:30 Zoo juniors

In de dierentuin heeft elke zoo-baby, die door zijn ouders is verstoten, altijd een verzorger om op te vertrouwen, zoals Sina de kapucijnaap.

13:00 Zoo juniors

Er zijn ondeugende capibara's in de vijver van de dierentuin en lama's en alpaca's die in het park wandelen met de bezoekers.

13:40 Wie kent Nederland

Geen beschrijving.

15:00 Ultimate vets

Cat heeft het maar druk met een pittig katje. Cheryl helpt een bulldog-puppy met een ernstige verkoudheid en Rory wordt geconfronteerd met een stressvolle operatie op Coco, de sokkenetende hond.

15:30 Woontrends

Iedere week gaan de presentatoren op pad met een lijst trends. De laatste mode, nieuwste gadgets of gewoon een goede tip.

16:05 Wordt u al geholpen?

In zijn eigen werkkamer ontvangt de bekendste tv-rechter van Nederland, Meester Frank Visser, mensen met uiteenlopende juridische vragen en geeft hen hier passend advies over.

16:35 De grote verbouwing

Rivett, ACT

Peter bouwt een ondergrondse eco-bunker die zelfvoorzienend, strak en volledig uniek is. Van buiten zal het er er uiteindelijk uitzien als een wilde tuin, maar onder de grond lijkt het een mancave.

17:30 De grote verhuizing

Revisit Kettering & Leicester

Phil Spencer gaat bijpraten met twee creatieve stellen, die allebei nogal haast hadden om een eerste woning met veel ruimte te vinden.

18:35 De grote verbouwing

Waiheke Island: Canopy house

Trouwjurkontwerper Robyn en echtgenoot David hebben een droom om een huis te bouwen dat over een natuurgebied uitkijkt. Maar het verplaatsen van bouwmaterialen naar hun grond is een moeilijke klus.

19:35 Vtwonen weer verliefd op je huis

Haarlem

Toen Tewatha en Robert-Jan deze knusse jaren 30 woning in Haarlem tegenkwamen, voelde het meteen als thuiskomen. Alleen hun smaken qua inrichting verschillen als dag en nacht.

20:30 Het beste antwoord

Wie geeft de beste antwoorden op uiteenlopende vragen en gaat naar huis met 25.000 euro? In elke aflevering van "Het Beste Antwoord" nemen twintig Postcodeloterij-spelers het tegen elkaar op. Ze hebben maar één doel: op elke vraag een antwoord geven dat zo juist mogelijk is en in ieder geval beter dan dat van de rest.

21:25 Stegeman op de bres

Aandacht voor een oude bekende, de beruchte oplichter Bart F. Hij vraagt aanbetalingen voor Rolexen, maar levert niet. Alberto Stegeman confronteert hem.

22:30 Hart van Nederland - Late editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

22:50 Shownieuws - Late editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

23:35 Weer.nl

Weer.nl geeft de hele dag de meest actuele weersverwachting. Online, op de radio en elke avond bij SBS6. Met Amara Onwuka, Dennis Wilt of Laura van der Blij.

23:45 Boeren, bijbels en beauties

Dominee Gertjan gaat los tijdens de derby tussen IJsselmeervogels en Spakenburg. Dirk-Geert is druk met de voorbereidingen van een bruiloft. En Gretia's dochter Billy Jean wordt vandaag acht jaar.

00:40 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.

06:00 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.

Veronica

18:00 Werners garage

Deze week gaan beide mannen op stap met een supercar: Werner Budding rijdt met de Brabus G-klasse en Nico Aaldering geniet in een klassieke De Tomasso.

18:30 Border security

Een zoektocht eindigt met een dramatische uitval. Een vrouw probeert zich door de grenscontrole te praten, maar de agenten vinden alle antwoorden die ze nodig hebben. Dit is niet de eerste keer dat immigratie een probleem heeft met deze passagier.

20:00 Transformers: Age of Extinction

De Autobots moeten de mensheid opnieuw beschermen. Een nieuwe, machtige vijand heeft zijn pijlen op de aarde gericht. Optimus Prime en zijn handlangers komen voor hun grootste uitdaging ooit te staan. (site)

23:15 Battleship

Op aandringen van zijn broer meldt Alex Hopper zich aan bij de marine. Een paar jaar later maakt hij deel uit van een internationale militaire oefening. Kan Alex zich nu eindelijk bewijzen? (site)

01:30 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.

01:51 Pause

Geen beschrijving.

SBS 9

06:00 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.

15:10 Beestengeluk

Piet Hellemans en Airen Mylene zijn dit keer bij een paardenopvang in Duitsland. Daar gaan zij Iris helpen met de zoektocht naar een nieuw paard.

15:40 Judge Jerry

Een eiser is ontzet na een bezoek aan de kapper. In de tweede zaak beweert een vrouw dat ze van achteren werd aangereden, waardoor ze haar auto moet laten repareren.

16:05 Judge Jerry

Een tante beweert dat ze haar neef geld heeft geleend om zijn auto te repareren, maar hij wil haar niet terugbetalen. Daarna beweert een eiser dat haar auto na een jaar nog steeds niet gerepareerd is.

16:30 Judge Jerry

De eerste zaak onderstreept het gezegde dat je geen zaken moet doen met je vrienden. Daarna beweert een vrouw dat ze voor de pitbull van haar vriendin en haar puppy's zorgde, maar niet is betaald.

16:55 Jane the virgin

Chapter ninety-eight

Jane is positief over de komende publicaties totdat er een onverwacht probleem optreedt. Rafael en Petra werken zo goed samen dat Petra hem een onverwacht aanbod doet.

17:50 Jane the virgin

Chapter ninety-nine

Interviews met de sterren van 'Jane the virgin' voor het seizoensslot.

18:40 Jane the virgin

Chapter one-hundred

Nu Jane en Rafael zich eindelijk klaarmaken voor hun grote dag, komt Rafael in de problemen als hij Jane wil helpen bij haar schrijfdroom. Niet iedereen vat de beslsissing van Xo en Rogelio goed op.

19:35 Grey's anatomy

With a wonder and a wild desire

In het ziekenhuis ontstaat een strijd om een nieuwe positie binnen het team. Meredith lijkt ondertussen ergens door te zijn afgeleid en heeft moeite om zich op haar werk te concentreren.

20:30 Fire Down Below

Milieuagent Jack Taggart onderzoekt de moord op zijn collega. Tijdens het onderzoek belandt Jack in een klein gehucht, waar de mijnschachten vol zitten met gedumpt gif. Jack probeert te achterhalen wie er achter deze vervuiling zit. (site)

22:35 The Glimmer Man

Politieman Jack Cole gaat naar Los Angeles om te helpen een seriemoordenaar op te pakken. Als Jacks ex-vrouw wordt vermoord, wordt Jack ineens verdacht. Samen met zijn partner Jim probeert hij de seriemoordenaar en zijn copycat te pakken. (site)

00:25 Your honor

Part Two

Rechter Michael Desiato en zijn zoon zorgen voor een alibi op de dag van het ongeval. Wanneer zijn collega's Charlie en Lee hem een gunst bewijzen, sleurt Michael hen mee in een web van verraad.

01:30 Tommy teleshopping

Tommy Teleshopping blok

04:05 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.

06:00 Hart van Nederland

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.

Eén

09:00 Zomerbeelden

Programma over zomerse sfeerbeelden.

10:00 Eredienst

R.K. eredienst

De r.k. eucharistieviering met als thema 'De verrezen Heer zien'.

11:00 Zomerbeelden

Programma over zomerse sfeerbeelden.

12:00 Zomerhit

In deze aflevering stellen vier Zomerhit-genomineerden zich aan u voor en we krijgen o.a. een verrassend duet en een nostalgische zomeract te zien. Feest!

13:00 Het journaal

Nieuws en sport

13:25 Het weer

Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen.

13:30 The Bronx Zoo

De drie zeeleeuwenpups in Dublin Zoo zijn intussen al wat groter en klaar om hun onderwaterparadijs wat grondiger te verkennen.

13:55 Clips

Diverse muziekclips.

14:10 Van algemeen nut

Met o.a. Rudi Vranckx, die zich in 1993 tot een ware held ontpopte, en de vrouw die 33 jaar geleden de Vlaamse volkshygiëne opkrikte met handige tips voor een betere aarshygiëne.

15:00 Sporza op zondag

Met: motocross: GP Zweden, MX2; wielrennen: liveverslag van de Tour of Leuven - Memorial Jef Scheren.

18:00 Het journaal

Kort nieuwsoverzicht

18:10 Remarkable places to eat

Vienna

Culinairrecensent Rachel Khoo bezoekt Wenen en proeft er cake en een echte Wiener schnitzel.

19:00 Het journaal

Nieuws. Met om 19.20 uur in Sportweekend een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit (presentatie: Catherine Van Eylen)

19:45 Weer

Het weerbericht.

19:50 De Columbus

Een bushokje in Noordwest-Italië

Wim Lybaert pikt zijn blind date op bij een bushokje in Noordwest-Italië.

20:45 F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant

De Kampioenen reizen naar Frankrijk voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen Saint-Tin-Tin, op uitnodiging van Albert Tartuffe, een vriend van voorzitter Balthazar Boma. Maar wat een fijne vakantie moest worden, loopt totaal anders. (site)

22:45 Het journaal

Nieuws en sport

22:59 Keno

Loterijspel.

23:00 Weer

Het weerbericht.

23:05 Joanna Lumley's great cities of the world

Rome

Joanna Lumley begint haar avontuur in de Eeuwige Stad met een bezoek aan het Pantheon en de Trevifontein bij zonsopgang. Daarna maakt ze kennis met een van de bekendste paparazzi van de stad, die haar straffe verhalen vertelt over Elizabeth Taylor en Mick Jagger.

23:50 Journaallus

Doorlopende herhalingen

Nieuws en sport

Ketnet

06:00 Tik tak

Nieuwe reeks afleveringen van het legendarische programma voor peuters.

06:05 Bumba

Tumbi en zijn bolderkar

Vlaamse animatiereeks. Bumba, Bumbala en Bumbina verkennen met al hun vriendjes op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.

06:10 Rintje

Weervrouw

Rintje, Tobias en Henriette spelen tv'tje. Ze mogen alleen geen kabaal maken want mama moet een stukje schrijven voor de krant.

06:15 Kaatjes kameraadjes

Natuur: Kaatje gaat naar de boomdokter

06:22 Sarah knutselt

IJsjesuitnodiging

Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes. Knutselen jullie mee?

06:25 Dimitri

De bloem van Ubuyu

Stop-motion animatiereeks over een vogeltje dat verdwaald raakt in de Afrikaanse savanne.

06:30 Bing

IJslolly

Britse animatiereeks voor peuters over de avonturen van het konijntje Bing. Gebaseerd op de boeken van Ted Dewan.

06:40 Pingu in de stad

Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu, die verhuisd is naar de stad en erg moet wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.

06:47 Sarah zingt

Ik zag twee beren

Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes. Zingen jullie mee?

06:50 Knofje

Je eigen bed

Kleurrijke animatieserie over de avonturen van het eigenzinnige, vier en een halfjarige meisje Knofje.

07:00 Suske & Wiske junior

Een groot probleem

Animatiereeks over de avonturen van de kleuters Suske en Wiske. Gebaseerd op de Belgische stripreeks 'Junior Suske en Wiske'.

07:07 Sarah leest voor

Verkeer

Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach! Ze leest graag "de avonturen van Sokpop" voor. Lezen jullie allemaal mee?

07:10 Mironins

Lows bazaar

Animatiereeks. Ga mee op avontuur met drie verfdruppels - een gele, een rode en een blauwe. Het zijn de Mironins, uit de schilderijen van de Spaanse kunstenaar Joan Miró.

07:15 Monty & Co

Doen alsof

Muzikale poppenreeks over de avonturen van de wallaby Monty, die samen met zijn vrienden een winkel runt.

07:30 Piet Piraat Wonderwaterwereld

De murene/zeeslang

Piet Piraat verkent de diepten van de zee en laat ons kennismaken met de zeedieren.

07:35 Samson & Marie

Samson zegt Marie na

Samson zegt Marie de hele tijd na. Marie raakt al snel geïrriteerd en bedenkt een plannetje om Samson te laten stoppen...

07:40 De smurfen

Je bent ontslagen!

3D-versie van de animatiereeks over de kleine blauwe figuurtjes die in hun paddenstoelendorp wonen, maar voortdurend belaagd worden door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael.

07:50 De kleine Nicolas

De zwemwedstrijd

Animatiereeks over de avonturen van de kleine Nicolas, die samen met zijn ouders de zomervakantie doorbrengt aan zee. Gebaseerd op de kinderboeken van René Goscinny en Jean-Jacques Sempé.

08:05 Trefbal Royale

Een trefbaltornooi waarin Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.

08:15 De Hoppers

Ghosthunters

Vlaamse humoristische fictiereeks over de prettig gestoorde familie Hopper.

08:30 Wiplala

Het kleine mannetje Wiplala 'tinkelt' de familie Blom net zo klein als hijzelf. Hij is alleen vergeten hoe hij ze weer groter kan maken en dat is de start van een spannend avontuur. (site)

10:00 Zig & Sharko

Komische animatiereeks over een mooie zeemeermin, een hongerige hyena en een verliefde haai.

10:05 Moka's fantastische avonturen!

Zita, het lieve vosje

Animatieserie over de avonturen van de jonge krokodil Moka, die samen met zijn moedige neushoornvriendje Cherry op ontdekkingsreis gaat in zijn koninkrijk.

10:15 Tib & Tumtum

Wijnvlekmaatjes

Animatiereeks over de avonturen van het jongetje Tib en zijn beste vriend, de dinosaurus Tumtum. Gebaseerd op de boeken van Grimaldi en Bannister.

10:25 Lassie

Het kostbare geschenk

Zoë, Erwin, Gerard, Britt en Lassie moeten hun wandeltocht op de gletsjer onderbreken als ze zien dat de top dreigt in te storten.

10:50 Kratts in het wild

Avontuurlijke animatiereeks rond het werk van de zoölogen Chris en Martin Kratts.

11:10 Zig & Sharko

Komische animatiereeks over een mooie zeemeermin, een hongerige hyena en een verliefde haai.

11:20 Helden

Piratenboot

Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren.

11:45 Ninja Express

Tijd voor vakantie

Grappige animatiereeks over een pakjesdienst die gerund wordt door drie ninja's met ongelooflijke superkrachten.

11:55 Zig & Sharko

Komische animatiereeks over een mooie zeemeermin, een hongerige hyena en een verliefde haai.

12:05 W817

Jonge, snelle sitcom over 5 jonge volwassenen die samenwonen en elk hun weg zoeken in de wereld.

12:20 W817

76e aflevering

Jonge, snelle sitcom over 5 jonge volwassenen die samenwonen en elk hun weg zoeken in de wereld.

12:35 Holly Hobbie

The Dauntless Daughter

Canadese fictiereeks over de 13-jarige singer-songwriter Holly Hobbie, die ervan droomt om de wereld te verbeteren. Gebaseerd op de gelijknamige populaire meisjesfiguur van schrijfster en illustratrice Denise Holly Hobbie-Ulinskas in de jaren 70 en 80.

13:00 Oma en Oma

Verrassingen, knotsgekke avonturen en plezier verzekerd met Oma & Oma!

13:10 Ninja Express

Machteloos

Grappige animatiereeks over een pakjesdienst die gerund wordt door drie ninja's met ongelooflijke superkrachten.

13:20 Zig & Sharko

Sharko on ice

Komische animatiereeks over een mooie zeemeermin, een hongerige hyena en een verliefde haai.

13:30 De blacklist

Marshallen

Om een groot vliegtuig veilig te parkeren heeft een piloot wat hulp nodig. En dat is meteen de droom van Vikas. Thuis gidst hij zijn papa en mama al met de auto. Maar nu volgt het grote werk, met een echt passagiersvliegtuig...

14:30 Moka's fantastische avonturen!

De meesteres van de heilige bamboe

De meesteres van de heilige bamboe

14:35 Tib & Tumtum

Clanoorlog

Animatiereeks over de avonturen van het jongetje Tib en zijn beste vriend, de dinosaurus Tumtum. Gebaseerd op de boeken van Grimaldi en Bannister.

14:50 Sisters

Mijn eigen dagboek

Komische animatiereeks over de belevenissen van twee zussen: de 7-jarige Marine en haar zes jaar oudere tienerzus Wendy.

15:00 Mega Mindy

Hoog bezoek

Spannende detective over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy.

15:25 Samson & Marie

Het busje moet weg

De burgemeester vertelt Samson en Marie dat hun busje te oud is en dus jammer genoeg weg moet naar de schroothoop. Ze moeten met pijn in het hart afscheid nemen van hun geliefde busje.

15:30 Molang

Fire

Animatiereeks over de avonturen van het schattig, rond klein konijntje Molang en zijn vriendje, het kuiken PiuPiu.

15:35 De smurfen

Spiegeltje spiegeltje op de kast

Spiegeltje spiegeltje op de kast

15:50 De kleine Nicolas

De fair play

Animatiereeks over de avonturen van de kleine Nicolas, die samen met zijn ouders de zomervakantie doorbrengt aan zee. Gebaseerd op de kinderboeken van René Goscinny en Jean-Jacques Sempé.

16:00 Ninja Express

Tovertoernooi

Grappige animatiereeks over een pakjesdienst die gerund wordt door drie ninja's met ongelooflijke superkrachten.

16:10 Ninja Express

Peuterproblemen

Grappige animatiereeks over een pakjesdienst die gerund wordt door drie ninja's met ongelooflijke superkrachten.

16:20 Sisters

Sister slak

Komische animatiereeks over de belevenissen van twee zussen: de 7-jarige Marine en haar zes jaar oudere tienerzus Wendy.

16:35 Kosmoo

Het logboek

Robbe heeft een gebroken been. Om de tijd te doden helpt hij Ellis met het onderzoeken van haar stamboom. Ellis vertelt over een brief die haar over-over-overgrootvader heeft geschreven.

17:00 De mooiste sprookjes van Grimm

De gelaarsde kat

Een zoon is diep beledigd als hij een kat van zijn vader erft. Hij wil de kat doden. Dit doet hij toch niet en de kat begint ineens te praten. Hij belooft dat hij al Hans' wensen in vervulling zal laten gaan als Hans een paar laarzen voor de kat koopt.

18:00 Helden

Een papieren vliegtuig & een opstaan-parcours

18:15 3Hz

De veiligheid van Roegerhout is in gevaar, maar Noor bedenkt een plan. De uitvoering blijkt niet zonder risico.

18:40 Gamekeepers

Level Rex

Spannende fictiereeks waarin hoofdpersonages Sari en Mats elke aflevering een andere game uit het brein van GameMaster Cordelia moeten winnen om de wereld te beschermen tegen groot onheil.

19:05 Zig & Sharko

Komische animatiereeks over een mooie zeemeermin, een hongerige hyena en een verliefde haai.

19:15 Find me in Paris

Dans tot je laatste snik

Lena besluit zich volledig op het dansen te storten om alles wat ze over haar moeder te weten is gekomen naar de achtergrond te verdringen.

19:40 4eVeR

Lore heeft het moeilijk met Rasha's nakende vertrek. Emma wordt niet begrepen door haar vrienden.

19:52 Olly Wannabe's comedy club

Dagelijkse moppenrubriek waarin aap Olly een van zijn favoriete moppen vertelt.

19:55 Olly Wannabe's comedy club

Dagelijkse moppenrubriek waarin aap Olly een van zijn favoriete moppen vertelt.

20:00 Geen uitzending

Programma volgt programma onderbreking.

20:15 Het journaal met VGT

Nieuws. Met in Sportweekend een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit (presentatie: Catherine Van Eylen). Getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).

21:10 Geen uitzending

Programma volgt programma onderbreking.

06:00 Tik tak

Nieuwe reeks afleveringen van het legendarische programma voor peuters.

ONS

06:30 Bergerac

Tug of War

Een veroordeelde die net voorwaardelijk is vrijgelaten, neemt zijn zoon mee op vakantie naar Jersey zonder de moeder van de jongen of zijn reclasseringsambtenaar in te lichten.

07:31 Mijn nostalgisch Nederland

Drenthe

In deze aflevering: Drenthe. Hunebedden, de TT Races in Assen en het Noorder Dierenpark in Emmen. "Mijn Drenthe" neemt u mee naar het verleden van deze provincie.

07:59 Nederland toen

Huishouden - Deze aflevering van Nederland Toen staat in het teken van Huishouden. Vandaag gaan we naar de huishoudbeurs van 1959 in de Rai Amsterdam. Verder komt de introductie van elektronische apparatuur in de jaren '50 voorbij en nemen we een kijkje in het huishouden uit de tijd van het kolenhok en de voorjaarsschoonmaak.

08:00 Ballykissangel

(12) - The Outsiders

Conor krijgt een baan aangeboden, in Spanje. En Frankie bedenkt een passende straf voor de illegale drankhandel.

09:02 Tommy teleshopping

Tommy Teleshopping blok

10:02 National Trust: Garden Treasures

In deze aflevering een rondleiding door de tuin van Kingston Lacy in Dorset. Met onder meer een Victoriaanse veerboot, een verzonken tuin en een heuvelfort uit de ijzertijd.

11:04 Tommy teleshopping

Tommy Teleshopping blok

12:32 The Office

Appraisals

Wanneer David de jaarlijkse functioneringsgesprekken doet, ontdekt hij dat de groep uit Swindon niet bepaald onder de indruk is van hun nieuwe baas. Een lunch in de kroeg doet weinig om de situatie te verbeteren. Tim kan het ondertussen bijzonder goed vinden met het nieuwe meisje Rachel.

13:01 Tommy teleshopping

Tommy Teleshopping blok

14:32 Mijlpalen van de 20e Eeuw

: 1950 tot 1959. Mijlpalen in de 20e eeuw is een indrukwekkend overzicht van de grote politieke intriges, oorlogen, medische revoluties, wetenschappelijke doorbraken en maatschappelijke onrust die de 20e eeuw hebben getekend. Aan de hand van bijzonder beeldmateriaal uit de archieven van Pathé en de BBC worden de voornaamste historische gebeurtenissen getoond. Documentairemaker Gary Tarpinian heeft met deze reeks een prachtig document neergezet over de 20e eeuw.

15:01 Tommy teleshopping

Tommy Teleshopping blok

15:31 Dichter in het Atrium

Dichter Hans Sleutelaar vertelt over zijn beste gedichten en Parkinson.

In aflevering vijf vertelt Hans Sleutelaar openhartig over de ziekte van Parkinson. Hij maakt een rit door de stad, waarin hij spreekt over de totstandkoming van zijn beste gedichten, waaronder 'Wollt ihr die totale Poesie?'.

16:02 Swing and Sweet

Swing & Sweet neemt u mee terug naar die heerlijke hoogtijdagen van de jazz en swing. Met bekende nationale maar ook internationale artiesten, vastgelegd in beeld en geluid.

17:10 Little house on the prairie

Sylvia (2)

Amerikaanse dramaserie over de pioniersfamilie Ingalls die een bestaan probeert op te bouwen in het dorpje Walnut Grove.

18:02 Little house on the prairie

Blind justice

Amerikaanse dramaserie over de pioniersfamilie Ingalls die een bestaan probeert op te bouwen in het dorpje Walnut Grove.

19:02 De Wrekers

The Interrogators.

Wanneer een groep agenten wordt opgeroepen naar verhoorcentrum van kolonel Mannering, denken ze dat het om een vaardigheidstest gaat en ontspannen ze na afloop met een drankje. Maar niets is wat het lijkt.

20:00 Duel in de Diepte

Bekentenissen.

Silvia Sommers (Lidy Sluyter) is een popzangeresje, dat tijdens een concert instort. Haar manager stuurt haar naar Curaçao om daar tijdens een lange vakantie tot rust te komen. Nieuwe vrienden nemen haar mee naar Bonaire, waar ze kennis maakt met onder andere een zoon van het bevriende gezin, Eddy (Ronald Carrilho) die haar leert duiken met een zonderling (Peter Faber) en een bioloog (Lex Schoorel), maar ook met een paar ongure types. En er gebeuren dingen die Silvia niet begrijpt. Dat laatste neemt niet weg dat zij zich intussen kostelijk amuseert en geniet van haar duiklessen en de wonderlijke wereld onder het wateroppervlak. Zelfs als ze wordt gekidnapt beseft ze zog niet welke gevaren haar bedreigen.

20:32 Heir Hunters

Serie over het werk van de ambtenaren die vermiste familieleden opsporen, wanneer iemand zonder testament en familieleden overlijdt.

21:32 Frankie Drake Mysteries

Fifty Shades of Greyson.

Mary's dreigt haar baan te verliezen wanneer ze rechercheur Greyson beschuldigt van het verbergen van bewijs.

22:31 Bergerac

House Guests

Een bankier organiseert een bijeenkomst voor Europese collega's in zijn herenhuis in Jersey. Maar één van de aanwezigen is daar om andere redenen dan financieel gewin.

23:34 Mijn nostalgisch Nederland

De Bollenstreek

In deze aflevering: de Bollenstreek. Bloemencorso, Keukenhof en strand. "Mijn Bollenstreek" neemt u mee naar het verleden van dit gebied.

00:02 Frankie Drake Mysteries

Fifty Shades of Greyson.

Mary's dreigt haar baan te verliezen wanneer ze rechercheur Greyson beschuldigt van het verbergen van bewijs.

01:02 Tommy teleshopping

Tommy Teleshopping blok

05:02 Een bijzonder jaar

In deze aflevering: 1976. Prins Bernhard en de Lockheed-affaire, Almere verrijst de affaire Menten houdt de politiek bezig.

05:32 Cor Bakker ontvangt...

In Cor Bakker Ontvangt… kunt u ook deze week weer genieten van geweldige artiesten en muziek. Bijvoorbeeld van Robert Long. Hij schrijft al zijn liedjes zelf in zijn eigen stijl en zingt deze aflevering een medley. Saxofoniste Candy Dulfer, de dochter van Hans Dulfer, is ook te gast en speelt Soul Serenade. De geweldige jazzpianist Michel Petrucciani is ook van de partij en speelt samen met Cor Brasilian Like. Emma Shapplin zingt het prachtige klassieke nummer Spente le Stelle en onze eigen Laura fygi sluit deze aflevering af met Almost like being in love.

VRT Canvas

09:00 Zomerbeelden

Programma over zomerse sfeerbeelden.

10:00 Ketnet junior

Programma's voor peuters en kleuters

18:55 Rolkrant

Selectie van de nieuwsberichten op VRT NWS en sporza.be

19:30 Vranckx

Roeien met de riemen

Een oude walvisboot krijgt het moeilijk onderweg, zandduikers werken zich uit de naad voor een habbekrats en ziekenvervoer per motorfiets, bij gebrek aan wegen.

20:00 Het journaal update

Kort nieuwsoverzicht

20:10 Where the wild men are with Ben Fogle

Croatia

Vroeger reisde de 43-jarige sportcoach Nikola Boric de wereld rond, nu woont hij in een houten hut zonder elektriciteit, water of verwarming, met een paar varkens en geiten als gezelschap. Hij leeft in het bos aan de rand van het Papuk Natuurpark.

20:55 Koolputters

Op leven en dood

De koolputters belichten de gevaren van het werk in de mijnen. Ze halen herinneringen op aan spannende momenten en heikele toestanden, die voor hen doorgaans goed afliepen. Al was dat niet voor iedereen het geval.

21:30 The Elephant Man

Een Victoriaanse chirurg redt een zwaar misvormde man die wordt mishandeld en de kost verdient als een freak bij een freakshow op de kermis. Achter zijn monsterlijke façade schuilt een vriendelijk en intelligent persoon. (site)

23:30 Weer

Het weerbericht.

23:33 Het journaal

Nieuws en sport

BBC 1

07:00 Breakfast

Ontbijtprogramma met het laatste nieuws, economische actualiteiten, sport en het weerbericht.

08:40 Match of the Day

Gary Lineker presenteert de hoogtepunten van de openingsronde van het nieuwe premier league seizoen. Met onder andere Newcastle tegen Nottingham Forest.

10:00 Commonwealth games

Day 10, Part 2

Verslag van deel twee van dag tien met onder andere de 4x100 meter estafette finale voor mannen en vrouwen, duiken en boksen.

14:00 BBC News

Het laatste nationale en internationale nieuws.

14:15 Commonwealth games

Day 10, Part 3

Verslag van deel drie van dag tien met onder andere de wielrenwedstrijden voor mannen en vrouwen. Presentatie door Hazel Irvine.

18:00 BBC News

Het laatste nationale en internationale nieuws.

18:25 Commonwealth games

Day 10, Part 5

Verslag van onder andere de 1500 meter sprint finale vrouwen en de 400 meter estafette voor vrouwen en mannen.

23:00 BBC News

Het laatste nationale en internationale nieuws.

23:30 Match of the Day

De hoogtepunten uit de drie premier league wedstrijden van vandaag. Met onder andere Manchester United tegen Brighton en Hove Albion. Daarnaast Manchester City uit tegen West Ham, Leicester City tegen Brentford en de andere zeven wedstrijden van dit weekend.

00:35 Midnight Special

De achtjarige Alton Meyer heeft mysterieuze krachten, althans die worden hem toegeschreven. Terwijl een sekte en de overheid achter hem aanzitten, probeert Altons vader Roy zijn zoon uit hun handen te houden. (site)

02:25 BBC News

Het laatste nationale en internationale nieuws.

BBC 2

07:20 Beechgrove Garden

Tuiniershow met aandacht voor de tuinen in Schotland.

07:45 Countryfile

Blairgowrie

John Craven en Margherita Taylor zijn in Blairgowrie, ook bekend als Berry Town, in het oosten van Schotland.

08:45 Commonwealth games

Day 10, Part 1

Verslag van de Gemenebestspelen (Commonwealth Games).

10:00 Gardeners' World

Alles wat je moet weten over tuinieren.

11:00 The A to Z of tv gardening

Letter C

Tuinmagazine met onderwerpen in alfabetische volgorde.

11:05 Saturday Kitchen Best Bites

Hoogtepunten en natuurlijk de lekkerste gerechten van Saturday Kitchen.

12:35 Inside the Factory

Trains

Vandaag komen we erachter hoe treinen worden gemaakt.

13:35 Being...

Christian

Hoe Britse christenen de grote mijlpalen van het leven vieren: geboorte, volwassenheid, huwelijk en de dood.

14:15 Songs of Praise

Creative Faith in Torbay

Langlopend religieus programma rond kerkliederen en hun invloed op het dagelijks leven in het Verenigd Koninkrijk en in de wereld.

14:50 Around the World in Eighty Days

De deftige en zeer punctuele Phileas Fogg gaat een weddenschap aan om in 80 dagen een reis om de wereld te maken. Samen met zijn butler Passepartout begint hij aan het hachelijke avontuur. (site)

17:40 Flog It!

Weston-super-Mare 25

Vandaag bezoekt Paul Martin de pier in Weston-super-Mare.

18:00 Commonwealth games

Day 10, Part 4

Live verslag van deel vier van de tiende dag van de gemenebest spelen met onder andere schoonspringen: 10 meter schoonspringen voor mannen en de 3 meter schoonspringen finale voor vrouwen.

18:25 Grand Tours of Scotland's Lochs

Written in Stone

Paul Murton is in Argyll, waar hij van de Kilmory Bay naar Loch Sween gaat. Onderweg vangt hij in het bos bij Lilly Loch een glimp van een bever op.

18:55 Concerto at the BBC Proms

Ukrainian Freedom Orchestra

Concert van het Oekraïens vrijheidsorkest in de Royal Albert Hall. Presentatie door Petroc Trelawny.

19:25 Concerto at the BBC Proms

Ukrainian Freedom Orchestra

Concert van het Oekraïens vrijheidsorkest in de Royal Albert Hall. Presentatie door Petroc Trelawny.

21:00 Countryfile

Blairgowrie

John Craven en Margherita Taylor zijn in Blairgowrie, in het oosten van Schotland. Deze stad staat bekend om het produceren van een van de beste frambozen ter wereld.

22:00 The Newsreader

No More Lies

Dale's carrière en zijn relatie met Helen kunnen niet beter. Totdat zijn interview met een moeder met hiv vreselijk misgaat. In het oog van de mediastorm komen verborgen geheimen aan het licht.

22:50 The Newsreader

Meltdown

Terwijl Helen nog steeds aan het bijkomen is van Dale's geheim, komen er berichten binnen over een nucleair ongeval in Tsjernobyl. Terwijl ze zich in angst en onzekerheid wanen, moet het paar onder ogen zien wie ze werkelijk zijn voor elkaar en voor zichzelf.

23:45 Tonight at the Games

Day 10

Hoogtepunten van dag 10. Medailles worden uitgereikt bij atletiek, wielrennen, T20 cricket en duiken.

00:45 Golf: The Open Highlights

Day 4

Hoogtepunten van de open kampioenschappen golf voor vrouwen.

01:45 The Eiger Sanction

Geschiedenisprofessor en kunstverzamelaar Jonathan Hemlock was vroeger spion. Als een oude vriend en collega wordt vermoord, besluit hij zijn oude vak weer op te pakken. (site)

03:50 Big Oil vs the World

Delay

Hoe de jaren 2010 opnieuw een verloren decennium werd in de strijd tegen klimaatverandering. De overstap naar aardgas vertraagde een overgang naar duurzamere energiebronnen.

04:50 Mountain vets

Dierenartsen Rosalind en Aidan reageren op meldingen tijdens het drukke kalf seizoen.

05:50 This is BBC Two

Nieuwsbericht.

BBC Four

20:00 Eisteddfod

Een van de grootste festivals in Europa keert terug na een afwezigheid van drie jaar om het beste van de Welshe cultuur te vieren met muziek, dans, beeldende kunst, literatuur, originele uitvoeringen en nog veel meer.

20:30 Eisteddfod

Huw catches up with the big winners of the week at the National Eisteddfod of Wales.

21:00 The Magic of Mozart at the Proms

Leif Ove Andsnes dirigeert het Mahler Chamber Orchestra vanaf het klavier in twee pianoconcerten van Mozart, de componist die klassieke muziek herdefinieerde.

22:35 The Joy of Mozart

Tom Service gaat van Londen naar Wenen en Salzburg om het genie Mozart te ontrafelen. Met Sir John Eliot Gardiner, Nicola Benedetti, Paul Morley en anderen.

23:35 Storyville

The Hijacker Who Vanished: The Mystery of DB Cooper

Documentaire over DB Cooper. Hij kaapte een vliegtuig, eiste geld, en wist op miraculeuze wijze te ontsnappen.

01:00 The Capture

What Happens in Helmand

Wanneer de Britse soldaat Shaun Emery wordt beschuldigd van een misdaad die hij met kracht ontkent, krijgt de pas gepromoveerde inspecteur Rachel Carey de opdracht om het te onderzoeken.

01:55 The Capture

Toy Soldier

Nadat Casey's belangrijkste bewijsstukken, de CCTV beelden waarop men ziet dat Shaun Hannah ontvoert, op een mysterieuze wijze verdwijnen, moet Casey iets anders bedenken om Shaun te pakken te krijgen.

02:55 The Capture

Truffle Hog

Shaun komt nog meer onderdruk te staan als hij oog in oog komt te staan met de ondoorgrondelijke CIA-agent Frank Napier, terwijl het onderzoek van Carey een dieptepunt lijkt te bereiken.

03:55 Pause

Geen beschrijving.

BBC First

06:00 Death in paradise

Man overboard (1/2)

De dood van een kapitein wordt onderzocht. Humphrey, Dwayne en Florence achtervolgen de verdachten helemaal tot in Londen.

07:15 Midsomer murders

Midsomer life (1/2)

De eigenaar van een plaatselijk tijdschrift wordt een verdachte als er een lichaam in de bossen wordt gevonden. Terwijl Barnaby en Jones zich in de zaak verdiepen, dwingt een andere moord hen hun onderzoek te herzien.

08:20 Midsomer murders

Midsomer life (2/2)

De eigenaar van een plaatselijk tijdschrift wordt een verdachte als er een lichaam in de bossen wordt gevonden. Terwijl Barnaby en Jones zich in de zaak verdiepen, dwingt een andere moord hen hun onderzoek te herzien.

09:15 Midsomer murders

The magician's nephew (1/2)

De assistent van een goochelaar valt dood neer op het toneel. Hij is vergiftigd met het vergif van een tropische kikker. Barnaby en Jones beginnen hun onderzoek en de gemoederen in de lokale gemeenschap lopen hoog op.

10:15 Midsomer murders

The magician's nephew (2/2)

Barnaby doet een schokkende ontdekking over Aloysius, maar hij moet eerst op zoek naar de moordenaar voordat er weer een dode valt.

11:25 Ghosts

The woodworm men

Terwijl Button House wordt behandeld tegen houtworm, besluiten Alison en Mike om geld te besparen tijdelijk in de tuin te kamperen, wat de dagelijkse routine van de geesten verstoort.

12:00 Dramaseries duels

In de maanden juli en augustus presenteert BBC First elke week een duel tussen twee dramaseries, waarbij de kijkers op hun favoriete serie kunnen stemmen.

13:05 Dramaseries duels

In de maanden juli en augustus presenteert BBC First elke week een duel tussen twee dramaseries, waarbij de kijkers op hun favoriete serie kunnen stemmen.

14:20 Dramaseries duels

In de maanden juli en augustus presenteert BBC First elke week een duel tussen twee dramaseries, waarbij de kijkers op hun favoriete serie kunnen stemmen.

15:30 Dramaseries duels

In de maanden juli en augustus presenteert BBC First elke week een duel tussen twee dramaseries, waarbij de kijkers op hun favoriete serie kunnen stemmen.

16:35 Agatha Christie's Marple

Nemesis

Op verzoek van een overleden vriend die informatie had over een onopgeloste moord maken Miss Marple en haar neef een bustocht langs historische Engelse landhuizen.

18:45 Ghosts

I Love Lucy

Alison begint aan Lucy te twijfelen na een verontrustende vergadering.

19:20 Ghosts

Something to share?

Wanneer de geesten Alisons geïmproviseerde therapiesessie voor Kitty proberen te saboteren, worden ze ongewild geconfronteerd met hun eigen demonen. Mike's verlangen om de geesten te zien heeft verrassende gevolgen.

20:00 The good karma hospital

Door een tragisch ziektegeval wordt de band tussen Samir en Mari nog hechter. En een bekend gezicht keert terug naar Good Karma. Maar vindt hij de vergeving waarnaar hij op zoek is?

21:00 Smother

Val en haar drie dochters zijn ontdaan nadat iemand met lippenstift het woord 'leugenaar' op een spiegel in huis heeft geschreven. Voor Val zijn de implicaties overduidelijk: iemand heeft het op haar voorzien.

22:05 We hunt together

Rechercheurs Lola en Jackson zijn het na het verhoor van Freddy over één ding eens; ze houdt iets achter.

23:00 Peaky blinders

The duel

Tommy belandt in een bloedige strijd met Luca Changretta en zijn bende. De familie komt bijeen om te achterhalen wat er is gebeurd, maar Lizzie heeft nieuws dat nog belangrijker is.

00:10 Peaky blinders

The company

Tommy komt er tijdens de bokswedstrijd achter wie hij daadwerkelijk nog kan vertrouwen. Maar wie is na een bittere strijd uiteindelijk de ware winnaar?

01:15 Death in paradise

Tijdens een prestigieuze schaakwedstrijd wordt er een moord gepleegd. Het team moet uitzoeken wat er is gebeurd.

02:20 Guilt - Keiner ist schuld

Max lijkt meerdere bedreigingen van zich af te schudden, maar er duikt er toch weer een op.

03:25 The good karma hospital

Door een tragisch ziektegeval wordt de band tussen Samir en Mari nog hechter. En een bekend gezicht keert terug naar Good Karma. Maar vindt hij de vergeving waarnaar hij op zoek is?

04:15 Peaky blinders

The duel

Tommy belandt in een bloedige strijd met Luca Changretta en zijn bende. De familie komt bijeen om te achterhalen wat er is gebeurd, maar Lizzie heeft nieuws dat nog belangrijker is.

05:05 Peaky blinders

The company

Tommy komt er tijdens de bokswedstrijd achter wie hij daadwerkelijk nog kan vertrouwen. Maar wie is na een bittere strijd uiteindelijk de ware winnaar?

06:00 Agatha Christie's Marple

The moving finger

De getraumatiseerde oorlogsveteraan Jerry Burton en zijn zus Joanna huren een cottage in een ogenschijnlijk rustig Engels dorp dat geplaagd wordt door een reeks anonieme brieven en moord.

ARD

06:55 Ostwind 3: Aufbruch nach Ora

Mika en haar hengst Stormwind ontdekken een oase waar wilde paarden leven. De oase wordt echter bedreigd door een bedrijf dat het bronwater wil exploiteren. Mika en Stormwind komen in actie. (site)

08:35 Tiere bis unters Dach

Adleraugen

Familieserie over een gezin dat van de stad naar het platteland verhuist.

09:00 Tiere bis unters Dach

Engel gesucht!

Familieserie over een gezin dat van de stad naar het platteland verhuist.

09:30 Die Sendung mit der Maus

Lach- und Sachgeschichten

Kinderprogramma met de legendarische muis.

10:00 Tagesschau

Mit Wetter

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

10:03 Immer wieder sonntags

Muziek- en amusementsshow.

12:00 Tagesschau

Mit Wetter

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

12:03 Presseclub

Journalisten analyseren vanuit verschillende standpunten actuele politieke gebeurtenissen en ontwikkelingen.

12:45 Europamagazin

Wekelijks magazine over politieke en Europese vraagstukken.

13:15 Servale - Afrikas unbekannte Katzen

De serval is een van de krachtigste roofdieren van de Afrikaanse savanne en toch kent bijna niemand het cheeta-achtige dier. Reinhard Radke brengt de grote katten in beeld met de nieuwste cameratechnologie en in spectaculaire slow motion.

14:00 Tagesschau

Mit Wetter

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

14:03 Der Schwarzwaldhof

Der verlorene Sohn

Veronika Hofer legt een grote druk op haar zoon Stefan, die een functie heeft aangenomen als manager bij haar naaste rivaal. Ze biedt hem aan om zijn aandelen in het Schwarzwaldhof af te kopen.

15:30 Der Schwarzwaldhof

Lauter Liebe

Ondanks dat Max uiteindelijk bij Veronika is ingetrokken, voelt hij zich verwaarloosd. Hun relatie dreigt te mislukken door de dagelijkse routine.

17:00 Brisant

Boulevardmagazin

Boulevardmagazine met een onderhoudende mix van actuele gebeurtenissen en nieuws over beroemdheden.

17:44 Gewinnzahlen Deutsche Fernsehlotterie

Bekendmaking van de winnende getallen van de Deutsche Fernsehlotterie.

17:45 Tagesschau

Mit Wetter

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

18:00 Bericht aus Berlin - Sommerinterview

De speciale gast vandaag is Martin Schirdewan van die Linke.

18:30 Weltspiegel

Auslandskorrespondenten berichten

Reportages van ARD-correspondenten over actuele politieke en andere gebeurtenissen vanuit de hele wereld.

19:15 Sportschau

Verslag van de hoogtepunten en analyses van de wedstrijden van de 1e Bundesliga tijdens de eerste speeldag.

20:00 Tagesschau

Mit Wetter

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

20:15 Tatort

Es lebe der König!

Het lijk van voormalig kermiskoning Manfred Radtke wordt in ridderuitrusting in de gracht rond zijn middeleeuwse burcht aangetroffen. Radtke wilde in de burcht middeleeuwse spelen organiseren, met als thema de bloedige geschiedenis van de dopers van Münster.

21:45 Kommissar Bäckström

Der Schatz

Als Bäckström het lichaam van zijn vriend, collega en concurrent Thomas Ericson vindt, wordt hij plots zelf verdachte in een moordzaak. Hoewel hij van de zaak af wordt gehaald, gaat hij toch zelf op zoek naar de dader. Hij komt erachter dat de moord iets te maken had met illegale kunsthandel.

22:30 Kommissar Bäckström

Der Verdacht

Omdat Bäckström zelf hoofdverdachte is, wordt de moordzaak van Eriksson overgenomen door zijn collega Ankan. En terwijl zij het spoor gaat volgen van de chauffeur van Eriksson, komt Bäckström erachter dat de opvallende klok in de vorm van een Pinokkio-figuur, die op de plaats delict gevonden werd, plots is verdwenen.

23:15 Tagesthemen

Mit Sport und Wetter

Nieuws uit het binnen- en buitenland.

23:35 Dance around the world

Niederlande

In deze aflevering bezoeken we Nederland en gaan we de lokale danscultuur verkennen aldaar.

00:35 Zoros Solo

De dertienjarige Afghaanse jongen Zoro heeft maar één wens: zijn familie weer bij elkaar te zien. Als hij de kans krijgt om samen met een jongenskoor uit Duitsland naar Hongarije te kunnen reizen, waar zijn vader is, besluit hij dat hij wil leren zingen om met het koor mee te kunnen gaan.

02:00 Tagesschau

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

02:05 Kommissar Bäckström

Der Schatz

Als Bäckström het lichaam van zijn vriend, collega en concurrent Thomas Ericson vindt, wordt hij plots zelf verdachte in een moordzaak. Hoewel hij van de zaak af wordt gehaald, gaat hij toch zelf op zoek naar de dader. Hij komt erachter dat de moord iets te maken had met illegale kunsthandel.

02:50 Kommissar Bäckström

Der Verdacht

Omdat Bäckström zelf hoofdverdachte is, wordt de moordzaak van Eriksson overgenomen door zijn collega Ankan. En terwijl zij het spoor gaat volgen van de chauffeur van Eriksson, komt Bäckström erachter dat de opvallende klok in de vorm van een Pinokkio-figuur, die op de plaats delict gevonden werd, plots is verdwenen.

03:35 Dance around the world

Niederlande

In deze aflevering bezoeken we Nederland en gaan we de lokale danscultuur verkennen aldaar.

04:35 Deutschlandbilder

Deutschlandbilder toont prachtige Duitse landschappen.

04:40 Tagesschau

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

04:45 Weltspiegel

Auslandskorrespondenten berichten

Reportages van ARD-correspondenten over actuele politieke en andere gebeurtenissen vanuit de hele wereld.

ZDF

06:00 Lieselotte

Lieselotte lauert

Animatieserie over de belevenissen van de koe Lieselotte.

06:10 Lieselotte

Lieselotte versteckt sich

Animatieserie over de belevenissen van de koe Lieselotte.

06:15 Die Biene Maja

Der Schmetterlingsball

Animatieserie over de avonturen van Maja de bij en al haar vrienden van het insectenrijk.

06:30 Petronella Apfelmus

Eine abenteuerliche Nacht

Animatieserie naar de boeken van Sabine Städing,

06:40 Petronella Apfelmus

Der komische Cousin

Animatieserie naar de boeken van Sabine Städing,

06:55 Ernest & Rebecca

Der Dreck muss weg

Animatieserie over de vriendschap tussen het meisje Rebecca en de microbe Ernest.

07:05 Ernest & Rebecca

Partykrach

Animatieserie over de vriendschap tussen het meisje Rebecca en de microbe Ernest.

07:15 Bibi Blocksberg

Der versunkene Schatz

Animatieserie over de avonturen van de kleine heks Bibi die kan toveren, maar waarbij vaak het nodige mis gaat.

07:40 Bibi und Tina

Der Sheriffstern

Animatieserie over de avonturen van de kleine heks Bibi en haar vriendin Tina op de manege van graaf Von Falkenstein.

08:10 Löwenzahn classics

Peter Lustig woont in een bouwkeet, draagt een overall en heeft in elke aflevering een interessant onderwerp paraat.

08:35 Michel aus Lönneberga

Als Michel Lina einen Zahn ziehen wollte

Verfilming van de belevenissen van Michiel van de Hazelhoeve, gebaseerd op de gelijknamige kinderboekenserie van Astrid Lindgren.

09:00 Heute Xpress

Compact overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen van de dag inclusief sport en het weer

09:03 37° Leben: Vanlife - Unterwegs auf kleinstem Raum

Omgebouwde busjes en campers zijn populairder dan ooit. Wie zijn de mensen die ermee de wereld rondreizen?

09:30 Evangelischer Gottesdienst

Reich beschenkt

Protestantse kerkdienst.

10:15 Bares für Rares - Lieblingsstücke

Die Trödel-Show mit Horst Lichter

De kok Horst Lichter ontvangt mensen die afscheid willen nemen van oude dingen. Hun schatten worden door deskundigen bekeken en getaxeerd. Daarna worden ze te koop aangeboden aan handelaren.

11:55 Heute Xpress

Compact overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen van de dag inclusief sport en het weer

12:00 Fernsehgarten

Andrea Kiewel präsentiert Musik und Gäste

Andrea Kiewel presenteert muziek en gasten.

14:10 Duell der Gartenprofis

Eva Brenner nodigt ons uit voor het duel tussen de tuinarchitecten Stefan Schatz en Frank Riese, die onverzorgde tuinen omtoveren tot droomtuinen. Het concept, dat de eigenaar overtuigt, wordt in praktijk gebracht.

14:55 Duell der Gartenprofis - Lieblingsgärten

Vervolgprogramma op "Duell der Gartenprofis" waarbij we een jaar na dato terugkeren in de tuinen die een jaar geleden onder handen werden genomen. Hoe zien de tuinen er nu uit? Wat kun je nog verbeteren en hoe houdt je deze tuinen in conditie?

15:40 Heute Xpress

Compact overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen van de dag inclusief sport en het weer

15:45 Planet e.: Invasion der Krähen - Plagegeister in der Stadt

Ze ontwikkelen zich tot een echte plaag: kraaien en raven verspreiden zich steeds meer in steden en dorpen.

16:15 Die Rosenheim-cops

Mit Schwung in den Tod

Twee motorrijders vinden het lichaam van Karl Unger in het bos. Het vermoeden rijst dat hij op een steen is gevallen en omgekomen. Maar Korbinian en Sven komen er al snel achter dat Unger niet op de steen gevallen is, maar dat iemand de steen op hem heeft laten vallen.

17:00 Heute

Het ZDF-nieuwsprogramma met actuele, informatieve artikelen en live interviews over de belangrijkste onderwerpen van de dag.

17:10 Sportstudio reportage

De Olympische Spelen van 1972 in München schreven geschiedenis, vooral vanwege de terroristische aanslag op het Israëlische team.

17:45 ZDF.reportage: Entlang der Donau

De Donau is een van de oudste en belangrijkste handelsroutes van Europa. Daarnaast de enige grote rivier in Europa die van west naar oost stroomt.

18:15 Besseresser - Das Duell

Nelson Müller vs. Österreich

Met vandaag speciale aandacht voor de Weense Tafelspitz, een mals rundvleesgerecht dat tevens bijzonder populair is in Duitsland.

18:55 Aktion Mensch Gewinner

Trekking van de winnende loten van Aktion Mensch.

19:00 Heute

Wetter

Het ZDF-nieuwsprogramma met actuele, informatieve artikelen en live interviews over de belangrijkste onderwerpen van de dag.

19:10 Berlin direkt - Sommerinterview

Politiek magazine waarin vooraanstaande Duitse politici geïnterviewd worden.

19:30 Terra X: Abenteuer Freiheit - Von der Wüste bis zum Himalaja

Abenteuer Freiheit: Von der Wüste bis zum Himalaja

Terra X staat bekend vanwege zijn informatieve historische, natuur- en wetenschapsdocumentaires.

20:15 Frühling

Genieße jeden Augenblick

Een vrouw verschijnt niet op de begrafenis van haar overleden man. De negentienjarige dochter Johanna gaat wanhopig op zoek naar haar. Katja Baumann vindt de vrouw bij een bushalte. Ze zit te wachten op haar man.

21:45 Heute-journal

Wetter

Nieuwsoverzicht.

22:15 Die Bestie von Bayonne

Jade

De verdwijning van een meisje beheerst het leven van inspecteur Pierre Castaing. Twintig jaar later krijgt ook Castaings dochter Sarah met een verdwijningszaak te maken die haar niet onberoerd laat.

23:05 Die Bestie von Bayonne

Fanny

Sarah Castaing dreigt van de zaak te worden gehaald, maar geeft zich niet zomaar gewonnen. Ondertussen zoekt de politie met man en macht naar de elfjarige Fanny Vidal, die spoorloos verdwenen is.

00:00 ZDF-History: Fulltime-Job Königin

Fulltime-Job Königin

Wat doen de koninginnen Máxima (Nederland), Mathilde (België) en Letizia (Spanje) eigenlijk de hele dag? Als econoom, psycholoog en journalist zijn ze goed opgeleid voor hun werk in binnen- en buitenland, bijvoorbeeld bij de Verenigde Naties.

00:45 Heute Xpress

Compact overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen van de dag inclusief sport en het weer

00:50 Inspector Barnaby

Der Würger von Raven's Wood

In het beruchte Ravenbos wordt het lijk van de Braziliaanse soapster Carla Constanza gevonden die reclame maakte voor een Brits sigarettenmerk. Ze is gewurgd met een gestreepte das en is naakt.

02:30 Better Call Saul

Der Magier

Serie rond het leven van de advocaat en ex-zwendelaar James "Jimmy" McGill.

03:25 Sarah Kohr - Mord im Alten Land

Sarah Kohr heeft het bewijs dat laborant Thomas Lichter de moord op zijn geliefde op zijn geweten heeft. Hij krijgt een levenslange gevangenisstraf maar blijft zijn onschuld volhouden. Tijdens het voorlezen van het vonnis wordt Sarah ontvoerd.

04:55 Filmgorillas

Filmgorillas, het film- en seriemagazine met Steven Gätjen, Maria Ehrich, Silke en Daniel Schröckert, leidt ons iedere week opnieuw door het woud van uitgebrachte films en series. Of het nu gaat om blockbusters, arthouse, genrefilms of series: de Filmgorilla's zijn goed geïnformeerd en hebben altijd een duidelijke mening.

05:05 Zdf.formstark

Serie over buitengewone architectuur en designklassiekers.

05:15 Frag den Lesch

Die Erde aus der Sicht von Außerirdischen

Harald Lesch presenteert op ongecompliceerde wijze wetenschappelijke vraagstukken.

05:30 Morgenmagazin

Ochtendmagazine met alle actuele onderwerpen van de dag.

ARTE Deutschland

06:55 Cold Case

Van Gogh - Schüsse im Weizenfeld

Van Gogh-biograaf Steven Naifeh onderzoekt of de dood van kunstenaar Van Gogh een moord was.

07:45 Cold Case

Ramses III. - Verschwörung im Harem

Paleopatholoog Albert Zink reist naar Caïro en onderzoekt de mummie van farao Ramses III voor het eerst met computertomografie. Hij stuit op een wond in de nek van de farao.

08:40 Arte Junior Magazin

Informatiemagazine voor weetgierige kinderen van 10 tot 14, die willen weten wat er in de wereld aan de hand is.

08:55 Nach einer wahren Geschichte

Hans Schuierer

Geen beschrijving.

09:25 Robert Redford - The Golden Look

Portret van Robert Redford. Naast dat hij als sekssymbool bekendstaat, is hij ook regisseur en voorvechter van natuurbeschermingsorganisaties.

10:20 Kunst muss raus

Die Natur und das Nichts

Geen beschrijving.

10:50 Wildes Griechenland

Der unbekannte Norden

Het binnenland van Griekenland bestaat uit hoge bergen en ravijnen. Deze gebieden zijn dunbevolkt. Het binnenland heeft meren uit de ijstijd, met sneeuw bedekte bergtoppen, bossen en een rivierdelta.

11:35 Wildes Griechenland

Die geheimnisvollen Inseln

Langs de kustlijn van Griekenland is ongerepte flora en fauna te ontdekken.

12:20 Risiko Vulkan - Der Feuerberg von Java

Der Feuerberg von Java

Documentaire over de actiefste vulkaan van Indonesië, de Merapi.

13:15 Wenn die Vulkane erwachen

In deze documentaire wordt de ontstaansgeschiedenis van het nog steeds groeiende eiland Réunion in de Indische Oceaan met de nieuwste HD-opnametechnieken en tot in detail uitgewerkte computeranimaties getoond.

14:40 Die Wiese - Ein Paradies nebenan

Documentaire over de bloemenweide. Nergens is er zoveel biodiversiteit als op een bloemenweide en tegelijkertijd wordt geen enkel landschap zo met uitsterven bedreigd.

16:10 Egon Schiele: Die nackte Wahrheit

Documentaire over de nog steeds controversiële schilder Egon Schiele. Tegenwoordig wordt zijn werk tot de duurste schilderijen ter wereld gerekend, maar nog steeds is zijn persoon niet onomstreden.

17:05 Salzburger Festspiele 2020: Wiener Philharmoniker - Andris Nelsons

Gustav Mahler, Sinfonie Nr. 6

De 'Zesde Symfonie in a mineur' is een van Gustav Mahlers meest ontroerende werken en is beroemd om de krachtige mokerslagen in het vierde deel. De Letse dirigent Andris Nelsons leidt het Wiener Philharmoniker tijdens de uitvoering van het werk.

18:40 Zu Tisch

Zentralportugal

In het midden van Portugal hebben twee voormalige nonnen een ontmoetingsplaats gecreëerd. Margarida en Eduarda behandelen hun moestuin met zorg. In september staan er bonen, kool en pompoen op tafel. Een keer per week bakken ze brood.

19:10 Arte-Journal

Een "Europese" blik op de belangrijkste gebeurtenissen van de dag.

19:30 Prinzessin für einen Tag: Hochzeit in Marokko

Een bruiloft in Marokko is als een sprookje uit 1001 nacht. Voor een of twee dagen voelt de bruid zich als een prinses. Dat willen Yousra en Othman ook, die in Frankrijk wonen, maar gaan trouwen in de geboortestad van de bruid, Fez.

20:15 Two Lovers

Leonard woont na de breuk met zijn verloofde weer bij zijn ouders. Kort na elkaar leert hij daar twee vrouwen kennen. Sandra is de sensuele en zelfverzekerde dochter van een zakenpartner van zijn ouders. Michelle is zijn rebelse buurvrouw. (site)

21:55 Romy und Alain: Die ewigen Verlobten

Hij was de mannelijke schoonheid zelve, zij was stralend en vrolijk. Het koppel Romy Schneider - Alain Delon spreekt tot de verbeelding, hoewel zij slechts vijf jaar samen waren. Veertig jaar na de dood van Romy Schneider biedt deze documentaire een nieuw perspectief op deze twee iconen.

22:50 The Dreamers

Parijs, 1968. De stem van een nieuwe generatie weerklinkt in Europa en de lichtstad staat op zijn kop door studentenrellen. Op dat moment verblijft de Amerikaanse student Matthew in Parijs. Hij ontmoet er de tweeling Theo en Isabelle, die hem uitnodigen om bij hen te logeren. (site)

00:45 Herbert Blomstedt dirigiert die Wiener Philharmoniker

Johannes Brahms: 4. Symphonie, Arthur Honegger: Liturgische Symphonie

De Zweedse dirigent Herbert Blomstedt is een van de meest opmerkelijke persoonlijkheden in de wereld van de klassieke muziek. In Salzburg voerde hij in 2021 samen met het Wiener Philharmoniker twee belangrijke symfonieën uit: de vierde van Brahms en de derde van Arthur Honegger.

02:05 Die Stunde der Offiziere

Documentairefilm over Operatie Walküre, een Duitse verzetspoging om Adolf Hitler te doden. (site)

03:35 Märkte

Zagreb: Der Dolac Markt

Op de Dolac-markt in Zagreb kan men groenten, verse vis en burek kopen. Ook de populaire schapenkaas Paski Sir is op de markt te koop.

04:15 42 - Die Antwort auf fast alles

Wie werden wir Kriege los?

Nieuw wetenschapsprogramma waarbij men antwoord probeert te vinden op kleine en grote vragen die de mensheid bezighouden. Dit kunnen verrassende ongewone, absurde vragen zijn en de antwoorden en we gaan op zoek naar innovatieve antwoorden, vanuit een nieuw perspectief die buiten de gebaande paden gaan.

04:44 Pause

Geen beschrijving.

05:00 Die Gitarre - Revolution, Kult, Leidenschaft

Documentaire over het bekendste instrument van de 20ste eeuw: de gitaar. Het icoon van de popmuziek.

TV 5 Monde Europe

06:00 Faut pas croire

Decodering van de actualiteit en de ethische, filosofische en gidsdienstige vragen uit onze samenleving, aan de hand van debatten en reportages die vragen stellen over de mens in al zijn dimensies.

06:29 Météo

Het internationale weerbericht.

06:34 Wari

Magazine waarin de economische actualiteit en de ontwikkeling in Afrika ter sprake komen.

07:00 Ein Traum von Baum

Die Ewiglichen

In het Redwood Park in Californië redde Julia Butterfly Hill een gigantische sequoia die gekapt zou worden. En op zo'n honderd kilometer van Tokio eist een eeuwenoude jeneverboom alle aandacht op van bonsaimeester Shinji Suzuki.

07:54 La fabrique culturelle.tv

De culturele identiteit van Quebec valoriseren door middel van artistieke creativiteit, via alle disciplines en in alle streken, dat is het doel van La Fabrique culturelle.tv. Hier zijn een aantal portretten van kunstenaars of handwerkers afkomstig van de veelzijdige digitale platform van Télé-Québec.

08:00 Journal radio Canada

Informations

Het televisiejournaal gepresenteerd door de redactie van Radio-Canada.

08:22 La Suisse des cimes

Beelden van de hoogste geografische punten van elk Zwitsers kanton. Van de Diablerets tot de Schnebelhorn via de Chasseral en de Hasenmatt.

08:25 Journal TV 5

De hele internationale actualiteit gepresenteerd door de redactie van de TV5MONDE.

08:38 Cash

Het spel dat door Franstalig Zwitserland reist om de algemene ontwikkeling van de Zwitsers te testen en ze 1000 Franc te laten winnen! Het principe: 10 minuten, 10 vragen, 10 juiste antwoorden en ze hebben meteen gewonnen.

09:06 Tom-Tom et Nana

In het restaurant van de familie Dubouchon wordt het een gekkenhuis als Tom Tom en Nana uit school komen! De broer en de zus lijken te beschikken over een onuitputtelijk arsenaal aan kattenkwaad. Het duo heeft een ongebreidelde verbeeldingskracht als het om grappen en uitdagingen gaat.

09:13 Moka's fantastische avonturen!

De wonderlijke knikker

Moka, een kleine, naïeve maar onverschrokken krokodil, zoon van de koning van de savanne, besluit zijn uitgestrekte koninkrijk te gaan verkennen. Cerise, een moedige neushoorn van de koninklijke garde, beschermt hem. Maar door de onverzadigbare nieuwsgierigheid en het impulsieve gedrag van Moka komen ze in ongelooflijke avonturen terecht.

09:22 Les contes de Lupin

Lupin droomt ervan de helden te zijn die hij bewondert en beleeft hun avonturen mee in talrijke verhalen. Maar als je een onstuimig wolvenjong vol gebreken bent, is het niet eenvoudig om je doel te bereiken! Gelukkig kan hij op de hulp van de verteller rekenen om van zijn fouten te leren.

09:29 Raconte à Wanda Jemly

Kinderen vertellen de auteur en vertelster van Kameroense afkomst Wanda Jemly een verhaal, sprookje of anekdote. Glimlach en ontroering zijn gegarandeerd!

09:36 Tom Sawyer

Wie Tom die Waldgeister rief

Animatieserie gebaseerd op het boek van Mark Twain over de avonturen van Tom Sawyer.

09:58 Les mutants

In een dorpje doen drie jongeren een vreemde ontdekking: een familie mutanten, die zich schuilhouden in een verlaten schuur. Léo, Zoé en Marcus gaan de ambitieuze uitdaging aan om ze te redden ...

10:23 Les mutants

In een dorpje doen drie jongeren een vreemde ontdekking: een familie mutanten, die zich schuilhouden in een verlaten schuur. Léo, Zoé en Marcus gaan de ambitieuze uitdaging aan om ze te redden ...

10:48 Marika

Jeugdserie over de avonturen van Marika, Annie en Francis tijdens de vakantie. Het blijkt te spoken in de oude molen en de vriendinnen gaan het nader onderzoeken. Het wordt een spannende zomer.

11:00 Journal TV 5

De hele internationale actualiteit gepresenteerd door de redactie van de TV5MONDE.

11:14 Météo

Het internationale weerbericht.

11:17 Le grand journal des territoires

De actualiteit uit de Franse regio's, gepresenteerd door Cyril Viguier.

11:43 Le goût des rencontres

"Le Goût des rencontres" vestigt zich in Normandië om aan de hand van de kenmerken van hun streek en hun culinaire tradities een portret te schetsen van de Normandiërs. Nederlands ondertiteld

12:09 1, 2, 3... Lumni !

Je goed voelen in je lichaam, in je hoofd en met anderen, dat is het credo van deze wekelijkse uitzending. Op het programma: advies, uitdagingen en ontdekkingen. De uitzending is in drie afzonderlijke delen verdeeld (welzijn, media, cultuur) en twee kinderen reageren er voortdurend op via een videoverbinding.

13:01 Le miracle suisse

De uitzending die (eindelijk) de geheimen van het Zwitserse welzijn verklapt en u de sleutels geeft van de 'Zwitserse leven'. Een lichte pop-gids van de Homo Helveticus op basis van oude en recente archieven, met humor en zon.

13:30 Journal belge

Informations

De hele internationale actualiteit gepresenteerd door de redactie van de RTBF.

14:03 La Suisse des lacs

Lente op het water

In de lente onthullen de mooiste Zwitserse meren hun charme. Zowel op Sils, in het Engadin of aan de Riviera van het meer van Genève profiteren bewoners en toeristen van het seizoen om in harmonie met de natuur te leven.

14:49 Territoires de France

Kennismaking met de schatten in de Franse regio's, de initiatieven en de persoonlijkheden die ze leven geven.

15:17 Savourer

Anders eten dankzij gezonde recepten, organisatiehandigheidjes en ecologische tips van de voedingsdeskundige Geneviève O'Gleman en haar team.

15:59 Version française

Ontdekking van het museum dat is gewijd aan Georges Méliès, de tovenaar. De kunstenaar Fabrice Hyber praat met ons over zijn visie van kunst en deelt zijn liefde voor kleur en de natuur. Zoom op de geschiedenis van het kostuum. In het atelier Listel or herstelt Sophie, ambachtelijk boekbinder, de geschiedenis met touw en naalden. Nederlands ondertiteld

16:27 Hep taxi!

In de stad of op het platteland, overdag of 's nachts neemt Jérôme Colin, de presentator-taxibestuurder zijn beroemde klant mee voor een tocht vol onthullingen.

16:57 Destination francophonie

De actualiteit van Franse taal wereldwijd. Elke week stelt "Destination francophonie" een reis voor naar een initiatief dat het dynamisme, het levendige en globale karakter van het Frans en de francofonie toont.

17:07 Réseau d'enquêtes

Moet de jacht verboden worden?

Er zijn iets meer dan een miljoen jagers in Frankrijk en zijn bijna net zoveel discussiepunten. Terwijl de jagers de titel 'eerste groenen van Frankrijk' opeisen en hun imago aan het verjongen en vervrouwelijken zijn, organiseren de tegenstanders zich en zijn steeds bozer. Nederlands ondertiteld

18:00 64 minutes, le monde en français

Ontmoeting met de franse cultuur en actualiteit vanuit de ogen van onze redacteuren Mohamed Kaci (van maandag tot en met donderdag) et Xavier Lambrechts (van vrijdag tot zondag).

18:27 Météo

Het internationale weerbericht.

18:30 L'invité

Patrick Simonin ontvangt sterren uit de actualiteit, de cultuur, de muziekwereld, de filmwereld, de wereld van boeken, iedereen die ons tijdperk wakker schudt, in een uitzending die u niet mag missen.

18:39 La course folle

Nog meer slecht weer

Een nieuwe storm verstoort het werk van de vissers. De visserij is een gevaarlijk beroep en dat blijkt ook vandaag weer. Gelukkig komt na regen echt weer zonneschijn en vangen ze steeds meer. Zaterdagavond, kreeft eten bij Maxime, viool op het programma bij Olivier. Nederlands ondertiteld

19:27 Ouh là l'Art!

Adèle Van Reeth onderzoekt wat een kunstenaar en zijn aanpak zou kunnen verklaren. Want achter elk kunstwerk gaan handen, een geest, een leven, vragen schuil ...

19:29 Ein Traum von Baum

Les immortels

In Tokio overleeft een wonder van de natuur: een duizendjarige kersenboom die de oudste van Japan zou zijn. Elk jaar volgen miljoenen bewoners zijn bloei. De boom van Tule in de Mexicaanse provincie Oaxaca, een cipres, blijft groeien en zou de breedste ter wereld zijn.

20:23 Nature = Futur !

De biodiversiteit beschermen: een prioriteit! Want de natuur is een immens reservoir van kennis en oplossingen. Deze serie presenteert en onderzoekt het biomimetisme, dat zich door levende wezens laat inspireren om duurzame, doeltreffende technologieën te ontwikkelen. Op weg naar de toekomst!

20:30 Journal France 2

Het televisiejournaal van de redactie van France 2 (editie van 20 uur, Parijse tijd).

20:56 Météo

Het internationale weerbericht.

21:00 Éléonore

Éléonore is 34 jaar oud, schrijfster en op het randje van een zenuwinzinking. Onder druk van haar moeder en haar zus besluit ze haar leven te veranderen en wordt ze assistente van een uitgever die gespecialiseerd is in erotische liefdesverhalen.

22:23 Le Journal de la RTS

Het televisiejournaal gepresenteerd door de redactie van de RTS.

22:50 Météo

Het internationale weerbericht.

22:54 Mima

Sète, de jaren zestig. Mima, 12 jaar, leeft binnen een Italiaanse immigrantengemeenschap. Ze voelt zich alleen op haar gemak met haar grootvader Nonno, die nog steeds een aanzienlijke morele macht heeft over zijn landgenoten maar naar wie de jongeren niet meer willen luisteren. Op een avond wordt het lijk van de vermoorde oude man gevonden. Nederlands ondertiteld (site)

00:13 Journal d'Afrique

De hele Afrikaanse actualiteit gepresenteerd door de redactie van de TV5MONDE.

00:40 Météo

Het internationale weerbericht.

00:44 L'absente

Aflevering 5

Hélène geeft toe dat Marina elf jaar geleden was weggelopen nadat ze haar met haar minnaar ontdekte. Tijdens haar vlucht is ze ontvoerd. Commissaris Victoire Eberhart ontdekt dat de man door wie ze vanaf het begin worden gemanipuleerd niemand anders is dan Paul, de beste vriend van Laurent.

01:36 L'absente

Aflevering 6

In de kofferbak van Ivan Claes ontdekt Laurent een handdoek met bloedvlekken en de armband van Marina. Hij geeft ze aan Paul om ze te laten analyseren, maar deze verbrandt ze. Laurent neemt hem mee naar het bos en zal hem doden als hij niet zegt waar zijn dochter is. Maar Paul is de moordenaar niet.

02:28 Lâcher prise

Aflevering 11: Ik had bijna je pols opgenomen ...

Iedereen probeert Valérie en Madeleine ervan te overtuigen om weer vrede te sluiten. Terwijl Madeleine slecht nieuws krijgt, stuit Valérie op iets wat haar plannen in de war gooit.

02:50 Cinéma antillais, un cinema en résistance

Terugblik op de opkomst van de Antilliaanse filmwereld.

03:44 Basique, les sessions

Jonge artiesten met bruisende werelden praten over zichzelf, hun traject, hun muziek, hun invloeden ...

04:00 C'est la vie

Het dagelijkse leven in een gezondheidscentrum in Ratanga, een fictieve volkswijk.

04:28 La Suisse des lacs

Lente op het water

In de lente onthullen de mooiste Zwitserse meren hun charme. Zowel op Sils, in het Engadin of aan de Riviera van het meer van Genève profiteren bewoners en toeristen van het seizoen om in harmonie met de natuur te leven.

05:19 Maestro!

Tosca, Falstaff, De Trojanen ... Tien grote opera's verteld door Éric de Lochner en geïllustreerd door fragmenten van bijzondere opvoeringen.

05:29 Echappée belge

Een fietstocht met Adrien Joveneau, langs het RAVeL-netwerk, het autonome netwerk van wegen voor langzaam verkeer in Wallonië. In elke aflevering vertelt de presentator over een etappe en bespreekt de toegankelijkheid en de toeristische faciliteiten in de streek.

05:58 Le 6h info

Het journaal van 6 uur (Parijse tijd) gepresenteerd door de redactie van France Télévisions.

France 2

06:00 Le 6h info

Un rendez-vous réveil-matin, avec un point sur l'actualité assorti de différentes rubriques qui permettent d'en explorer certains aspects plus en profondeur.

06:30 Télématin

Du lundi au jeudi, rendez-vous, dès 6h30 avec Thomas Sotto et Julia Vignali. Et du vendredi au dimanche, c'est au tour de Damien Thévenot et Maya Lauqué de dynamiser le réveil.

08:00 Journal 08h00

Pour bien démarrer la journée, la rédaction de France 2 propose un point sur l'actualité. Les principales informations nationales et internationales sont passées en revue.

08:15 Télématin

Du lundi au jeudi, rendez-vous, dès 6h30 avec Thomas Sotto et Julia Vignali. Et du vendredi au dimanche, c'est au tour de Damien Thévenot et Maya Lauqué de dynamiser le réveil.

08:30 Sagesses bouddhistes

L'actualité et la pratique du bouddhisme en France.

08:45 Islam

Trente minutes consacrées à la religion musulmane et à l'Islam.

09:15 À l'origine

Histoire et spiritualité du judaïsme.

09:30 Chrétiens orientaux : Foi, espérances et traditions

Ce magazine religieux est consacrée à la foi, aux traditions et aux particularités des Eglises Orientales en France et dans les pays de l'Eglise "mère".

10:00 Présence protestante

"Présence protestante" permet à toutes celles et ceux qui le souhaitent d'avoir accès et de partager la foi en Christ telle qu'elle se vit dans la diversité du protestantisme.

10:29 Le jour du Seigneur

Focus sur l'actualité et la spiritualité du catholicisme, en France et dans le reste du monde.

10:30 Le jour du Seigneur

Focus sur l'actualité et la spiritualité du catholicisme, en France et dans le reste du monde.

11:00 Messe

Retransmission de la célébration d'une messe catholique en direct ou en différé, parfois en Eurovision.

11:54 Le jour du Seigneur

Focus sur l'actualité et la spiritualité du catholicisme, en France et dans le reste du monde.

12:00 Tout le monde veut prendre sa place

Un quiz, six candidats et, bien calé dans son fauteuil, un champion que tous rêvent de déloger. Chaque jour, un seul pourra se mesurer à lui et espérer devenir le nouveau champion en titre.

12:50 Le livre favori des Français

Les Français ont l'opportunité de voter pour leur livre préféré. Tout au long de l'été, les téléspectateurs découvrent l'un des 50 livres arrivés en tête des votes.

12:59 Météo 2

Le point, plusieurs fois par jour, sur l'évolution de la météo, grâce à des cartes et des explications.

13:00 Journal 13h00

Tous les jours, à 13h, la rédaction de France 2 propose un point sur l'actualité. Les informations nationales et internationales sont passées à la loupe et mises en perspective, illustrées par des reportages sur le terrain.

13:20 13h15, le dimanche

Des images, des émotions, une écriture sensible aux aventures humaines : "13h15" propose des histoires françaises, le feuilleton de la politique, les coulisses de la vie de tous les jours, les sagas familiales et les confidences des grands témoins.

14:10 13h15, le dimanche

Des images, des émotions, une écriture sensible aux aventures humaines : "13h15" propose des histoires françaises, le feuilleton de la politique, les coulisses de la vie de tous les jours, les sagas familiales et les confidences des grands témoins.

14:40 Météo 2

Le point, plusieurs fois par jour, sur l'évolution de la météo, grâce à des cartes et des explications.

14:45 Drag Race France - les moments légendaires

Gros plan sur l'adaptation française de l'émission "RuPaul's Drag Race", succès mondial lancé il y a douze ans aux Etats-Unis et qui triomphe dans de nombreux pays.

14:50 Vivement dimanche

Sous forme de focus autour de l'actualité de la télévision, Michel Drucker passe en revue les nouveautés. Les personnalités qui font l'actualité sont invitées pour évoquer ces temps forts.

15:40 Vivement dimanche prochain

Humour et détente autour du canapé de Michel Drucker, qui se fait l'écho de l'actualité artistique et politique. A ses côtés, chroniqueurs et humoristes revisitent les moments forts de la semaine.

16:35 1 jour, 1 question

Dessins animés courts,quotidiens, ayant pour vocation d'expliquer aux enfants un sujet d'actualité du moment, économique, politique ou social, en mêlant un ton pédagogique et un trait humoristique.

16:40 Affaire conclue : la chasse aux objets

Julien Cohen et Pierre-Jean Chalençon, deux des acheteurs d'"Affaire conclue", se rendent dans une famille dans le but de dénicher dans la maison des objets qui pourraient ensuite être vendus

17:40 Affaire conclue : la chasse aux objets

Julien Cohen et Pierre-Jean Chalençon, deux des acheteurs d'"Affaire conclue", se rendent dans une famille dans le but de dénicher dans la maison des objets qui pourraient ensuite être vendus

18:40 N'oubliez pas les paroles

Les candidats chantent en karaoké accompagnés par un orchestre. Quand les mots s'effacent, seuls gagnent ceux qui se souviennent de toutes les paroles.

19:15 N'oubliez pas les paroles

Les candidats chantent en karaoké accompagnés par un orchestre. Quand les mots s'effacent, seuls gagnent ceux qui se souviennent de toutes les paroles.

19:55 Météo 2

Le point, plusieurs fois par jour, sur l'évolution de la météo, grâce à des cartes et des explications.

20:00 Journal 20h00

Les principales informations nationales et internationales sont passées à la loupe et mises en perspective, illustrées par des reportages sur le terrain.

20:30 20h30 l'été

"20h30" se met aux couleurs de l'été, avec des sujets et des reportages en phase avec la période estivale.

20:54 Météo 2

Le point, plusieurs fois par jour, sur l'évolution de la météo, grâce à des cartes et des explications.

20:55 Météo des plages

La Météo des plages, pour tout savoir sur le bulletin météo des plages du littoral français avec des informations précises et exactes sur la température de l'eau et la qualité de l'ensoleillement.

20:59 Une minute pour innover

Geneseas

Programme court qui présente une idée, un projet ou une réalisation dans le domaine de l'innovation.

21:00 Ouh là l'art !

Une anecdote, qu'elle soit drôle, tragique, surprenante ou étrange, souvent insoupçonnée, permet d'expliquer un artiste ou son oeuvre.

21:05 Les traducteurs

Un éditeur recrute neuf traducteurs pour adapter le très attendu dernier tome d'une trilogie et les enferme dans une luxueuse maison. Mais il y a une fuite.

22:50 Silvio et les autres

En 2006, en Italie. Le parcours de personnes sans scrupules et avides de pouvoir autour d'un ancien et controversé Premier-Ministre.

01:20 Météo 2

Le point, plusieurs fois par jour, sur l'évolution de la météo, grâce à des cartes et des explications.

01:25 Tu iras au paradis

Un jeune homme, sur le point de commettre secrètement un attentat terroriste en déclenchant sa ceinture d'explosif dans une brasserie, est abordé par un ancien voisin.

02:05 Affaire conclue : la chasse aux objets

Julien Cohen et Pierre-Jean Chalençon, deux des acheteurs d'"Affaire conclue", se rendent dans une famille dans le but de dénicher dans la maison des objets qui pourraient ensuite être vendus

03:00 Affaire conclue : la chasse aux objets

Julien Cohen et Pierre-Jean Chalençon, deux des acheteurs d'"Affaire conclue", se rendent dans une famille dans le but de dénicher dans la maison des objets qui pourraient ensuite être vendus

03:50 La vie kiwi

Des Français installés en Nouvelle Zélande nous font découvrir la vie à Wellington.

04:15 Courant d'art

Premiers symptômes : Rodolphe Von Gombergh

Une découverte du travail et de l'univers de Rodolphe Von Gombergh, un artiste qui possède la particularité d'être à la fois radiologue et plasticien.

04:30 Pays et marchés du monde

Californie

Sur la côte ouest, le Public Market rassemble les produits locaux et les habitants dans une rue de Santa Barbara ; une Française évoque les vins californiens.

04:35 Pays et marchés du monde

Jordanie

Au Moyen-Orient, la Jordanie occupe une situation de carrefour et s'appuie sur une tradition commerçante ancestrale dont bénéficient les marchés du pays.

04:40 Tout le monde veut prendre sa place

Un quiz, six candidats et, bien calé dans son fauteuil, un champion que tous rêvent de déloger. Chaque jour, un seul pourra se mesurer à lui et espérer devenir le nouveau champion en titre.

05:35 Un si grand soleil

A Montpellier, la vie de familles et divers personnages se croisent, entremêlant les fils d'histoires amicales ou amoureuses, voire de drames ou de deuils.

06:00 Le 6h info

Un rendez-vous réveil-matin, avec un point sur l'actualité assorti de différentes rubriques qui permettent d'en explorer certains aspects plus en profondeur.

NDR Fernsehen

06:00 Nordtour

Dit reisprogramma biedt veel tips over excursies en reizen, plezier en sport, mensen en verhalen.

06:45 Super caribou

Der Angelausflug

Animatieserie. Welkom in het mooie stadje Vlalbonvent! Het stadhuis, het postkantoor en de kruidenier zijn betoverend. Wees niet bang om naar Vlalbonvent te komen: de super kariboe Jean-Michel waakt over het plaatsje als Superman over Metropolis. Hier heb je niets te vrezen.

06:55 Super caribou

Streit um Bernhard

Animatieserie. Welkom in het mooie stadje Vlalbonvent! Het stadhuis, het postkantoor en de kruidenier zijn betoverend. Wees niet bang om naar Vlalbonvent te komen: de super kariboe Jean-Michel waakt over het plaatsje als Superman over Metropolis. Hier heb je niets te vrezen.

07:10 Xenius

Fast Fashion: So geht es nachhaltiger

Reportage over de kledingindustrie en het hergebruik van kleding.

07:35 Einfach genial!

Het programma introduceert uitvinders en hun ingenieuze, gekke en ongelooflijke ideeën.

08:00 Junge Klassik - Version 2.0

Studenten der Musikhochschule Lübeck spielen Kammermusik

Geen beschrijving.

09:00 Nordmagazin

30 minuten regionale informatie en entertainment van het land, voor het land.

09:30 Hamburg Journal

De Hamburg Journal informeert elke dag over openbare evenementen, politieke evenementen en het culturele leven van de stad.

10:00 Schleswig-Holstein Magazin

Het regionale programma over de actualiteiten in het land tussen de Oostzee en de Noordzee.

10:30 Buten un binnen

Het dagelijks programma over actuele gebeurtenissen in Bremen en Bremerhaven, van lokale politieke evenementen via bouwprojecten, jubilea, evenementen en festivals tot sport.

11:00 Hallo Niedersachsen

Dagelijks actualiteiten over politieke en culturele gebeurtenissen.

11:30 Mit fünfzig küssen Männer anders

Een voormalige studente aan de kunstacademie, keert terug in de schoolbanken, nadat haar kinderen uit huis zijn. (site)

13:00 Wunderschön!

Unterwegs mit Stefan Pinnow

Op reis met Andrea Griessmann en allerlei andere bekende personen, langs de mooiste plekjes in de wereld.

13:45 Die Provence mit allen Sinnen erleben

Lavendel, Licht und Lebensart

Geen beschrijving.

14:30 Mare Tv

MareTV brengt de leukste en spannendste verhalen van mensen en de zee op het tv-scherm.

15:15 Waterwoman

Wasserabenteuer mitten in Budapest

Documentaireserie waarin de duikster Anna von Bötticher diverse plekken bezoekt waar de mensen samen met het water leven. Wat betekent het water voor de mensen die er leven?

16:00 Mett oder Möhre

Das große NDR-Grillmeister-Duell

Geen beschrijving.

16:30 Rainer Sass - Gutes aus dem Norden

Angus- und Wagyu-Rinder aus Welle

Geen beschrijving.

17:00 Bingo!

Die Umweltlotterie

Een loterij waarbij projecten op het gebied van milieubescherming worden gesteund.

18:00 Ostsee Report

Hygge

Geen beschrijving.

18:45 DAS!

Norddeutschland und die Welt

Dagelijks informatief magazine over belangrijke onderwerpen in het noorden van Duitsland en een bekende gast op de rode sofa.

19:30 Ländermagazine

Regionaal nieuws en actualiteiten uit de Noord-Duitse deelstaten.

20:00 Tagesschau

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

20:15 Wunderschön!

Op reis met Andrea Griessmann en allerlei andere bekende personen, langs de mooiste plekjes in de wereld.

21:45 Sportschau

Bundesliga am Sonntag

Rechtstreeks verslag/Verslag sportmagazine.

22:05 Kaum zu glauben!

Geen beschrijving.

22:50 Sportclub

Noord-Duitse sporthoogtepunten uit onder andere de voetbalcompetities, ruitersport, athletiek en meer.

23:35 Sportclub Story

André Thieme: im Sattel für Deutschland

Een documentaire over de geschiedenis van een sportclub.

00:05 Nachrede auf Klara Heydebreck

Geen beschrijving.

01:05 Klassenphoto

Erinnerungen deutscher Bürger

Geen beschrijving.

02:30 Klassenphoto

Erinnerungen deutscher Bürger

Geen beschrijving.

04:05 Chronist des einzigartig Normalen

Der Filmerzähler Eberhard Fechner

Geen beschrijving.

05:10 DAS!

Norddeutschland und die Welt

Dagelijks informatief magazine over belangrijke onderwerpen in het noorden van Duitsland en een bekende gast op de rode sofa.

05:55 Elefant, Tiger und co.

Geschichten aus dem Leipziger Zoo

Documentaire over het reilen en zeilen van de oudste dierentuin in Duitsland, de dierentuin in Leipzig. De documentaire begeleidt de dierenverzorgers tijdens hun werk.

WDR Fernsehen

06:25 Aktuelle Stunde

Informatiemagazine voor mensen die wonen tussen de Rijn en de Wezer.

07:10 Lokalzeit

Nieuws en reportages uit uw eigen omgeving vanuit de Lokalzeit-studio.

07:40 Kochen mit Martina und Moritz

Culinair magazine met het oudste culinaire echtpaar op de Duitse televisie Martina en Moritz Meuth.

08:10 NRW Sommerkonzert 2022

Geen beschrijving.

09:40 Garten und lecker

Romantischer Rosengarten im Sauerland

Geen beschrijving.

10:25 Kölner Treff

De paneldiscussie brengt prominente gasten en mensen die niet elke dag de schijnwerpers staan, maar wel bijzondere verhalen te vertellen hebben, bij elkaar.

11:55 Erlebnisreisen

Toeristisch magazine met reisverslagen van over de hele wereld.

12:10 Mega Kirmes Crange - Eine Stadt steht Kopf

Geen beschrijving.

12:55 NRW bei Nacht

Geen beschrijving.

13:40 Die Tierärzte - Retter mit Herz

Das Wattebäuschchen-Rudel

Stephanie Petersen heeft een druk spreekuur op Sylt: haar eerste patiënt is kater Douglas, die een gebroken staart heeft. Zijn baasje Björn Sievers heeft Douglas per ongeluk verkeerd opgetild en heeft nu last van een slecht geweten.

14:25 Verrückt nach Meer

Eine Südseeinsel zum Verlieben

Documentaireserie over de dagelijkse gang van zaken voor passagiers en bemanningsleden van Duitse cruiseschepen

15:15 Die LottoKönige

Ziemlich beste Freundinnen?

Tot verrassing van Rudi en Claudia staat plotseling Theo's eerste vriendin Nora half aangekleed aan de ontbijttafel. Terwijl Rudi blij is, reageert Claudia gepikeerd, wat Rudi's moeder een snerende opmerking aan het adres van Claudia ontlokt.

15:45 Die LottoKönige

Pennen auf Pump?

De familie König, die in een woongemeenschap in Essen-Steele woont, wint de jackpot van 12 miljoen euro in de lotto. Het geld wordt verdeeld tussen Rudi König, zijn vrouw en zijn moeder en het leven is daarna nooit meer hetzelfde.

16:15 Die LottoKönige

Alles auf Anfang?

De familie König, die in een woongemeenschap in Essen-Steele woont, wint de jackpot van 12 miljoen euro in de lotto. Het geld wordt verdeeld tussen Rudi König, zijn vrouw en zijn moeder en het leven is daarna nooit meer hetzelfde.

16:45 Galopprennen: Henkel-Preis der Diana

Geen beschrijving.

17:15 Das Oder-Delta

Grenzenlose Wildnis an der Ostsee

Langs de rivier de Oder, tussen Duitsland en Polen, leven veel zeldzame dieren. De eerste wolvenroedel in Mecklenburg-Voor-Pommeren leeft hier al jaren. Ook leven er wilde paarden en wisenten.

18:00 Hallo Tierheim!

Ein starkes Kätzchen und Neubeginn für zwei Straßenhunde

Geen beschrijving.

18:45 Aktuelle Stunde

Informatiemagazine voor mensen die wonen tussen de Rijn en de Wezer.

19:30 Lokalzeit-Geschichten

Geen beschrijving.

20:00 Tagesschau

Het belangrijkste nieuws van de dag, evenals reportages en achtergrondinformatie over actuele onderwerpen.

22:15 Zeiglers wunderbare Welt des Fußballs

Inkijkje in de wonderbaarlijke wereld van het voetbal volgens Zeigler.

22:45 Mord mit Aussicht

Das nennt man Camping

Sophie Haas begint samen met Dietmar Schäffer op eigen houtje aan een undercoveronderzoek na de plotselinge dood van de gepensioneerde Rüdiger Vostell. Ze vermoeden dat er misdrijf in het spel is.

23:30 Mord mit Aussicht

Ein krummer Hund

Er wordt ingebroken in het huis van de invloedrijke Arthur Brandt. Alles wijst erop dat hij door de inbreker verrast en neergeslagen werd. Sophie gelooft hem niet en denkt dat hij de verzekering probeert op te lichten.

00:15 Zwischen den Zeilen

Elvis lebt

Geen beschrijving.

01:05 Mord mit Aussicht

Das nennt man Camping

Sophie Haas begint samen met Dietmar Schäffer op eigen houtje aan een undercoveronderzoek na de plotselinge dood van de gepensioneerde Rüdiger Vostell. Ze vermoeden dat er misdrijf in het spel is.

01:50 Rockpalast

Cultuurprogramma met registraties van concerten. Aandacht voor nieuwkomers en de beroemde sterren, regisraties van de nieuwste concerten en oude concerten uit het archief van Rockpalast.

05:20 Europamagazin

Wekelijks magazine over politieke en Europese vraagstukken.

05:50 Presseclub

Journalisten analyseren vanuit verschillende standpunten actuele politieke gebeurtenissen en ontwikkelingen.

Mezzo

06:30 Intermezzo

Un florilège d'extraits musicaux, une façon différente et extrêmement variée de découvrir la musique, les interprètes et les orchestres.

09:00 Martha Argerich joue Tchaïkovski et Prokofiev

Au programme : Martha Argerich au piano joue "Concerto pour piano et orchestre n° 1 en Si bémol mineur, Op. 23" de Piotr Tchaïkovski et "Concerto pour piano et orchestra n° 3 en Ut majeur, Op. 26" de Sergeï Prokofiev.

10:01 Monty Alexander à La Seine Musicale

Le pianiste parcourt sans relâche le monde pour ravir le public de sa personnalité vibrante, porteuse d'un message musical original, où le beat entêtant du reggae croise le balancement contagieux du swing.

11:00 Wiener Philharmoniker et Herbert Blomstedt au Festival de Salzbourg

Honegger, Brahms

Au programme : "Symphonie n°3 "Liturgique"", d'Arthur Honegger ; "Symphonie n°4" en mi mineur op. 98, de Johannes Brahms.

12:30 Les Fiançailles au couvent

Lorsque Don Jeronimo promet la main de sa fille au riche et vieux Mendoza, celle-ci tente par tous les moyens d'échapper à cette désagréable obligation et d'épouser l'élu de son cœur, un beau jeune homme pauvre.

15:19 Intermezzo

Un florilège d'extraits musicaux, une façon différente et extrêmement variée de découvrir la musique, les interprètes et les orchestres.

15:45 Le Concert de Paris 2020

Le concert de musique classique traditionnel organisé chaque année au pied de la tour Eiffel, à l'occasion de la fête nationale française.

17:15 Cendrillon

Fidèle à la vision du compositeur russe, Jean-Christophe Maillot joue avec le naturel et le surnaturel et dévoile une nouvelle lecture de ce conte populaire.

19:00 L'Orchestre national de Lille et Alexandre Bloch

Chausson, Ravel, Stravinsky

Écoutez les concerts classiques de l'Orchestre national de Lille et Alexandre Bloch.

20:30 Vasily Petrenko, Truls Mork et le Philharmonique d'Oslo : Elgar, Sibelius

Au programme : "A Hundred Folk Tunes", de Geirr Tveitt ; "Concerto pour violoncelle", en mi mineur op. 85, de Edward Elgar ; "Symphonie n°2" en ré majeur, op. 43, de Jean Sibelius.

22:16 Festival de Verbier

Schumann et Brahms avec Klaus Mäkelä et Daniel Lozakovich

Au programme : "Concerto pour violon et orchestre" en ré majeur op. 77, de Johannes Brahms ; "Symphonie n°2" en do majeur op. 61, de Robert Schumann.

01:35 Jazz à Vienne

Con Brio

Con Brio est formé en 2003 par sept musiciens qui partagent une même passion pour ce funk et cette soul psychédélique qui furent les spécialités de la Bay Area de San Francisco.

02:59 Jazzdor

Michael Wollny

Jazzdor est une passerelle vers le jazz d'aujourd'hui. Concentrez-vous sur la musique improvisée et écoutez les voix les plus créatives du jazz d'aujourd'hui.

03:49 Jazz à Sète

Vicente Amigo

Vicente Amigo est aujourd'hui l'un des grands maitres de la guitare flamenca. En 2013, il lance son septième album Tierra, entouré de musiciens hors pair.

04:48 Jazz à Vienne

Lady Quartet avec Bernard Purdie

Le Festival Jazz à Vienne, créé en 1981 sous l'impulsion de Jean-Paul Boutellier, célèbre l'univers du jazz durant les deux premières semaines de juillet.

05:47 Vassilena Serafimova & Thomas Enhco

Le pianiste de jazz Thomas Enhco forme un duo inattendu avec la percussionniste Vassilena Serafimova, jetant des ponts entre les genres de façon réjouissante et rafraichissante.

Eurosport

07:00 Wielrennen: Postnord Vårgårda WestSweden

Verslag van de ploegentijdrit (v).

08:30 Klimmen: World cup

Geen beschrijving.

09:30 Wielrennen: Postnord Vårgårda WestSweden

Verslag van de ploegentijdrit (v).

10:00 Wielrennen: Vårgårda vrouwen

World Tour

10:30 FIA WTCR: Alsace

Verslag van de kwalificaties.

11:00 FIA WTCR: Alsace

Race 1

Verslag van race 1 in de WTCR Race van Alsace, gereden op het Circuit de l’Anneau du Rhin in Biltzheim, Frankrijk.

12:00 Wielrennen: Postnord Vårgårda WestSweden

Wegwedstrijd (v)

Verslag van de wegwedstrijd (v).

14:45 Wielrennen: Clásica San Sebastián

World Tour

15:40 Wielrennen: Ronde van Leuven

Verslag van de Ronde van Leuven (199 km).

16:00 Wielrennen: Tour de France

NOS verslaggeving van de beroemdste wielrennerscompetitie in Frankrijk.

17:30 Wielrennen: Postnord Vårgårda WestSweden

Verslag van de wegwedstrijd (v).

18:00 Schansspringen: Zomer grand prix in Courchevel

Verslag van het schansspringen in Courchevel: HS 135 (m).

19:45 FIA WTCR: Alsace

Verslag van race 1 in de WTCR Race van Alsace, gereden op het Circuit de l’Anneau du Rhin in Biltzheim, Frankrijk.

20:15 FIA WTCR: Alsace

Geen beschrijving.

20:55 Nieuws

Het laatste sportnieuws betreffende diverse sportdisciplines, van voetbal, tennis, tot skiën en motorsport.

21:00 The minute

Het laatste streaming nieuws.

21:05 Wielrennen: Postnord Vårgårda WestSweden

Verslag van de wegwedstrijd (v).

22:00 Endurance motorraces: 8 uur van Suzuka

Geen beschrijving.

22:30 Wielrennen: Ronde van Leuven

Verslag van de Ronde van Leuven (199 km).

23:25 Nieuws

Het laatste sportnieuws betreffende diverse sportdisciplines, van voetbal, tennis, tot skiën en motorsport.

23:35 Klimmen: World cup

Finale LEAD | Mannen en Vrouwen

00:30 Wielrennen: Postnord Vårgårda WestSweden

Verslag van de ploegentijdrit (v).

01:30 Wielrennen: Postnord Vårgårda WestSweden

Verslag van de wegwedstrijd (v).

03:00 Snooker: Northern Ireland Open

Rechtstreeks verslag en hoogtepunten van het professionele snookertoernooi Northern Ireland Open.

04:30 Wielrennen: Tour de France

NOS verslaggeving van de beroemdste wielrennerscompetitie in Frankrijk.

05:30 Wielrennen: Tour de France Femmes

Hoogtepunten

Comedy Central

06:00 Friends

The One with All the Kissing

De serie "Friends" gaat over de zes vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey en Chandler en hun chaotische leven in Manhattan (NY).

06:25 Friends

The One Hundredth

De serie "Friends" gaat over de zes vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey en Chandler en hun chaotische leven in Manhattan (NY).

06:50 Friends

The One Where Phoebe Hates PBS

De serie "Friends" gaat over de zes vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey en Chandler en hun chaotische leven in Manhattan (NY).

07:20 Friends

The One with the Kips

De serie "Friends" gaat over de zes vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey en Chandler en hun chaotische leven in Manhattan (NY).

07:50 Friends

The One with the Yeti

De serie "Friends" gaat over de zes vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey en Chandler en hun chaotische leven in Manhattan (NY).

08:15 Friends

The One Where Ross Moves In

De serie "Friends" gaat over de zes vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey en Chandler en hun chaotische leven in Manhattan (NY).

08:45 Friends

The One with All the Thanksgiving

De serie "Friends" gaat over de zes vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey en Chandler en hun chaotische leven in Manhattan (NY).

09:05 Friends

The One With Ross's Sandwich

De serie "Friends" gaat over de zes vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey en Chandler en hun chaotische leven in Manhattan (NY).

09:30 Friends

The One with the Inappropriate Sister

De serie "Friends" gaat over de zes vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey en Chandler en hun chaotische leven in Manhattan (NY).

10:00 Friends

The One with All the Resolutions

De serie "Friends" gaat over de zes vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey en Chandler en hun chaotische leven in Manhattan (NY).

10:25 Friends

The One with Chandler's Work Laugh

De serie "Friends" gaat over de zes vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey en Chandler en hun chaotische leven in Manhattan (NY).

10:55 Young Sheldon

White Trash, Holy Rollers and Punching People

De Coopers merken dat de gemeente over Georgie roddelt.

11:20 Young Sheldon

A Clogged Pore, a Little Spanish and the Future

Sheldon krijgt met de puberteit te maken in de slotaflevering van seizoen vijf.

11:50 Young Sheldon

Pilot

Comedyserie over de negenjarige geniale jongen Sheldon Cooper en zijn opvoeding in een doorsneegezin in Texas.

12:15 Young Sheldon

Rockets, Communists, and the Dewey Decimal System

Om zijn moeder gerust te stellen, gebruikt Sheldon een zelfhulpboek om een vriend te vinden.

12:45 Young Sheldon

Poker, Faith and Eggs

Als George Sr. naar de spoedeisende hulp moet, komt Meemaw oppassen. De kinderen beleven een avontuur om zelf naar het ziekenhuis te komen.

13:00 Young Sheldon

A Therapist, a Comic Book, and a Breakfast Sausage

Nadat hij zich verslikt in een ontbijtworstje, is Sheldon bang voor vast voedsel en hij ontdekt comics.

13:30 Young Sheldon

A Solar Calculator, a Game Ball and a Cheerleader's Bosom

Sheldon heeft moeite met zijn nieuwe populariteit nadat hij statistiek gebruikt om het footballteam te helpen.

13:55 Young Sheldon

A Patch, a Modem and a Zantac

Als een vertegenwoordiger van NASA Sheldons wetenschap verwerpt, is Sheldon erop uit zijn ongelijk te bewijzen.

14:25 Young Sheldon

A Brisket, Voodoo and Cannonball Run

De kinderen bedenken ideeën om een familieruzie op te lossen als Meemaw haar klapstukrecept niet aan George Sr. wil geven.

14:55 Young Sheldon

Cape Canaveral, Schrödinger's Cat and Cyndi Lauper's Hair

George Sr. probeert een band te krijgen met Sheldon en neemt de jongens mee op een roadtrip om de lancering van de spaceshuttle te zien. Mary, Missy en Meemaw hebben een meidenweekend in de salon.

15:25 Last man standing

Elfie

Mandy regelt voor Kerstmis stiekem een vakantieverrassing voor Blanca, hun huishoudster. Vanessa geeft Boyd een magische kerstpop en Ryan wil hem vertellen dat het gewoon maar een pop is.

15:50 Last man standing

All about Eve

Eve heeft vol trots een van Mikes politieke vlogs op haar Facebook gepost. Op school maken de kinderen het haar lastig. Een politieagent patrouilleert in de wijk en de Baxters krijgen het aan de stok met de wet.

16:15 Last man standing

Breaking Boyd

Boyd is onhandelbaar geworden op school. Hij verveelt zich snel en kan niet stil blijven zitten in de klas. Als Kristin vertelt dat de school adviseert om Boyd medicijnen te laten slikken, komen Ryan en Mike in opstand.

16:45 Last man standing

Renaming Boyd's school

Boyd krijgt als huiswerk na te gaan waar zijn school naar vernoemd is. Kristin en Ryan helpen hem een handje, maar zijn verslag veroorzaakt een hoop commotie. Mike stelt voor om Carol Larabee om hulp te vragen.

17:05 Last man standing

Tasers

Er wordt op Valentijnsdag anoniem een grote bos rozen bezorgd bij de Baxters. Vanessa weet dat ze niet voor haar zijn. Kristin verdenkt haar baas, John Baker, ervan dat hij een geheime bewonderaar van haar is.

17:30 Last man standing

Stud muffin

Chuck Larabee komt met zijn Duitse herder langs en beweert dat hun hondje haar heeft gedekt. Eve laat een briefje achter op de geparkeerde auto waar Mandy tegenaan is gereden en Mandy plukt hier de vruchten van.

18:00 Last man standing

Eve's boyfriend

Eve heeft een nieuw vriendje, maar weigert iets over hem te vertellen. Vanessa zet Eve onder druk en Eve geeft zich gewonnen. Mandy en Kristin maken zich zorgen als blijkt dat hij meegaat op een kampeertrip.

18:30 Last man standing

Project Mandy

Mandy moet haar ontwerpen tonen tijdens een studentenmodeshow. De Baxters zijn zeer trots op het succes van Mandy, tot ze verklaart dat ze stopt met school om zich op haar ontwerpen te storten.

18:59 Last man standing

Hard-ass teacher

Eve heeft besloten dat ze voor haar studie naar West Point wil. Daarvoor moet ze hoge cijfers halen. Eve vraagt aan Mike en Vanessa of ze van leraar mag ruilen. Vanessa vindt het prima, maar Mike niet.

19:35 Last man standing

Parenting bud

Mike ziet een bult op Buds hoofd. Bud vertelt dat hij de avond daarvoor was aangevallen terwijl hij zijn vrachtwagen aan het uitladen was bij zijn wietshop. Mike geeft Bud tips om zich beter te beschermen.

20:00 A Thousand Words

De zakenman Jack McCall weet precies wat hij moet zeggen om zijn deals rond te krijgen. Hij leidt iedereen moeiteloos om de tuin. Nadat hij probeert een spirituele goeroe te bedriegen, verschijnt er plots een magische boom in zijn tuin. Bij elk woord dat Jack zegt, valt er een blaadje op de grond. Jack komt erachter dat hij zal sterven als de boom geen bladeren meer heeft. (site)

22:05 The Graham Norton show

Kate Winslet, Stanley Tucci, Orlando Bloom, Aisling Bea, Kingsley Ben-Adir, Silk City ft Ellie Goulding

De BAFTA-winnende talkshow met de grootste beroemdheden en de meest gevatte gesprekken op tv.

23:05 Friends

The One with Chandler's Work Laugh

De serie "Friends" gaat over de zes vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey en Chandler en hun chaotische leven in Manhattan (NY).

23:30 Friends

The One with Joey's Bag

De serie "Friends" gaat over de zes vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey en Chandler en hun chaotische leven in Manhattan (NY).

23:55 Friends

The One Where Everybody Finds Out

De serie "Friends" gaat over de zes vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey en Chandler en hun chaotische leven in Manhattan (NY).

00:29 How I met your mother

The magician's code part one

Marshall en Barney zijn in Atlantic City terwijl Lilly op het punt staat om te bevallen. Marshall doet er alles aan om in New York te zijn, voordat de baby geboren wordt.

00:47 How I met your mother

The magician's code part two

Tijdens een blik in de toekomst wordt duidelijk met wie Barney werkelijk gaat trouwen. De vriendenen herinneren zich de keren dat ze Ted aanmoedigden zijn hart te volgen.

01:10 The Neighborhood

Welcome to the Speed Bump

Een bijna-ongeluk wakkert Dave's gevoel van burgerplicht aan, wat hem ertoe zet om samen met Calvin de veiligheid van hun gemeenschap te verbeteren. Ook verandert een reis naar de kermis in een zenuwslopend avontuur voor Malcolm, Marty en Grover.

01:35 The Neighborhood

Welcome to the Campaign

Dave wil lid worden van de gemeenteraad en werkt hard om de steun van Calvin te verdienen, maar een controversiële foto dreigt z'n hele campagne te laten ontsporen. Wayne Brady speelt een gastrol als oude zittende Isaiah Evans.

02:05 Bob's burgers

Bob wordt meegesleurd op een roadtrip door Terry. Linda en de kinderen strijden om de titel medewerker van de dag.

02:25 Bob's burgers

Seven-Tween Again

Een animatieserie die het dagelijks leven volgt van de gewone man Bob en z'n rare gezin die samen het restaurant Bob's Burgers runnen.

02:50 Most Ridiculous

Toddlers

Most Ridiculous, met Radio 1-dj Greg James als verteller, gaat op zoek naar de stomste en meest bizarre filmpjes die online te vinden zijn.

03:10 Most Ridiculous

Gym Disasters

Most Ridiculous, met Radio 1-dj Greg James als verteller, gaat op zoek naar de stomste en meest bizarre filmpjes die online te vinden zijn.

03:30 Takeshi's Castle Thailand

De generaal verzamelt opnieuw honderd kandidaten voor Runaway Rockaway, Breakfast en The Final Fall, waarna ze de kans krijgen om het machtige kasteel van Takeshi te bestormen. Zal er iemand goed genoeg zijn?

03:50 Takeshi's Castle Thailand

Honderd deelnemers proberen de piraten in Turtle Path te ontwijken voor ze doorweekt worden in Wet Paint. Hun doel is het bestormen van het kasteel om de overwinning te behalen. Zal het ze lukken, met de Generaal die toekijkt?

04:10 Comedy Central Celebrity's Stand-Up

Boer Bertie & Ruud Feltkamp

Boer Bertie & Ruud Feltkamp.

04:30 Comedy Central Celebrity's Stand-Up

Kaj Gorgels & Evi Hansn

Kaj Gorgels & Evi Hanssen.

04:50 Most Ridiculous

Stunts and Pranks

Het meest bizarre programma met viral video's is terug en dit keer draait het om stunts en grappen, van parkour tot practical jokes.

05:10 Most Ridiculous

Builders

Het mafste programma met viral video's is terug en dit keer draait het om feestjes, van taartrampen tot Halloweenhorror.

05:30 Takeshi's Castle Thailand

Honderd nieuwe krijgers gaan voor de ultieme prijs, het kasteel bestormen en de Generaal trots maken. Maar zullen ze die overwinning behalen als Star Bowling, Slippery Wall en Bridge Ball in hun weg staan?

06:00 Hot in Cleveland

The Undead

Amerikaanse televisiekomedie met 'Valerie Bertinelli,'Jane Leeves,'Wendie Malick'en'Betty White, over drie entertainmentveteranen uit LA waar ze in Cleveland, Ohio, belanden.

Fox

06:00 Storage wars

Railroad roulette

Het is een chaos bij de opslagboxen in Westminster. Barry zet een geheim wapen in. Dave en Darrell strijden om een box die 20.000 dollar kan opleveren. Jarrod krijgt ruzie met zijn geliefde Brandi.

06:30 Shark tank

Shark Tank 7, 8

In seizoen zes bracht Jimmy Kimmel zijn revolutionaire mode-idee Horse Pants in de Tank. Vanavond kun je zien met welke nieuwe verbluffende ideeën hij en bewaker Guillermo deze keer terugkomen.

07:25 Shark tank

Shark Tank 7, 9

In deze speciale aflevering laat Shark Tank millennial-ondernemers aan het woord.

08:25 Shark tank

Leaux racing trikes, Glow recipe, Sarah Oliver handbags, Trunkster

Een man uit Los Angeles heeft een innovatieve manier om de gezondheid van je huisdier onmiddellijk te controleren met je telefoon, maar een ouderwetse manier om het exemplaar vast te leggen.

09:15 Shark tank

Shark Tank 7, 11

Nadat alle vijf de haaien zijn uitgegaan, brengt de passie van een ondernemer een omslag teweeg.

10:15 Below deck sailing yacht

The birds

Een stel kraaien in de mast voedt het zeemansbijgeloof. Madison en Georgia zien hun vriendschap op de proef gesteld worden, en een groep passagiers viert het leven van een dierbare vriend.

11:10 Below deck sailing yacht

You snooze, you lose

Jenna en Adam proberen hun relatie te redden. Madison en Ciara moeten haar dienst overnemen, wat kapitein Glenn ziet. Chris en Paget raken gewond. Glenn spreekt Jenna aan op het gebrek aan service.

12:10 Below deck sailing yacht

Dope!

Glenn confronteert Jenna met haar relatie met Adam. Een arts heeft slecht nieuws voor een bemanningslid. Dan worden er ook nog drugs aan boord gevonden. Het seizoen dreigt voortijdig te eindigen.

13:05 Below deck sailing yacht

Regatta go!

Een zoektocht naar drugs zorgt voor paniek onder de bemanning. Er wordt een zeilwedstrijd georganiseerd, maar de spanning stijgt. Georgia moet iets kwijt, ook al heeft het grote gevolgen.

14:05 Below deck sailing yacht

Reunion

Georgia, Paget en Ciara klaren de lucht. Ciara praat over het verraad van Georgia. Parker evalueert zijn onervarenheid. Jenna en Adam bespreken hun relatie, Madison en Jenna gaan de confrontatie aan.

15:00 Million dollar listing

There goes the neighborhood

David zegt een cliënt overhaast iets toe zonder met James te overleggen. Dat kan hen uiteindelijk de opdracht kosten.

16:00 Million dollar listing

All business, no pleasure

Josh Altman probeert het perfecte huis te vinden voor een beroemde straatartiest, die bij bezichtigingen incognito wil blijven.

17:00 Million dollar listing

Reality bites

James en David worden ingehuurd door een doorgewinterde cliënt die zelf makelaar is geweest. Om indruk op hem te maken komen ze met een geniale strategie.

18:00 Million dollar listing

Million dollar frysking

Josh Altman en zijn broer Matt moeten voor een cliënt in twee dagen tijd de perfecte plek in Beverly Hills zien te vinden.

19:00 Million dollar listing

Circling the waters

Josh Altman zet zijn relatie met Heather op een laag pitje als zijn idool Daymond John hem inhuurt om een onderkomen te vinden voor zijn hoofdkantoor.

20:00 Crime scene investigation

Spark of life

Grissom, Sara en Greg onderzoeken een bosbrand waarbij een man is omgekomen en een vrouw ernstig is verbrand. Catherine, Nick en Warrick buigen zich over een moordzaak waarbij drie familieleden in hun eigen huis zijn omgebracht.

20:55 Crime scene investigation

4x4

Het team krijgt met maar liefst vier zaken te maken tijdens één nachtdienst, waaronder de moord op een jonge vrouw en een bodybuilder.

21:55 Hudson & Rex

Blood and diamonds

Als er een ruwe diamant wordt gevonden op een plaats delict, gaat het team achter de juwelensmokkelaars aan. Door strubbelingen binnen het team dreigt het onderzoek te ontsporen.

22:50 9-1-1: Lone Star

A bright and cloudless morning

De 126 komt samen wanneer een van hen vast komt te zitten na een explosie in een gebouw. Ondertussen reflecteert Owen op zijn 9/11-ervaring, T.K. en Carlos komen tot een besluit en Tommy en Julius beslissen over hun toekomst.

23:50 Tully

Het wordt Marlo teveel nu het gezin een derde kind heeft. Haar broer stelt voor een nachtoppas voor haar in te huren en langzaam komt Marlo weer tot leven. Tully lijkt de beste oppas die een moeder zich kan wensen. (site)

01:50 NCIS

Iced

Een marinier wordt dood gevonden onder het ijs van een kleine vijver. Tijdens het onderzoek vindt het team nog drie levenloze lichamen onder het ijs.

02:35 Crime scene investigation

Spark of life

Grissom, Sara en Greg onderzoeken een bosbrand waarbij een man is omgekomen en een vrouw ernstig is verbrand. Catherine, Nick en Warrick buigen zich over een moordzaak waarbij drie familieleden in hun eigen huis zijn omgebracht.

03:15 Crime scene investigation

4x4

Het team krijgt met maar liefst vier zaken te maken tijdens één nachtdienst, waaronder de moord op een jonge vrouw en een bodybuilder.

04:00 Make you laugh out loud

Dogs

Selectie van de meest komische internetfilmpjes.

04:45 Make you laugh out loud

Dumb builders 1

Selectie van de meest komische internetfilmpjes.

04:50 Storage wars

Midnight in the Gardena good and evil

De opslag heeft ook zijn griezelige kanten. Barry huurt twee helderzienden in om te zien wat er in de boxen in Gardena ligt. De twee hebben er geen goed gevoel bij. Jarrod en Brandi nemen een gok.

05:15 Superstore

Curbside pickup

Als onderdeel van een nieuw bedrijfsinitiatief moeten de werknemers aankopen direct naar de wagen van de klant brengen. Amy krijgt bezoek van haar broer Eric en ze denkt dat er een vonk overvliegt.

05:35 Superstore

Negotiations

Jonah en Sandra vertegenwoordigen het personeel bij de onderhandelingen met het bestuur. Amy, Dina en Cheyenne gaan op zoek naar een kerstboom. Mateo, Garrett en Glenn houden een wedstrijd.

06:00 Superstore

Lady boss

Na de overname van 'Cloud 9' kost het Amy veel moeite om contact te krijgen met de nieuwe moedermaatschappij. Sandra roept de hulp van Garrett en Dina in om stelling te nemen tegen Carol.

Discovery

06:00 Shed and buried

Henry Cole en Sam Lovegrove bezoeken een indrukwekkende collectie Ford-modellen in Worcestershire. Maar het tweetal laat hun oog vallen op een Austin A40 Farina uit de jaren 60.

06:25 How do they do it? Met Teun en Joep

Bridges/marker pens/superbike

Hoe werkt de moderne wereld? We onthullen het verborgen verhaal achter uitvindingen die onmisbaar zijn voor het leven in de 21e eeuw.

06:55 Wheeler dealers

1973 Chevrolet Camaro

Mike Brewer en Edd China zijn terug in hun garage aan de Amerikaanse West Coast, waar ze een Chevrolet Camaro uit 1973 opknappen.

07:40 Wheeler dealers

Amphicar

Mike Brewer koopt een amfibieauto. De auto heeft een aantal verborgen problemen waardoor zijn plan om winst te maken kan mislukken.

08:35 Wheeler dealers

Ford Thunderbird

De Thunderbird staat bekend als 's werelds eerste luxe, sportieve wagen en was een groot succes. Mike Brewer is op zoek naar een Thunderbird uit 1957 om winst op te maken.

09:30 Kevin Hart's muscle car crew

Ripping around the track

Joey doet ideeën op na een bezoek aan de Dockweiler VW Bug Show. De Boyz gaan naar het driftcircuit in Irwindale om alles te leren over extreem gebruik van remmen en ophanging.

10:30 Vintage voltage

Richard "Moggy" Morgan en zijn team geven oude klassieke auto's een nieuw leven door de benzinemotor te vervangen door een onderhoudsvriendelijke, efficiënte elektrische motor.

11:30 Gold rush: Dave Turin's lost mine

Alaskan hope

Team Turin gaat in Alaska aan de slag op hun nieuwe Glacier Creek-concessie. Het team kampt met oude machines, terwijl nieuweling Andrew voor het eerst kennismaakt met goud zoeken.

12:30 Gold rush: Parker's trail

The secret sluice

Parker Schnabel en het team sporen aan de goudrijke westkust van Nieuw-Zeeland een legendarische goudzoeker op. En Parker is verbluft door wat hij in de sluiskast aantreft.

13:30 Outback opal hunters

Scotty verdwaalt tijdens het verkennen van de tunnels op Bishops concessie. Jack en Mickey worden bijna verpletterd als het Taranto-team zware machines probeert te verplaatsen.

14:30 Demolition Down Under

Een ervaren ploeg haalt een schuur neer. In Canberra wordt een flatgebouw van vijf verdiepingen gesloopt en een oude kas waar het wemelt van de slangen wordt afgebroken.

15:30 Chasing classic cars

Autokenner en -restaurateur Wayne Carini speurt de VS af naar bijzondere klassieke auto's om te restaureren en vervolgens op speciale autoveilingen te verkopen.

16:30 Chasing classic cars

Autokenner en -restaurateur Wayne Carini speurt de VS af naar bijzondere klassieke auto's om te restaureren en vervolgens op speciale autoveilingen te verkopen.

17:30 Building Alaska

Sparks fly

In Toms kamp lopen de emoties hoog op door een ruzie tussen twee leden. In het kamp van Creig is Jodi van slag na een aanval door een beer.

18:30 Building Alaska

Crunch time

Net als de bouwprojecten in de beslissende fase zijn, wordt de druk opgevoerd door naderend slecht weer. Rich is tegen zijn zin in genoodzaakt een belangrijke beslissing te nemen.

19:30 Homestead rescue

Methane meltdown

De Raneys helpen bewoners van een homestead in Ohio. Marty vestigt zijn hoop op een oude aardgasbron. Als hij die weer aan de gang krijgt, kan de homestead gered worden.

20:30 Abandoned engineering

Chateau de la Mothe-Chandeniers werd ooit bewoond door rijke, machtige mensen. Experts vertellen over de geschiedenis van het kasteel en hoe het komt dat het in verval is geraakt.

21:30 Disasters at sea

The sinking of the Lady Mary

In maart 2009 zonk een vissersboot voor de kust van New Jersey. Zes bemanningsleden kwamen om het leven en slechts een opvarende werd gered. Waardoor is de Lady Mary gezonken?

22:30 War factories

Occupied territories

In het door Duitsland bezette Frankrijk werkten de bazen en de arbeiders van Peugeot samen met het verzet om het gebruik van legervoertuigen door de nazi's te hinderen.

23:30 Jackass shark week

Kom meer te weten over het geheime leven van een van de dodelijkste roofvissen ter wereld.

00:30 Wheeler dealers

This horse needs to be put out

Mike Brewer besluit een goede daad te verrichten en helpt een jong lid van het team door diens Mustang 4.0 V6 uit 2007 op te knappen.

01:30 Shed and buried

Across the Irish Sea

Henry Cole en Sam Lovegrove zijn nog steeds op avontuur in Noord-Ierland. Ze komen op het spoor van een paar legervoertuigen, tractoren en een paar goed verborgen Land Rovers.

02:00 Teleshopping

Teleshopping.

06:00 Shed and buried

Henry Cole en Sam Lovegrove zijn in Dorset om een verzameling motoren, auto's en trekkers te bekijken. Het tweetal overweegt een voetgangerslicht en een Yamaha FS1-SE te kopen.

National Geographic

06:00 Car S.O.S.

Lancia Delta Integrale

Tim Shaw en Fuzz Townshend zetten alles op alles om een Lancia Integrale Evo II uit 1994 van Italiaanse autogek Gary te restaureren. Dan gebeurt er iets tragisch en verandert alles.

06:58 Car S.O.S.

Aston Martin DB6

Door gezondheidsproblemen kan Steve zijn Aston Martin DB6 niet repareren, dus kijkt Fuzz Townshend naar de motor en zoekt Tim Shaw naar de juiste onderdelen.

07:56 Car S.O.S.

AC Aceca

Tim Shaw en Fuzz Townshend gaan naar Leeds om in een van de mooiste Britse sportwagens te rijden. Een auto waar niemand ooit van heeft gehoord: De AC Aceca.

09:01 Secrets of the zoo: Tampa

Penguin Shuffle

Een zwangere nyala kan elk moment bevallen. Er worden binnenkort pinguïns geboren en dat zou het eerste geslaagde draagmoederschap bij pinguïns kunnen zijn. Een murene krijgt een medische check up.

09:57 Secrets of the zoo: Tampa

Wild Dog Dad Bod

Het team viert de geboorte van een gezonde siamang. Een Afrikaanse wilde hond heeft last van allergieën en staat er alleen voor met zeven energieke welpen. Een pony heeft een mysterieus gezwel.

11:00 China from above

Dynamic coast

De luchtbeelden van China tonen adembenemende landschappen, grote bouwprojecten, een divers landschap, maar ook de menselijke verhalen in deze eens zo gesloten beschaving.

11:52 Lost cities with Albert Lin

Ancient engineering compilation

Hoe kon een oude beschaving overleven in de Jordaanse woestijn, en hoe leek een stad midden op de Stille Oceaan te kunnen drijven? Albert Lin bekijkt technische hoogstandjes op het gebied van water.

13:02 Spycraft

High-tech surveillance and an eye in the sky

In het spionagespel geldt: als je kunt luisteren, kun je leren, en om dat cruciale vermogen om af te luisteren te verwerven, is zeer creatief vernuft nodig geweest.

14:04 Spycraft

Deadly poisons

Voor sommige geheime missies is het doel niet zozeer informatie vergaren, maar moord. Spionagediensten hebben dodelijke gifstoffen gebruikt om vermeende vijanden te doden.

15:00 Ice road rescue

Risk on the rocks

Baas Thord zet z'n leven op het spel als een onstabiele broodwagen van twintig ton vastzit.

15:59 Ice road rescue

Landslide lottery

Een vrachtwagen met een trailer vol asfalt staat stil bij een steile helling. Boss Thord moet de truck redden voordat de grond bezwijkt en een modderstroom veroorzaakt.

16:58 Dog rescuers

Inspecteurs Becky Goulding en Sarah Bagley proberen de staffordshire-bulterriër Rocky te redden. Hij zit buiten in een met uitwerpselen gevuld kolenhok bij een man die al tien jaar geen dieren meer mag houden.

18:01 Airport security: First class

All in the family

Bij sommige drugsvangsten zijn hele families betrokken. Een moeder verstopt cocaïne in de voedselpakketten van haar kinderen, en een gezin heeft valse papieren.

19:00 Last of the giants: Wild fish

Monster Sturgeon

De prehistorische witte steur is een zoetwatervis, die ernstig wordt bedreigd. Cyril en zijn team gaan op zoek naar dit dier in woeste bergstromen en moeten het ijskoude water in.

19:58 First Alaskans

Of the Land

De tradities van oorspronkelijke Alaskanen worden van generatie op generatie overgeleverd, waardoor ze nog altijd bestaan. Maar het is een gevecht tegen om hun manier van leven in stand te houden.

20:55 Drain the oceans

Drain America's last slave ship

Wetenschappers doen onderzoek naar de slavenschepen die gedurende vier eeuwen twaalf miljoen Afrikanen vervoerden en verkochten in de Nieuw Wereld.

21:58 Europe from above

Croatia

Kroatië vanuit de lucht. Drones fotograferen een Romeins amfitheater, klimmers herstellen de klimmuren van het Nationale Park Paklenica en roofvogels bij de rivier de Sava.

22:57 Laos from Above

Vanuit de lucht boven Laos tussen Vientiane en Luang Prabang zijn tempels, stupa's, watervallen en steden van de drie historische koninkrijken van Laos te zien.

00:04 Lost treasures of Rome

Rome's sunken secrets

Hoe kon Rome zo'n groot deel van de oude wereld overheersen? Voor de kust van Sicilië ontdekken onderzoekers sporen van een cruciale zeeslag en halen ze een lang verloren slagschiprelikwie naar boven.

01:02 Nazi megastructures

Hitler's Mediterranean fortress

Operatie 'Mincemeat' zorgde voor een gewaagde verrassingsaanval op de nazi's op Sicilië. De Duitse troepen probeerden over het ruige terrein te ontsnappen en het veilige vasteland te bereiken.

02:00 Nazi megastructures: Battle ready

Hitler's deadly tanks

Het Duitsland van Hitler wist op korte termijn veel vijanden te verslaan met de tactiek die de Blitzkrieg werd genoemd. Hitler moest echter nieuwe tanks inzetten na het verzet van de Sovjet-Unie.

02:47 Ultimate airport Dubai

The hard shift

De ontwerpers van de nieuwe hal zijn zenuwachtig. Meer dan tweehonderd vrijwilligers testen of de hal klaar is voor het publiek.

03:35 Ultimate airport Dubai

Firefighters

De brandweer schiet een Boeing 777 vol passagiers te hulp. Een vader raakt op 's werelds grootste luchthaventerminal zijn zoon kwijt.

04:22 Great inventions

Concrete

Je komt overal beton tegen: cement van kalksteen, klei en zand, grind en water. Het mengsel is belangrijk. Moet het drukbestendig, isolerend, vochtwerend, brandwerend of geluidsdicht zijn?

05:16 Food factory

Holy pierogy

Achter elke zak chips en reep chocolade en melk blikje bier en brood zit een productieproces dat die producten bij de consumenten brengt. Food Factory biedt een inkijkje in deze processen.

05:38 Food factory

Spring in Georgia

Ontdek hoe ijsyoghurt, brie, loempia's en Georgia Browns hun weg naar de winkel vinden.

06:00 Strippers: Cars for cash

Bargain bangers

De twee teams krijgen een bedrag van 250 dollar om een auto te kopen en zo veel mogelijk geld te verdienen met de handel in gebruikte onderdelen.

The History Channel

06:00 American pickers

The Ghost Of the West

In New Mexico maken Mike en Danielle een epische tocht per postkoets en bezoeken ze een voormalig lemen dorp, compleet met spookverhalen en een saloon in het Wilde Westen.

06:55 Arctic: Alone

The Rock House

Geconfronteerd met de zware taak van nog 100 dagen, gaan de deelnemers door en bouwen schuilplaatsen die de strenge noordpoolwinter kunnen doorstaan. Anderen beginnen met het veiligstellen van voedsel en worden het doelwit van gevaarlijke roofdieren.

08:15 Book of Secrets with Lance Reddick

Protecting the President

In de Verenigde Staten zijn vier presidenten vermoord en waren er twee pogingen tot moord op presidenten die bijna lukten. Maar is dat alles? Of waren er nog meer pogingen waar we niets van weten?

09:10 Ancient Aliens

The Science Wars

Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

10:05 The Proof Is Out There

Sasquatch Sounds & Undersea Alien

Kunnen mysterieuze lichten onder het oppervlak van het diepste meer op aarde verband houden met buitenaards leven? Staan Bigfoots telefoontje en gebabbel eindelijk op band? Zijn UFO's mogelijk net zo levend als de buitenaardse wezens die ze besturen?

10:35 The Proof Is Out There

Alaskan Sea Monster and Mystery Jungle Jet

Kunnen buitenaardse wezens menselijke tijdreizigers uit de toekomst zijn? En heeft iemand eindelijk de verloren vlucht 370 van Malaysian Airlines gevonden, verstopt in de jungle?

11:05 Forged in Fire

Judges Takeover: Dave Baker

In deze speciale wedstrijd wordt elk aspect van de uitdaging bepaald door de beroemde Hollywood-wapenmaker Dave Baker. Vier smeden moeten een van Dave's favoriete wapens, de Bone Daddy Fantasy Seax, namaken.

12:00 Forged in Fire

200th Episode: Fans' Choice

Om de 200ste aflevering te vieren, geven we de controle aan de mensen die ons hier hebben gebracht - onze fans. Alle uitdagingen, de wapens en de tests zijn door jou bepaald. Welke smid zal deze gelegenheid aangrijpen en 10.000 dollar winnen?

12:55 Forged in Fire

Kung Fu Edition

In deze speciale kungfu-wedstrijd staan vier wapensmeden in de Forged in Fire-dojo, waar zij een bijpassende set van drie kunai-werpmessen moeten maken. Alleen echte meesters in het smeden kunnen in drie uur drie identieke messen maken.

13:50 Forged in Fire

Military Tribute

Ter ere van Veteranendag betonen vier wapensmeden hun eer in een speciale wedstrijd met een militair thema, waarbij ze hun messen smeden uit de grootste berging tot nu toe: een Panzer-tank.

14:45 Forged in Fire

Astronaut Knife

Op het 50-jarige jubileum van de eerste stappen op de maan, strijden vier wapensmeden om een M-1 NASA-overlevingsmes uit deze ruimteperiode uit kogellagers te smeden.

15:40 Mijn History Moment

Reinier Paping

In dit eerste Nederlandse programma van HISTORY staan bekende historische momenten centraal, verteld door mensen die ze van dichtbij beleefden.

15:50 Ross Kemp: Shipwreck Treasure Hunter

Gun Runners

Ross Kemp gaat samen met ervaren duiker Emily Turton en maritiem archeologe Mallory Haas op expedities naar de meest spectaculaire scheepswrakken in het VK, om verborgen schatten uit het Britse verleden te ontdekken.

16:50 Book of Secrets with Lance Reddick

Protecting the President

In de Verenigde Staten zijn vier presidenten vermoord en waren er twee pogingen tot moord op presidenten die bijna lukten. Maar is dat alles? Of waren er nog meer pogingen waar we niets van weten?

17:45 Blown Away

The Glass is Greener​

De glasblazers gaan terug naar de natuur - en presentator Nick Uhas wil een botanisch meesterwerk zien, fijn gevormd uit glas. Een van de kandidaten wordt uitgeroepen tot Best in Blow. Een ander wordt gevraagd om de galerie te verlaten.

18:15 Blown Away

Body Parts

Balletdansers doen er jaren over om een beweging te beheersen. Het is een vurig gevecht als de glasblazers worden uitgedaagd om gesmolten glas vorm te geven als een sculptuur die het lichaam in beweging laat zien.

18:40 Nature Gone Wild

Thunderstruck!

Kampeerders ervaren de brute kracht van een blikseminslag. Een enorme kei vernietigt een auto. En een gorilla gaat los op een toerist.

19:05 The Proof Is Out There

Sasquatch Sounds & Undersea Alien

Kunnen mysterieuze lichten onder het oppervlak van het diepste meer op aarde verband houden met buitenaards leven? Staan Bigfoots telefoontje en gebabbel eindelijk op band? Zijn UFO's mogelijk net zo levend als de buitenaardse wezens die ze besturen?

19:30 Ancient Impossible

Warrior Tech

Tegenwoordig zijn militairen uitgerust met de nieuwste technologieën voor op het slagveld. Maar met welke geavanceerde wapens en verdedigingstechnieken waren de oude krijgers bewapend?

20:30 History's Greatest Mysteries

The Lindbergh Baby Kidnapping

Als het zoontje van een luchtvaartlegende thuis uit zijn wieg wordt gegrist, ontketent dat een mediastorm. Na een landelijke klopjacht wordt de vermoedelijke dader voor het gerecht gebracht.

21:25 Ancient Aliens

The World on Alert

Over de hele wereld praten hooggeplaatste overheidsfunctionarissen openlijk over ogeïdentificeerde verschijnselen. Maar waarom nu? Astronaut-theoretici suggereren dat de waarheid over buitenaardse aanwezigheid op aarde binnenkort zal worden onthuld.

22:20 Curse of the Lost Amazon Gold

Heart of Darkness

Een griezelige ontdekking leidt Martin, Megan en Brennon naar een diepe, mysterieuze afgrond. Paul verkrijgt een dramatische getuigenis van familie van een vrouw die zegt getuige van de moord op een van de ontdekkingsreizigers te zijn geweest.

23:20 American pickers

The $90,000 question

Als Mike en Frank een van de zeldzaamste motoren ter wereld vinden, moeten ze meer geld bij elkaar te zien schrapen dan ooit tevoren om de ultieme deal te kunnen sluiten.

00:15 Blown Away

Body Parts

Balletdansers doen er jaren over om een beweging te beheersen. Het is een vurig gevecht als de glasblazers worden uitgedaagd om gesmolten glas vorm te geven als een sculptuur die het lichaam in beweging laat zien.

00:45 The Proof Is Out There

Alaskan Sea Monster and Mystery Jungle Jet

Kunnen buitenaardse wezens menselijke tijdreizigers uit de toekomst zijn? En heeft iemand eindelijk de verloren vlucht 370 van Malaysian Airlines gevonden, verstopt in de jungle?

01:15 History's Greatest Mysteries

The Lindbergh Baby Kidnapping

Als het zoontje van een luchtvaartlegende thuis uit zijn wieg wordt gegrist, ontketent dat een mediastorm. Na een landelijke klopjacht wordt de vermoedelijke dader voor het gerecht gebracht.

02:00 Ancient Aliens

The World on Alert

Over de hele wereld praten hooggeplaatste overheidsfunctionarissen openlijk over ogeïdentificeerde verschijnselen. Maar waarom nu? Astronaut-theoretici suggereren dat de waarheid over buitenaardse aanwezigheid op aarde binnenkort zal worden onthuld.

02:45 Curse of the Lost Amazon Gold

Heart of Darkness

Een griezelige ontdekking leidt Martin, Megan en Brennon naar een diepe, mysterieuze afgrond. Paul verkrijgt een dramatische getuigenis van familie van een vrouw die zegt getuige van de moord op een van de ontdekkingsreizigers te zijn geweest.

03:30 Mijn History Moment

Reinier Paping

In dit eerste Nederlandse programma van HISTORY staan bekende historische momenten centraal, verteld door mensen die ze van dichtbij beleefden.

03:40 Book of Secrets with Lance Reddick

Protecting the President

In de Verenigde Staten zijn vier presidenten vermoord en waren er twee pogingen tot moord op presidenten die bijna lukten. Maar is dat alles? Of waren er nog meer pogingen waar we niets van weten?

04:30 Blown Away

The Glass is Greener​

De glasblazers gaan terug naar de natuur - en presentator Nick Uhas wil een botanisch meesterwerk zien, fijn gevormd uit glas. Een van de kandidaten wordt uitgeroepen tot Best in Blow. Een ander wordt gevraagd om de galerie te verlaten.

04:55 Blown Away

Body Parts

Balletdansers doen er jaren over om een beweging te beheersen. Het is een vurig gevecht als de glasblazers worden uitgedaagd om gesmolten glas vorm te geven als een sculptuur die het lichaam in beweging laat zien.

05:15 American pickers

Cruisin'

Mike en Dave gaan helemaal los voor een voormalige autodealer in Minnesota, waar nu tal van verstofte projecten en een uniek miniatuurcruiseschip te vinden zijn.

06:00 American pickers

The $90,000 question

Als Mike en Frank een van de zeldzaamste motoren ter wereld vinden, moeten ze meer geld bij elkaar te zien schrapen dan ooit tevoren om de ultieme deal te kunnen sluiten.

TLC

06:00 Spring baking championship

One about puppies and kitties

De negen bakkers bakken eclairs met als thema oranje kittens. En ze maken desserts rond het thema sportieve honden, van kajakkende poedels tot tennisminnende labradors.

06:50 Don't tell the bride

Episode 7

Een verliefd stel bereidt zich voor op hun grote dag, maar deze keer is het de bruidegom die het huwelijksfeest moet plannen. Lukt het hem om de perfecte bruiloft te organiseren?

07:40 Don't tell the bride

Episode 8

Een verliefd stel bereidt zich voor op hun grote dag, maar deze keer is het de bruidegom die het huwelijksfeest moet plannen. Lukt het hem om de perfecte bruiloft te organiseren?

08:30 Don't tell the bride

Jai & Leanne

Een verliefd stel bereidt zich voor op hun grote dag, maar deze keer is het de bruidegom die het huwelijksfeest moet plannen. Lukt het hem om de perfecte bruiloft te organiseren?

09:30 Don't tell the bride

Episode 10

Een verliefd stel bereidt zich voor op hun grote dag, maar deze keer is het de bruidegom die het huwelijksfeest moet plannen. Lukt het hem om de perfecte bruiloft te organiseren?

10:30 Don't tell the bride

Adam & Rachel

De van oorsprong Australische Adam organiseert een bruiloft met als thema Australische soaps uit de jaren 80. Zijn bruid Rachel hoopt echter op een bruiloft met wat meer stijl.

11:30 Don't tell the bride

Episode 12

Een verliefd stel bereidt zich voor op hun grote dag, maar deze keer is het de bruidegom die het huwelijksfeest moet plannen. Lukt het hem om de perfecte bruiloft te organiseren?

12:30 Say yes to the dress Benelux

Fred van Leer en de stylisten van Koonings The Wedding Place zijn terug en helpen bruiden-in-spe om hun perfecte trouwjurk te vinden.

13:30 Say yes to the dress Benelux

Fred van Leer en de stylisten van Koonings The Wedding Place zijn terug en helpen bruiden-in-spe om hun perfecte trouwjurk te vinden.

14:30 Say yes to the dress Benelux

Fred van Leer en de stylisten van Koonings The Wedding Place zijn terug en helpen bruiden-in-spe om hun perfecte trouwjurk te vinden.

15:30 Say yes to the dress UK

Wrong frock shock

Ontmoet koninklijk designer David Emanuel van Confetti & Lace in Essex. Samen met eigenaresse Christine Dando en haar team helpt hij aanstaande bruiden hun droomjurk te vinden.

16:00 Dr. Pimple Popper: Pop ups

Pop ups warning cystem shutdown

Boordevol nieuwtjes en bonusscènes, de beste "pops" van deze serie. Voormalige patiënten onthullen hoe hun leven is veranderd dankzij Dr. Sandra Lee.

17:00 Property brothers: Forever home

Jonathan en Drew Scott pakken de keuken, het kantoor, de hal en de badkamer van het verouderde huis van een stel aan.

18:00 Property brothers: Forever home

Family Friends

Jonathan en Drew Scott moderniseren een huis van een grote familie om hen extra leefruimte te geven waarvan de volgende generatie ook kan genieten.

19:00 90 Day fiancé: Pillow talk

Temperature check

Favoriete castleden van de serie geven vanuit hun eigen huis hun mening over de mooiste en meest dramatische momenten van eerdere afleveringen. En ze nemen geen blad voor de mond!

20:00 90 Day fiancé: Pillow talk

Favoriete castleden van de serie geven vanuit hun eigen huis hun mening over de mooiste en meest dramatische momenten van eerdere afleveringen. En ze nemen geen blad voor de mond!

21:00 Eating with my ex: Going Dutch

Bekende Nederlandse exen gaan samen uit eten en krijgen bij elke gang een confronterende vraag over hun verbroken relatie. Verlaten ze de tafel als vrienden, vijanden of geliefden?

21:30 Eating with my ex: Going Dutch

Bekende Nederlandse exen gaan samen uit eten en krijgen bij elke gang een confronterende vraag over hun verbroken relatie. Verlaten ze de tafel als vrienden, vijanden of geliefden?

22:00 90 Day fiancé

Temperature check

Met een speciaal 90-dagenvisum mogen buitenlandse verloofdes naar de VS komen. De stellen moeten na deze periode een beslissing nemen: gaan ze trouwen of gaat de verloofde terug.

00:00 Dr. Pimple Popper: Pop ups

Pop ups warning cystem shutdown

Boordevol nieuwtjes en bonusscènes, de beste "pops" van deze serie. Voormalige patiënten onthullen hoe hun leven is veranderd dankzij Dr. Sandra Lee.

01:00 90 Day diaries

First and foes

Elizabeth en Andrei hebben moeite met hun financiële situatie, terwijl Kalani en Asuelu op zoek gaan naar een nieuwe woning. Matt en Alla tonen vol trots hun pasgeboren dochtertje.

01:55 90 Day fiancé: Pillow talk

Favoriete castleden van de serie geven vanuit hun eigen huis hun mening over de mooiste en meest dramatische momenten van eerdere afleveringen. En ze nemen geen blad voor de mond!

02:45 90 Day fiancé

Temperature check

Met een speciaal 90-dagenvisum mogen buitenlandse verloofdes naar de VS komen. De stellen moeten na deze periode een beslissing nemen: gaan ze trouwen of gaat de verloofde terug.

04:20 Property brothers: Forever home

Jonathan en Drew Scott pakken de keuken, het kantoor, de hal en de badkamer van het verouderde huis van een stel aan.

05:10 Property brothers: Forever home

Family Friends

Jonathan en Drew Scott moderniseren een huis van een grote familie om hen extra leefruimte te geven waarvan de volgende generatie ook kan genieten.

06:00 Flip or flop

Backyard staycation

Tarek en Christina el Moussa vinden een huis in Riverside, Californië. Er is een vijfsterrenverblijf van te maken, met een prachtig uitzicht en genoeg ruimte voor een zwembad en een patio.

24 Kitchen

06:00 Grenzeloos koken

In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!

06:35 Open keuken met Sandra Bekkari

Sint-jakobsnoten met passievrucht & soep van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten

Op het menu: Sint-jakobsnoten met passievrucht & soep van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten.

06:55 Donal's Super Food In Minutes

Healthy Core Ingredients

In deze aflevering maakt Donal onder andere knapperige varkenskarbonades van het hoogste niveau met gefrituurde venkel. En voor een veggie-curry-fix is de Aubergine Curry met Kurkuma Bloemkoolrijst een must om te proberen.

07:25 Mary Makes It Easy

One Pot Wonders

Mary Makes It Easy volgt Mary Berg bij het geven van tips, trucs en recepten om de dagelijkse kookproblemen op te lossen.

07:55 Rudolph's zomertour

In Wenen zet je jezelf als hotel pas echt op de kaart als je ook je eigen taart hebt ontwikkelt. Rudolph ontmoet in hotel Imperial chef patissier Christian die hem alles verteld over de Imperial Torte, een verfijnde, elegante chocoladetaart. En voor Rudolph geen taartje te veel dus gaat hij ook nog langs bij vriend en collega Leo die hem zijn paradepaardjes laat proeven. In de bakery geen taart dit keer maar heerlijke, Oostenrijkse koekjes.

08:25 Late nite eats

Pittsburgh

Jordan bezoekt in Pittsburgh The Yard, waar ze diverse kaastosti's maken. Bij Pirata eet hij Jamaicaanse rundvleespasteitjes en taco's met steak, en bij Umami Japanse gebakken kip en mochi-ijs.

08:55 Gino's Italian Escape

Family in Sardinia

Gino en zijn gezin verkennen de verborgen juweeltjes van Oost-Sardinië, lunchen op een afgelegen strand en trekken dan de bergen in.

09:25 Field trip with Curtis Stone

Rome

Curtis bezoekt in Rome een slager die is gespecialiseerd in orgaanvlees en een ex-chefkok die nu pizza's maakt. Hij proeft oude joodse gerechten en een traditioneel gerecht met orgaanvlees, Coratella.

10:00 Rudolph's zomertour

In Wenen zet je jezelf als hotel pas echt op de kaart als je ook je eigen taart hebt ontwikkelt. Rudolph ontmoet in hotel Imperial chef patissier Christian die hem alles verteld over de Imperial Torte, een verfijnde, elegante chocoladetaart. En voor Rudolph geen taartje te veel dus gaat hij ook nog langs bij vriend en collega Leo die hem zijn paradepaardjes laat proeven. In de bakery geen taart dit keer maar heerlijke, Oostenrijkse koekjes.

10:30 Rudolph's zomertour

In deze aflevering van Rudolph's Zomertour zie je hoe er van dertien kilo suiker siroop zes duizend heerlijke, handgemaakte snoepjes worden gemaakt. En je kunt Wenen niet verlaten zonder een echte Wiener schnitzel te eten. Rudolph geniet er van de lekkerste en de grootste die hij ooit heeft gegeten. Als toetje maakt hij in de bakery Oostenrijkse Buchteln met vanillesaus!

11:00 Bak met Miljuschka

Kokosmacronen

Miljuschka gebruikt vandaag kokosmacronen als basis voor 2 heerlijke recepten. Ze maakt er namelijk een hartvormige kokos cake van en kokos makronen deluxe.

11:35 Bak met Miljuschka

Amandel Beslag

Miljuschka maakt vandaag amandelbeslag. En hier maakt ze een citrus taart mee en een Big Donut.

12:10 The little Paris kitchen: Cooking with Rachel Khoo

Croque madame muffins

Rachel kookt haar eigen versie van een croque madame, tovert madeleinecakejes tevoorschijn, shopt in het Marokkaanse buurt van de stad en zoekt op de Parijse daken naar bijenhoning.

12:55 The little Paris kitchen: Cooking with Rachel Khoo

Baguettes

In deze verrukkelijke aflevering bakt Rachel stokbroden met een Parijse meesterbakker. Ook geeft ze haar eigen draai aan boeuf bourguignon.

13:40 Open keuken met Sandra Bekkari

Sint-jakobsnoten met passievrucht & soep van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten

Op het menu: Sint-jakobsnoten met passievrucht & soep van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten.

13:55 Jamie's great Italian escape

Puglia

Jamie trekt naar Altamura, de stad van het brood. Hij wordt hartelijk ontvangen door de familie DiGesu, die een grote bakkerij runt.

14:25 Jamie's great Italian escape

Amalfi

Jamie's dertigste verjaardag komt dichterbij. Hij combineert wat hij in Italië heeft geleerd tot een diner voor zijn nieuwe Italiaanse vrienden.

15:00 Rudolph's zomertour

In deze eerste aflevering van Rudolph's Zomertour ontdekt onze Meester Patissier de smaak van Wenen. In een café waar oma's de dienst uitmaken, duiken ze samen de keuken in om een ouderwets lekkere gugelhupf te bakken. Deze heerlijke, Oostenrijkse tulband heeft Rudolph geïnspireerd om in de bakery zijn eigen versie te maken.

15:30 Bak met Miljuschka

Bisquit Deeg

Vandaag is de basis bisquit deeg en daarvan maakt Miljuschka robuuste Petit Fours en ze maakt een tulband met cheesecake.

16:00 Grenzeloos koken

In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!

16:45 Open keuken met Sandra Bekkari

Chateaubriand met ovenfrietjes en bearnaisesaus & witloofbootjes met kingkrab en granaatappel

Op het menu: chateaubriand met ovenfrietjes en bearnaisesaus & witloofbootjes met kingkrab en granaatappel.

17:00 Donal's Super Food In Minutes

Light & Delicious

Op het menu van vanavond, een feelgood-familiefavoriet van Donal, namelijk een Eenpansgebraden kipdiner, dat ook tijd bespaart bij het afwassen. En verder kookt Donal een paar eenvoudige "Jakobsschelpen met doperwtjes en asperges".

17:30 Mary Makes It Easy

Feelin' France-y

Mary Makes It Easy volgt Mary Berg bij het geven van tips, trucs en recepten om de dagelijkse kookproblemen op te lossen.

18:00 Rudolph's zomertour

In deze aflevering van Rudolph's Zomertour zie je hoe er van dertien kilo suiker siroop zes duizend heerlijke, handgemaakte snoepjes worden gemaakt. En je kunt Wenen niet verlaten zonder een echte Wiener schnitzel te eten. Rudolph geniet er van de lekkerste en de grootste die hij ooit heeft gegeten. Als toetje maakt hij in de bakery Oostenrijkse Buchteln met vanillesaus!

18:30 Late nite eats

Providence

Jordan Andino is in Providence, Rhode Island, een klein stadje waar je laat op de avond goed kunt eten. Hij probeert nacho's met brisket, citroentaart, beschuitbollen met ham, en nog veel meer.

19:00 Great British Menu

Central Main and Dessert Courses

Tijdens de voorronde van centraal Engeland, dienen hoofdgerechten en toetjes te worden voorbereidt.

20:00 Britain's Best Home Cook

De koks hebben een uur en drie kwartier om hun ultieme visgerecht te bereiden met heerlijke bijgerechten die hun individuele persoonlijkheid tot uiting brengen.

21:00 Mijn keuken mijn restaurant

Tien hobbykokduo's koken voor elkaar én voor sterrenchefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin. De beste 4 duo's starten daarna een eigen restaurant en het duo met het beste restaurant wint 50.000 euro.

22:00 The hairy biker's northern exposure

Zuid-Zweden

In Lapland zien ze hoe de Samen koken: simpel, met verse ingrediënten. Ze leren vlees te roken en hun eigen jachtmessen te maken. Ze trakteren hun gastgezin op rijstpudding met bessen en amandel.

23:20 The Hairy Bikers' Asian Adventure

South Korea

Er wordt gezegd dat Koreaans eten de volgende trend in Groot-Brittannië zal zijn en daarom nemen Dave en Si Koreaanse barbequegerechten en gebakken kip onder de loep.

00:35 Jamie's great Italian escape

Puglia

Jamie trekt naar Altamura, de stad van het brood. Hij wordt hartelijk ontvangen door de familie DiGesu, die een grote bakkerij runt.

01:05 Ainsley's good mood food

Nuts and Seeds

Ainsley gebruikt noten en zaden voor al zijn smakelijke gerechten in deze editie van het kookprogramma, waaronder een salade van geroosterde bieten, gekonfijte walnoten en geitenkaas.

02:05 Rudolph's zomertour

Waar veel Weense bakkers pronken met historische taarten en gebak, kiest de jonge patissier Manuel zijn eigen weg met fluffy kaneelbroodjes. Met Rudolph gaat hij aan de slag met deze opgerolde, op apfelstrudel geïnspireerde lekkernijen En in het paleis van Sissi krijgt Rudolph een privé lesje strudel maken. In de bakery brengt Rudolph deze kennis direct in de praktijk.

02:30 Rudolph's zomertour

In deze patisserie stad vloeit de slagroom en boter rijkelijk. Dat je ook zónder de lekkerste taarten kunt maken, bewijst de vegan bakkerij van moeder Gabriele en dochter Chiara. Voor Rudolph bakken ze hun versie van de beroemde Weense Sachertaart. Naast taart eten, houden ze in Wenen erg van koffie. Rudolph brengt een bezoekje aan een traditioneel koffiehuis. En wat krijg je als je taart en koffie combineert? Een heerlijke chocolade-koffierollade die Rudolph maakt in de bakery.

02:55 Rudolph's zomertour

In Wenen zet je jezelf als hotel pas echt op de kaart als je ook je eigen taart hebt ontwikkelt. Rudolph ontmoet in hotel Imperial chef patissier Christian die hem alles verteld over de Imperial Torte, een verfijnde, elegante chocoladetaart. En voor Rudolph geen taartje te veel dus gaat hij ook nog langs bij vriend en collega Leo die hem zijn paradepaardjes laat proeven. In de bakery geen taart dit keer maar heerlijke, Oostenrijkse koekjes.

03:20 Bak met Miljuschka

Hollands Eitwitschuim

Miljuschka maakt vandaag Hollands eiwitschuim. Hier maakt ze heerlijke Klassieke bokkenpoten van. En als tweede recept maakt Miljuschka eiwitschuim lollies.

03:50 Bak met Miljuschka

Boterkoek

De basis die Miljuschka vandaag voor 2 recepten gebruikt is boterkoek. En daarvan maakt ze choco gevulde koek en ze maakt een speculaas boterkoek.

04:15 Bak met Miljuschka

Kokosmacronen

Miljuschka gebruikt vandaag kokosmacronen als basis voor 2 heerlijke recepten. Ze maakt er namelijk een hartvormige kokos cake van en kokos makronen deluxe.

04:45 Grenzeloos koken

In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!

05:15 Open keuken met Sandra Bekkari

Portobello's met spinazie en geitenkaas & lepelhapje met tartaar van verse makreel, munt en rode appel

Op het menu: Portobello's met spinazie en geitenkaas & lepelhapje met tartaar van verse makreel, munt en rode appel.

05:30 Open keuken met Sandra Bekkari

Vol-au-vent met ovenfrietjes & marsepeinballetjes

Op het menu: Vol-au-vent met ovenfrietjes & marsepeinballetjes.

05:45 Wat eten we vandaag?

Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

06:00 Grenzeloos koken

In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!

Radio 1

06:00 Dit is de Zondag

Geen beschrijving. – EO (site)

07:00 Vroege Vogels Radio | 7 augustus 2022

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

10:00 OVT

Geen beschrijving. – VPRO (site)

12:00 De Perstribune: Rob Goossens en Maarten van der Weijden

Geen beschrijving. – MAX (site)

14:00 NOS Langs de Lijn

Geen beschrijving. – NOS (site)

19:00 Pointer: Jong en Vast, deel 1

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

20:00 Jansen Viert Vakantie

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

22:00 NOS Langs de Lijn

Geen beschrijving. – NOS (site)

23:00 NOS Met het Oog op Morgen

Geen beschrijving. – NOS (site)

00:00 Zwarte Prietpraat

Geen beschrijving. – PowNed (site)

02:00 De Nacht van EO - Zomerweek

Geen beschrijving. – EO (site)

05:00 Vroeg! - Summerschool: Lichtgevende kankercellen

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

06:00 NOS Radio 1 Journaal

Geen beschrijving. – NOS (site)

Radio 2

07:00 RINKELDEKINKEL

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

10:00 Het Oor Wil Ook Wat

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

12:00 Het Platenpaleis

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

14:00 PAUL!

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

16:00 Martine In De Middag

Geen beschrijving. – EO (site)

18:00 De Verrukkelijke 15

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

19:00 Blokhuis

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

21:00 De Albumshow

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

00:00 Van Inkels Choice

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

03:00 WILDGROEI

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

06:00 Jan-Willem Start Op

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

3FM

06:00 Thomas Hekker

Geen beschrijving. – PowNed (site)

09:00 Obi Raaijmaakers

Geen beschrijving. – NTR (site)

12:00 Rámon

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

14:00 Andres Odijk

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

16:00 Luc Sarneel

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

19:00 Vera on Track

Geen beschrijving. – NTR (site)

22:00 De Stijn

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

00:00 Obi Raaijmaakers

Geen beschrijving. – NTR (site)

02:00 Ilhame Ajouaou

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

04:00 De Stijn

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

06:00 Mark en Mai

Geen beschrijving. – BNNVARA (site)

Radio 4

07:00 De Ochtend van 4

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

09:00 Tussen hemel en aarde

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

10:00 Het Zondagochtend Concert ARCHIEF

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

12:15 De Muziekfabriek

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

14:00 Het Zondagmiddagconcert

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

16:30 Diskotabel

Geen beschrijving. – NTR (site)

18:00 Panorama Zondag

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

20:00 Zomeravondconcert: Vriendenloterij Zomerconcert

Geen beschrijving. – NTR (site)

23:00 Vrije Geluiden NPO Radio 4

Germaine Sijstermans en Martin Fondse

Geen beschrijving. – VPRO (site)

00:00 De Nacht

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

Radio 5

06:00 Groot Nieuws

Geen beschrijving. – EO (site)

09:00 De Sandwich

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

10:00 Andermans Veren

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

11:00 De Sandwich

Geen beschrijving. – AVROTROS (site)

12:00 VakantieAdres

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

14:00 De Grote Gratis Goudmijn Guppies Radiovakantie

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

16:00 Theater van het Sentiment

Geen beschrijving. – KRO-NCRV (site)

18:00 De Muzikale Fruitmand

Geen beschrijving. – EO (site)

22:00 Thuis op 5

Geen beschrijving. – EO (site)

00:00 Radio 5 Muzieknacht

Geen beschrijving. – NPO (site)

06:00 Goeiedag Haandrikman!

Geen beschrijving. – MAX (site)

BNR Nieuwsradio

06:00 BNR Duurzaam

Geen beschrijving.

06:30 Werkverkenners

Geen beschrijving.

07:00 Beter

Geen beschrijving.

07:30 AEX Factor

Geen beschrijving.

08:00 Koplopers

Geen beschrijving.

08:30 Newsroom Den Haag

Geen beschrijving.

09:00 Buitenland Podcast

Geen beschrijving.

09:30 Boekestijn en De Wijk

Geen beschrijving.

10:00 De Wereld

Geen beschrijving.

11:00 De Nieuwe Wereld

Geen beschrijving.

11:30 Eyeopeners

Geen beschrijving.

12:00 Zakendoen

Geen beschrijving.

13:00 BNR Europa

Geen beschrijving.

13:30 Vastgoed Gezocht

Geen beschrijving.

14:00 Wereldveroveraars

Geen beschrijving.

14:30 BNR Mobility

Geen beschrijving.

15:00 Cryptocast

Geen beschrijving.

15:30 Werkverkenners

Geen beschrijving.

16:00 Buitenland Podcast

Geen beschrijving.

16:30 Boekestijn en De Wijk

Geen beschrijving.

17:00 BNR Sport

Geen beschrijving.

18:00 AEX Factor

Geen beschrijving.

18:30 Eyeopeners

Geen beschrijving.

19:00 CMO Talk / De Ben Tiggelaar Podcast

Geen beschrijving.

19:30 BNR Duurzaam

Geen beschrijving.

20:00 Zakendoen

Geen beschrijving.

21:00 De Nieuwe Wereld

Geen beschrijving.

21:30 Wereldveroveraars

Geen beschrijving.

22:00 Vastgoed Gezocht

Geen beschrijving.

22:30 Boekestijn en De Wijk

Geen beschrijving.

23:00 Digitaal

Geen beschrijving.

00:00 De Nationale Autoshow

Geen beschrijving.

01:00 De Wereld

Geen beschrijving.

02:00 Zakend

Geen beschrijving.

03:00 Eyeopeners

Geen beschrijving.

03:30 AEX Factor

Geen beschrijving.

04:00 Koplopers

Geen beschrijving.

04:30 Baanbrekende businessmodellen

Geen beschrijving.

05:00 BNR's Big Five

Geen beschrijving.

06:00 De ochtendspits

Geen beschrijving.

Klara

07:00 De Zomer van Klara

Klara gidst je door de zomer met prachtige muziek en vele verhalen, van de vrouwen van Benjamin Britten en het bonte leven van Molière tot cultuurhistorische verhalen over de zwaan.

10:00 De Zomer van Klara

Klara gidst je door de zomer met prachtige muziek en vele verhalen, van de vrouwen van Benjamin Britten en het bonte leven van Molière tot cultuurhistorische verhalen over de zwaan.

14:00 De Zomer van Klara

Klara gidst je door de zomer met prachtige muziek en vele verhalen, van de vrouwen van Benjamin Britten en het bonte leven van Molière tot cultuurhistorische verhalen over de zwaan.

18:00 De Zomer van Klara

Klara gidst je door de zomer met prachtige muziek en vele verhalen, van de vrouwen van Benjamin Britten en het bonte leven van Molière tot cultuurhistorische verhalen over de zwaan.

22:00 All that jazz

In All That Jazz laten we elke dag de muziek spreken en vertoeven we in het gezelschap van de meest legendarische jazzhelden. Vanavond een eerbetoon aan pianist McCoy Tyner. Deze invloedrijke Amerikaanse pianist overleed op 6 maart 2020. Hij werd 81 jaar oud. Tyner speelde een cruciale rol in de ontwikkeling en uitbouw van het legendarische John Coltrane Quartet (1961-65). Daarnaast McCoy Tyner in de band van tenorsaxofonist Wayne Shorter. Samenstelling: Joris Preckler Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via jazz@klara.be

23:00 Klara Continuo

Klara Continuo is een Vlaams digitaal radiostation dat klassieke muziek uitzendt.

00:00 Klara Continuo

Klara Continuo is een Vlaams digitaal radiostation dat klassieke muziek uitzendt.

NDR Kultur

06:00 Klassisch in den Sonntag

Der ideale Start in den Sonntag für alle Klassik-Freunde

Het ideale begin van de zondag voor liefhebbers van klassieke muziek. Met om het uur nieuws en weerbericht.

08:00 Kantate

Liturgisch concert.

08:40 Glaubenssachen

Levensbeschouwelijk programma over de relatie tussen religie en samenleving.

09:00 Matinee

Muziekmagazine met actuele berichten en tips voor evenementen.

11:00 Das Sonntagskonzert

Concert op de late zondagochtend.

13:00 Das Gespräch

Eine halbe Stunde kommen prominente Zeitgenossen zu Wort

In "Das Gespräch" komen prominente tijdgenoten uit cultuur en samenleving aan het woord.

13:30 Philipps Playlist

Fünf Musikstücke zu einem Thema

Geen beschrijving.

14:00 Klassikboulevard

Genieten in het weekend voor muziekliefhebbers. Met om het uur nieuws en weerbericht.

17:00 Nachrichten, Wetter

Nieuws uit het binnen- en buitenland.

18:00 Foyerkonzert

Geen beschrijving.

19:00 "Ein perfekter Freund"

Kriminalhörspiel nach dem gleichnamigen Roman von Martin Suter

Geen beschrijving.

20:00 Nachrichten, Wetter

Nieuws uit het binnen- en buitenland.

23:00 Nachrichten, Wetter

Nieuws uit het binnen- en buitenland.

00:00 Nachrichten, Wetter

Nieuws uit het binnen- en buitenland.

00:03 Das ARD-Nachtkonzert (I)

Nachtconcert (1) met een selectie van klassieke muziek.

02:00 Nachrichten, Wetter

Nieuws uit het binnen- en buitenland.

02:03 Das ARD-Nachtkonzert (II)

Nachtconcert (2) met een selectie van klassieke muziek.

04:00 Nachrichten, Wetter

Nieuws uit het binnen- en buitenland.

04:03 Das ARD-Nachtkonzert (III)

Nachtconcert (3) met een selectie van klassieke muziek.

05:00 Nachrichten, Wetter

Nieuws uit het binnen- en buitenland.

05:03 Das ARD-Nachtkonzert (IV)

Nachtconcert (4) met een selectie van klassieke muziek.

06:00 Klassisch in den Tag

Aktuelles aus der Kultur und viel Musik

Muzikaal programma met actualiteiten uit de cultuursector. Met om het uur nieuws en weerbericht.

WDR3

06:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

06:04 Am Sonntagmorgen

Reeks van zondagochtendconcerten.

07:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

07:04 Geistliche Musik

Liturgisch concert.

08:30 Lebenszeichen

Programma over de vraag hoe mensen met belangrijke gebeurtenissen en vragen in hun leven omgaan.

09:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

09:04 Lieblingsstücke

Verraten Sie uns Ihr Lieblingsstück!

Lieblingsstücke presenteert geliefde klassieke muziek van luisteraars.

13:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

13:04 WDR 3 persönlich

Daniel Hope en Götz Alsmann presenteren hun geliefde muziek.

15:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

15:04 Kulturfeature

Magazine met bijzondere biografieën, uitgebreide documentaires en akoestisch interessante verhalen.

16:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

16:04 Klassik Klub

Klassieke muziek op de zondagnamiddag.

17:45 ZeitZeichen

Een terugblik op het leven van mensen en gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis.

18:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

18:04 Forum

Klassieke muziek in alle toonaarden.

19:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

19:04 "Die Schwestern Jouet"

Geen beschrijving.

20:00 Nachrichten

Geen beschrijving.

20:04 Konzert

Geen beschrijving.

23:00 Nachrichten

Geen beschrijving.

23:03 Hörbar

Musik grenzenlos

Geen beschrijving.

00:00 Nachrichten

Geen beschrijving.

00:03 ARD-Nachtkonzert

Nachtconcert met een selectie van klassieke muziek.

06:00 WDR Aktuell

Radio nieuwsprogramma met nadruk op het nieuws uit Noordrijn-Westfalen, Duitsland en de hele wereld.

BBC Radio 3

08:00 Breakfast

Sunday - Martin Handley

Martin Handley presents Breakfast including a Sounds of the Earth slow radio soundscape.

10:00 Sunday Morning

Sarah Walker with an invigorating musical mix

Sarah Walker chooses uplifting music to complement your morning.

13:00 Private Passions

David Nutt

Michael Berkeley's guest is scientist David Nutt.

14:00 BBC Proms

2022, Proms at Bristol: Alina Ibragimova and Cédric Tiberghien

Live at the BBC Proms: Alina Ibragimova and Cédric Tiberghien perform Romantic showpieces.

15:00 The Early Music Show

York Early Music Festival Young Artists Competition

Highlights from this year's Young Artists Competition at the York Early Music Festival.

16:00 BBC Proms

2022, Prom 28: Leif Ove Andsnes - Mozart Momentum 1

Live at the BBC Proms: Leif Ove Andsnes directs the Mahler Chamber Orchestra.

18:00 The Listening Service

What is it about Mozart?

Tom Service asks, "What is it about Mozart?" Rethink music with The Listening Service.

18:30 Words and Music

Electricity

Frankenstein, lightning, the national grid, Bob Dylan, electronic orchestral instruments.

19:45 Sunday Feature

Silent Witness - John Cage, Zen and Japan

How American experimental composer John Cage came to write his infamous, silent 4'33".

20:30 BBC Proms

2022, Prom 29: Leif Ove Andsnes - Mozart Momentum 2

Live BBC Proms: Leif Ove Andsnes, Christiane Karg with the Mahler Chamber Orchestra.

23:00 Record Review

Laura Tunbridge's Mozart

Hannah French presents more from the freshest recordings in classical music.

00:00 Free the Music with Pekka Kuusisto

A Time and a Place

Pekka searches for new freedoms in performance in Vivaldi, Monteverdi and Dolly Parton.

01:00 Classical Fix

Rebecka Oberg and Jordan Mascoll

Linton Stephens mixes a playlist for Rebecka Oberg and Jordan Mascoll from BBC Open Music.

01:30 Through the Night

La Stravaganza

Fabio Biondi performs Vivaldi violin concertos with Europa Galante in Gdansk.

89,3 Radio West

06:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

07:00 Klassiek op West

Een opgewekt programma met bekende en onbekende klassieke muziek. Van de symfonieen en sonates van Mozart en Beethoven tot de opera's van Verdi en Rossini. En er wordt ook wereldmuziek gedraaid. – OWST (site)

08:00 Klassiek op West

Een opgewekt programma met bekende en onbekende klassieke muziek. Van de symfonieen en sonates van Mozart en Beethoven tot de opera's van Verdi en Rossini. En er wordt ook wereldmuziek gedraaid. – OWST (site)

09:00 UIT!

Het uitgaansmagazine van Radio West. Elke zaterdag- en zondagochtend hoor je de beste tips voor een geslaagd weekend. – OWST (site)

10:00 Muziek van Alle Tijden

Pieter Kuipers draait platen op verzoek. Verzoekjes kun je aanvragen via www.omroepwest.nl/plaataanvragen – OWST (site)

11:00 Muziek van Alle Tijden

Pieter Kuipers draait platen op verzoek. Verzoekjes kun je aanvragen via www.omroepwest.nl/plaataanvragen – OWST (site)

12:00 Enchanté!

De Haagse zangeres Tess van der Zwet, artiestennaam Tess Merlot, is verknocht aan Franse muziek. Laat je onderdompelen door de (verhalen over) bekende en minder bekende chansons. – OWST (site)

13:00 Enchanté!

De Haagse zangeres Tess van der Zwet, artiestennaam Tess Merlot, is verknocht aan Franse muziek. Laat je onderdompelen door de (verhalen over) bekende en minder bekende chansons. – OWST (site)

14:00 Vroeger werd Later

Ron Davids haalt herinneringen op met luisteraars. Dat kan van alles zijn: je eerste liefde, je eerste plaat. En natuurlijk draait hij muziek die al dat soort oude tijden doet herleven. – OWST (site)

15:00 Vroeger werd Later

Ron Davids haalt herinneringen op met luisteraars. Dat kan van alles zijn: je eerste liefde, je eerste plaat. En natuurlijk draait hij muziek die al dat soort oude tijden doet herleven. – OWST (site)

16:00 Vroeger werd Later

Ron Davids haalt herinneringen op met luisteraars. Dat kan van alles zijn: je eerste liefde, je eerste plaat. En natuurlijk draait hij muziek die al dat soort oude tijden doet herleven. – OWST (site)

17:00 Muziek van Alle Tijden

Pieter Kuipers draait platen op verzoek. Verzoekjes kun je aanvragen via www.omroepwest.nl/plaataanvragen – OWST (site)

18:00 Muziek van Alle Tijden

Pieter Kuipers draait platen op verzoek. Verzoekjes kun je aanvragen via www.omroepwest.nl/plaataanvragen – OWST (site)

19:00 Klassiek op West

Een opgewekt programma met bekende en onbekende klassieke muziek. Van de symfonieen en sonates van Mozart en Beethoven tot de opera's van Verdi en Rossini. En er wordt ook wereldmuziek gedraaid. – OWST (site)

20:00 Klassiek op West

Een opgewekt programma met bekende en onbekende klassieke muziek. Van de symfonieen en sonates van Mozart en Beethoven tot de opera's van Verdi en Rossini. En er wordt ook wereldmuziek gedraaid. – OWST (site)

21:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

22:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

23:00 Met het oog op morgen

Het NOS-programma Met het Oog op Morgen brengt een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere interview met mensen in en achter het nieuws, omlijst door muziek. – OWST (site)

00:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

01:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

02:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

03:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

04:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

05:00 Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek. – OWST (site)

06:00 West Wordt Wakker

Tjeerd Spoor en Jorinda Teeuwen gaan elke morgen speciaal vroeg op om vanaf 6.00 uur het laatste nieuws te brengen in 'West Wordt Wakker'. – OWST (site)

Arrow Classic Rock

06:00 Wake Up with Arrow

Een succesvolle dag valt of staat met een goede start van de dag. Sluit je aan bij dit muziekprogramma voor een leuke ochtend en dag.

08:00 Easy Rock and Ballads

Geen beschrijving.

12:00 Rock of Ages

Radioprogramma voor de liefhebbers van rock and roll.

18:00 Classic Rock Around the Clock

Radioprogramma.

23:00 Easy Rock and Ballads

Geen beschrijving.

00:00 Rocky Nightflight

Radioprogramma voor de liefhebbers van rock and roll.

06:00 Roadrunner

Geen beschrijving.

Classic FM

06:00 Je zondagochtend met classicnl

Geen beschrijving.

12:00 Classic in de middag

De mooiste muziek voor tijdens je lunch, werk, hobby of onderweg.

18:00 Classic in de avond

Komt tot jezelf met de mooiste muziek voor een ontspannende avond.

22:00 Mindradio

Rustgevend de nacht in met kalme muziek voor een betere nachtrust

23:00 Nachtkastjesconcert

Rustgevend de nacht in met kalme muziek voor een betere nachtrust

00:00 Mindradio

Rustgevend de nacht in met kalme muziek voor een betere nachtrust

01:00 Classic in de nacht

Geen beschrijving.

06:00 Classic in de ochtend

Geen beschrijving.

R Omroep Brabant

06:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

07:00 Nu al wakker

Voor de vroege vogels in het weekend is er Nu al wakker?! Presentator Maarten Kortlever start de dag op en draait de lekkerste muziek. Pak een kop koffie, een ontbijtje en wordt langzaam wakker met Omroep Brabant radio. In je eigen tempo uiteraard, het is tenslotte weekend! – OBBT (site)

08:00 Nu al wakker

Voor de vroege vogels in het weekend is er Nu al wakker?! Presentator Maarten Kortlever start de dag op en draait de lekkerste muziek. Pak een kop koffie, een ontbijtje en wordt langzaam wakker met Omroep Brabant radio. In je eigen tempo uiteraard, het is tenslotte weekend! – OBBT (site)

09:00 Weekend!

Je weekenddag begin je extra goed met Kristian Westerveld op Omroep Brabant. In "Weekend!" hoor je de lekkerste muziek maar ook de leukste verhalen uit Brabant. Op zondag is er uiteraard weer Stuifmail met Boswachter Frans Kapteijns. – OBBT (site)

10:00 Weekend!

Je weekenddag begin je extra goed met Kristian Westerveld op Omroep Brabant. In "Weekend!" hoor je de lekkerste muziek maar ook de leukste verhalen uit Brabant. Op zondag is er uiteraard weer Stuifmail met Boswachter Frans Kapteijns. – OBBT (site)

11:00 Weekend!

Je weekenddag begin je extra goed met Kristian Westerveld op Omroep Brabant. In "Weekend!" hoor je de lekkerste muziek maar ook de leukste verhalen uit Brabant. Op zondag is er uiteraard weer Stuifmail met Boswachter Frans Kapteijns. – OBBT (site)

12:00 De Zuidtribune

Twee uur lang sport in de breedste zin van het woord. Sportnieuwtjes maar ook de mooiste verhalen achter de sport. De Zuidtribune heeft het allemaal afgewisseld met de lekkerste muziek en uiteraard kun je ook nog een mooie prijs winnen bij het meest sportieve spelletje van Omroep Brabant radio. Gepresenteerd door Arjan van der Giessen en Eric Hesen. – OBBT (site)

13:00 De Zuidtribune

Twee uur lang sport in de breedste zin van het woord. Sportnieuwtjes maar ook de mooiste verhalen achter de sport. De Zuidtribune heeft het allemaal afgewisseld met de lekkerste muziek en uiteraard kun je ook nog een mooie prijs winnen bij het meest sportieve spelletje van Omroep Brabant radio. Gepresenteerd door Arjan van der Giessen en Eric Hesen. – OBBT (site)

14:00 Erik staat aan

Het is zondagmiddag. Je hebt nog lekker vrij vandaag en dus zet je de radio aan! Erik Werner houdt je gezelschap en heeft elke zondagmiddag een ander thema waarmee hij zijn jukebox-uurtje vult. Draag je steentje bij en geniet van de muziek. Dat wordt een kruisje in de agenda op zondag: Erik staat aan! – OBBT (site)

15:00 Erik staat aan

Het is zondagmiddag. Je hebt nog lekker vrij vandaag en dus zet je de radio aan! Erik Werner houdt je gezelschap en heeft elke zondagmiddag een ander thema waarmee hij zijn jukebox-uurtje vult. Draag je steentje bij en geniet van de muziek. Dat wordt een kruisje in de agenda op zondag: Erik staat aan! – OBBT (site)

16:00 Erik staat aan

Het is zondagmiddag. Je hebt nog lekker vrij vandaag en dus zet je de radio aan! Erik Werner houdt je gezelschap en heeft elke zondagmiddag een ander thema waarmee hij zijn jukebox-uurtje vult. Draag je steentje bij en geniet van de muziek. Dat wordt een kruisje in de agenda op zondag: Erik staat aan! – OBBT (site)

17:00 Van Brabantse Bodem

Wij Brabanders weten het al lang: Brabant is de beste. Dat geldt ook voor de muziek. Er wordt namelijk heel veel moois gemaakt in onze provincie en dat staat dit uur centraal. Hubert Mol gaat kriskras door al die mooie muziek uit onze provincie. Van Guus tot Gerard en van Krezip tot Anneke van Giersbergen. Als het maar Van Brabantse Bodem is... – OBBT (site)

18:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

19:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

20:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

21:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

22:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. – OBBT (site)

23:00 Non-stop muziek

De lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden.. – OBBT (site)

00:00 Non-stop muziek

Elke werkdag van acht uur 's avonds tot zes uur 's ochtends, de lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. Op zaterdag en zondag vanaf zes uur 's avonds non-stop muziek. – OBBT (site)

01:00 Non-stop muziek

Elke werkdag van zeven uur 's avond tot zes uur 's ochtends de lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. Op zaterdag en zondag van zes uur 's avonds tot negen uur 's ochtends. – OBBT (site)

02:00 Non-stop muziek

Elke werkdag van zeven uur 's avond tot zes uur 's ochtends de lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. Op zaterdag en zondag van zes uur 's avonds tot negen uur 's ochtends. – OBBT (site)

03:00 Non-stop muziek

Elke werkdag van zeven uur 's avond tot zes uur 's ochtends de lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. Op zaterdag en zondag van zes uur 's avonds tot negen uur 's ochtends. – OBBT (site)

04:00 Non-stop muziek

Elke werkdag van zeven uur 's avond tot zes uur 's ochtends de lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. Op zaterdag en zondag van zes uur 's avonds tot negen uur 's ochtends. – OBBT (site)

05:00 Non-stop muziek

Elke werkdag van zeven uur 's avond tot zes uur 's ochtends de lekkerste mix van hits van nu en net iets langer geleden. Op zaterdag en zondag van zes uur 's avonds tot negen uur 's ochtends. – OBBT (site)

06:00 Wakker!

De vernieuwde ochtendshow van Omroep Brabant! Koen Wijn loodst je door de ochtend met het laatste nieuws, de lekkerste muziek en tal van zaken die je gehoord moet hebben! Anders kun je er niet over meepraten bij het koffiezetapparaat... – OBBT (site)

R Omroep Zeeland

09:00 Zondag in Zeeland

Elke zondag van 9.00 tot 12.00 uur is het "Zondag in Zeeland" op Omroep Zeeland Radio. Marcel van den Driest draait muziek die klinkt als het toefje slagroom op je koffie. – OZEE (site)

12:00 Zeeland Nu (R)

Zeeuws nieuws, achtergronden, sport, weer en verkeer. – OZEE (site)

12:15 De kunst van het leven

Rob Bakker in gesprek met Zeeuwse kunstenaars en kunstliefhebbers. – OZEE (site)

13:00 De Muziekmiddag

De beste muziek op je radio, iedere weekdag tussen 13.00 en 16.00 uur met Elias den Hollander en in het weekend van 13.00 tot 17.00 met Ronald Verburg. – OZEE (site)

17:00 Zeeland Nu (R)

Zeeuws nieuws, achtergronden, sport, weer en verkeer. – OZEE (site)

17:15 De Muziekmiddag

De beste muziek op je radio, iedere weekdag tussen 13.00 en 16.00 uur met Elias den Hollander en in het weekend van 13.00 tot 17.00 met Ronald Verburg. – OZEE (site)

18:00 Muziek

Non-stop muziek – OZEE (site)

00:00 Muziek

Non-stop muziek – OZEE (site)

06:00 Zeeland wordt Wakker

Opstaan met een ochtendhumeur kan altijd nog! Elke werkdag van 6.00 tot 9.00 uur maakt Remco van Schellen je wakker, met het laatste Zeeuwse nieuws, actuele verkeersberichten en lekkere muziek. – OZEE (site)

Radio 538

06:00 Bas Menting

Geen beschrijving.

10:00 Mart Meijer

Geen beschrijving.

13:00 Mark Labrand

Geen beschrijving.

16:00 De 538 top 50 non-stop

Geen beschrijving.

19:00 Jaimy de Ruijter

Geen beschrijving.

22:00 Jurjen Gofers

Geen beschrijving.

00:00 53N8 Non-Stop

Geen beschrijving.

04:00 Danny Blom

Geen beschrijving.

06:00 De 538 ochtendshow met Wietze de Jager en Klaas van der Eerden

Geen beschrijving.

Radio Gelderland

07:00 Zin in zondag

Word samen met Liesbeth de Moor wakker met fijne licht-klassieke muziek, natuurreportages, de rubriek "De dominee komt voorbij" met wekelijks een zingever met een inspirerend verhaal. – ROGE (site)

10:00 Muziekcadeau

Muziekcadeau wordt gepresenteerd door André Kuiper en is het meest interactieve programma van Radio Gelderland. Elke zondag kun je liedjes aanvragen voor iedereen die je wil feliciteren, de groeten wil doen of een hart onder de riem wil steken. – ROGE (site)

14:00 Alle 13 Goed!

Eric van den Berg presenteert iedere zaterdag en zondag tussen 14.00 en 18.00 uur Alle 13 Goed! – ROGE (site)

18:00 Muziek non-stop

Een uur non-stop de allerbeste muziek. – ROGE (site)

23:00 Met het oog op morgen

Het Oog brengt een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview met mensen in en achter het nieuws, omlijst door mooie muziek. – ROGE (site)

00:00 Muziek non-stop

Een uur non-stop de allerbeste muziek. – ROGE (site)

06:00 Goedemorgen Gelderland

Nieke Hoitink presenteert op werkdagen het ochtendprogramma Goedemorgen Gelderland. – ROGE (site)

Radio M Utrecht

06:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

07:00 Prettig Weekend Zondag

Wat zijn uw plannen dit weekend? Doe inspiratie op in het ochtendprogramma vol leuke weekendtips en geniet van afwisselende muziek.

08:00 Prettig Weekend Zondag

Wat zijn uw plannen dit weekend? Doe inspiratie op in het ochtendprogramma vol leuke weekendtips en geniet van afwisselende muziek.

09:00 Prettig Weekend Zondag

Wat zijn uw plannen dit weekend? Doe inspiratie op in het ochtendprogramma vol leuke weekendtips en geniet van afwisselende muziek.

10:00 De Servicelijn

Bent u op zoek naar dat bijzondere boek? Dat leuke grammofoonplaatje van heel lang geleden? Of heeft u een andere oproep? Geef het door via 0909 - 6931931 of servicelijn@rtvutrecht.nl

11:00 De Servicelijn

Bent u op zoek naar dat bijzondere boek? Dat leuke grammofoonplaatje van heel lang geleden? Of heeft u een andere oproep? Geef het door via 0909 - 6931931 of servicelijn@rtvutrecht.nl

12:00 De Week

Iedere zaterdag wordt teruggeblikt op de mooiste, beste en leukste radiomomenten van de afgelopen week.

13:00 De Week

Iedere zaterdag wordt teruggeblikt op de mooiste, beste en leukste radiomomenten van de afgelopen week.

14:00 Het Gouden Weekend Middag

In dit nostalgische programma gaat Thorvald terug in de tijd. Ieder weekend staat een periode uit het verleden centraal, waarover Thorvald zijn licht laat schijnen met de beste hits van toen.

15:00 Het Gouden Weekend Middag

In dit nostalgische programma gaat Thorvald terug in de tijd. Ieder weekend staat een periode uit het verleden centraal, waarover Thorvald zijn licht laat schijnen met de beste hits van toen.

16:00 Koos en de Zomer

Koos en de Zomer met Koos van Plateringen

17:00 Koos en de Zomer

Koos en de Zomer met Koos van Plateringen

18:00 93 1.nl Nonstop

Een uur lang de leukste Nederlandstalige muziek uit een periode van meer dan 50 jaar. Van Anneke Grönloh tot Acda & De Munnik en van Dorus tot 3JS.

19:00 Het Gouden Weekend

In dit nostalgische programma gaat Edwin terug in de tijd. Ieder weekend staat een periode uit het verleden centraal, waarover Edwin zijn licht laat schijnen met de beste hits van toen.

20:00 Het Gouden Weekend

In dit nostalgische programma gaat Edwin terug in de tijd. Ieder weekend staat een periode uit het verleden centraal, waarover Edwin zijn licht laat schijnen met de beste hits van toen.

21:00 Het Gouden Weekend

In dit nostalgische programma gaat Edwin terug in de tijd. Ieder weekend staat een periode uit het verleden centraal, waarover Edwin zijn licht laat schijnen met de beste hits van toen.

22:00 Eveliens lovesongs

In de avond kunt u een uurtje heerlijk zwijmelen met de meest romantische muziek. Reacties en muzikale suggesties zijn van harte welkom. Mail naar evelien@rtvutrecht.nl.

23:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

00:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

01:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

02:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

03:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

04:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

05:00 De Nacht van M

De beste en mooiste non-stop muziek.

06:00 Utrecht is Wakker

De wekker gaat af en u wordt direct bijgepraat over het laatste nieuws uit de regio, maar ook uit het binnen- en buitenland.

Radio Noord

08:00 Noordmannen

Geen beschrijving.

11:00 Noord Sport

Geen beschrijving.

12:00 Noord Nieuws

Geen beschrijving.

12:15 Goud op Noord

Geen beschrijving.

18:00 De Avond van Noord

Geen beschrijving.

00:00 Noord Nonstop

Geen beschrijving.

04:00 Noord Nonstop

Geen beschrijving.

06:00 Vroeg op Noord

Geen beschrijving.

Radio Oost

07:00 Religieuze Muziek

Geen beschrijving.

08:00 Hoogtij

Geen beschrijving.

08:30 Muziekpalet

Geen beschrijving.

10:00 Zie Zo Zondag

Geen beschrijving.

13:00 Overijssels Glorie

Geen beschrijving.

16:00 Zondagsport

Geen beschrijving.

18:00 Uit de Weg

Geen beschrijving.

18:30 De Roze Golf

Geen beschrijving.

19:00 Een Half Uur Humanisme

Geen beschrijving.

19:30 Voor de Muziek Uit

Geen beschrijving.

20:00 De Avond bij Radio Oost

Geen beschrijving.

23:00 Met het oog op morgen

Geen beschrijving.

00:00 Nachtsessie

Geen beschrijving.

06:00 Klaarwakker

Geen beschrijving.

Radio Rijnmond

06:00 Muziek (non-stop)

Non-stop muziek

08:00 De Rijnmond Jukebox

Van soulmuziek en rock'n roll tot de muziek uit het Great American Songbook, het komt allemaal voorbij in de Rijnmond Jukebox.

10:00 Archief Rijnmond

Roland Vonk besteedt een uur lang aandacht aan oude plaatjes, curieuze opnamen, onbekende teksten en vergeten artiesten uit de regio in Arch

11:00 Het Opkamertje

Roland Vonk duikt voor Het Opkamertje in de archiefkasten buiten de regio op zoek naar oude plaatjes, curieuze opnamen en vergeten artiest.

12:00 Muziek (non-stop)

Non-stop muziek

13:00 Radio Rijnmond Sport

Een uitgebreide update van al het regionale sportnieuws en (live) verslag van (voetbal)wedstrijden.

17:00 Muziek (non-stop)

Non-stop muziek

00:00 Nachtprogrammering

Nachtprogrammering

06:00 Goedemorgen Rijnmond

Luister iedere werkdag tussen 06.00 en 10.00 naar Radio Rijnmond en laat je direct bijpraten met het laatste nieuws uit de regio.

Radio Veronica

06:00 Ook Goeiemorgen

Geen beschrijving.

09:00 Easy Sunday morning muziek

Geen beschrijving.

10:00 Vera's Vintage Vibes

Geen beschrijving.

12:00 Dennis Hoebee

Geen beschrijving.

14:00 De Weekend Bonanza

Geen beschrijving.

16:00 Phil Collins Zegt Sorry

Geen beschrijving.

18:00 Ed Struijlaart

Geen beschrijving.

20:00 Platencast

Geen beschrijving.

21:00 Ik Vraag Dit Voor Een Vriend

Geen beschrijving.

02:00 Oh wat een nacht Veronica

Geen beschrijving.

05:00 Niels van der Veen

Muziekprogramma gepresenteerd door Niels van der Veen.

06:00 Ook Goeiemorgen

Geen beschrijving.

Sky Radio

09:00 Sky Non Stop

Geen beschrijving.

13:00 Sky Weekend Hits

Geen beschrijving.

16:00 Sky Afternoon Playlist

Geen beschrijving.

19:00 Sky Evening Playlist

Geen beschrijving.

22:00 Sky Late Night

Geen beschrijving.

01:00 Sky@Night

Geen beschrijving.

05:00 The More Music Morning Show

Geen beschrijving.

SLAM!

06:00 Slam! NON STOP

Tijdens SLAM! non-stop hoor je de beste tracks van dit moment non-stop achter elkaar.Met artiesten zoals Martin Garrix, Justin Bieder en Dua Lipa is jouw avond compleet! Je hoort de SLAM! non-stop van maandag t/m donderdag vanaf 22:00 uur en zondag vanaf 21:00 uur door je speakers blazen

10:00 Jarno van der Wielen

Geen beschrijving.

12:00 Housuh in de Pauzuh

Wil jij je lunch nog lekkerder maken? Zorg dan dat je radio tussen 12:00 en 13:00 uur extra hard aanstaat op HOUSUH IN DE PAUZUH!Het is 12:00 uur. Even geen mail op kantoor of les op school. Gewoon even geen gedoe. Get ready for the lunch en wees voorbereid op een trip down memory lane, want de playlist gaat alle kanten op. Van clubknallers uit de 00's, naar hiphopbangers uit de 90's, dikke hits van nu, maar ook typische guilty pleasures. Je hoort het allemaal voorbij komen!Luister de hele week tussen 12:00 en 13:00 uur mee naar Housuh in de Pauzuh!

13:00 Jarno van der Wielen

Geen beschrijving.

14:00 Dimitris Kops

Gaat vaak naar de sportschool maar vaker naar de kroeg; Dit is Dimitris!In het altijd gezellige Assen is het allemaal begonnen voor Dimitris. Dimitris wilde "als hij later groot was" voetballen bij Ajax. Een mooi goal scoren zoals Patrick Kluivert in 1995 deed in de Champions League, dat leek 'm wel wat! Daarom ging hij op voetbal en was hij meteen spits bij de F-jes. Het seizoen daarop stond 'ie op het middenveld. Nog een jaar later was Dimitris laatste man op het voetbalveld en later zelfs doelman. Van spits naar doelman, nee... dat was niks. Daarom besloot hij het roer om te gooien en radio-DJ te worden.Het beginToen Dimitris 14 was begon hij al met werken bij de radio, namelijk bij de lokale omroep van Groningen. Op zijn 14e?! Ja echt, toen al ontkwam niemand aan zijn enthousiasme voor radio maken. Dit deed hij niet alleen, maar samen met zijn inmiddels SLAM! collega Raoul.Niet om de hoek maar wel gezellig: Groningen!Om de hoek woont Dimitris niet, hij heeft het prachtige noorden namelijk niet achter zich kunnen laten. Wel is hij de grote stad op gaan zoeken en is hij naar Groningen verhuisd, waar toch iets meer te beleven is. Hier zoekt hij met regelmaat de sportschool op, maar is hij nog nét iets vaker in de gezelligste kroegen van de stad te vinden… Beste trackZeg je de Vengaboys? Dan zegt Dimitris We're Going To Ibiza! Op deze plaat ging hij vroeger al los, en ja, hij kent de tekst nog steeds uit zijn hoofd. Maar wat hij de beste track ooit gemaakt vindt? Dat is Eminem ft. Dido met Stan. Dimitris is maandag t/m donderdag te horen tussen 16:00 en 19:00 uur.

18:00 Slam!40

Elke zondagavond brengt Anoûl Hendriks je de 40 beste (dance)tracks van dit moment.Anoûl geeft je antwoord op de vragen: wie zijn de nieuwe binnenkomers, welke tracks staan er al weken in de lijst en dé belangrijkste vraag… welke track staat er op nummer één?De SLAM! 40 hoor je elke zondagavond vanaf 18:00 uur op SLAM!.

21:00 Patrick & Max

Sluit je weekend op de ultieme wijze af met Patrick & Max!

00:00 Slam! NON STOP

Tijdens SLAM! non-stop hoor je de beste tracks van dit moment non-stop achter elkaar.Met artiesten zoals Martin Garrix, Justin Bieder en Dua Lipa is jouw avond compleet! Je hoort de SLAM! non-stop van maandag t/m donderdag vanaf 22:00 uur en zondag vanaf 21:00 uur door je speakers blazen

06:00 Early Birds

Martijn hoor je elke ochtend met Early Birds op SLAM! maar het kan goed zijn dat je zijn stem al eens eerder hebt gehoord. Binnen SLAM! wordt Martijn ook wel "De Boomerang" genoemd. Hij is namelijk al een aantal keer weggegaan, maar komt altijd weer terug naar het oude nest! Martijn is gek op quizzen. Zo erg zelfs dat zijn schoonouders geen Triviant meer met hem willen spelen. En zijn favoriete serie? Friends is Martijns all-time favorite! Begin een willekeurige dialoog uit de serie en hij maakt hem voor je af. Beste track Als grote fan van Friends verwacht je misschien dat I'll Be There For You de favoriete track van Martijn is, maar niks is minder waar. Deze wereldreiziger is zo'n liefhebber van reizen dat zijn favoriete track er zelfs iets mee te maken heeft: Flight 643 van Tiësto.

VRT Radio 1

07:00 De ochtend

Live uitzending van het nieuws- en duidingsprogramma 'De ochtend' op Radio 1.

10:00 Eucharistieviering

Religieprogramma met Eucharistieviering.

11:00 De mooiste liedjes ter wereld

Muziekprogramma van Frank Vander linden waarbij hij op zoek gaat naar de mooiste liedjes ter wereld en zijn eigen Spotify playlist maakt.

12:00 De laatste Queen

Geen beschrijving.

13:00 Sporza

Sports/ football.

18:00 Sporza

Sports/ football.

23:00 De nacht van Radio 1

De nacht brengt muziek, nieuws, en een hoop op voor een nieuwe morgen.

06:00 De ochtend

Live uitzending van het nieuws- en duidingsprogramma 'De ochtend' op Radio 1.

VRT Radio 2

07:00 Radio2 zomerweekend

Geen beschrijving.

10:00 Radio2 80, 90 & nillies

Geen beschrijving.

13:00 Radio2 zomerhit

Geen beschrijving.

16:00 Radio2 select

Geen beschrijving.

18:00 The Way to Your Heart

Radioprogramma waarin diverse artiesten over hun muzieksmaken praten en vertellen waarom muziek hun passie is.

20:00 Radio2 knuffelrock

Geen beschrijving.

23:00 Radio2 unwind

Programma ontspannen genieten met radio2

00:00 Radio2

Geen beschrijving.

04:00 Radio2 vlaamse30 rewind

Geen beschrijving.

06:00 Start je Dag in Antwerpen

Geen beschrijving.

Radio Drenthe

08:00 Veur de Preek

Wekelijks radioprogramma met muziek op religieuze grondslag. Iedere zondagmorgen van 8.00 - 9.00 uur.

09:00 Drenthe Nu

In Drenthe Nu hoort u het laatste regionale nieuws.

09:15 Zondagochtendlicht

Poezie, verwondering, inspiratie - in het Nederlands en in streektaal.

10:00 Polling's passie

Jans Polling deelt zijn liefde voor muziek met de luisteraars en de muzikale geschiedenis van de 20e eeuw; revue, kleinkunst, dansorkesten, chansons, schlagers, country and western, jazz, soul- en popmuziek. Jans put uit zijn rijke platenverzameling, die wel 100.000 nummers telt.

11:00 Polling's passie

Jans Polling deelt zijn liefde voor muziek met de luisteraars en de muzikale geschiedenis van de 20e eeuw; revue, kleinkunst, dansorkesten, chansons, schlagers, country and western, jazz, soul- en popmuziek. Jans put uit zijn rijke platenverzameling, die wel 100.000 nummers telt.

12:00 Drenthe Nu

In Drenthe Nu hoort u het laatste regionale nieuws.

12:15 Zomerradio Drenthe met René Steenbergen

Een duik in de zomerse muziekgeschiedenis.

13:00 Zomerradio Drenthe met René Steenbergen

Een duik in de zomerse muziekgeschiedenis.

14:00 Zomerradio Drenthe met René Steenbergen

Een duik in de zomerse muziekgeschiedenis.

15:00 Zomerradio Drenthe met René Steenbergen

Een duik in de zomerse muziekgeschiedenis.

16:00 Zomerradio Drenthe met René Steenbergen

Een duik in de zomerse muziekgeschiedenis.

17:00 De Avond van Drenthe

Nonstop muziek met een mix van muziek uit de afgelopen 5 decennia en de muziek van nu.

00:00 De nacht van Drenthe

Nonstop muziek met een mix van muziek uit de afgelopen 5 decennia en de muziek van nu.

06:00 De Dag van Drenthe met Edwin

Fris opstaan, met lekkere muziek en het laatste nieuws? Dan ben je bij Edwin op het juiste radio-adres! Muziek en actualiteiten wisselen zich af. En er valt elke ochtend wat te winnen! Verder is verslaggever Aaldert of Robbert elke ochtend onderweg naar….? Luister mee en ontdek Drenthe!